Taasko on viikonloppu? Suunnitelmia? Ei täällä ainakaan, paitsi tahtoisin maalata vähän seiniä täällä kodissamme, mutta mies ei yhtään innostu. Miksi miehet ei innostu mistään kivasta? Liikaa vaivaa kai, ei jaksaisi mitään ylimääräistä. Yritän vielä puhua häntä ympäri. Ystävänpäivä tuli ja meni, en lähettänyt kortteja, enkä viestejä. Luulin, että oma saldonikin olisi ollut pyöreä nolla, mutta eipäs ollutkaan! Mieheltä sain kukat, siskolta kortin ja Glitteristä ponnaritikkarin, kuten varmaan muutama muukin bloggaaja?

Tänään meillä on myös ollut perinteisesti perjantaivieraita, nakeroita. Ruokana ranskalaisia ja pillimehua, hups! Nyt täällä kuorsataan päikkäreitä ja ukkokin on tullut töistä kotiin <3 Muakin haukotuttaa ja väsyttää neljän kahvikupillisen jälkeen edelleen, mutta ajattelin kuitenkin vääntäytyä salille. Kävisikö joku teistä mun puolesta ruokakaupassa?

 

stringpocket

Valkoinen String tulisi esille paremmin, jos seinässä olisi vähän väriä vai mitä? Onneksi siellä sentää on värikästä tavaraa!

 

s_rypale s_nallekulho

Miikalta <3 Uusi lempparikulhoni.

 

s_muumilasi

Hihii, astiakuva! Ketsuppi ja ranskalaiset vaan puuttuu… Pieni 4-hengen pöytämme näytti tosi siistiltä kun sen ääressä oli ruokaillut 6 ihmistä, joista 4 kpl:tta oli alle kolmen vanhoja.

 

s_ssteam

Kamujen pienenpieni poikakin konttaa jo, apua! Hän oli niiin söpö <3

 

Sellaisia kuvia tästä päivästä! Ai niin, unohdin ihan, että olen menossa sunnuntaina testaamaan CrossfFittiä ekaa kertaa, aika jännittävää! Raportoin siitä blogissakin jossain vaiheessa :) Onko siellä yhtään crossfit-harrastajaa? Onko teillä mulle hyviä vinkkejä näin etukäteen?

 

-Maj

0 Comments

  1. pauliina 15.2.2013

    Täällä pitäisi saada mies tapetoimaan, ei lämpeä täälläkään …

    Pitää varmaan yrittää lahjoa se jotenkin :D

    Vastaa
  2. Kati 15.2.2013

    Hei! CrossFit-kokemuksia jään innolla odottelemaan! En oo vielä ite uskaltautunut! :)

    Kahvakuulastakin innostuin vasta eilen kun ensimmäistä kertaa ohjelmassani oli sillä liikkeitä, innostuin sitten niin paljon, että kävin kotimatkalla ostamassa sellaisen kotiinkin, nyt olen jumissa :o

    Nähdään Leidillä! :)

    Vastaa
  3. Saraa 15.2.2013

    Oon pitkään miettiny että tohon keittiön hyllylle sopis sellanen lasipurkki jossa on värikkäitä muovilusikoita :) kuulostaa tälleen aika tyhmältä mutta voin laittaa kuvaa jos yhtään kiinnostaa :) Tota Marimekon patakintasta taas viime viikonloppuna kattelin ja aion ehottomasti hankkia jonku tollasen hyllyn ja siihen kaikkee kiva värikästä sitte ku omaan kotiin joskus muutan :) kiitos ihanasta blogista, piristää aina päivää vaikka ihan eri elämäntilanteessa ollaanki :)

    Vastaa
  4. Misu 15.2.2013

    Cf harrastaja täällä moi! Mene iloisella asenteella, yhdeltä kerralta et ehkä saa koko kuvaa mutta jos se on sun juttu niin jatkat varmasti ja rakastut! Ekalla kerralla lähes kaikista kenen kanssa oon puhunut on tuntunut siltä että vaikka oli ajatellut olevansa ihan ok kunnossa niin huomaakin että ei todellakaan ole. Cf on niin monipuolista!

    Hienoa että menet!

    Vastaa
  5. misu 15.2.2013

    joo oon samaa mieltä että seinä näyttäis kivalta värillisenä ja hyllykin erottuis paremmin, vaikka ihan kiva se on noinkin! :)

    Vastaa
  6. henna 16.2.2013

    Asutteko omakoti- vai kerrostalossa?

    Vastaa
  7. Elisa 16.2.2013

    Täysin koukussa crossfitiin viisi viikkoa harrastaneena! Itseäni parempikuntoisen mieheni vein viime viikolla tutustumaan ja hänen kommentti oli että ”onks tää aina näin rankkaa?!”. Kannattaa siis varautua haastamaan itsensä ja treenin jälkeiseen uskomattoman hyvään fiilikseen! :) ei siihen kuole vaikka kroppa niin luulis ;)

    Vastaa
  8. eliisa 16.2.2013

    ihana string tavaroineen!!! i love.

    Vastaa
  9. Roz 16.2.2013

    Kiitos ihanasta blogista! Tulee aina hyvälle tuulelle kun tätä lukee, oot niin aito. Olen myös aloittelemassa crossfitiä kuukauden päästä, joten mielenkiinnolla odotan postauksia kokemuksistasi!

    Vastaa
  10. Hanna 17.2.2013

    Moi! Ajattelin kysellä sulta vinkkejä mikä/mitkä olis parhaita kirppareita Tampereen keskustan alueella? Vaikka en kyllä tiedä harrastatko itse miten paljon kirppistelyä mutta varmaan tiedät ainakin jonkun vinkata? Lähinnä sisustus, lastentavarat ja lastenvaatteet kiinnostavat. Lisäksi etsinnässä olisi turvakaukalo vastasyntyneelle, minne kannattais tehdä toiviomatka jotta voisi kysellä tarjouksia? Kaukalo siis ostetaan uutena, eli onko siinä keskustassa miten lastentarvikeliikkeitä? Kiitos hurjasti jos jaksat vastailla :)

    Vastaa
  11. Johanna 17.2.2013

    Hah, pitää kommentoida tuota miesten innostumista kaikkiin kivoihin asioihin. Oman isäni kohdalla ainakin äitini on oppinut, että isän täytyy antaa itse keksiä se puuha, joka täytyisi tehdä. Ei auta vaikka äiti viikkotolkulla hokisi, että maalataan pihakalusteet. Jossain vaiheessa isä ”itse keksii” tämän ajatuksen, ”koska se vanha maali on jo aika kamalassa kunnossa” ja vasta sitten lähdetään tuumasta toimeen :D

    Vastaa
  12. Iida-Emilia 17.2.2013

    Maalaamalla saa kyllä kivaa vaihtelua kotiin ja vielä aika pienellä vaivalla. Itsekin koko viikon olen ollut maalailemassa uutta kämppää. Ei se munkaan mies lähtenyt seuraks, kun ei kuulemma entisissäkään seinissä ollut mitään vikaa :P ihme ilonpilaajia kyllä noi miehet aina on.

    Vastaa
  13. J 18.2.2013

    Miksei mies mene jonnekin lasten kanssa ja sinä maalaat? Ei paljon vaadi mieheltä, kun varmaan muutenkin käy vaikka mummulassa.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *