Katselin viime lauantaina kaupoilla farkkuja ja ajattelin, että mulla ei ole yksiäkään kivoja. VALETTA, huusi pihillä tuulella oleva omatuntoni. Oikeassahan se oli (taas), sillä kaapissani oli muutamat vain pari kertaa käytetyt farkut. Tunnen helposti oloni epämukavaksi farkuissa, mutta uhmakkaana vedin ne silti jalkaan. Oho, ei tuntunut yhtään kiristävältä, mutta se taitaa johtua siitä, että vyötäröllä ja peppuosastolla on saattanut tapahtua pienen pientä kiinteytymistä, oliskohan sellainen vaihtoehto mahdollinen? En muista koska mulla olisi ollut siniset farkut jalassa. Burgundit, maastonvihreät, mustat, keinonahkaiset ja beiget pöksyt on kylläkin syksyllä jalassani nähty, mutta ei kertaakaan sinisiä.

 

jakkara4

Tässä ne nyt sitten on. Siniset farkut, vaikka veikkaisin, että Indiedaysin farkkupoliisi Nata ei laskisi näitä GT:n yksilöitä edes oikeiksi farkuiksi. Kukaan ei kuitenkaan huomaa tässä kuvassa muuta kuin tuon hassun pienen pojan, joka kantaa sukkaansa suussa!

 

jakkara1

Farkkuihin yhdistin näin kevättä toiveikkaana odotellessani valkoisen neuleen (Selected), jossa on hioissa söpöä palmikkoa. Tuosta statement-korusta on tullut yksi lemppareistani, miksi kaikki korut eivät ole käännettäviä? Kuinka kätsyä! Tässä sama koru toisinpäin. Osassa kuvista otin kuitenkin korun pois, koska ajattelin, että arkijuttuihini (kerhot yms.) en sitä laittaisi.

 

jakkara2

Asusteina myös lapset! Meillä on ihan toivotonta ottaa kuvia, joissa olisi vain yksi ihminen! Vähintään jonkun käsi tai takaraivo tunkee kuvaan mukaan :) Ja mites nuo pojan housunlahkeetkin on, hupsis.

jakkara3

Näissähän mä olen yksin, mutta vetää heti vähän vakavaksi :D

 

jakkara5 jakkara6

Hei hetkinen, kohta joku haukkaa pohkeesta, iik.

jakkara7

Korkkarilenkkarit/Dinsko.

 

jakkara8

Ja sitten mut sysättiin pois tuolilta, koska sille oli parempaa käyttöä. Ja Miika tyhjentää samalla tiskikonetta. Ainakin näissä asukuvissa tapahtuu koko ajan jotain ;)

 

Nyt tuli melkoinen kuvapläjäys meikäläisen pärstästä, huh! Kiintiö täynnä? Toivottavasti piditte tästä rennosta asusta, sillä mä ainakin tykkään kovasti ja innostuin vähän sinisistä farkuista. Kevään tullen voi taas kaivaa valkoiset Conssit kaapista, nekin toimii tuon setin kanssa :) Kysymys kuuluu siis taas, että hitti vai huti?

-Maj

0 Comments

  1. Henna 12.2.2013

    Mulla taitaa olla noi samat farkut ja kahdessa eri ”sävyssä” ainakin noista vetskareista päätellen ja noi on oikeesti kyllä tosi mukavat jalassa! Valkoisten conssien kaverina toiminut mullakin ;) Eli hitti? :)

    Vastaa
    • Maj 12.2.2013

      Jes, heti ekana hitti-kommentti! – Kiitti :D

      Vastaa
  2. Mama D 12.2.2013

    Tosi kivan nakoinen asukokonaisuus. Tuttua hommaa tuo, etta joku muu on koko ajan kuvissa. Meilla se on usein karvainen kaveri (ei mies vaan koira) tai sitten poika. Ihana tuo kuva, missa toinen pikkunen kantaa sukkaa suussaan.

    Vastaa
    • Maj 12.2.2013

      Joo, täällä pienessä kämpässä ei missään pysty olemaan ”rauhassa”, mutta toisaalta tuskin ongelma poistuisi, vaikka tilaa oliskin enemmän :P

      Vastaa
  3. E 12.2.2013

    Hauskoja nuo tenavat :). Siniset farkut näyttää oikein hyvältä ja sun hiukset myös!! Saanko tiedustella onko sulla vielä jonkinlaiset pidennykset? On meinaan tosi tuuhea tukka! :)

    http://www.kirppisstyle.blogspot.com

    Vastaa
    • Maj 12.2.2013

      Moi E! Mulla on näissä hiuksissa vieläkin teippipidennyksiä, vedettiin hiukset vaan ronskilla kädellä lyhyemmäksi. Häihin ajattelin taas ”pidennyttää” hiukset, Sapella ja mulla on jo visio siitä :P

      Vastaa
  4. Vilma 12.2.2013

    Ahaha! Sampa loistava! <3

    Vastaa
    • Maj 12.2.2013

      SHAMPPA-poika <3

      Vastaa
  5. Roxy=) 12.2.2013

    Ehdottomasti hitti! =)

    Meidän vaavi kanssa välillä kantelee suussaan kaikenlaista. Mä kutsunki häntä aina terrieriksi silloin ku mulla tulee ihan koira mieleen ja jostain syystä terrierirotu. =D

    Vastaa
    • Maj 12.2.2013

      Hmm… Ehkä siksi, koska Sidosteen logossa terrierit repii sukkaa? :)

      Vastaa
  6. Madde 12.2.2013

    Hitti! Kivan rento ja juurikin keväinen asu. Ja nuo suloiset lapset tekevät näistä asukuvista persoonallisia :)

    Vastaa
    • Maj 12.2.2013

      Thänks Madde! Lapsilta ei voi välttyä tässä blogissa ;D

      Vastaa
  7. Annannaa 12.2.2013

    Ihan mahtavia kuvia, eihän noista voi tulla kuin hyvälle tuulelle :) Ei haittaa yhtään, vaikka välillä kuvassa pilkottaa jonkun käsi tai takaraivo tai joku on haukkaamassa palan pohkeesta. Sehän on sitä elämää!

    Vastaa
    • Maj 12.2.2013

      Ihana Anna! ^____^

      Vastaa
  8. Janina 12.2.2013

    Hahaa Samppa niin loistava! Sun lapset on ihania! Niin ja siis asuhan oli tosi ihana, olen itsekkin pitänyt tuollasita yhdistelmää päällä:)

    Vastaa
    • Maj 12.2.2013

      Niin aika perusyhdistelmähän toi on, löytyy varmaan joka toiselta, mut kuiteskin :))

      Vastaa
  9. Tuuti 12.2.2013

    Siis ei vitsi miten mahtavia kuvia, oon täällä katsellut niitä suupielet korvissa:D varsinkin tuo, jossa Samppa kantaa sukkaa suussaan, hahahha aivan loistavaa:D

    Vastaa
    • Maj 12.2.2013

      Tuo poika on semmonen vilivilperi, että oksat pois!

      Vastaa
  10. Hansu 12.2.2013

    Hiuksesi näyttävät nyt tosi luonnollisilta,onko pidennyksiä lainkaan? Jos kuitenkin on niin olisiko mahdollista nähdä ennen seuraavaa kampaamokäyntiä tukka luonnontilassa,eihän sulla edes kauhean lyhyt voi olla?

    Vastaa
    • Maj 12.2.2013

      On siellä vielä pidennyksiä seassa :) Viimeksi vaan Sape otti mitasta oikein kunnolla pois, vaihtelu virkistää. Eipä mun omat hiukset mitkään superlyhyet ole, mutta vähän ne on huonossa jamassa.

      Vastaa
  11. Mape 12.2.2013

    Ihgania lapsia <3 Väkisinkin huomio kiinnittyi heihin, ei farkkuihin =)

    Vastaa
  12. Pauliina 12.2.2013

    Hih, ihania kuvia!

    On kyllä sööttejä nuo sinun tenavat :)

    Vastaa
    • Maj 12.2.2013

      Mun hölömöläiset :D

      Vastaa
  13. pochi 12.2.2013

    ehdottomasti hitti, maj!! itse en tykkää mistään asusta enempää kuin reilun sinisistä farkuista ja valkoisesta neulepaidasta. pitääkin käydä kurkkimassa, löytyiskö tota selecetin neuletta vielä liikkeestä, ihana! :)

    Vastaa
    • Maj 12.2.2013

      Hei mahtavaa jo kaksi hittiä! Käyppä kurkkaan!

      Vastaa
  14. Allie 12.2.2013

    -hitti! :)

    Suloiset lapsetkin teillä. Hauskaa typyn vaatetuksessaon, että meillä on sama toppahaalari neidillä ja PALJON samoja vaatteita ostettu ja sitten huomaan, että täällä blogissa Rebellä on noita samoja päällä. Tyttöni on samanikäinenkin :D

    Vastaa
  15. Laura 13.2.2013

    Ihana Samppa tuossa ekassa kuvassa! :D Ja sun farkut on mageet!

    Vastaa
  16. Konkistadori 15.2.2013

    Valkoinen paita + siniset farkut toimii AINA! Hauskoja asukuvastatisteja sulla.

    Vastaa
  17. Susanna 17.2.2013

    Noi kengät,rakastuin!Täytynee mennä käymään dinskossa..Eihän neljännet tennarikorot ole likaa,eihän? :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *