Olen niin onnellinen, että kevät on edennyt lopultakin tähän pisteeseen, voi pojat on niin pitkä ”talavi” takana vai mitä? Jos alkaa aivan yltiöpositiiviseksi, niin sateestakin voi olla fiiliksissä, hillitseepä ainakin vähän pölyämistä?Myönnetään, että hiukan harvassa on meillä ne päivät, että pukisin lapset sadeasuihin ja lähettäisiin riemuitsemaan ulos kaatosateesta, etenkin kun pienempi ei oikein kunnolla pysy edes pystyssä :D

Keinut ovat löytäneet tiensä takaisin meidän lähipuistoon (jes!) ja ne ovatkin olleet meidän & muiden toimesta ahkerassa käytössä. Voi sitä keinumisen riemua; ”Äiti, Anna hurrrjjat vauhdit!” ja viereisestä keinusta kuuluu vain hillitöntä naurua :D Rebekka on myös keksinyt, että hän haluaa itse antaa veljelle kunnon vauhdit… Niinpä sitten velipojalla on ollut vähän kiemuraista kyytiä, mutta ei se menoa haittaa. Ulkoilusta tulee muuten myös kauhea nälkä ja mummun tekemä ruoka on vähintääkin maistunut kaikille.

 

keinut1 keinut2 keinut3

”Kato metsässä on kesä”  KUKKIA! ^:___^

 

keinut9 keinut4 keinut5

Mopokin otettiin talviteloilta. Samuelilla ”.. ja mähän ajan tällä vaikka mikä olis” -ilme ekassa kuvassa!

 

keinut6

Vartiokoira Teppo asemissa.

 

keinut7

Freestyle keinumista.

 

keinut8

Kun on tottunut tallustelemaan vain tasaisella lattialle niin maasto tekee helposti tepposet.

 

keinut10

Uutuuttaan kiiltelevät Hunteri sain Footwaylta ja tietty heti testaamaan, että mistä syystä niitä hypetetään niin paljon?

 

keinut11

On se tuo meijän mummu niin ihana <3

En kestä, että a) miten hyvää lounasta sain tänään, voitti Sokoksen salaatit heittämällä ja b) mua yllytettiin menemään kampaajalle nautiskelemaan. Illalla saunomista ja pari lasia kuohuvaa omalla sohvalla, aika hyvä viikonloppu vai mitä? Toivottavasti Saksassakin fiilis on korkealla ja aurinko paistaa! Miten teillä on sujunut? Osuivatko vk-vaatevalinnat nappiin? Entä keinut joko ne ovat ilmestyneet paikoilleen?

 

-Maj

 

Lasten asut

Samuel

Takki – Polarn O. Pyret/second hand

Housut & Pipo – PO.P/giveaway

Lenkkarit – Nike/second hand

Kauluri – Lindex

Lapaset – ??

Rebekka

Vk-puku – Polarn O. Pyret kevät 2012/giveaway

Myssy – H&M

Saappaat – Crocs/giveaway

Lapaset – ??

ps. Oma look oli muuten aika jäätävä :P

 

0 Comments

  1. Juuli 27.4.2013

    Meillä on kyllä vk-vaatevalinnat osuneet muuten kohdilleen, paitsi isomman haalari alkaa jo käydä naftiksi. Kasvanut kevään aikana huimasti. Mutta toivottavasti pian saa siirtyä käyttämään taas kevyempää vaatetusta :).

    Ihanilta näyttää teidän lasten vaatteet :).

    Vastaa
  2. J 27.4.2013

    Moikka :-)

    Mitä sä pyydät sun kampaajan tekemään sun hiuksille kun käyt? Itelläni on nyt tylsän tasaset ruskeet hiukset ja tykästyin miten sun hiuksissa se väri on tosi vivahteikas. Noi vaaleammat osat on tosi kivan näköset, mutta en tiedä miten sen selittäis kampaajalle ilman että tulee sellaset perus raita tossa raita tässä-raidat..

    Vastaa
  3. Taru 27.4.2013

    Koko ajan postausta lukiessani ja kuvia katsellessa ajattelin että täytyy kysyä mistä lasten vaatteet on, mutta jes, ne olikin listattuna, hih! ^^

    Vastaa
  4. Petu 27.4.2013

    Lapaset: ylivieskan citymarket, mun ostamat ;)

    Ihania kuvia, mukavaa viikonloppua teille kaikille ja Analta terkkuja :)

    Vastaa
  5. Kenkämyyjä 27.4.2013

    Teidän nuorimmaiselle kannattaisi ostaa kunnon ensiaskelkengät, jotka tukee kunnolla nilkasta. Noi Niket on söpöt ja monet tekee saman virheen ostaessaan ihan pienille noita, eivät nimittäin ole kovin hyvät kehittyvälle jalalle :)

    Muuten ihana ja aurinkoinen blogi, kiitos :)

    Vastaa
  6. Veera Einola 28.4.2013

    Noi Huntersit on ihan parhaat!! Olisin halunnut Lontoosta ostaa tuollaiset pinkit tai punaiset, mutta ei ne olis mahtunut mun matkalaukkuun ja en viitsinyt saappaiden vuoksi ostaa toista matkalaukkua! ;)

    t. Veera

    http://veeraeinolanelamaa.blogspot.com

    Vastaa
  7. Alma 28.4.2013

    Kivoja kuvia! :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *