Ihana perjantai! Takana on pitkä, mutta touhukas ja mukava viikko, entä teillä? Me hypätään nyt autoon ja hurautellaan leikkikavereille vielä täksi päiväksi.

Suukkoja ja mukavaa viikonloppua kaikille! Ja kiitokset teille tästä viikosta :)

-Me

Suositellut postaukset

0 Comments

 1. inkku 7.9.2012

  Kiitos! Oikeen mukavaa viikonloppua teillekkin! Meillä menoviikonloppu tulossa:)

  Vastaa
 2. Minna 7.9.2012

  Ensimmäinen kommenttini, vaikka sitten näin perjantain kunniaksi: kiitoksia tästä loistavasta hyvänmielen blogista! Kaikkea hyvää teille, aurinkoista viikonloppua! :)

  Vastaa
 3. Elena 7.9.2012

  Mukavaa viikonloppua teille, viikonloput ovat parhaimpia! :)

  Vastaa
 4. Merja 7.9.2012

  Meillä on takana työn ja hoidonaloitus- viikko… On hieman väsyttänyt, stressannut mieltä, mutta mukavaa pääosin ollut! :) Huomenna kahden vapaan jälkeen viikonlopuksi töihin. Mukavaa taas pää nollattuna mennä vastaanottamaan uutta asiaa!

  Mukavaa viikonloppua teille! :)

  Vastaa
 5. mijo 7.9.2012

  Voi, olette ihania! Oikein mukavaa viikonloppua sinnekin :)

  Vastaa
 6. erpsu 7.9.2012

  kiitoksia ja teillekkin oikein mukavaa viikonloppua! Sanotaan nyt tähän samaan syssyyn, että sun blogi on paras mitä tiedän ja teidän lapsoset on ihan syötävän suloisen näköisiä. :-)

  Vastaa
  • Maj 8.9.2012

   Just tässä muiden blogeja selailtuani oikein masennuin, että mun omassa tekeleessäni ei ole mitään järkeä tai ideaa. Sit tulin vastamaan kommenteihin ja sä olit kirjoittanut tän <3

   Vastaa
 7. Jenni 9.9.2012

  Tulipa oikein ikävä ”shakira-farkkuja”, ne sai pepun näyttämään hyvältä, jos ei erehtynyt istumaan :D Ihana on sun blogi! Hauskaa syksyn jatkoa

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *