Tammikuussa kirjoitin Suokon verkkokaupasta, muistatteko vielä? Hiljattain kävin tutustumassa myös Tampereen myymälään, sillä etenkin sormukset kiinnostavat tällä hetkellä suuresti. Suokon ylpeydenaihe onkin oma timanttikorumallisto ja heillä on myös erittäin laaja valikoima kihlasormuksia. Henkilökuntaan kuuluu kultaseppä ja timantti-gemmologi, korumuotoilija, diplomitutkinnon suorittaneita jalokiviasiantuntijoita ja koruvalmistuksen artesaani… Olin siis erittäin osaavassa seurassa, itsehän en tiedä timanteista suoraan sanottuna yhtikäs mitään. Olen pohtinut jo jonkin verran omaa hakusessa olevaa vihkisormustani ja mielikuvissani se on tosi yksinkertainen (ehkä kaksirivinen) timanttisormus  -sitten näin niin paljon upeita sormuksia, enkä osannut enää päättää mitä haluaisin.

 

rakennus1 rakennus3

 

Valitsevatko ihmiset kihlasormuksensa jo tietäen millainen vihkisormus tulee olemaan? Vai onko teidän sormuksenne olleet ihan miehen valitsemia? Menikö valinta nappiin?

 

suokko10

Jos esimerkiksi kihlasormus olisi alemman sormuksen tapaan ihan simppeli, olisi siihen ihana yhdistää tuollainen oikein kunnon blingbling timanttisormus. Ylempi supersäihkyvä sormus ”Adalia” maksaa 2974 euroa. Kihlasormusta löytyy mm. myös rosa- ja punakultaisena lisää tietoa voit lukaista täältä.

 

suokko9

Lisää kimallusta, sääli vaan ettei pikkuinen kamerani oikein kykene tallentamaan timanttien säihkettä :( Aikamoinen trio tässä vai mitä? Ylimmän ja alimman sormuksen hinta on yli 3000 euroa, mutta keskimmäinen sormus kustantaa 1291 euroa.

 

suokko7

Näissä sormuksissa on yhdistelty useampia pieniä timantteja, joten sormus on tosi näyttävä ja säihkyvä, mutta hintaa on saatu sillä tavalla hilattua hiukan alaspäin. Aika monella on kuitenkin sormusasioissakin budjetti, josta ei voi vaan lipsua. Kuvan Suokko Emilia timanttisormukset 1463e-1829e.

Suokon oman malliston Suokko Timantit -sormuksia on myös eri materiaaleissa (valkokulta, keltakulta, palladium ja platina) ja kaikki heidän käyttämänsä

briljanttihiontaiset (pyöreät) timantit ovat täydellisesti hiottuja Hearts&Arrows -timantteja. Tässä kohtaan mä oon taas, että hmmm…

Eli: Hearts&Arrows -timantti on ideaalihiontainen ja käsittelemätön aito luonnon timantti. Oikein hiottu briljantti sädehtii kaikissa sateenkaaren väreissä – H&A -timantti on optisesti symmetrinen ja mittasuhteiltaan täydellinen. H&A-timantissa on yli 400 virtuaaliviistettä, jotka ovat timantin ulkoviisteiden yhteisheijastuskuvio. Epäsymmetrisesti hiottu briljantti ei muodosta H&A -timantille ominaisia kuvioita: ylhäältäpäin katsottuna timantissa näkyy 8 nuolta, alhaaltapäin katsottuna 8 sydäntä. Nämä kuviot syntyvät siis luonnostaan, kun timantti hiotaan oikein.

 

rakennus4 rakennus2

Sormusten lisäksi Suokon valikoimiin kuuluu tietysti myös muita koruja ja merkkejä kuten Thomas Saboa, Pandoraa, Tissot-, Longines-, Ebel-, Edoxkelloja.

 

suokko1 suokko2

Thomas Sabon herkullisen väriset nauhat… Niitä hehkutin edellisessäkin postauksessa, täältä pääset tarkistelemaan nauhoja tarkemmin.

 

suokko3

Haha , aikamoni teistä kertoi kevään must!-hankinnan olevan tennarit. Tässä olisi yksi pieni!

 

rakennus6     suokko5_1  suokko6

Mieleeni jäivät kummittelemaan nuo supersöpöt timanttikorvikset, ehkä sitten joskus häiden vuosipäivänä… Ensin kyllä täytyisi löytää SE sormus, toistaiseksi jään haaveilemaan ja mietiskelemään…

 

Suokolla on tosi ystävällistä ja erittäin asiantuntevaa palvelua, ja uskaltakaa mennä sisälle ihan vaan katselemaankin, se on toivottavaa! Ei kai kukaan osta sormusta ilman tutkiskelemista? Minua kiinnostaa kovasti tietää millaista sormusta sinä kannat vasemmassa nimettömässä? Mikä on sen tarina? Uusi vai Wanha? Valittiinko se yhdessä vai oliko mies hankkinut sen ihan yllärinä? Tiesitteko heti sen oikean sormuksen tullessa vastaan, että tämä se on?

Kihlat mielessä? Huomenlahja ostoslistalla? Vai jäikö Thomas Sabon ihanuudet pyörimään mieleen? MAGICPOKS2 -alennuskoodilla saatte verkkokaupasta -15% alennusta, koodi on voimassa 4.4.2013 23.59 saakka! Lisäksi saan arpoa postaukseen kommentoijien kesken 100 euron lahjakortin Suokon Tampereen myymälään! Linkatkaa verkkokaupan lempparituotteenne kommenttiin, niin olette mukana. Arvonta alkaa nyt ja osallistumisaikaa teillä on 26.3. saakka!

 

-Maj

 

 

0 Comments

  1. Mulla oli aika selkee mielikuva minkälaisen sormuksen halusin. Valkokultaa, yksi isompi kivi keskellä, pienempiä sitten siinä sivuilla. Sen mallisia useita löytyikin, mutta jokaisessa oli aina jotain ”vähän pielessä” reunat oli pyöristetyt kun halusin suoraa jne…

    Lopulta päädyttiin teettämään sormus Tamperelaisessa Korus -nimisessä liikkeessä joten sain ainakin täysin mieleisen :))

    Vastaa
  2. Sanna 22.3.2013

    Verkkokaupasta löytyisi vaikka mitä ihanaa, mutta sanotaan Kalevalan Vanamo-rannekoru, josta olen haaveillut jo pitkään.

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-vanamo–rannekoru/2565400HE/

    Vastaa
  3. Bizou 22.3.2013

    Ihana kello! http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-it-girl–naisten-kello/WA0119-207-202-38/

    Vastaa
  4. Jen 22.3.2013

    Mä näin täydellisen kihla/vihkisormusparin aikoinaan Hesarin kannessa ja se jäi kummittelemaan mieleen. Sitä sitten metsästettiin kissojen ja koirien kanssa kun nimi oli tottakai unohtunut häihin mennessä. Mutta se kannatti ja sormus löytyi lopulta :) se on Anette Tillanderin upeaa mallistoa ja päätyi sitten mun vasempaan nimettömään ihanalla kaiverruksella varustettuna. Me ei oltu kihloissa joten ostettiin sit vaan huvikseen mulle ”kihlasormus” vihkisormuksen kaveriks, kun ne sopi täydellisesti yhteen. Hintaa Anneten valkokultaisilla timantti sormuksilla (mun) oli jotain 2000 ja miehen n.800.

    Vastaa
  5. audrey 22.3.2013

    Oi, tämä saisi täältä rakastavan kodin <3 http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm-club–helmiranneke/X0060-082-14-L/

    Vastaa
  6. Anna ja Sebastian 22.3.2013

    Kyllä meillä sormusta etsittiin yhdessä pitkään niin netissä, kuin koruliikkeissäkin. Lopulta päätyttiin Sandbergin sormukseen ja tosi hyvä valinta oli! Kihlasormus on kuitenkin ikuinen ja vaikka miehellä onkin hyvä maku, teen valinnan mielummin itse :)

    -Anna

    Hei ja oon mukana arvonnassa! Suosikkituote tämä: http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-maman-aurore–kääty-100cm-/2368751HE100/

    Vastaa
  7. Iina 22.3.2013

    Voi ihania nuo sormukset kyllä, enkä osais kyllä itsekään päättää millasen haluaisin! Onneks mulla on vielä aikaa…:P Jos lahjakortin voittaisin haluaisin varmaankin thomas sabon häyhen charmin. Ostin kaverille sellaisen synttärilahjaks ja olisin itsellenikin sellaisen halunnut mutta en sitten viitsinyt :D tää ois siis hyvä sauma sellainen hankkia. :) http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm-h%C3%B6yhen–feather-/0775-001-12/ Kiva arvonta etenkin kun asuu itsekin Tampereella!:)

    Vastaa
  8. essiessi 22.3.2013

    Tämä upea kello on ehdoton lemppari!! :)

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm-club–kello/WA0138S-253-202/

    Vastaa
  9. Eeru 22.3.2013

    Löydettiin itsekin vihkisormukset Suokolta.

    Mielessä oli jo tarkka kuva siitä mitä haluttiin. Kierrettiin liikkeitä pitkään ja Suokolla viimein onnisti ja saatiin titaaniset rinkulat. Mentiin muuten suoraan naimisiin niin suosikkini tuolta verkkokaupasta on palladium-sarjasta kihlasormus ;-)

    http://www.suokko.fi/tuote/auria-palladium-kihlasormus/2010102W/

    Vastaa
  10. Linda 22.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm-roosa-nauha-/0971-158-14/ Tämä on lempparini :)

    Vastaa
  11. Niina 22.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm-club–kello-21-cm/WA0063M-205-203/

    Ihana <3 Olen kyllä jo pitempään haaveillut jostakin sellaisesta 'massiivisemmasta' kellosta, mutta kuitenkin minulla on ja tulee varmaan aina olemaankin jokin juuri tuon ihanuuden kaltainen 'neiti-kello' :D En osaa ollenkaan enää olla ilman rannekelloa, siksi niitä ei yksinkertaiseti voi olla liikaa,saa vaihdella fiiliksen mukaan..:)hmm..ehkä käyn vielä vilkaisemassa sivuilla,jos vaikka jonkin raaskisin tilata, nyt kun on tuo huippu alekoodikin…mieheni taas varmasti riemastuu :P

    Vastaa
  12. Taanhuu 22.3.2013

    Moikka. Oli monta kivaa juttua, mutta jos nyt yhden suosikki tuotteen valitsen niin se olisi tämä

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-sweet-diamonds-ranneketju-valk-helmet/A0009-176-14/.

    Vastaa
  13. Pautsi 22.3.2013

    Tämä kello olisi mieluinen! :)

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-it-girl–naistenkello/WA0157-261-203/

    Vastaa
  14. erkku 22.3.2013

    tää kello on aivan ihana! http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-it-girl–naistenkello/WA0157-261-203/

    Vastaa
  15. Netta 22.3.2013

    Sabon siipisydämet ovat jotain sellaista mistä olen aina haaveillut omaan tällä hetkellä melko vaatimattomaan koruuni! Kuinka kauniilta voi koru näyttääkkään:o

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-riipus-siipisydän–winged-heart-/PE524-051-14/

    Vastaa
  16. miitu 23.3.2013

    Tämä olisi ihana: http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-kaulakoru-rusetti–bow-/KE1169-051-14/

    Vastaa
  17. Ella 23.3.2013

    Löysin tämän ihanuuden eilen kalevalan nettisivuja selaillessa, enkä saa tätä pois mielestä enää, joten ehdottomasti tämä on lempparini!

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-maman-aurore–k%C3%A4%C3%A4ty-45cm-/2368750HE45/

    Vastaa
  18. Johanna 23.3.2013

    Omaksi vihkiksi valikoitua se sormus, johon olin ensimmäisenä kiinnittänyt huomioni ja jota olin sovittanutkin ensimmäisenä. Pitkään vielä mietittiin ja harkittiin ja sovitettiin muitakin vaihtoehtoja, mutta lopulta palattiin siihen ensimmäiseen ja ostettiin se jo valmiiksi odottaan kesää. :)

    Olipa paljon valinnanvaraa! Suokolta ostaisin lahjakortilla miehelle joko häihin tai huomenlahjaksi rannekellon. :) Tai, jos sattuu, että oma harakkamaisuus nousee pintaan, niin ostaisin itselleni jonkin Kalevalakorun, seuraavat ainakin pistivät silmään: http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-vanamo–rannekoru/2565402HE/ ja http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-pore–hopearannekoru/2567840VU/ ja http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-vanamo–rannekoru/2565400HE/. :)

    – Johanna

    Vastaa
  19. manjo 23.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-pore–hopearannekoru/2567840VU/

    Tämä kalevalakorun rannekoru hyppäsi heti silmille tuolta ihanuuksien keskeltä! Täydellinen joka tilanteeseen. <3

    Vastaa
  20. annak 23.3.2013

    Itse tahtoisin valita sormukseni itse, koska ei kukaan muu voi löytää sitä täydellistä.

    Tällä hetkellä kallistuisin kaleva korun lumihiutale- sarjaan.

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-lumihiutale–sormus/2468260/

    Vastaa
  21. A 23.3.2013

    Eikö se ole yleensä niin, että kihlasormus on toi blingbling versio ja wedding band eli vihkisormus on sitten toi ”ei niin koree” versio. Niin ainakin jenkeissä!

    Vastaa
    • Serafia 23.3.2013

      Jenkeissä joo, mutta olen huomannut Suomessa kihlasormusten olevan yleensä ihan simppeli ilman timantteja, ja se vihkisormus on se hienompi, missä on yleensä timantteja.

      Vastaa
  22. kc 23.3.2013

    Kihlani on mieheni valitsema, yksinkertainen valkokultasormus. Olin toki tuonut oman makuni ilmi, mutta lopullista valintaa en tehnyt. Erittäin tyytyväinen olen silti!:) vihki on teetetty yhdellä korusepällä, kun ei mieleistä+kihlaan sopivaa rinkulaa kaupasta löytynyt. Tykkään ajatuksesta, että toinen sormukseni on peräisin kotimaastani ja toinen nykyisestä asuinmaastani, miehen kotimaasta. Molemmista jotain:)

    Arvontaan osallistun tällä linkillä: http://www.suokko.fi/tuote/pandora–hopeasormus/190878EN40/?jsh_id=arif67ere518d7udlhu6cd6ec2

    Vastaa
  23. miija 23.3.2013

    mä haluaisin tän sabon ketjun pitkänä, niin sais välillä nostettua jonkun lempparin rinnalle roikkumaan :)

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo–palloketjut-(1-5mm)/X0105-001-12/

    Vastaa
  24. Niinainen 23.3.2013

    Onpas mahtava arvonta kerta kaikkiaan. :) Surffailin Suokon nettisivuilla ensimmäisenä hopeasormusten valikoimaan, sillä toissapäivänä ihka ensimmäinen hopeasormukseni etusormesta hajosi, ja nyt on niin orpo olo, kun kohta 6 vuotta tuossa sormessa on aina ollut jotain. Kaipuu on suuri! Suokon upeasta hopeasormusvalikoimasta seuraavat yksilöt onnistuivat luikertelemaan suosikkien listalle: http://www.suokko.fi/tuote/pandora–hopeasormukset/190379CZ/ ja http://www.suokko.fi/tuote/pandora–hopeasormukset/190243D/

    Vastaa
  25. Elina.P 23.3.2013

    Tämä olisi kiva: http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm-eiffel-torni–eiffel-tower-/0029-001-12/

    Vastaa
  26. Katrir 23.3.2013

    Olemme aikoinaan ostaneet Suokolta omat kihla ja vihkisormukset. Nyt haluaisin kolmannen sormuksen nimettömääni. En vain osaa päättää mikä se olisi valikoimasta.

    Vastaa
  27. Jutta 23.3.2013

    Aikanaan naimisiin mennessä minulle löytyi sormus valmiista valikoimista pienestä kultasepänliikkeestä, valkokultainen ihanuus yhdellä isolla ja kahdeksalla pienellä kivellä. Ehdottomasti halusin olla itse mukana valitsemassa sormusta. Mieskin halusi vihkisormuksen, mutta hänen isoihin käsiinsä ei meinannut millään löytyä sopivaa valmiista ehdokkaista. Päädyimme teettämään Tampereella kultasepänliike Andreasenilla miehen toiveiden mukaisen sormuksen. Voimme erittäin lämpimästi suositella!

    Suokon verkkokaupasta iskin silmäni näihin ihaniin korviksiin! http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-korvakorut/CR578-051-14/

    Vastaa
  28. Elli 23.3.2013

    Aivan ihania nuo sormukset, joista kerroit!! :)

    Tosi kivoja koruja tuolla verkkokaupassa (koskas ne korut eivät olisi kivoja.. ;) ), mutta erityisesti nämä ovat ihanat:

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-korvakorut-merit%C3%A4hdet-/H1699-051-14/

    Meillä kihlat ostettiin minun toimestani, kun kosin miestäni vuosi sitten. Toisaalta olen jäänyt kaipaamaan ajatusta siitä, että olisin voinut ehkä joskus saada mieheni valitseman sormuksen. Toisaalta sain nyt mieluisen, tai no melkein. Ehkä se ei kuitenkaan ole aivan juuri sitä, mitä loppujen lopuksi olisin halunnut. Täytyy sitten kompensoida tilannetta tulevalla vihkisormuksella.. ;)

    Vastaa
  29. Mirri 23.3.2013

    Mun on sekä kihla- että vihkisormus mieheni valitsemia. Kihla oli ihan yllätys, vihkisormusta olimme yhdessä katsomassa, oikeastaan olin jo valinnut yhden toisen, mutta mies ei siihen suostunut, vaan teki oman valintansa. Ja ihan täydellisiä ovat, lisäksi samassa sormessa on vielä omien vanhempieni vihkisormus.

    Arvontaan osallistun tällä kellolla

    http://www.suokko.fi/tuote/ebel-beluga-lady-/1215855/

    Vastaa
  30. Elena 23.3.2013

    Kaidemies oli aina avioliittoa vastaan. Eihän meistä pitänyt edes tulla perhettä, vaikka saimmekin kaksoset. Jotain kuitenkin tapahtui ja kasvoimme yhteen. Rakastuimme toisiimme tavalla, jota en vieläkään käsitä.

    Kaidemies ei kuulu kirkkoon ja luetteli minulle pitkään avioerotilastoja. Hänellä on myös alusta asti ollut vakaa mielipide siitä, että ei koskaan tule pistämään mitään sormusta sormeensa. Enkä häntä halunnut sormuksiin pakottaa uskomaan, vaan rakkauteemme, jonka merkiksi itselläni on sormus, koska se taas kuuluu omiin uskomuksiini.

    Sormus on oikeastaan kihlasormukseni ja ostettu Thaimaasta, mutta pidän siitä niin paljon, että en halunnut sen rinnalle enää toista. Sinisafiiri on onnenkiveni ja kaksi pientä zirgonia toivat heti mieleeni kaksosemme. Jotenkin tämä sormus vain kolahti itselleni ja toimii minulle symbolina perheestämme.

    [Kuva sormuksesta http://2.bp.blogspot.com/-EMMvoey2CWw/UCK43Gkvh_I/AAAAAAAAEqg/qL8BVNrehyk/s1600/IMG_6101.%5D

    Tulipas pitkä sepustus :)

    Onnea sormuksen valintaan <3 Se omaa sydäntä lähinnä oleva varmasti kolahtaa kohdalla :)

    Vastaa
  31. Millamaria 23.3.2013

    Thomas Sabot on kyllä tosi hienoja ja tämä keltainen ihanan kesäinen.

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm-club–ranneke-neonkeltainen/X0136-087-4/

    Vastaa
  32. NannaK 23.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/pandora–korvakorut/250319P/ nuo olisivat kivat!

    Vastaa
  33. Pauliina 23.3.2013

    Vasemmassa nimettömässä keltakultainen rivisormus, viisi timanttia, yhdessä valittu – täydellinen <3

    Nämä ottaisin kaupasta :)

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-korvakorut/H1760-414-14/

    Vastaa
  34. menninkäinen 23.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo–rannekoru/A1183-051-14/

    Yksinkertaisesti maailman KAU-NEIN.

    Vastaa
  35. Katri 23.3.2013

    Mun vasemman nimettömän sormukset on vuodelta -96 ja -00, eli juuri niitä ei enää ole tuotannossa. Silloin taisi olla ainut vaihtoehto keltakulta, ei kai sitä muuta edes katsottu. Kihlasormus on 4 milliä leveä sileä hieman pullea ja vihkisormus on tämän tyylinen: http://www.kohinoor.fi/index.php?section=382 mutta tietysti keltakultainen ja keskustimantti on pyöreä ja reunoilla timantteja on kolme pientä kummallakin puolella. Timanttien istutuksessa on valkokultaa ja se oli silloin ihan wow-juttu. :D Molemmat on kestäneet hyvin aikaa, putsauttamassa voisi kyllä käyttää.

    Suokolla on kyllä ihania koruja paljon. Kellotkin miellytti silmää. Tällaisenkin voisin ranteeseeni ottaa: http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-nahkarannekoru/LB32-008-2/

    Vastaa
  36. Silja 23.3.2013

    Mua kosittiin ihan täydellisellä mieheni valitsemalla sormuksella! Oli kyllä mies osannut valita minulle ihan minun näköisen sormuksen, sillä siitä löytyy mustia sekä kirkkaita timantteja. Perfect <3 Salaa aina toivoinkin, että minua kosittaisiin sormuksen kanssa! Kihlasormuksen kaveriksi löysimme samaa sarjaa olevan sormuksen, jossa on pelkkiä kirkkaita timantteja.

    Käyttäisin lahjakortin tähän Kalevalan rannekoruun http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-elegant–ranneketjut/2580290/

    Kivaa lauantaita! :)

    Vastaa
  37. Marika 23.3.2013

    Verkkokaupassa näytti olevan haaveilemani Vanamon rannekoru

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-vanamo–rannekoru/2565400HE/

    Yksinkertaisempi rannekoru, kaulakoru ja korvikset tuosta sarjasta multa jo löytyykin. :)

    Vihkisormikseni ostettiin samalla, kun kihlasormuksetkin. Olin aina tiennyt, mitkä sormukset haluan enkä koskaan edes sovittanut muita. Vihkisormusta pääsen käyttämään tulevana kesänä. :) Odotan innolla, se onkin ollut kaapissa jo ihan liian pitkään!

    Vastaa
  38. Hanna 23.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm-club–helminauhat/X0055-082-14/ Ihana <3. Mukana arvonnassa. – Hanna

    Vastaa
  39. Piia 23.3.2013

    Haluaisin kovasti sellaisen yhden, kauniin luottosormuksen ja se voisi hyvinkin olla esim. tämä http://www.suokko.fi/tuote/pandora–hopeasormukset/190859MOP/ !

    Vastaa
  40. Emilia V 23.3.2013

    Kalevala Korun verkkoketju on nyt koru haaveissa: http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-verkkoketju/2360251/

    Tuota arvonnan päättymispäivää tuijotellessa, huomasin tässä, että meillähän on ihan pian kihlapäivä. :D

    Minua mies kosi kukkien kanssa, ja sormukset käytiin yhdessä teettämässä. Vihkikseni tuli vanha perintösormus, pienillä muokkauksilla. Mun näköisiä, erilaisia, ihan täydellisiä niistä sormuksista tuli. Sormus päätökset ja teetättäminen, olivat juuri oikeita päätöksiä. Myös miehen sormus on ollut todella mieluinen.

    En vaihtais sormuksia, enkä miestä.

    Vastaa
  41. Katjam 23.3.2013

    Mulla on yhdistetty kihla- ja vihkisormus ja sain sen itse valita – se on täydellinen. <3 Pääasiassa tosin siksi mitä se edustaa. :)

    Oma suosikki olisi ehdottomasti tämä:

    http://www.suokko.fi/tuote/longines-conquest-automatic/L3.676.4.16.6/

    Vastaa
  42. Mari 23.3.2013

    Tässä kellossa on sitä jotain :)

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-it-girl–naistenkello/WA0157-261-203/

    Ja tämä rannekoru on niin herkku, että se melkein pitää omaan ranteeseenkin saada :)

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm-club–ranneke-neonkeltainen/X0136-087-4/

    Vastaa
  43. Abe 23.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm-tennari-/0731-007-9/

    Kun rakastaa pinkkiä ja converseja, ei voi mennä vikaan. IHANA!

    Vastaa
  44. Nipsu 23.3.2013

    Oma vihkisormukseni on teetetty ulkomailla, osin jo siitä syystä, että valmiit mallit eivät miellyttäneet ja olin Suomessa ollessa bongannut ihanan sormuksen, jonka kuvan kanssa mentiin jalokiviliikkeeseen ja teetettiin vastaava. Keltakultainen, keskellä isompi timantti ja vieressä pienemmät. <3

    Vastaa
  45. juuliap 23.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-pore–hopearannekoru/2567840VU/

    Harvemmin tulee ostettua laadukkaita käsikoruja, yleensä se on aina kaulakoru tai korvakorut! Tämä Kalevalan Pore- käsikoru olisi upea <3

    Vastaa
  46. Erika 23.3.2013

    Me ollaan kateltu muutama vuosi sormuksia. Ensimmäinen kihlasormus mieheltäni oli lehdestä punottu sormus festarilla.. on edelleen tallella! Hän haluaa hankkia kihlasormuksen sitten, kun hän voi maksaa sen omilla rahoilla ja ilman velkoja. Molemmat tykätään luontoaiheisista ja ollaan ihastuttu anette tillanderin sormuksiin. Tietysti haluaisin mahdollisimman pramean, mutta menisin naimisiin sen lehtisormuksenkin kans:) oih ihana aihe<3

    Vastaa
  47. Bella 23.3.2013

    Oi mitä ihanuuksia!

    Valitsin itse oman kihlasormukseni. Se ylitti alkuperäisen budjetin aika reilusti, mutta kun mies näki mut se sormus sormessa, se halusi että saan just sen :) Klassinen, säihkyvä ja valkokultainen sormus kyseessä :)

    Mullakin olis vihkisormuksen valinta edessä pian.. :)

    Vastaa
  48. riikka 23.3.2013

    Toteutuuko teidän häät osittain yhteistyökumppaneiden tarjoamana? Ei ole pakko vastata mutta kieltämättä tästäkin postauksesta voi niin päätellä, vaikka sitä ei mainitakaan. ;)

    Vastaa
  49. Reetta 23.3.2013

    Eihän noista upeuksista oikeen osaa edes päättää, mutta vaikkapa tämä:

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-it-girl–naistenkello/WA0157-261-203/

    Mutta tosiaan siis melkein mikä vaan kelpaisi! :D

    Vastaa
  50. k 23.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-it-girl–naistenkello/WA0157-261-203/

    Minäkin päädyin tähän kelloon.

    Vastaa
  51. H/ 23.3.2013

    Tämä on kaikessa klassisuudessan aivan ihana! http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-vanamo–rannekoru/2565400HE/

    Vastaa
  52. Riikka 23.3.2013

    Ehdottomasti tämä: http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-it-girl–naistenkello/WA0157-261-203/ mitä ihanin kello, kelpaisi kevätasuja täydentämään paremmin kuin hyvin :-) Aurinkoista viikonloppua ! :-)

    Vastaa
  53. Tuija-Liisa Ollikainen 23.3.2013

    Omien Tillanderin kihla- ja vihkisormusten väliin tämä olisi oikein hyvä valinta: http://www.suokkotimantit.fi/korut/sormukset/1104/1118/Louise.htm

    Vastaa
  54. Suski 23.3.2013

    Menimme naimisiin viime kesänä ja sormukseni teetettiin sukulaisella, joka sattuu onneksemme olemaan kultaseppä :) Sormus muistuttaa hieman tätä Sandbergin Aamukaste -uutuutta

    http://www.sandberg.fi/collections/uutuudet

    Omassa sormuksessani keskimmäinen kivi on hieman persoonallisemmalla istutuksella. Tosin tämä sormus ei toiminut meidän mallinamme, vaan eräs toinen Sandbergin sormus. Suosittelen lämpimästi teettämistä, jos ei sitä TÄYDELLISTÄ satu tulemaan vastaan. Kultaseppäkin osaa usein ehdottaa jotain sellaista, mitä valmismalleista ei välttämättä löydy niin kuin meille kävi. Lisäksi sormus on silloin uniikki ja itselleni ainakin sen vuoksi todella tärkeä :)

    Vastaa
  55. Suski 23.3.2013

    Ai, linkki menikin siis tuollaiseen ”yleisnäkymään”, eli sormukseni muistuttaa siis Sandbergin mallia V-235-8w :)

    Vastaa
  56. Juuli 23.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-vanamo%E2%80%93rannekoru/2565400HE/

    kalevalakorut on klassisia :)

    Vastaa
  57. Jo-Jo 23.3.2013

    Kaunein <3 http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-vanamo–rannekoru/2565400HE/

    Vastaa
  58. a. 23.3.2013

    Oimikä arvonta, mukana siis :)

    Vastaa
  59. a. 23.3.2013

    Oho unhtuipa tuo linkki: http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-vanamo–rannekoru/2565400HE/

    Vastaa
  60. Mari 23.3.2013

    Tampereella on Andreaksen kultaseppä http://www.andreasen.fi/ jossa on aivan ihania sormuksia. Siellä voi valita ihan mallistosta tai suunnitella itse. Minun vihkisormukseni on sieltä ja voin sanoa että palvelu oli erinomaista! Ihan Helsingistä asti lähdimme sinne sitä teettämään. Oli ihana kokemus kun sormusta tehtiin ja sai vaihe vaiheelta seurata sen tekoa. Kun timantit olivat saapuneet saimme mennä sovittamaan sormuksen raaka versiota ja katsomaan timantteja luupilla. Koko prosessista ja Tampereelle ajelusta jäi ihana muisto. Aijomme käydä joka kesä huollattamassa sormuksen siellä :)

    Vastaa
  61. Abe 23.3.2013

    Oon päivän mittaan monta kertaa yrittänyt käyttää alen hyväkseni ja käydä ostamassa ton Thomas Sabon keltaisen nahkarannekkeen, mutta mulla ei toimi noi sivut… Lataa vaan, muttei mene perille. Outoa…

    Vastaa
  62. SussiPussi 23.3.2013

    En voi kun suositella Suokkoa vihkisormuksen hankitapaikaksi!

    Itselläni Suokon Olivia, maailman kaunein sormus, tietysti :D

    Vastaa
  63. W 23.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-sweet-diamonds-ranneketju-valk-helmet/A0009-176-14/.

    tämä :)

    Vastaa
  64. Amanda! 23.3.2013

    vautsi ! vois mennä itsekin sieltä vihkisormusta katteleen :))

    Vastaa
  65. Lotte 23.3.2013

    Olemme teettäneet omat sormuksemme Tampereella kultasepät Andreasenilla, voin suositella lämpimästi. Jos haluatte oman näköisenne sormukset, laadukkaat timantit verrattain edullisesti(tosin halpoja timantit eivät ole) ja hyvän asiakaspalvelun niin em. paikka on sellainen. Osallistun arvontaan, mutta nettisivut eivät toimi tällä hetkellä. Oma suosikkini löytyisi varmasti timanttisormusten tai kalevala-korujen joukosta. Mukavaa kevättä!

    Vastaa
  66. ihana! 23.3.2013

    kaleva korut on ykkösiä <3 ihana!

    Vastaa
  67. ihana! 23.3.2013

    kaleva korut on ykkösiä <3 ihana!http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-vanamo%E2%80%93rannekoru/2565400HE/

    Vastaa
  68. neela 23.3.2013

    http://www.suokkotimantit.fi/korut/sormukset/1104/1106/Aino.htm

    <3 Koristeeellinen, mutta ei liian blingi!

    Vastaa
  69. äm 23.3.2013

    Meillä mieheni kanssa ei ole kihlasormuksia. Vihkisormukseni jouduttiin teettämään, sillä haluamistani sormuksista ei saanut oikeaa kokoa tiukassa aikataulussa. Teettäminen oli nopeampaa. Halusin valkokultasormukseeni helmen, sillä timanttien eettinen tausta mietitytti. Helmeä ei juuri suositeltu sen heikomman rakenteen vuoksi, mutta tiukka opiskelijabudjetti ja ajatus elämän mukana mahdollisesti muuttuvasta sormuksesta miellytti. En ajattele helmen näin pysyvänkään ikuisesti, vaan suunnittelin muokkaavani sormusta muodin ja talouden mukaan. Helmi on kestänyt nyt kaksi vuotta oikein hyvin. Sormukseni hinta helmellä ja koruhakkauksella oli muistaakseni 600 euron tuntumassa.

    Suokon sivut eivät suostuneet latautumaan, joten suosikki jää listaamatta. Tänään lahjaksi valikoitui koruliikkeestä Ritva-Liisa Pohjalaisen kaulakoru. Hänen korujaan löytyy varmaan myös Suokon valikoimista.

    Vastaa
  70. Verppuli 23.3.2013

    Minulla tälläinen koruksen jää sormus http://www.korus.fi/sormukset/mallisto/jaa.html?start=5 kun se tuli vastaan tiesin että se on minun. Minä ja mieheni olemme täysin talvi ihmisiä ja siksi häitämmekin vietettiin viime talvena. Vihkiseremonia oli ulkona ja pakkasta oli vihkipäivän aamuna 28 astetta ja aurinki pasitoi. Oli ehkä koko talven kaunein ja talvisin päivä ainakin meille. En saannut tuota verkkokauppa juuri nyt auki, mutta pitää varmaankin palata katsomaan.

    Vastaa
  71. Hannn 23.3.2013

    Thomas Sabon yksinkertainen nauha vaikuttaa tällä hetkellä kiinnostavimmalta, kun ei häitä tai muutakaan erikoisempaa ole tiedossa;) Jostain syystä liikkeen nettisivut eivät nyt toimineet?

    Vastaa
  72. Mira 23.3.2013

    Kaikessa yksinkertaisuudessaan pidän tästä sunkin kuvaamasta sormuksesta(sista). Siihen voi yhdistää helposti näyttävän vihkisormuksen. Itselläkin kihlat toiv pian edessä, pitää vinkata tätä linkkiä ;) http://www.kihlasormukset.com/index.php?sivu=tuloste_twinset&itemId=34

    Vastaa
  73. Maarit 24.3.2013

    Mä rakastan koruja, ihana nettikauppa!! Nuo Thomas Sabon korut ja kellot on herättänyt mun mielenkiinnon jo aiemmin ja edelleen ne olisivat hankintalistalla ykkösenä. En vaan osaa päättää mikä niistä :)

    Vastaa
  74. Leena-A 24.3.2013

    Jotain yksinkertaista. Meillä kävi niin että mentiin naimisiin vuonna 2011, silloin kun odotimme kuopusta. Olin melko turvoksissa, joten en arvannut ostaa sormusta vaan lainasin äidin vihkisormusta. Sormus on vieläkin hankkimatta, voi olla ettei sitä hankitakkaan (olen melko huono käyttämään koruja), mutta jos hankitaan niin jotain yksinkertaista. Esim. tämä http://www.suokko.fi/tuote/auria-sinetti-kihlasormus/072650W/

    Vastaa
  75. Viivi 24.3.2013

    Isille 50v lahjaksi Tissotin kello voisi olla toivottu:

    http://www.suokko.fi/tuote/tissot-pr100/T049.410.44.067.00/

    Vastaa
  76. Mursu 24.3.2013

    Nämä ihanuudet ovat suosikkini: http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-korvakorut-siipisyd%C3%A4n-/H1786-051-14/

    Vastaa
  77. Murunsisko 24.3.2013

    Mun kihla- ja vihkisormus on molemmat teetetty, halusin käsintehdyt uniikit sormukset ja ne sain. Kihlasormusta valitessani päätettiin jo tuleva vihkisormus, niin oli nopeaa mennä laittamaan vain vihkisormus perjantaina tilaukseen :)

    Suokon koruista ihastuin Thomas Sabo(Tuotekoodi: H1712-051-14) korvakoruihin, joita voisin käyttää hääpäivänäni.

    Vastaa
  78. Tiina 24.3.2013

    Lempparini on Pandoran ranneketju, jota olen ystävälläni ihaillut http://www.suokko.fi/tuote/pandora–hopearanneketju/590702HV/ ja siihen esim.tämä riipus http://www.suokko.fi/tuote/pandora–muranolasihela-14k-spiraali-/750510/

    Vastaa
  79. Juttis 24.3.2013

    Kihlasormukseni on mieheni valitsema: sileä puolipyöreä ja keltakultaa. Vihkisormukseni sain itse valita, se on täydellinen keltakultainen rivitimanttisormus, viisi timanttia vierekkäin, oh rakastan edelleen näin kahden vuoden jälkeen ja toivottavasti koko loppu elämäni <3 :)

    Suokon valikoimista valitsisin Pandoran kaksinkertaisen nahkarannekkeen, joko valkoisen tai sitten söpön vaalean punaisen, toisaalta myös tuo ruskea olisi nätti :) http://www.suokko.fi/tuote/pandora–nahkaranneke/590705CPL-D/

    Vastaa
  80. Suvi 24.3.2013

    Mulla kihla on miehen etukäteen ostama tosi simppeli valkokultainen ja siihen olikin sit helppo yhdistää oikeastaan mikä vaan sormus. Vihki löytyi Andreassenilta (kannattaa ehdottomasti käydä myös siellä katsomassa, mielettömiä sormuksia ja tosi mukava henkilökunta!)

    Tätä sormusta olen katsellut jo pidempään =) http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-lumikukka–sormus/2482140/

    Vastaa
  81. Susa 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-syd%C3%A4nsormus/2401170/

    Vastaa
  82. Verppuli 24.3.2013

    Osallistun arvontaan pitkäaikainen suosikkini on kalevalakorun pore.

    Vastaa
  83. Tawunen 24.3.2013

    Lahjakortti olisi mukava lisä näiden korvisten ostoon: http://www.suokko.fi/tuote/pandora–korvakorut/250319P/ :)

    Vastaa
  84. E. Hytönen 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm-club–ranneke-neonkeltainen/X0136-087-4/ TÄMÄ!! Pirtsakka ja keväinen, opiskelijabudjettiin sopiva.;-)

    Vastaa
  85. Reia 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-vanamo%E2%80%93rannekoru/2565400HE/

    Aivan ihana Kalevala koru!:)

    Vastaa
  86. Jen 24.3.2013

    Oi että, mun oli tosi vaikea valita suosikkiani kun kaikki oli niin hienoja! Haluaisin uuden sormuksen…. Tässä yks lemppareista: http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-sormus/TR1700-051-11/

    Vastaa
  87. josefiina 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-syd%C3%A4nsormus/2401170/

    :) tää on kiva!

    Vastaa
  88. Jenna 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-sormus/TR1970-416-14/

    Mielestäni todella kaunis sormus pidettäväksi myös arkenakin! :)

    Vastaa
  89. marika.t 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-classic–naistenkello/WA0162-262-202/ tässä olisi hieno kello :)

    Vastaa
  90. nanaa 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/pandora–kaulakoru-kukkaseppele-/390334SPB-110/

    Vastaa
  91. Lakujätski 24.3.2013

    Thomas Sabon nauha olisi ihana, ehkä joku keväisen värinen olisi sopiva piristys kesän odotukseen!

    Vastaa
  92. Nenna 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-sormus/TR1955-051-14/

    Tämä sormus on aivan ihana! :)

    Vastaa
  93. Riikka 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo–rannekoru/A1170-402-11/

    Tämä on yksi suosikeistani :)

    Vastaa
  94. Iina 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-classic–naisten-kello/WA0144-201-202/ :)

    Vastaa
  95. HannaR 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/angry-birds-orange-bird–charm/AB-010/

    Hullulle Angry birds fanille (eli toisinsanoen minulle) tämä olisi ihan super tuote ;)

    Vastaa
  96. Salla 24.3.2013

    Olen jo pitkään halunnut ostaa miehelleni uuden kellon lahjaksi, muttei ole ollut varaa. Tämä olisi upea ja ajaton. http://www.suokko.fi/tuote/tissot-pr100/T049.410.11.053.01/

    Vastaa
  97. Anne 24.3.2013

    Sabon kellot onkin uusi tuttavuus. Tää olis aika ihana:

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo–classic-naisten-kello/WA0146-210-202-30/

    Vastaa
  98. kardemumma 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-sormus/TR1788-051-11/ Tämä nousi suosikiseni.

    Vastaa
  99. Maiju 24.3.2013

    Vau! http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-rajalinin–sormus-18k-vk/0413470V/

    Vastaa
  100. mrsaaaa 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-lumikukka–hopeak%C3%A4%C3%A4ty/2382144/ Ihana kaulakoru!

    Vastaa
  101. nipsu 24.3.2013

    Aivan mahtavia sormuksia! Omat lempparit ovat ehdottomasti Suokko Emiliat :) Nettikaupasta en niitä löytänyt, mutta sieltä mieleen painui tämä Tomas Sabon kaunis sormus: http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-sormus/TR1777-051-14/

    Vastaa
  102. Taru 24.3.2013

    Tämä kääty vielä uupuu Vanamo-sarjastani :)

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-vanamo–k%C3%A4%C3%A4ty-80-cm/2365400HE80/

    Vastaa
  103. Mytty 24.3.2013

    Tämä oli tosi kiva ja siro sormus! http://www.suokko.fi/tuote/pandora–hopeasormus/190214D/

    Minä teetin sormukseni Jenkeissä koska löysin sepän joka työsti platinaa edullisemmin kuin täällä. Vihkisormus vielä uupuu sillä täydellistä en löytänyt ja ehkä sekin täytyy teettää. Lahjakortti todennäköisesti käytettäisiin siihen työhön jos he tekevät kustomoituja koruja! :)

    Vastaa
  104. Marjukka 24.3.2013

    Oma suosikkini vihkisormukseksi olisi tämä http://www.suokkotimantit.fi/korut/sormukset/1104/1109/Beata.htm :)

    Vastaa
  105. NinaR 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm-club–kello/WA0137M-254-203/ Tämä oli kivan erikoisen näköinen. Käytän yleensä vain ainoastaan kelloa koruna, niin tälläinen olisi todella tarpeellinen :)

    Vastaa
  106. Pinja 24.3.2013

    Oi, tuossa liikkeessä saa kyllä tosi hyvää palvelua, kokemusta on!

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-pore–hopearannekoru/2567840VU/

    Vastaa
  107. Pieta 24.3.2013

    Oma kihlasormukseni on miehen ja minun yhdessä valitsema, tosin minä en siitä ollut varma edes oston jälkeen. :D Vihkisormukset taas valitsin itse, ja kokonaisuus on oikein mieleinen.

    Seuraavaa mansikkacharmia olen ihastellut jo jonkin aikaa:

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm–mansikka–sweet-/0818-007-10/

    Vastaa
  108. sini 24.3.2013

    toi ensimmäinen vihkisormus oli ihana! sen voisin haluta!!!

    Vastaa
  109. Sini 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-it-girl–naisten-kello/WA0142-210-202-33/ tässä kyllä suosikkituotteeni, kummasti sitä eksyi katselemaan juuri kelloja :)

    Vastaa
  110. Helena 24.3.2013

    Tämä oli suosikkituotteeni, hopeista isompaa papuranneketjua olen jo etsiskellytkin http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-elegant–ranneketjut/2580290/ :)

    Vastaa
  111. Henna 24.3.2013

    Ihanaa säihkettä, mutta katsottuani pari dokumenttia noista timanttien alkuperistä niin päädyin kivettömään sormukseen. Kannattaa perehtyä valmistajaan ja kivien alkuperä maahan myös :)

    Vastaa
  112. Emma 24.3.2013

    Kalevala toimii aina

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-pore–hopearannekoru/2567840VU/

    Vastaa
  113. Mirva_H 24.3.2013

    Mun suosikki on tämä:

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-pore–hopearannekoru/2567840VU/

    Mun vihkisormuksessa on kulta ja valkokultaa ja tietty timantteja.Ite oon valinnut ;)

    Vastaa
  114. ella 24.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-pore–hopearannekoru/2567840VU/ :) lemppari!

    Vastaa
  115. Miiiaa 25.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/pandora–muranolasihela-syd%C3%A4nkiekko-/790948/

    Ihania sydämiä <3

    Vastaa
  116. Puh 25.3.2013

    Tämä kaunokainen on ihanan klassinen mutta kuitenkin nuorekas.

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-anna–hopearannerenkaat/2568040/

    Vastaa
  117. Nennuli 25.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-classic–naisten-kello/WA0131-247-202/

    Kellossa pitää olla blingblingiä ja kokoa, tässä olisi sopivasti näitä molempia!

    Vastaa
  118. mimmu 25.3.2013

    esim tämä olisi aivan ihana http://www.suokko.fi/tuote/auria-sinetti-kihlasormus/065325W/

    itsekin kävin hiljaittain Suokolla ja olin oikein tyytyväinen palveluun.

    Vastaa
  119. Satu 25.3.2013

    Upean näköisiä sormuksia!

    Lemppariksi verkkokaupasta valikoitui Kalevala Korun Lumihiutale-sormus

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-lumihiutale–sormus/2468260/

    Vastaa
  120. mjai 25.3.2013

    iki-ihana vanamosormus!

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-vanamo–sormus/2465400HE/

    Vastaa
  121. Jenna 25.3.2013

    Minulla ei ole ikinä ollut oikeastaan rannekelloa, joten valitsin lemppariksi Thomas Sabon It girl kellon :) http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-it-girl–naistenkello/WA0156-260-202-20/

    Vastaa
  122. Mm 25.3.2013

    Tämä kello ois just eikä melkeen sellainen, minkä haluaisin:

    http://www.suokko.fi/tuote/edox-royal-lady-chronolady/10406+3+NAIN/

    Vastaa
  123. aisa 25.3.2013

    Moikka. Tämä Ilona on ihana… http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-ilona–kääty-hopeaa/2368230138/

    Onnea sormuksen etsintää :) Itse kävin seitsämässä eri liikkeessä ennenkuin se oikea sormus löytyi. Nyt vaan ootellaan, että sitä pääsis käytämään :) Kaulakoru/korvikset vielä hakusessa…

    Vastaa
  124. Marjo 25.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-anna–hopearannerenkaat/2568040/ tämä olisi ihana!

    Vastaa
  125. pavla 25.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-kielo–sormus/2467770/ mä olen jo kauan haaveillut kalevalan kielo-sormuksesta! :) Ei kyllä kihlaksi, vaan ihan muuten vaan… ;)

    Vastaa
  126. Kikka 25.3.2013

    Kaksi suosikkia, joista en osaa millään valita! Tyylikäs sormus http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-rajalinin–sormus-18k-vk/0413470V/ tai ihana rannekoru http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-maman-aurore–rannekorut/2568750HE/!

    Vastaa
  127. sssanni 25.3.2013

    Tämä olisi aivan ihana kihlasormus jos hintaa ei tarvitsisi miettiä :) niin nätti huurteinen pinta!

    http://www.suokko.fi/tuote/auria-sinetti-kihlasormus/065515W/

    Vastaa
  128. Ella 25.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-vanamo–sormus/2465400HE/

    Sain tämän Kalevala-sormuksen äidiltäni synttärilahjaksi vuosi sitten, mutta sittemmin se on mystisesti kadonnut. Harmittaa uskomattoman paljon, joten lahjakortin käyttäisin ehdottomasti uuteen samanlaiseen!

    Vastaa
  129. Sini 25.3.2013

    Thomas Sabon korut ovat aivan ihania ja tämä pisti erityisesti silmään

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-kaulakoru-rusetti–bow-/KE0012-153-14/

    Vastaa
  130. Anna 25.3.2013

    Kauniit ja säihkyvät korvakorut – täydelliset! http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-korvakorut/CR540-051-14/

    Vastaa
  131. Katja 25.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/pandora–hopeakaulaketju/590702HV-40/ tuo koru on ihana! oisi myös kiva käydä paikan päällä katsomassa vihkisormuksia, koska minunkin pitäisi alkaa etsimään sitä the sormusta. :)

    Vastaa
  132. Riikka 26.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-elegant–ranneketjut/2580290/

    tämä olisi niiiin ihana : )

    Vastaa
  133. tellimaria 26.3.2013

    Mukaan arvontaan!

    Palkinto menisi lyhentämättömänä vasemman käden nimettömään, sillä vyötäröllä kelluvat raskauskilot heijastuvat sormen ympärysmittaankin – vaikka naimisissa oloa jo vuosia takana niin sormi tyhjänä :D

    Vastaa
  134. Lumikki 26.3.2013

    Tämä kääty puhuttelisi minua tällä hetkellä :)

    http://www.suokko.fi/tuote/kalevala-koru-eira–pronssiriipus/326865045/

    Vastaa
  135. Laura 26.3.2013

    Suosikkini on Auria sormukset. Itse ostin sekä kihlasormuksen että vihkisormuksen Suokolta tuosta mallistosta. Sormuksen muodon, leveyden, hionnan sekä timanttien määrän ja koon saa itse valita, joten jokainen voi teettää omannäköisensä sormuksen. Itselläni on kihlasormus pelkistetty, vihkisormuksessa taas enemmän ja isompia timantteja. Sormuksen malli on kuitenkin sama, joten ne sopii sormessa yhteen.

    Ja Suokon palvelu on todellakin ensiluokkaista!

    Vastaa
  136. Eeva 26.3.2013

    Voi miten söpöt!

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-sweet-diamonds-korvakorut-rusetti/H0006-153-14/

    Vastaa
  137. Emilia 26.3.2013

    Ihania sormuksia. Yllätys, että ihastuin Suokko Emilia- sormukseen. Nettikaupasta sitä en ainakaan äkkiseltään löytänyt, mutta rannekorut oli kanssa niin keväisen suloisia.

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm-club–ranneke-neonkeltainen/X0136-087-4/

    ja siihen vielä roikkumaan tuo http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm-tennari-/0731-007-9/ , mikä kuvassakin oli. :)

    Vastaa
  138. Sofia 26.3.2013

    Kaunis kaulakoru, joka sopisi hyvin muiden Sabon korujeni kamuksi!

    Vastaa
  139. Noora 26.3.2013

    http://www.suokko.fi/tuote/auria-sinetti-kihlasormus/055509W/

    tuo on minun suosikini. :)

    pitäis varmaan itsekin käydä vihkisormuksia katsastamass. oma kihlarinkula on niin vaikeanmallinen, että siihen ei varmaan sovi oikeen mikään kaveriksi. taas olis pitäny ajatella vähän pitemmälle vissiin :D

    Vastaa
  140. Suskii 26.3.2013

    Olipa ihania ja vähän erilaisia sormuksia! Häät mielessä nimittäin;) Kuitenkin suosikkituotteekseni nousi ylitse muiden superihanat sekä säihkyvät Thomas Sabon korvakorut, jotka voisin kuvitella korviin hääpäivänä:) Myös monikäyttöiset, sillä voisin kuvitella ne yhtä hyvin myös arkiseen työkäyttöön!

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-korvakorut/CR575-051-14/

    (Ps. ja koko ajan vahvistuu sellainen tunne, että pitää nuo korvikset itse hankkia, mikäli onnetar ei suosi arvonnassa:D)

    Vastaa
  141. Sanna L. 26.3.2013

    Ihanaa kun arvot meidän lukijoiden kesken kaikkea! :-)

    Uusi kello on ollut hankintalistalla jo pitkään. Tälläisen olisi täydellinen:

    http://www.suokko.fi/tuote/edox-royal-lady-chronolady/10406+3+NAIN/

    Vastaa
  142. Laura 26.3.2013

    tämä on mukavan piristävä väri ja varsinkin kun kevät on jo tuloillaan :-)

    http://www.suokko.fi/tuote/thomas-sabo-charm-club–kello/WA0138M-253-202/

    Vastaa
  143. Siilikissa 28.3.2013

    Vähän myöhässä kommentoimassa, mutta kommentoinpa kuitenkin… Omaa kihlaa hankkiessa oli jo tiedossa että vuoden päästä se saa vihkisormuksen kaverikseen. Halusin simppelin valkokultaisen kihlan, jotta vihkisormus mahtuisi sitten suosiolla tuohon sormeen myös (mulla on siis aika pienet kädet ja lyhyet sormet). Vihkisormusta valitessa kinasin äitini kanssa siitä, montako timanttia pitäisi olla: äitini mielestä useampia kun taas mulle riitti yksi. Olisin oikeastaan halunnut sellaisen sormuksen, missä timantti on upotettu katkaistun sormuksen väliin, mutta kultaseppä totesi ettei sellainen upotus ole kestävin mahdollinen. Nyt sormessa komeilee simppeli, yksitimanttinen sormus (onko tuo nyt sitten kruunu-upotus vai mikä) ja äitikin kehui tuota yhdistelmää hiljattain tosi tyylikkääksi. :)

    Vastaa
  144. Emilia 28.3.2013

    Me tiesimme jo kihlasormuksia valitessa, ettemme hanki erikseen vihkisormuksia. Siksi ei tarvinnut miettiä mitään yhteensopivuuksia, vaan saatoimme vapaasti valita kauneimmat sormukset. Teetimme sormukset Tampereen Kultasepät Andreasenilla ja luotimme aika paljon heidän ammattitaitoonsa ja kysyimme suosituksia, ehdotuksia & mielipiteitä. Lopputulos on todella hieno! :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *