”Mansikoita ostamaan? Se päivä oli iloinen, vaan nyt se on jo eilinen jne…” Ei ihan, mutta melkein. Ostin kuitenkin tänään hilloa laskiaispulliin, joita tein entistä naapuriani varten.  Ollaan ulkoiltu ja kahviteltu, mutta eipä sitten paljon muuta. Jokatapauksessa tänään on ollut hyvä päivä ja ensi viikostakin tulee virkistävä, uskoisin. Pelkäsin muuten eilen illalla, että nyt se vauva syntyy, mikä olisi ollut kyllä ihan toivottua muuten, mutta kaikki apujoukot olivat Helsingissä. No, ei se kuitenkaan syntynyt, eikä synny ensi yönäkään…

 

 

 

Yhdessä kasassa. Olen todellakin Casa, monellakin tapaa…

Tässä ollaan lähdössä, siis kauppaan. Asut käyvät päivä päivältä vähiin,

mutta tämä Objektin mekko menisi vaikka odottaisin kolmosia.

Nyt loppumetreillä kasvonikin ovat alkaneet turvota. Ennen liian suuri kihlasormuskin jättää urat nimettömään,

toivottavasti tämä enteilee edistystä :D

Lähettäkää ihmeessä terkkuja, kuulumisianne ja postaustoiveita kommenttiboksiin,

Maj

0 Comments

  1. melina 19.2.2012

    Tääl joskus kävin kommaileen sulle, et ollaan samoilla viikoilla ja tuntu et mä olin aivan jätti sun rinnalla…(Et varmaan muista sitä kommenttia.)Niin tosiaan puolitoista viikkoa sitten musta tuli taas ”normaalikokoinen” ja nyt tuhisee kultanen pikkukäärö tossa vieressä! <3 Onnea sulle loppumetreille ja synnytykseen. Hyvää kannattaa odottaa! :)

    Vastaa
    • Maj 21.2.2012

      Onnea omasta pienestä nyytistä :”) Varmasti olit ”jättikokoinen” vain omissa ajatuksissa :) Ihanaa vauvatuoksuista arkea ja kevättä teille!

      Vastaa
  2. puliuli 19.2.2012

    Multa on mennyt ihan ohi että olette kihloissa vaikka blogias olenkin jo parisen vuotta lukenut! Kauan olette kihloissa olleet ja jos saa udella, miten kosinta tapahtui? :) Ei siis ole pakko kertoa (tietenkään) jos et sitä aikasemminkaan ole blogissasi kertonut. Muistan lukeneeni että häät eivät kumminkaan olisi ajankohtaiset?

    Vastaa
    • Maj 22.2.2012

      Ollaan oltu viime vuodesta saakka kihloissa, ei siitä sen enempää :) Häät eivät juuri nyt ole ajankohtaiset, sillä keskitytään nauttimaan/selviämään vauva-arjesta ensin.

      Vastaa
  3. sn 19.2.2012

    Millon sulla olikaan LA?söpön näkönen vatsa sulla! nii ja tuo edellisen postauksen kehto,siitä tuli tosi hieno.voisin kelpuuttaa omaan taloonki jos vaan olis vaavi;) ehkäpä sitä joskus sitten tulevaisuudessa:D

    Vastaa
    • Maj 22.2.2012

      En ole sitä tarkkaa päivää täällä paljastunut :)

      Vastaa
  4. riikkaisla 19.2.2012

    Terveiset Ylivieskasta!

    Blogeja paljon seuraava pikkusiskoni suositteli minulle blogiasi joululomalla. Tutustuin… ja jäin koukkuun. Mukavan tavallinen ja elämänmakuinen blogi, ei liian siloteltua, tykkään. Täällä tänään raskausviikko 38+6. Suht tiuhasti päivittyvää blogiasi on mukavaa seurata oman esikoisen saapumista odotellessa. Kummalleko tulee ekana lähtö? :D

    Vastaa
    • Maj 22.2.2012

      No toivotaanko, että molemmille tulisi ”lähtö” pian? :D

      Vastaa
      • riikkaisla 22.2.2012

        Täällä ollaan jo peukut pystyssä eli toivotaan vaan! :D Tänään sain seuraavaksi neuvola-ajaksi ensi maanantain, joka on LA ja toivon kovasti ettei enää tarvitsisi sinne mennä!

        Vastaa
  5. Aliiiina 19.2.2012

    Moikka ja tsemppiä loppurutistukseen! Turvotusta ei ainakaan näistä kuvista huomaa lainkaan. Moni ei näytä noin hyvältä raskauden loppuvaiheessa! :) Ois kiva, jos kirjottaisit, miten koet sun elämän muuttuneen vaikka viidessä vuodessa. Varmasti on kovin erilaista, mutta mua kiinnostais, että ootko SÄ ihmisenä muttunut paljon. Koetko, että Rebekan odotus toimi jonkunlaisena käännekohtana sun elämässä?

    Vastaa
    • Maj 22.2.2012

      Apua, en enää muista, että minkälaista elämäni oli viisi vuotta sitten, kohtuullisen huoletonta varmaan :D Kiitos ideasta!

      Vastaa
  6. Ansku 19.2.2012

    Sun kasvot alkaa kyllä olemaan sellaiset, mitä on synnärille tulevilla naisilla. Se on kai just se turvotus, mikä sen tekee… mutta luulisin, ettei enää montaa päivää mene! Tsemppiä viimeisiin päiviin :-)

    Vastaa
    • Maj 22.2.2012

      Niin varmaankin!

      Vastaa
  7. LAURA 19.2.2012

    Tälläkin odotellaan kärsimättömästi oman pikkusen syntymää, laskettuun aikaan 9 päivää, tulis jo!! :)

    Vastaa
    • Maj 22.2.2012

      Toivon, että pitelet pikkuistasi sylissä, kun luet tätä vastausta :)

      Vastaa
  8. Oona 19.2.2012

    Yhdyn edellisiin kommentteihin, sähän näytät hyvältä tossa vaiheessa! :) Itellä menossa 36+2 ja tuntuu että oon paljon isompi :D

    Mut ois ihanaa nähä enempi tuota teijän kämpän sisustusta :) Ja varsinkin Rebekan huonetta, itse pitäs alkaa laitteleen vauvanhuonetta kunnolla remonttiin :)

    Vastaa
    • Maj 22.2.2012

      Tossa ”pulkkailemassa”-postauksessa on vähän inspiraatiota lastenhuoneeseen, piditkö?

      Vastaa
  9. hennakatarina 19.2.2012

    Mä lähetän sellaisia terveisiä, että mekkosi on ihana. Varsinaista postaustoivetta ei, mutta kuin että raskausjutut ja asiat jotka pyörivät masun ympärillä, kiinnostavat ainakin mua :)

    Vastaa
    • Maj 22.2.2012

      Kiitos :) Teen sit jutun laskiaispullista :F :D

      Vastaa
  10. Hus nummer nio 19.2.2012

    Todella kaunis mekko, sopii sulle!

    Olis mukavaa lukea, miltä tuntuu tulla äidiksi toista kertaa? Mitä ajatuksia synnytys tai ensimmäinen aika vauvan kanssa tuo mieleen?

    Mukavaa loppuraskautta!

    Kati

    Vastaa
    • Maj 22.2.2012

      Kiitos ideoista Kati :)

      Vastaa
  11. sini 19.2.2012

    Jännittää ihan odottaa millon teidän vauva syntyy! Alan varmasti itkemään ilosta kun joku kerta tulen blogiisi ja ensimmäisenä on postaus uudesta vauvasta :-) Jos lähtö olisi tullut eilen, niin miten olisitte oikeasti tehnyt kerta apujoukot olivat Helsingissä?

    Vastaa
    • Maj 20.2.2012

      Olisin ottanut yksin taksin synnärille… Tottapuhuen, en tiedä mitä me oltais tehty.

      Vastaa
  12. Lallu 19.2.2012

    Moi! Pakko kommentoida et tuo sun maha näyttää niin siltä ei mene kun päivä tai pari max. niin vaavi putkahtaa ulos:) tsemiä!!!!

    Vastaa
    • Maj 20.2.2012

      Tämä on lempparikommenttini <3 katsotaan…:D

      Vastaa
  13. Sandra 19.2.2012

    Moi,

    Ihanan näköinen mamma olet!! :)

    Vastaa
  14. pinja 19.2.2012

    Jaksamista vielä raskauden loppumetreille. :) Odottovan aika näyttää olevan pitkä, mutta ehkä se jo kohta palkitaan. :)

    Vastaa
  15. inkku 19.2.2012

    Kyllä masu on jo laskeutunu, jospa kohta! Tosi nätti mekko!

    Vastaa
    • Maj 20.2.2012

      JES! kiitti!

      Vastaa
  16. ellu 19.2.2012

    En ole ikinä kommentoinut, mutta nyt on pakko sanoa että vaikka voisin ikäni puolesta olla melkein lapsesi (olen 16v enkä nyt tarkoita että Sinä olisit mitenkään vanha, vaan että elämäntilanteissa ei ole mitään samaa :-D) niin blogiasi on ihan huippua lukea! Olet todella kaunis ja iloisen näköinen äiti, ihailen Sinua ja toivon hurjasti jaksamisia raskauden loppumetreille ja sen jälkeen kahden suloinen pikkuisen kanssa :-)

    Vastaa
    • Maj 20.2.2012

      Apua, etkä vois, koska se tarkoittais, että olisin synnyttänyt sinut 10-vuotiaana, huh! Kiitos kivasta kommentistasi, olen jokatapauksessa otettu!

      Vastaa
      • ellu 21.2.2012

        Onneksi lauseessa oli sana melkein ;-) noh tosiaan hieman liioittelin mutta tarkoitus oli korostaa elämäntilanteiden eroavaisuutta.

        Vastaa
        • Maj 21.2.2012

          Joo, pikku-sisko olisi ollut ehkä osuvampi, hih :D

          Vastaa
  17. susanna 19.2.2012

    Näyttää tosi kivalta toi objectin neule!:) Postaustoiveena mulla olis semmonen et olis tosi kiva kuulla sun ja miikan ”tarina” tai sitte olis myös kiva kuulla sun mietteitä siitä, että miten raskaus ja Rebekka on vaikuttanut teidän parisuhteeseen. :)

    Vastaa
    • Maj 20.2.2012

      Miikan mielestä ei olis kovin kivaa, että kirjoitan sellaista tarinaa, epäilisin.. hmm…

      Vastaa
  18. Kata 19.2.2012

    Hei! Oot saanut musta säännöllisen lukijan enkä tällä kertaa voi olla enää kommentoimatta, koska tuo edellisen postauksen kehto oli aivan ihana! Te tuunasitte sen todella tyylikkääksi…ja kaiken lisäksi tuo sun tän päivän mekkokin on niin kaunis! Ihanaa kun raskaana olevat näyttää niin kaunilta vaikka olot on mitä on! Tsemiä viimeisiin päiviin!

    Vastaa
    • Maj 20.2.2012

      Viimeiset päivät..Huoh, vai kenties viikot?

      Vastaa
  19. Vertseliini 19.2.2012

    Siis Maj, mä todellakin olen sun ihan vakkarilukija, mutta miten multa on mennyt ohi, että te olette kihloissa?! :D Olen koko ajan elänyt siinä luulossa, että elätte parisuhteessa, vakavassa ja vakaassa tietty, mutta kihloja ei ole vielä vaihdettu. Jotenkin rivien välistä muistan lukeneeni paristakin postauksesta joskus aiemmin, aikoja sitten kylläkin, tyyliin jotakin että ”kosintaa odotellessa”… Missä mää oon ollut, kun oon missannut kihlausuutisen?! :D Apua. Vai olenko vain epähuomiossa alun alkaenkin käsittänyt ihan väärin. Tunnen itteni ihan pahviksi, heh.

    Vastaa
    • Maj 20.2.2012

      :D Hyvä pahvi kuules, asiaa ei ole erityisemmin uutisoitu missään medioissa, mutta voin paljastaa, että se tapahtui jo viime vuonna, haha!

      Vastaa
  20. ansu 20.2.2012

    Tsemppiä, eiköhän se ihanainen kohta jo synny! :) <3

    jännittää jo meitä lukijoitakin!

    Hassua, aloitin seuraamaan sun blogia ennen kuin olit ees raskaana ensimmäistä kertaa – nyt on jo toinen aivan tuloillaan.

    oot ihana ja hurjan reipas äiti ! <3

    Vastaa
    • Maj 20.2.2012

      Muakin jännittää aikalailla. Oonko mä silti reipas? Jes! :D

      Vastaa
  21. Jenny 20.2.2012

    Tsemiä tulevaan rutistukseen! Kohta odotus palkitaan maailman parhaiten. Voihan vauvakuume ♥

    Vastaa
    • Maj 20.2.2012

      Sitä varmasti tarvitaan, kiitos!

      Vastaa
  22. Katariina 20.2.2012

    Hei :)

    Halusin vain sanoa, että ilmeisesti tukalasta olostasi huolimatta, olet todella kaunis odottava äiti :)

    Vastaa
    • Maj 20.2.2012

      Aikamoista, thänks :)

      Vastaa
  23. Paukkuliini 20.2.2012

    Jospa se pieni päättäis pian tulla ulos. Mulla on myös turvotus lisääntynyt, tuntuu tosi ikävältä kun jopa käsivarsia aamuisin särkee juuri tuosta syystä. No, on se varmaan kaiken arvoista, eikös vaan. Tsemppiä viime metreille!

    Vastaa
    • Maj 20.2.2012

      Onhan sen, mutta saa sitä välillä vähän valittaakin ;D

      Vastaa
  24. lilia 20.2.2012

    Oot niin hurjan kaunis aina. :) Ja ihailtavan pirteä ja positiivinen. Kaikea hyvää teidän ihanalle perheelle!

    Vastaa
    • Maj 20.2.2012

      Voi kiitos… :) Kaikkea hyvää sinne myös!

      Vastaa
  25. Nanna 20.2.2012

    Ihana mekko kauniin odottajan päällä! Onko mekko uusi ts. voisikohan niitä vielä löytyä…? Miten pitkä tuo mekko muuten on? Tässä kun on raskausajan vaatetus ajankohtaista pikkuhiljaa itse kullakin :)

    Vastaa
    • Maj 20.2.2012

      Ei näitä enää ole myynnissä, kun tää on 1-2? vuotta vanha, mutta kohta lähtee kasa mamma-ajanvaatteita täältä suunnalta myyntiin! :D

      Vastaa
  26. Henna 20.2.2012

    Kirjota vielä niistä vauvahankinnoista :)

    Vastaa
    • Maj 20.2.2012

      Ei meillä taida oikein olla hankintoja tämän enempää?

      Vastaa
  27. emilia 20.2.2012

    Moi! Haluaisin kysellä, että minkä ikäinen teppo oli, kun matkustitte junalla ensimmäisen kerran? Saan viikonloppuna oman 12viikkoisen koiranpentuni ja tahtoisin lähteä ensviikolla hiihtolomalla käymään kotona, mutta mietin, että jaksaakohan pentu olla niin kauaa junassa, kun matkaa täältä lahdesta ylivieskaan on kuitenki melkoisen paljon. Toivottavasti osaat vastata.. :)

    Vastaa
    • Maj 20.2.2012

      Teppo ei ole koskaan vielä matkustanut junalla…

      Vastaa
      • emilia 21.2.2012

        hupsis, sitten muistelin väärin :D

        Vastaa
        • Maj 21.2.2012

          Ei se mitään :) Aina jos me mennään jonnekin koko perheellä, niin yleensä autolla liikutaan.Jos menen Repsun kanssa kaksin esimerkiksi Ylivieskaan, niin silloin menopeli on juna, mutta olisi aivan mahdoton ajatus viettää 4 tuntia taaperon kanssa eläinvaunussa, joten olen aina jättänyt silloin Tepon kotiin :)

          Vastaa
  28. Blackie 20.2.2012

    Ääää, oot niin kaunis! :)

    En oo uskaltanu aiemmin kommentoida, mutta nyt päätin vihdoin ja viimein. Oon lukenut blogiasi jo pidemmän aikaa.

    Paljon tsemppiä viime metreille!!

    Vastaa
    • Maj 21.2.2012

      Ä-ääää, thänks vaan :) Rohkeasti vaan!

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *