Täällä ollaan vietetty itsenäisyyspäivää herkuttelemalla ja katselemalla linnanjuhlien pukuloistoa. Mun siskon lisäksi pyydetiin meille kylään serkkupoikaa ja hänen parempaa puoliskoaan. Joskus ollaan pukeuduttu hienosti ja kilauteltu kuoharia itsenäisyyspäivän kunniaksi, mutta tällä kertaa katseltiin telkkaria ihan vaan kotivermeissä.

 

Näin tänään…

 

Töppö maistoi piparia…

 

Magicpoksin arvosteluraati valitsi Mirella Koulliasin yhdeksi upeimmin pukeutuneeksi daamiksi. Mirellan puvun oli muuten suunnittelut Ritva-Liisa Pohjalainen. Varmasti puku tulee vielä olemaan esillä monessa lehdessä… Myös Jenni Vartiainen oli tosi kauniina!

 

Rebekka, arvaa mitä? -Nukkumaan! Joo, kohta. Ota kuva!

 

-Maj

0 Comments

  1. Jatta 6.12.2011

    Vaikutti ainakin joulutorttujen perusteella erittäin hyvältä itsenäisyyspäivältä! ;)

    Multa meni linnanjuhlat kokonaan ohi, mutta seuraava viikkohan niistä luetaan muutenkin niin tuskin mitään merkittävää missasin! :D

    Vastaa
  2. lotta 6.12.2011

    hyvät herkut teillä on ainaki ollu! mä tykästyin myös jenni vartiaisen pukuun muissa näkemissäni oli liikaa röyhelöä tai jotain muuta ei mun mieleen. hauska idea oli myös teija vesterbackan puku, siinä kun näkyi syykin miksi linnaan on päästy..

    Vastaa
  3. Tiina 7.12.2011

    Muhun ei noi joulun herkut tortut tai piparit uppoa niin meillä oli hiukan erilainen menu.

    Salaattia ja itsetehtyä foccacciaa, suklaakakkua, sipsejä.

    Me otettiin terästettyä glögiä ja Fresitaa mutta ihan kohtuudella koska työpäivä tänään :)

    Vastaa
  4. Siiriliinu 7.12.2011

    Tän vuoden taso pukeutumispuolella oli mun mielestä parempi mitä aiemmin. Oli tosi paljon upeita ja erilaisia pukuja. Pakko yhtyä siihen, et Mirella Koulias oli kaikinpuolin tyrmäävä ilmestys.

    Me oltiin tänä vuonna laittauduttu linnanvalvojaisia varten ja siemailtiin samalla skumpaa. Ois kyllä noi teidän herkutkin kelvannut.

    http://siiriliinu.blogspot.com/

    Vastaa
  5. inkku 7.12.2011

    Aivan upeita asuja oli! Teillä kivannäköiset bileet myös.

    Vastaa
  6. kärsimätön 7.12.2011

    millon sokoksen kilpailu ratkeaa? :)

    Vastaa
  7. erpsuu 7.12.2011

    Voi nam miten herkullisen näköset tarjoilut teillä! :) ps. oot mun suosikki bloggari jonka postaukset aina piristää päivää!!! =)

    Vastaa
  8. E 7.12.2011

    Nams mitä herkkuja ;P Ihanan näköinen ilta muutenkin!

    Vastaa
  9. Niina 7.12.2011

    Pukuloisto oli kyllä upeaa, jotenkin nosti tasoaan kaikenkaikkiaan pukeutumiset, kokonaisuudet ja kampaukset muihin vuosiin verrattuna : ) Tämä ainakin oma mielipide ja samaa lukenut/kuullut muualtakin. Kuvissasikin näkynyt Michael Monroe oli se jota itse henkilökohtaisesti odotin ja sitten lopulta hehkutin kaikkein koviten, se on niin supertyylikäs ja karismaattinen oman tiensä kulkija ja hemmetinmoinen rokkikukko! :D

    PS. IHANAT TARJOILUT, NAMM <3

    Vastaa
  10. jansku 7.12.2011

    teppo on lutunen!:)<3 ittellä on kans kaks lyhyt karvasta chihua, ja itseasiassa hakusanan chihuahua kautta tänne blogiin päädyinkin:)

    Vastaa
  11. Fiipi 8.12.2011

    Mirella oli (on) upea! Eikä sitä hohtoa vähennä yhtään se että käsipuolesta löytyy Ossi Väänänen!

    Vastaa
  12. Åsa Maria 8.12.2011

    Hei Maj!

    Ei ole montaa kertaa tämä turkulainen Tampereella käynyt… tiistaina oli kuin tuttavan olisin auton ikkunasta nähnyt kun bongasin teidät itsenäisyyspäiväkävelyllä!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *