Pyöräytetäänpä lupaamani kauneus/hyvinvointi teemaviikko hiusaiheisella postauksella käyntiin. Tämän viikon postaukset siis keskittyvät normaalia enemmän kauneudenhoitoon ja ideoita/toiveita kerkeää vielä tuonne kommenttiboksiin jättämään.

Muistatteko tämän videopostauksen? Olen siitä asti käyttänyt tuota Tigin Resurrection hoitoainetta ja välillä saman sarjan shampootakin. Siloittavaa silikoonia, oh yes pliis pidennyksille! Olen myös havainnut Some like it hot -tuotteet oikein päteväksi ja palaan jotain uutta kokeiltuani aina takaisin käyttämään niitä. Kuulin kyllä jostain, että Some Like It Hot:it on jäämässä pois, mutta ainakin toistaiseksi sitä vielä saa näissä jättimäisissä pumppupulloissa.

 

”Urban Antidotes Resurrection -shampoo ja -hoitoaine sopivat heikoille, hauraille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille, jotka tarvitsevat täydellistä kuntoutusta.”

”Some Like It Hot-hoitoaine kosteuttaa sekä selvittää hiuksesi, kuten muut hoitoaineet mutta lisäksi suojaa UV-säteiltä. Hoitoaine saa hiuksesi välttämään kosteuden tuoman sähäkkyyden ja säilyttää sileän pinnan. Hoitoaineessa on raikastava sekoitus avokadoa, viinirypälettä, aloeta sekä kurkkua.”

 

Omat hiukseni ovat värjätyt/raidoitetut ja niissä on teippipidennykset tuomassa lisää pituutta ja paksuutta.

 

Muotoilutuoteista useimmiten käytän näistä joko yhtä tai useampaa. Tigi Root Boost -tyvikohottajaa käytän pyyhekuiviin hiuksiin ja pelkästään tyveen, antaamaan ”nostetta”. Wellan föönausnestettä suihkin kosteisiin hiuksiin, antaamaan pitoa ja tuuheutta(lämpörullien alle vaikkapa). Kevin.Murphyn anti.gravity.spray volyymisuihke antaa myös rakennetta ja sitä voi käyttää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Tigin Rockaholic kuivashampoota suihkauttelen myös joskus tyveen antamaan kuohkeutta ja muhkeutta, toimii myös nutturan ”alle” käytettäväksi. Davinesin OI/Oilia käytän kuiviin hiuksiin (latvoihin) silottamaan ja antamaan kiiltoa.

 

Miikan hiukset ovat älyttömän paksut, suorat ja auringon raidoittamat, tosin latvassa taitaa olla vielä jotain jämiä hiusväristä. Hän käy parturissa joskus, ehkä korkeintaan kerran vuodessa. Miikan hiukset kasvavat nopeasti ja tällä hetkellä ne on jo ”hevi mittaiset”, joten ne ovat aina kiinni. Tarviiko edes sanoa, että olen kateellinen.

 

Miika tykkää kyllä näistä Tigin miestentuotteista, mutta tottapuhuen käyttäisi ihan mitä vaan minä hänelle satun ostamaan.

 

Kenenkäs pehmoiset hiukset ne siinä?

 

Rebekka ei käytä vielä shampoota, mutta kiikutti kuitenkin omat pesuaineensa paikalle! :D Lasten ECO Washia ja Avonin lasten suihkusaippua/kylpyvaahtoa lorautetaan joskus tytön kylpyveteen.

 

 Arvatkaapa kuka tätä käyttää? :)

 

-Maj

0 Comments

  1. bib 22.4.2012

    Voisitko jpssain vaiheessa kirjoittaa luonnonkosmetiikasta, ja esim. Dr hauschkan tuotteista? Käytön mieluiten luonnontuotteita, joten olisi kivaa lukea jotain siitä aiheesta :)

    Vastaa
  2. vanilja 22.4.2012

    Moikka!

    ihana viikko tulossa blogisi puolella innolla odotan.. tukanlaitto juttuja ei oo koskaa liikaa, winks winks :D

    Vastaa
    • Maj 22.4.2012

      Ainakin yks näppärä pikkuvinkki on tulossa :P

      Vastaa
  3. LPP 22.4.2012

    Kiitos noista tigin shampoo/hoitsikka vinkeistä, täytyy kokeilla :)

    Vastaa
    • Maj 22.4.2012

      Jeps, eipä mittäää :)

      Vastaa
  4. sannnij 22.4.2012

    Hei nyt lähti oikeesti kiinnostamaan ! ” Siloittavaa silikoonia, oh yes pliis pidennyksille!” itse käytän pidennyksiin normishampoota ja rapunzelin omaa pidennys hoitoainetta, mutta oon kuullut (ja joskus todennut) että silikoni ”hamputtaa” pidennyksiä, joten toimiiko tuo nyt mielestäs oikeasti ? =D

    Vastaa
  5. p 22.4.2012

    Lapsista mitään tietämätön haluaisi kysyä että miksei Rebekka käytä vielä shampoota. Ennen murrosikää ei kai tukka niin rasvoitu mutta kai sitä jotenkin pestään? Vain vedelläkö vai miten? Ei oo tullut mieleenkään ettei pienten lasten hiuksia pestä shampoolla, mutta kuten todettu, emmie tiiä mittään enkä omastakaan lapsuudesta pahemmin muista. :D

    Vastaa
    • Maj 22.4.2012

      Tarvittaessa hiukset voi tietty pestä shampoolla, mutta vesipesu on ihan riittävä ollut, koska tytön hiukset ei rasvoitu tai muuta :) En kyllä tosin ole mistään oppaasta tietojani lukenut, että joku voi olla tästä toistakin mieltä…

      Vastaa
    • emma 24.4.2012

      Kiva kuulla, että muillakin on tätä linjaa, ettei turhaan kuormiteta pikkuihmisiä kemikaaleilla! Itsellä jo 3 lasta, eikä kenenkään tukkaa pesty shampoolla säännöllisesti alle 1,5-vuotiaana.

      Vastaa
  6. -Mrs P- 22.4.2012

    Aivan ihana blogi sinulla! Käyn kurkistamassa aika usein, mitä teille kuuluu :) Onnea uudesta perheen jäsenestä ja kaikkea hyvää tulevaan kesään!

    Vastaa
    • Maj 23.4.2012

      Kiitos ja samoin :))

      Vastaa
  7. Nata 23.4.2012

    täällä ollaan kans tosi kateellisia toisen hevipiiskasta! perkuleen miähet!

    Vastaa
    • Maj 23.4.2012

      Niillä on siksi niin hyvät hiukset, kun ne ei tee niille yhtään mitään ikinä!

      Vastaa
  8. Pintsku 23.4.2012

    Moi Maj!

    Kiitos taas mukavasta aiheesta:D Olen itse menossa laittamaan teippipidennykset ensi viikolla, ja vähän jännittää mten osaan niitä hoitaa ;D

    Millainen kamera sinulla on käytössäsi, ihania ovat sinun kuvasi täällä blogissa!

    Vastaa
    • Maj 23.4.2012

      Anna niille hellyyttä ja näytä vähän suoristusrautaa! Canonin G12 :)

      Vastaa
  9. sari 23.4.2012

    Mahtavaa! tällaista postausta oon odotellut, koska oonkin miettinyt mitä tuotteita käytät pidennyksiisi! =) kiitos tästä!

    Vastaa
  10. rita 24.4.2012

    ”Arvatkaapa, kuka tätä käyttää! ;)”

    MINÄ!!!! :D Tuossa se öljy on nytkin pöydällä.. Mahtava silmämeikinpoistoaine köyhälle opiskelijalle, hah!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *