Tänään on ollut kaikinpuolin huippu kiva päivä :) Olin kuitenkin vähän epäilevin mielin, kun astelin salille mittauksiin. Olenkohan lipsunut liikaa ruokavaliosta? Näkyykö uurastaminen kropassa mitenkään? Tälläpä kertaa vastaus oli kyllä :) Mitään maailmaa mullistavia tuloksia en ole saavuttanut, mutta pääsin tavoitteeseeni. Sehän on tietysti tärkeintä!?

quul1

Ensimmäisellä tapaamisella helmikuussa PT mittaili minut kehonkoostumusmittarilla. Lukemat näyttivät silloin tältä:

Pituus 168 cm

Paino 54,6

Rasvaprosentti 23,6

Tavoitteena oli pudottaa rasvaprosentti 20 kieppeille, kohottaa kuntoa ja saada lihasmassaa.

quul3

Nyt lukemat olivat nämät:

Paino 52,6

Rasvaprosentti 19,5

– Rasvamassaa oli lähtenyt 2,6 kg ja lihasmassa oli hiukan kasvanut.

Tulokset olivat kannustavia ja nyt olisi tarkoitus pitääkin ne näissä lukemissa, mutta ainahan on vähän parantamisen varaa :) Jatkan edelleen treenaamista, koitan syödä järkevästi jne…

quul2

Sitäpaitsi nyt on mitä ihanimmat lenkkikelit, joten mun on ainakin helppo lähteä hölköttelemään! Eilen käväisin juoksulenkillä ja tänään tein crossfit-harjoituksen. Alkulämpö otettiin  juoksumatolla ja kahvakuulilla, jonka jälkeen toistettiin 3 erilaista liikettä, yhtä aina 100 kertaa (300 toistoa). Aikamoista, mun hikoilun määrästä ei tullut loppua. Sanoinkin PT:lle, että mulla on sellanen fiilis, että a) mä kuolen ja b) treenaan johonkin bodyfitness-kisoihin. Kivaa se oikeastaan silti oli, tarkemmin ajateltuna ihan mieletöntä!

Tsemppiä kuntoiluun kaikille upeille mimmeille sinne näyttöjen taakse <3

-Maj

0 Comments

  1. Ira 17.5.2011

    Vau, onnea upeasta tuloksesta! :) Sais varmaan itsekin tollasista tavoitteista vähän tsemppiä treeneihin. Nyt kun ei tuu katsottua kun peiliin ja välillä puntariin, jotka ei välttämättä kerro läheskään kaikkea! Ehkä vois harkita testejä myös :)

    Vastaa
    • Maj 17.5.2011

      Jeps, voin suositella lämpimästi!

      Vastaa
  2. nimetön 17.5.2011

    Hui! 52kg on kyllä hirmusen laiha! Vaikka kuvissa näytät ihan normaalipainoiselta.. Mä oon ite saman pitunen, mutta painan 57kg. En ole silti mielestäni läski, mutta tavoitteeni on 55-56kg, se olis mulle sellanen hyvä paino, että vielä säilyy muodot.

    Vastaa
    • Maj 17.5.2011

      Mä olen ihan normaalipainossa, mutta nuo painoasiat ovat varmasti aika yksilöllisiä :)

      Vastaa
      • Lotta 17.5.2011

        Me ollaan sitten Maj ihan samankokoisia! Eikä 52kg ole munkaan mielestä laiha, vaan mulle just sopiva ja normaali paino :) Täällä pyritään myös lisäämään lihasmassaa, se pääsi karisemaan vuodenvaihteessa :S

        Vastaa
        • Maj 18.5.2011

          Riippuu varmasti hyvin, hyvin paljon ihmisestä :) Jollekin 52 voi tietysti olla liian vähänkin, mulle se on ihan ok!

          Vastaa
  3. Crissy 18.5.2011

    Tommonen testi vois olla tosi hyvä, näkis kunnolla mitä on saavuttanut :) Mulla on ollu vähän laiska olo muutaman viikon, oon ollu flunssassa ja nyt pääsykokeet painaa päälle ja treenailu on jäänyt tosi vähälle. Täytyy sit kesäkuun alun jälkeen ottaa itsee niskasta kiinni ja lähtee salille ja lenkkipolulle. Ehkä joku dieettikin vois olla ihan jees, semmonen puhdistuskuuri?

    Vastaa
    • Maj 18.5.2011

      Tsemppiä treeniin :) Itse kannatan enemmän elämäntapamuutosta, kuin dieettejä!

      Vastaa
  4. Eve 18.5.2011

    Hei!

    En olekaan ennen kommentoinut tähän :)

    Tuntuu vaan höntiltä, että me naiset aina jaksetaan puhua siitä, että on parannettavaa :( Kalskahtaa nykyään korvaan, jos puhutaan, että ”aina on parannettavaa” ja ”vielä pari kiloa jos sais pois”…ja siis ku olen itse just samanlainen siis! Mikä meitä vaivaa? Miksi ei vaan vois olla/tulla jonku painoseks/näköseks ja pokkana todeta, että nyt on muuten tosi hyvä. Jos joskus näkee jonkun sanovan niin, tulee niin hyvälle mielelle :)

    Ja siis varmasti moni, joka tavoittelee vielä pientä parannusta onkin jo toki tosi tyytyväinen itseensä. Mut miksei sitten täysin? Tää on jo aika filosooffinen kysymys :)

    Vastaa
    • Maj 18.5.2011

      Mun vastaus on, että koska ihminen on vaan tehty sellaiseksi, tyytymättömäksi.

      Vastaa
  5. MerviK 18.5.2011

    Hyvat tulokset, onnittelut!

    En muista ainakaan tormanneeni taalla hintatietoihin, mutta kiinnostaisi kuulla kuinka paljon tuollainen ohjattu treenaus maksaa/kk.

    Kiva blogi, kiitos sulle!

    MerviK

    Vastaa
    • Maj 18.5.2011

      Jaahas, googleta netistä, hinnat vähän vaihtelee! Usein Personaltrainereillä on erilaisia ”pakettihintoja” esimerkiksi 10 kertaa 500 euroa tms..

      Vastaa
  6. Tiina 18.5.2011

    Mahtava suoritus!

    Sulla on kyllä kroppa ihan kohdallaan. Ilmankos kaikki vaatteet näyttää hyvältä sun päällä.

    Itsellä on massaa vähän enemmän, niin saa olla peittelemässä erinäisiä paikkoja vartalostaan :D

    Vastaa
    • Maj 18.5.2011

      No höpöhöpö Tiina :)

      Vastaa
  7. kiki 18.5.2011

    mä meen kans huomenna siihen mittaukseen mutta vähän skeptisin mielin kun oon netistä lueskellu niistä että en oikein tiedä kuika luotettava toi tanita mittaus on.. mutta meen ny jokatapauksessa :)

    Vastaa
    • Maj 18.5.2011

      No mä sanoisin, että ainakin se on suuntaa antava :)

      Vastaa
      • kiki 19.5.2011

        no se kone näytti 10.6!!!!??? :DD::D:D ???

        Vastaa
  8. Murmeli 18.5.2011

    Hui mä en uskaltais ees mennä tommosiin testeihin. :D Ja ovat todellakin painoasiat yksilöllisiä. Itse olen sua centin lyhyempi ja paljon painavampi, mutta silti vaatekokoni on XS ja olen hoikka- treenaan paljon ja toivon, että ainakin sitä lihasmassaa on enemmän kuin rasvaa. :D Ainakin kaikki paidat jumittaa vaan haban kohdalta :D

    Vastaa
    • Maj 18.5.2011

      Sulla varmasti on paljon lihasmassaa ja sehän painaa paaljoon enemmän kuin rasvamassa. Painoindeksi ei välttämättä kerro yhtään mitään, siksi en tähän laittanutkaan omaani.

      Vastaa
  9. Eeru 18.5.2011

    Hieno suoritus, onneksi olkoon!

    Olen tässä miettinyt personal trainerin hankkimista sillä paino ja vartalo pysyvät samana vaikka reeniä tekisinkin tuplasti enemmän. Ongelma ei ole edes syömisissä tai juomisissa, joten treenarista voisi olla apua.

    Olen saman pituinen kanssasi, mutta mitoistasi voin vain haaveilla…

    Kuinka useasti näit PT:tä ja millaisena ylipäätään koit ohjatun harjoittelun? Niin ja millaisia hölkkälenkkejä teet?

    Vastaa
    • Maj 18.5.2011

      Nään PT:tä kerran viikossa ja koen, että hän on korvaamaton, en olisi ikinä saanut itsestäni näin paljon irti ilman häntä. Teen about 50 minuutin hölkkälenkkejä, vähän fiiliksen mukaan :)

      Vastaa
  10. Rytsis 18.5.2011

    Vau, tosi hienot tulokset!

    Meikä on kyllä tuohon verrattuna ihan plösö, pituutta melkein 5cm vähemmän ja painoa… No, yli 10kg enemmän :) Sais kyllä olla vitosella alkava luku……… Pitäis tehdä jotain! =)

    Vastaa
    • Maj 18.5.2011

      Äläpäs ole noin tyly itsellesi, jos ulkomuotosi ahdistaa, niin neuvon laittamaan lenkkarit jalkaan ja lähtemään lenkkipolulle. Siitä tulee niiiin hyvä fiilis :)

      Vastaa
  11. NannaK 18.5.2011

    Vau, onnea paljon hyvistä saavutuksista! :) Itsekin haluaisin käydä mittauksissa, mutta jänistän sillä voin hyvin kuvitella mitä ne lukemat ovat..nim. jäätelö on hyvää! :D

    Vastaa
    • Maj 18.5.2011

      Kiitoksia! Totta, jäätelö on NIIIN HYVÄÄ :D

      Vastaa
  12. Henna 18.5.2011

    Hei! Haluaisitko kertoa vähän lisää tuosta ruokavaliosta? Ei siis mitään ruokapäiväkirjaa, vaan että mistä päivän ruokasi koostuvat, lasketko kaloreita (ja jos lasket, niin kuinka paljon syöt päivässä) ja muuta siihen liittyvää? :) Olisi kiva kuulla, kuinka olet päässyt noin hienoon tulokseen.

    Vastaa
    • Meri 18.5.2011

      Moro!

      Meinasin ihan samaa kysellä :) Vaik joku esimerkki pvän aterioista tai millanen postaus sua nyt ikään huvittaa tehä.

      Motivoiva toi sun tulos…siis siten, että ite oon saman pitunen niin on kiva tietää et on mahollista saavuttaa noinki soma paino tällä varrella. Itestähän se tosin on kiinni että millasen kropan itelleen syö ja liikkuu, joten turha siis itkee ellei oo tyytyväinen kroppaansa :) Onnea hurjasti tosta tuloksesta ja kiitos ku kerroit siitä!

      Vastaa
    • Maj 18.5.2011

      Voi ei… PT on laatinut minulle lukujärjestyksen omaisen ruokavalion, jossa kerrotaan tarkasti, että mitä syödään ja mihinkin aikaan, mutta… Noudatan sitä aika huonosti, pyrin lähinnä välttämään turhia hiilareita ja muita herkkuja. Sitten kun herkuttelen ni annan kyllä mennä vaan ja kyllähän pasta ja sidukkakin välillä maistuu… En kai osaa sanoa muuta neuvoa kuin, että järki käteen. Tänään olen syönyt aamiaiseksi kaurapuuroa, lounaaksi pullan, ennen kuntoilua hätä-banaanin ja kuntoilun jälkeen kanafileen ja ruisleipää ja äskön vetelin ison juustosalaatin… Ei mitään järkeä taas tässä hommassa :P

      Vastaa
  13. Tanja 18.5.2011

    Jes, hienoa! :) Mullekki tollanen ”piiskuri”! ;)

    Vastaa
  14. Murmeli 19.5.2011

    Jos treenaa paljon, voi syödäkin hieman vapaammin, eli ne herkutteluhetketkin on silloin tällöin ihan sallittuja. Ja tietenkin riippuu ihan lajista, mitä ”pitäisi” syödä, että jaksaa. Kyllä sen vaan jumppatunnilla huomaa, että on tullut taas päivän mittaan syötyä vähän mitä sattuu, jos tehot loppuu aika pikaseen. Omalla kohdallani oon jo alkanu hyväksymään, että en herkuista pääse eroon varmasti koskaan, mutta yritän sitten liikkua sen verran enemmän, että en täysin leviä. :D

    Mielestäni ruuasta hössötetään ihan rasittavuuksiin asti. Parastahan on aina ollut terveellinen mutta monipuolinen ravinto, ei mitään tarvitse välttämättä täysin jättää pois. Ja jos kiloja haluaa karistaa, kaava on hyvinkin yksinkertainen: kuluta enemmän kuin syöt. Tämän syvempää matematiikkaa se ei vaadi :)

    Vastaa
  15. cheririe 20.5.2011

    Kuulostaa hyvältä. Alotin itse kans PT:n kans muinoin kunnon treenin.. Tosiaan kannatti!!

    Tsemppiä treeniin jatkossakin :)

    Vastaa
  16. HMiracle Review 21.5.2011

    Kahvakuulilla treenaminen on kyllä ihan hauskaa hommaa =9

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *