bio1

Pikkuiset ja söpöt Biotherm-purkit saavat huomenna matkata mun ja Rebekan kanssa Ylivieskaan. Vaihteeksi taas junaillaan, en ole vielä ostanut junalippuja, mutta toivottavasti saan kivat paikat meille huomiseksi… Olen muuten vähän innoissani noista Skin Ergetic-voiteista, jossain vaiheessa käytin Biothermiltä purkillisen Multi Recharge -voidetta, sekin oli kyllä ihan taivaallista! Skin Ergeticin voiteita markkinoidaan luonnonmukaisena tuotteena, koska siinä on 97, 5 prosenttia luonnollisia raaka-aineita. Voiteiden tuoksu tulee puhtaasti raaka-aineista, nam! Mielestäni ne muuten  tuoksuukin ihan hedelmäjogurtille :D

bio2

Mun iho kaipaisi jotain piristysruisketta, nimittäin uusi työkaverinikin arvio minut kolme vuotta vanhemaaksi, mitä olenkaan :D Nooooooh, eipä mahda mitään!

bio3

Noh, kuitenkin luvassa siis bloggailua ”kotopuolesta”, jee! Toiveikkaana pakkaan mukaan myös lekkarit, jos vaikka ehtisin mahduttaa ohjelmaani vähän lenkkiä…

Ensi viikolla voinkin ehkä (toivottavasti) jakaa kanssanne jännittävän uutisen ;)

Kivaa viikonloppua kaikille ja kiitos parhaille työkavereilleni ihanasta, vaikkakin hiukan raskaasta työviikosta!

-Maj

ps. Arvatkaa mitä…

bio4

Se pellen pää on varmaan kadoksissa varmaan lopullisesti :(

0 Comments

  1. Heidi 11.2.2011

    Biothermin tuotteet on kyllä ihan parhaita. Ja kätevää kun niitä saa vielä tuollaisissa pikku putelleissa niin on kiva pakata mukaan reissuun. Toivottavasti pääset säkin rentoutumaan ylivieskassa! Mukavaa viikonloppua teille sinne :)

    Vastaa
    • Maj 12.2.2011

      Kiitos :) Sääli, että tällä kertaa on niin lyhyt visiitti.. Oi niitä mammaloma-aikoja :)

      Vastaa
  2. Reetta 11.2.2011

    Biothermin tuotteet on niin hyviä! Mun iholle sopii tosi hyvin se Aquasource kasvovoide. Se on aivan mahtava tuote.

    Vastaa
    • Maj 12.2.2011

      On kyllä :)

      Vastaa
  3. NannaK 12.2.2011

    Mäkin oon hullaantunut noihin rasvoihin, se tuoksu on niin ihana! Täytyis käydä ostamassa taas uudet purkit! :)

    Vastaa
    • Maj 12.2.2011

      Hih, minkäs teet :)

      Vastaa
  4. Tiina 12.2.2011

    Onko tuo matkapakkaus tullut kylkiäisenä jostain, vai mistä olet sen saanut? Moinen olisi kätevä, haluaisin noita uusia tuotteita kokeilla, mutta ei raaskisi täysikokoisia purtiloita ostaa, jos eivät mulle sovikaan.

    Vastaa
    • Maj 12.2.2011

      Jeps, tuo matkapakkaus tulee kylkiäisenä, kun ostaa Biothermin tuotteita muistaakseni 70 euron arvosta :) Pikkuvinkki: Pyydä myyjää tai konsulenttia laittamaan sinulle pieni määrä tuotetta sellaiseen kokeilupurkkiin, että voit testailla sopiiko tuote sinulle. Aika monilla merkeillä on myös sellaisia ”valmiita” näytteitä saatavilla!

      Vastaa
  5. Inka 12.2.2011

    Mitä noi pikkuputelit maksaa? Ja täällä jo arvaillaan jännittäviä uutisia;) et mitä ne vois olla.

    Vastaa
    • Maj 12.2.2011

      HIh, arvailkaapa vaan ;)) Vastasin tohon just tossa yläpuolella :)) Mutta on Biothermillä jotain matkakokojakin saatavilla, hintaa en muista tähän hätään.

      Vastaa
  6. Marre 12.2.2011

    Itse ostin myös ennen joulua noita Skin Ergetic-voiteita ja on kyllä ollut hyviä! Myyjä vinkkasikin jo kaupassa, että se yövoide laittaa ihon puhdistumaan, joten näppylöitä saattaa ilmaantua ja niin niitä ilmaantuikin :D Nyt kuitenkin tuotteita pidemmän aikaa käyttäneenä, on iho ihan oikeasti parantunut ja pitkään aikaan ei ole tullut (isoja) finnejä ollenkaan! Eli täällä yksi tuotteisiin ihastunut :)

    Vastaa
    • Maj 12.2.2011

      <3 Jei! Hyvähyvä!

      Vastaa
  7. piia 13.2.2011

    Moikka. Hei mikä ois hyvä kosteusvoide todella kuivalle kasvojen iholle??

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *