Olen ollut parasta kamua me&i:n plyysisen oleskeluasun kanssa siitä saakka kun sain sen. Tällä ollaan menty lähikauppaan ja kamulle illalla leikkimään. Olisinhan tietty voinut mustankin ottaa, mutta pinkki on aina vähän crazympi valinta. Vaikka suunnittelinkin haalarin lapsille, en toistaiseksi ole ikinä itse edes sovittanut ikinä minkäänlaista aikuisten vastaavaa. Kävin muuten ostamassa tänään Samuelille vaatteita, hän kasvaa ihan silmissä.

 

ps. Huomenna me&i:n Bloggers Collection tulee myyntiin, mieletöntä! Mikähän fiilis mulle tulee, kun ekan kerran tulee vastaan haamuhaalariin pukeutunut lapsi? Varmaankin ihan kiva :)

 

 

 

0 Comments

  1. Iina 2.10.2012

    Aivan ihanalta ja tosi mukavalta näyttää tuo oleskeluasu, pinkki on todellakin paljon parempi valinta kuin joku tylsä musta! Mahdatko tietää milloin nämä tulevat myyntiin? Aloin itsekin himoita noita heti kun näin ensimmäisen kuvan blogissasi, vaikka yhdet hyvin samanlaiset pinkit plyysipöksyt minulta jo löytyvätkin. Mutta olovaatteita ei kai koskaan voi olla liikaa? ;) Tosi hauskaa että pääsit itsekin suunnittelemaan lastenvaatteita, mahtaa olla aika huikeaa kun ekat sinun käsialaasi olevat vaatteet tulevat jonkun pikkuisen päällä jossakin vastaan :) hienoa Maj!

    Vastaa
    • Maj 5.10.2012

      Eiks nää oo jo myynnissä!

      Vastaa
  2. kalamuija 3.10.2012

    Tulee varmasti hyva fiilis kun ekat haamut kavelee vastaan. Mulle tulee jo hyva fiilis kun naen taalla meidan kylalla me&i pipon tai vastaavan.. kun tiedan, etta ilman mua niita ei taalla liikkuisi:)

    Mulla on aikuisten onepiece.. kiva muuten, mut sen kans on hankala kayda pissalla:) Eli tuollainen velour asu joka sulla on, on paljon katevampi:)

    Vastaa
    • Maj 5.10.2012

      Okei! En siis hanki onepieceä… ehkä… en ole varma.

      Vastaa
  3. retromoderni 3.10.2012

    Mun piti tilata se haalari pojallekin, ainoa vaate koko syksyn mallistosta mikä kelpasi. eli oot tehnyt hienoa työtä. Ja meidän jäbä (8,5 v) on ollut erittäin vaativa vaatteidensa suhteen jo monta vuotta.

    Vastaa
    • Maj 5.10.2012

      JEE! Niin kiva kuulla oikeasti!

      Vastaa
  4. Rose 3.10.2012

    Tuo oloasu on niin ihana ! Mulla on nuo housut kummassakin värissä. Mustat menee hätätilassa vaikka kaupassa ja kyllä kerran ”kylällä” käväisin pinkeissäkin, niin ihanat jalassa.

    Tilasin itselleni syntymäpäivälahjaksi sen kuuluisan onepiecen, katsotaan miten sen kanssa menee ;) Mulla on joku GT:n jumpsuitti ja sen kanssa vessassakäynti on kyllä haastavaa :D

    Vastaa
    • Maj 5.10.2012

      Joo mustathan menee vaiks juhlissa ;) Hehe, lähestulkoon mun kaikki ”lökärikamat” on pinkkejä :)

      Vastaa
  5. Tiina 3.10.2012

    Ihan oikea valinta toi pinkki t:Pinkkifani :D

    Vastaa
    • Maj 5.10.2012

      Haha, jesh!

      Vastaa
  6. Maria 3.10.2012

    Tuo pinkki oloasu näyttää niin herkulliselta ja ennenkaikkea energisoivalta! Ostin itse mustat Yoga pantsit, kun ne tuntui ”järkevämmältä” väriltä :D. Housut on niiiiiin mukavat, että välillä illalla painun viileässä huoneistossa niillä nukkumaankin. Materiaali on pesujenkin jälkeen todella pehmeää yllä. Jätin toistaiseksi hupparin ostamatta tilatessani housut. Mutta se kyllä näyttää ylläsi kivalta. Miltä huppari on nyt ensi päivinä tuntunut päällä? Saanko kysyä, mitä kokoa nuo vaatteesi on?

    Vastaa
    • Maj 5.10.2012

      Huppari on tuntunut tosi kivalta, pehmeältä. Mun asu on S-kokoa.

      Vastaa
  7. maiju 3.10.2012

    Tykkään sun blogista aivan valtavasti! Vaikka todella harvoin tulee kommentoitua, niin silti lueskelen innolla kirjoituksiasi. Vaikutat ihanalta ihmiseltä.

    Olisiko mahdollista saada postausta Samuelin vaatteista? :)

    Mukavaa päivää toivottaa 5kk pojan mama!

    Vastaa
    • Henna 3.10.2012

      Sama postaustoive olis myös mulla! Ja Rebekan vaatteista myös :) Vähän niinku esittelisit ja kertoisit ne molempien vaatekaappien tärpit ja parhaat perusvaatteet :)

      Vastaa
      • Maj 4.10.2012

        Moikka! Samppahan täräytti tänään ja toteutti teidän postaustoiveenne, olkaapa hyvät! :)

        Vastaa
  8. Jeanette 3.10.2012

    Minulla ja pikku tytsilläni on myös samaiset ihanat pinkit ja ne on niiin ihanat jalassa. Seuraavasta Me&I kutsuilta voisi tiata ton hupparin itselleni ja ehkäpä tytsille haamuhaalarin se on tosi söpö =)

    Vastaa
  9. Sonja 3.10.2012

    Ah, Yoga Pantsit. Jotain niin parasta, meidän ”mammaporukka” on ihan hurahtanut niihin. Ja ensi viikolle heti järjestetty jo Meandi-kutsut. En malta odottaa, että näen livenä ne kaikki vaatteet. :)

    Vastaa
  10. Laura- 3.10.2012

    Hihiii mikään ei voita himailua pinkissä velour puvussa<3 Miks kaikki kotivaatteet on aina pinkkejä? Ehkä siks että salaa tykkään vaikken kaupungille sitä väriä varmaan ikinä pukisikaan!!

    http://meanwhileintre.blogspot.fi/

    Vastaa
  11. Hanna 3.10.2012

    ihana asu ja niin pirteä näihin syksyisiin päiviin:)

    Vastaa
  12. PikkuMy 3.10.2012

    Kohta kutsut mulla! Sit saa meidän pikkumies haamuhaalarin :) itselle en yogia tarvi kun on Sobea ;) jännä nähdä miten ruotsalaiset tekee niin samaa ja melkein samoja värejä. Harmi että sun Sobea ei sit enään sopinut… Menikö kaupaksi?

    Vastaa
    • Maj 4.10.2012

      Sobea Yogis oli mulle liian reilu, näytin vähän ressukalta siinä. Oon kuitenkin pienentynyt sen 20 kg. Sobea sai kuitenkin uuden rakastavan kodin.

      Vastaa
  13. LPP 3.10.2012

    Onnittelut onnistuneesta kokoelmasta!

    Ihana!

    Vastaa
  14. juulia 3.10.2012

    asiasta kolmanteen..ollaan tulossa lapsilomalle sinne tampereen suunnalle parin viikon päästä. mitä ajanvietettä/paikkoja siellä on lapsille?ajatelin että näin lapsellisena tietäisit jotain paikkoja mainita :))lapset ovat 4v ja 6 vuotiaat.

    Vastaa
    • Paula 6.10.2012

      Mä voisin antaa joitakin vinkkejä missä ite tykätään lasten kans käydä (asutaan Tampereella)..

      Pyynikin näkötorni munkkikahviloineen ja ympäröivä harju metsineen

      Lasten kulttuurikeskus rulla ja siinä vieressä työväenmuseo Werstas, aina ilmainen (lapsille löytyy tekemistä)

      Tallipiha

      Laukontori ja Tammelantori

      Tammelantorin ja Sorsapuiston isot leikkipuistot

      Näsinneula, delfinaario, akvaario ja planetaario

      Mukavaa lomaa! :)

      Vastaa
  15. Maija 4.10.2012

    Olin eilen siskoni me&i- kutsuilla ja esittelijän esitellessä haamuhaalaria siskonpoikani 3v huusi kovaan ääneen: WAU!! Oli selvästikin mieleinen ja lähti tilaukseen :D

    Vastaa
    • Maj 5.10.2012

      <3 <3 Mieletöntä!

      Vastaa
  16. Anni 4.10.2012

    Heips :) Ja kiitos ihanasta blogista. Mitä kokoa nuo sun pantsit on? Oon tilaamassa samanlaisia ja kokotaulukon puolesta xs olis juuri sopiva (ehkä aavistuksen napakka), mut haluaisin S:n, koska ajattelen niiden olevan reilummat ja mukavammat. Osaatko auttaa päätöksessä?

    Vastaa
    • Maj 5.10.2012

      Nämä mun on S-kokoiset, oon 168 cm pitkä. Housut voisivat kyllä olla paremmat xs-koossa. Toivottavasti tästä oli apua!

      Vastaa
  17. Outi 4.10.2012

    Tuo oloasu on niiiiin ihana!! Pakko saada ;D

    Mulla on kahdet joogapantsit, toiset on itseasiassa nytkin jalassa ;O) Ihan loistavat!!

    Vastaa
  18. Ninni 4.10.2012

    Oih, tulin juuri me&i:n kutsuilta ja rahaa paloi ihan liikaa! Mutta siellä on tällä(kin!) kaudella kaikki niiiiin ihanaa <3 Harmi että Majn suunnittelema haamuhaalari on vielä ihan liian iso meidän 5kk poikaselle, muuten ois sekin lähteny ostoskoriin :P Teeppari on kans ihana, mutta en ihan niin pinkkiä uskaltanu ostaa pojalle ;)!

    Vastaa
    • Maj 4.10.2012

      No mutta kiva jos löytyi kuitenkin sit jotain muuta :) Mun puolesta voisin vaiks suunnitella kokonaisen malliston me&i:lle ;)

      Vastaa
  19. Ripa 5.10.2012

    Ihan pakko kertoo;) olin eilen täällä Norjassa m&i ”kutsuilla” ja siellä se täti esitteli innoissaan tän kauden uutuuksia ja höpötteli kuinka nää haamukuvioiset lasten vaatteet tulee oleen hitti! Blogin tuntien alkoi hymyilyttään, hyvä Maj!:) (meillekin pääsi se pinkki paita tytön vaatekaappiin;))mukavaa loppuviikkoa!!;D

    Vastaa
  20. Ripa 5.10.2012

    Ihan pakko kertoo;) olin eilen täällä Norjassa me&i ”kutsuilla” ja siellä se täti esitteli innoissaan tän kauden uutuuksia ja höpötteli kuinka nää haamukuvioiset lasten vaatteet tulee oleen hitti! Blogin tuntien alkoi hymyilyttään, hyvä Maj!:) (meillekin pääsi se pinkki paita tytön vaatekaappiin;))mukavaa loppuviikkoa!!;D

    Vastaa
  21. Katri 6.10.2012

    Kiitos ihanasta blogista! Kivaa, kun jaksat kirjoittaa niin usein. :) Minulla ei ole minkäänlaista kokemusta me&i:n vaatteista ja niiden laadusta. Nyt ihastuin kuitenkin tosissaan tuohon pinkkiin oloasuusi. Kuinka hyvin se on säilyttänyt muotonsa ja nukkansa? Tahtoisin laadukkaan oloasun. :)

    Vastaa
  22. Sanna 8.10.2012

    Jos olis pakko valita Sobean oloasu tai tämä uusi asusi (kun sinulla on kokemusta molemmista ;) ) niin kumman valitsisit? Sobean pöksyt näyttää niin hauskoilta niin puntit on niin plöröt :D , mutta tuo perhonen tässä toisessa mallissa taas tuo siihen vähän jotain :)

    Kiitos jos jaksat vastata, ja mukavaa syksyn jatkoa teille!

    terkuin Sanna

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *