Ajattelin kerrankin esitellä päivänasuni, niin kuin muotiblogeissa tapana onkin. Olen tänään siis pukeutunut tyylikkäästi tuulipukuun, eikä mihin tahansa tuulipukuun, vaan ensimmäiseen kunnolliseen tuulipukuun sitten ala-asteen. Olen siis ollut takkiostoksilla, eikä ostokset edes jääneet pelkkään tuulipukuun…

Tässä ollaan just tultu T:n ja R:n kanssa 1,5 lenkiltä,
keli oli hurjan kurja!

Ulkoilen aika paljon koiran ja vauvan kanssa tuolla maastossa, joten ajattelin, että olisi järkevää pukeutua sen mukaisesti. Niin, ettei tule kylmä, eikä kastuisi, eikä viimakaan menisi ihan heti takin läpi… Siispä suuntasin Intersportiin, pyysin myyjää avuksi ja löysinkin tämän mustan yksilön helposti.

Catmandoo setti.

Puku on reilua mitoitusta joten villapaitaa ja
fleeceä mahtuu alle parikin kappaletta.

Mutta niin, huomiseksi on luvattu jo lunta ja tulihan sieltä taivaalta tänäänkin vuorotellen rakeita, räntää ja lunta. Tarvitsin siis vähän paksumpaa, mutta urheilullista takkia kylmemmälle säälle ja tämmönen löytyi:
Merkki ei ole tuttu minulle entuudestaan, onko kenellekään muulle? Kokemuksia? Löytyykö nettisivuja tai mitään tietoa tästä merkistä netissä? Minä en ainakaan löytänyt sanakaan, vaikka koitin googlettaa hetki sitten…

Jääkarhu-Maj.

Nyt olen sitten virallisesti ”tuulipuku mutsi”, hih.

Ps. D-vitamiinit ja kalamaksaöljy eivät auta, eikä lenkkeilykään…

Taas vä syt tää,

mutta ehkä äitejä vaan kuuluu väsyttää, kun kello lähestyy kymmentä?

Haleja!

0 Comments

  1. a_millia 14.10.2010

    Hei tosi hieno toi valkoinen takkisi. Merkki on minullkin ihan outo kyllä. Paljonko kustansi :)?

    Vastaa
  2. ketty 14.10.2010

    makeet rotsit!

    vitamiineista ja kalanmaksaöljystä tuli mieleen, että minkälaisia/merkkisiä ravintolisiä eli just vitamiini yms nappeja käytät? itse oon ollut pimeinäkin vuodenaikoina vähän laiska käyttämään koska syön kuitenkin paljon hedelmiä ja kasviksia… nyt kuitenkin väsyttää niin pirusti, että ehkä jotain pitäisi kokeilla.

    Vastaa
  3. Anonymous 14.10.2010

    Meidän perhe on käyttänyt monta vuota weather reportin toppavaatteita.(vanhemmat ja lapset) Ne ostettiin aina ruotsin puolelta, eikä kellään muulla ollu samanlaisia! Tosi laadukkaita olivat ainakin silloin. Sittemmin nuo ihanuudet poistuivat vakikaupastamme ja nyt vasta kuulin niistä lisää! On eräski talvi lautailtu weather reporteissa, hyvin toimivat!!

    -sanna

    Vastaa
  4. Suvi 14.10.2010

    Ihana tuo valkoinen takki! Ei se väsymys taida olla pelkästään äitien vika, mä alotin työharjottelun viime viikon maanantaina ja mua alkaa joka ilta väsyttää just tuossa 9-10 aikaa, nytkin tekis mieli vaan kellahtaa sänkyyn ja untenmaille (:

    Vastaa
  5. Anonymous 14.10.2010

    Hemoglobiini?

    Vastaa
  6. Heini 14.10.2010

    Voi miten kovasti odotan, että saisin vielä muutaman raskauskilon veks ja sitten saisin luvan kanssa ostaa uuden ulkoilupuvun! Nyt ei viitsi, kun tietää että muutaman kilon myötä myös vaatekoko pienenee, nytkun ollaan siinä rajoilla. Tekisi niin mieli jo ostaa uusi ja kiva puku!

    Ihanilta vaikuttaa sun ostokset :)

    Tänään oli täälläkin hurja sää, räntää satoi melkein koko päivän ja oli valtavan kylmä.

    Tsemppiä loppuviikkoon ja kivaa viikonloppua!

    Vastaa
  7. Mia 14.10.2010

    Takkisi näytti niin kivalta, että piti aivan googlettaa:
    http://www.weatherreport.se/flash_start.htm

    Ruotsiksi hakemalla löytyi. Haluaisin kyllä itsellenikin tuollaisen takin! :P

    Vastaa
  8. Anonymous 14.10.2010

    Mietin kanssa tuota hemoglobiinia, jos se on päässyt liian alhaiseksi! (: itselläni oli joku aika sitten ja silloin kyllä tuppasi väsyttämään ja meinasin nukahdella bussiinkin :D Mutta silloin vaa rautatabuja kehiin (:

    Vastaa
  9. Tarja S 14.10.2010

    Koitapas B-vitamiinia, esim neurobion fortea. Se kuuluu mun aamuun, kalaöljykapseleiden kanssa.

    Vastaa
  10. Tuulia 14.10.2010

    Oi, ihan erityisen ihana tuo valkoinen takki! Olen nyt nähnyt vastaavia muutaman viime aikoina, ja ehkä on pakko antaa periksi ja ostaa itsellekin joku tuollainen.

    Vastaa
  11. Anonymous 15.10.2010

    todellakin tyylikästä tuulipukupukeutumista!
    mikä ton tuulipuvun malli oli? kuinkahan hintava oli? ;)

    Vastaa
  12. Anonymous 15.10.2010

    Heh, hauska nähdä että muillakin käy noin!:D
    Ei menny kauaakaan pojan syntymästä, kun totesin, että ehkä joissain tapauksissa (huom! vain joissain tapauksissa ;)) se käytännöllisyys menee ulkonäön edelle. Niinpä minäkin olen itselleni hankkinut kunnon ulkoilupuvun ja kyllä sen kanssa kelpaa hiekkalaatikon reunalla istua! Ei ole kertaakaan ollu kylmä sen jälkeen. Ja sitä paitsi, eipä enää tänä päivänä paljoakaan tarvii ulkonäöstä tinkiä, sen verran kivannäköisiä ulkoiluvaatteita on nykyään saatavilla!

    Kivaa syksyn jatkoa ja voimia väsymykseen! Kyllä muakin välillä väsyttää ihan hitosti,vaikkakin vauva nukkuu pääosin tosi hyvin. Eli ehkä yleisesti se äitin elämä on välillä niin rankkaa..:)

    Anna

    Vastaa
  13. Riikka 15.10.2010

    Tuo tuulipuku on kyllä kiva, merkkiä minäkin kaipailisin..
    Itseänikin tämä syksy väsyttää ihan karmeasti, hemoglobiini silti on ihmeen hyvä, 134, mitattiin eilen neuvolassa.
    Ehkä se on tuo tuleva beibi tuolla masussa joka pistää äitin näin väsyneeksi :) Onneksi äippälomaan on enää kuukausi..
    Toisaalta tää syksy on kyllä sellasta aikaa että väsyttää joka tapauksessa, vaikka itse jotenkin rakastan syksyä; kynttilöitä, kirpeyttä ilmassa, pimeitä iltoja, sitä että aina syksyisin on ilmassa jotain jännitystä, uusia alkuja, odotusta.. :)

    Vastaa
  14. Anonymous 15.10.2010

    mistä tuo valkoinen takki on? tosi kiva (:

    Vastaa
  15. Anonymous 15.10.2010

    Ei mun mielestä ole mitenkään epänormaalia jos iltakymmeneltä väsyttää kun ajoissa herää ja päivän touhuaa ja ulkoilee yms.
    Mä olen ihan sinkku ja saan nukkua kunnon yöunet mutta kyllä mäkin jo kympiltä olen valmis petiin kun herään aamuisin kuudelta tai seiskalta, käyn töissä, harrastan liikuntaa, ulkoilua jne.
    t:Tiina

    Vastaa
  16. Anonymous 15.10.2010

    Laittaisitko hintatietoja?

    Vastaa
  17. Killi 15.10.2010

    Kyllä tuolla merkillä noin yleisesti ottaen pitäisi olla todella laadukkaat materiaalit, ainakin hintoihin nähden. Mulla ei itsellä ole, mut olen noita työssäni käsitellyt aika paljon.

    Vastaa
  18. LauraIrina 15.10.2010

    Mullekin tulee hemppa mieleen, just omalääkäri selitti juurta jaksain, ettei aina pelkkä sormenpäätesti näytä rauta-arvoja kovin tarkasti, rautavarastot voi olla alhaiset vaikkei se näkyiskään vielä testissä.

    Mutta voihan se olla yöheräilykin ja ahkera liikkuminen :). Vitsit, ihailtavasti saat itsesi väsyneenäkin liikkeelle..
    Itse en omaa yhtä hyvää itsekuria (lapsi joka edelleen sitkeästi vihaa rattaissa olemista ei auta asiaa, ja pikkuhiljaa jatkuva kantoliinassa kantaminen käy reilu yksivuotiaan kanssa tukalaksi ;)).

    Vastaa
  19. Sissi 15.10.2010

    Voi kuule, kyllä täälläkin väsyttää. Kalaöljystä ja Ubiqinonista sekä vitamiineista huolimatta. Vaikka olen luontaistuotekaupassa töissä, väsymys hiipii puseroon jo ysin aikaan. Se on tää syksy!

    Vastaa
  20. Anonymous 16.10.2010

    Ihana tuo valkoinen takki! Mistä kaupasta löysit? Etsin itsekin samantapaista :). Onko tuo siis ihan lämmin talvitakki vai enemmin syyskeleille?

    Vastaa
  21. Anonymous 16.10.2010

    beroccaaa hei nassuun niin ei väsytä, tabletti tai poretabletti (maistuu hyvälle) joka aamu niin jo piristyy.

    Vastaa
  22. Anonymous 16.10.2010

    No, itse en ole äiti ja muakin väsyttää:D Unirytmi vielä kaikenlisäksi ihan mallillaan ollut jo kauan, mutta heti kun tämä pimeys alkoi, niin aamuisin ei millään jaksaisi nousta ylös ja ahdistaa vaan tämä pimeys! :/

    Mäkin tarvitsisin sellaset vähän lämpimämmät ulkoiluhousut, eli taidanpa huomenna suunnata intersportiin, kiitti vinkistä! :)

    Vastaa
  23. Anonymous 16.10.2010

    Mistä hemmetistä sä revit rahat kaikkiin näihin ostoksiin? :O Ei kai sun äitiyspäiväraha mikään älyttömän suuri voi olla..

    Vastaa
  24. Anonymous 16.10.2010

    Tosi kiva toi valkonen takki kyllä.
    Kyllä kannattaa panostaa hyviin lenkkivaatteisiin :)

    Hassua miten taas ihmisiä niin kovasti kiinnostaa toisten raha-asiat.
    Mitä sillä on merkitystä millä rahalla vaatteet ( tai mitkä vaan ) on ostettu.. ei ymmärrä.

    Ja täälläkin yksi väsynyt, äiti.

    Vastaa
  25. Anonymous 17.10.2010

    Myllyn Prisma Raisiossa myi ainakin takkeja hintaan 89,90e

    Vastaa
  26. mjumartsu 17.10.2010

    mistä olet ostanut ton ''weather report'':in takin??

    mullaki on ollut kova kuume osttaa valkoinen talvitakki mutta minulle toi valkoinen on pikkasen vaarallinen väri koska heti likoutan sen:/

    mutta enköhä mä viel osta=)

    Hyvää syksyä ja talven odotusta teille<3has
    p.s.Repsulle hali=)

    Vastaa
  27. Anonymous 17.10.2010

    Jännää vaan ois tietää että mistä ne rahat revitään kaikkeen,kun äitiyspäivärahat ei tunnetusti ole mitää suuria? Että onko ollu säästössä paljon,kustantaako vanhemmat jotain vai tienaako Miika niin paljon että sitä voi mennä extempore tuulipukuostoksille ja käyttää semmoset parisataa euroa noin vaan :O Ja hei se on Catmandoo,ei Canmandoo :D

    Vastaa
  28. Anonymous 17.10.2010

    heei haluistiko tehdä postausta jossa jakaisit vinkkejä mahdollisimman terveelliseen ruokavalioon! aktiivinen lenkkeilysi on saanut minutkin lenkkeilemään chihuni kanssa pitkiä kävelylenkkejä ihan vain luontoa ihastellen <3 !

    Vastaa
  29. Maj 17.10.2010

    heips!

    Takki ja puku ovat Intersportista, takki kustansi 99€ ja puku oli 99€, normaali hinta 149€, muistaakseni:)

    Kiitti vinkeistä.

    Ja anonyymi: JA HEI VAAN, Korjasin kirjoitusvirheen. Pidetään kaikki huolta omista lompakoistamme, eikö niin?

    Vastaa
  30. Anonymous 17.10.2010

    Ihan vaan tohon äitiyspäivärahaan ( tai vanhempainraha)että miten niin tunnetusti ei ole suuria??, sehän lasketaan palkkatulojen mukaan. Itse saan tällä hetkellä ihan viimisen 6kk palkkatulojen mukaan 1700e / kk miinus verot ja kyllä sillä nyt parit takit ostetaan.
    Se on sitten äitiysloman jälkeen kun tulot pienenee jos meinaa jäädä hoitovapaalle, sitten saa enään kotihoidontukea + mahd. hoitolisää ja puhutaan jostain 500-600e/kk.
    Tämä vaan tiedoksi kun näyttää olevan monelle epäselvää!

    Pidä hauskat pari viikkoa Ylivieskassa Maj!

    Vastaa
  31. prinsessanina 17.10.2010

    Voi että, muistan kun olin raskaana ja vannoin, että ikinä en mitään tuulipukua pue päälleni!
    Kummasti se mieli on vaan muuttunut :D Ihanan näköisiä ostoksia, varsinkin tuo valkoinen takki, pitäis hankkia joku vastaavanlainen, mutta ei valkoista (se ei pysyis viikkoakaan puhtaana :D)

    Vastaa
  32. Anonymous 17.10.2010

    Ihan totta, mitä joku edellä kirjoitti, ei äitiyspäiväraha automaattisesti ole pieni, omien tulojen mukaanhan se lasketaan.
    Maj elää kuitenkin parisuhteessa ja varmaankin jakavat yhteisen elämän lisäksi asumis- ym. kulut.
    Eiköhän raha-asiat ole sivuseikka tässäkin blogissa, turha kai muiden ihmisten taloudellisia asioita on niin kovasti pohtia :)
    t:Tiina

    Vastaa
  33. Anonymous 17.10.2010

    viitsitkö kertoa vielä tuon puvun mallin? en millään löydä sitä catmandoon sivuilta ja tuo olisi täydellisen näköinen ulkoilupuku!
    kiitos!

    mukavaa ykan lomaa! :)

    Vastaa
  34. Erika 24.10.2010

    "Nyt olen sitten virallisesti "tuulipuku mutsi", hih."

    Hajosin tolle ihan täysin! :D

    Munkin pitäisi varmaan hommata tuulipuku. Oikeastaan se on ollut ostoslistalla ekoista syysviimoista lähtien, mutta vieläkään en ole sitä ostanut.:)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *