Kotiuduin lauantai-iltana Lahden reissultani, Rebekka ihmetteli, että miksi mun piti olla yötäki töissä :”) ”Älä lähde kodista minnekkään”, en ainakaan ihan heti ja sitäpaitsi ensi kerralla otankin koko perheen mukaan <3 Eilen kuitenkin nautimme aurinkoisesta aamupäivästä ja kävimme tsekkaamassa Tammelantorin laidalla olevan puiston ja Sorsapuiston. Puistot oli täynnä iloista porukkaa ämpäreiden ja lapioiden kanssa, muutkin olivat inspiroituneet hyvästä säästä – onhan sitä odotettukin tässä?! Keinuja ei muuten vielä oltu otettu talviteloilta, harmillista, mutta eiköhän nekin pian ilmesty puistoihin.

 

1

Tammelantoria vastapäätä sijaitsevassa Emil Aaltosen leikkipuistossa suurin hitti oli autot. Samuel olisi vaikka kuinka kauan viihtynyt ohjeilemassa omaa puista kulkupeliään, wrooom!

 

aa

Tarkkana nyt, täältä tullaan!

 

3

Saisko Mamma kans vähän ohjata :)

 

4

Miika fiilisteli vanhoja parkkimittareita. Ei meillä maalla tuollaisia ollut, eikä kyllä niitä uusiakaan vekottimia ja hyvä niin, heh.

 

5 6

Sorsiksessa Sam sai uuden kamun heti kättelyssä. ”Mitä tää haluu leikkiä?” ”Tämä” lähinnä harjoittelee kengät jalassa kävelyä ja heiluttelee hiekkalapiotaan tärkeänä, mutta siinähän sitä onkin jo.

 

7 8 9 10 11

Tuosta kiipeilijäkirpusta on tullut jo niin iso tyttö.

 

12

Lisää auringonpaistetta tännr, kiitos!

 

On muuten ihanaa olla kotona taas. Ensi viikonloppuna en ole lähdössä mihinkään, vaan suunnittelen kaikkea kivaa puuhaa pienten päänmenoksi.

Onkos muuten teidän leikkipaikkoihin jo keinut ilmestyneet? Samuel ainakin rakastaa keinumista, joten toivottavasti ne tosiaankin pian haetaan takaisin talvehtimasta. Mitkä leikkipaikat ja puistot ovat Tampereella teidän lemppareitanne?

 

-Maj

 

0 Comments

  1. L 22.4.2013

    Kun asuttiin keskustassa,käytiin paljon pyynikin hiekkarannalla,siinä vaalea hiekkaisella siis. Siellä on jotenkin merenrantamainen fiilis .

    Useimmiten siellä on myös ihanan rauhallista… Pyynikillä,kun ihmiset tykkää jäädä sinne nurmikolle :o

    Loppukeväästäkin siellä on ihan kivaa!(jos jaksaa kuunnella”Niin miks mä en voi mennä uimaan”kysymyksiä.)

    Vastaa
    • Maj 22.4.2013

      Joo, siellä on ihanaa :) Pitäiskin mennä käymään pitkästä aikaa…

      Vastaa
  2. mummu 22.4.2013

    Ihana katsella Sampan leikkipuuhia. Onneksi kohta nähdään. T. Ikävöivä mummu

    Vastaa
    • Maj 22.4.2013

      Suukkoja mummulle <3

      Vastaa
  3. Viivi 22.4.2013

    Launataina etsittiin vaikka kuinka monesta paikasta koko perheen voimin keinuja. Ilman tulosta. :( Eilen vihdoin oli ilmestynyt niinkin lähelle kuin oman kerrostalon pihaan keinut. Voi sitä riemua joka pienestä 1,2v:sta lähti. :)Ekaa kertaa kun ppääsi keinumaan..

    Vastaa
    • Maj 22.4.2013

      No voi hitsi :( Mutta nyt ei tarvikaan lähtee omasta pihasta sit minnekään :D

      Vastaa
  4. Veera 22.4.2013

    Mistä ja minkä merkkinen on tuo Miikan takki? On tosi hieno :)

    Ihanat lapset teillä, aina niin puhtaina ja siisteissä vaatteissa. Ei ole joka lapsi nykyään. :)

    Vastaa
    • Maj 22.4.2013

      Hei ja kiitokset Veera! Noh, kohtahan niidenkin uudet välikausikamat saa kurakuorrutteen ;D Miikan takki on Carhartt-merkkinen :)

      Vastaa
  5. Minna 22.4.2013

    Apua! Miten en ole huomannut sun Mulberry huivia aikaisemmin? Saako kysyä mistä olet ostanut? On juuri sen värinen kuin olen haaveillut :)

    Vastaa
    • Maj 22.4.2013

      Tilasin sen syksyllä Mulberryn nettikaupasta :)

      Vastaa
  6. J 22.4.2013

    Ei oo vielä ainakaan täällä itäpuolella Tamperetta keinuja, höh :( Niitä ollaan kaivattu kovasti! Helsingissä asuessa totuin siihen, että keinut oli ympäri talven käytössä puistoissa.

    Vastaa
    • Maj 22.4.2013

      Niin, josko tällä viikolla?!

      Vastaa
  7. Katai 22.4.2013

    Hei Maj ! Kiva aurinkolasit; onko ne ihan Wayfarerit vai jotkut muut ? :)

    Vastaa
    • Maj 22.4.2013

      Moiks! Kiitos, nehän ne on :)

      Vastaa
  8. Susanna 22.4.2013

    Ihana Maj tuo takkisi :) saako kysyä mistä se on hankittu?

    Vastaa
    • Maj 22.4.2013

      Tottakai saat kysyä! Öömm… se on ostettu muistaakseni Intersportista :)

      Vastaa
  9. PikkuMy 22.4.2013

    Ei täällä meillä päin oteta keinuja talveksi pois vaan heitetään kiekka telineen ympäri että nousee maasta ylemmäs ja sit keinutaan koko talvi jos jaksetaan rämpiä puistoon :D Lauantaina käytiin vähä lumisessa poistossa keinumassa :)

    Vastaa
    • Maj 22.4.2013

      Jaahas! Onkos sinne tullut jo kevät?

      Vastaa
  10. Juuli 22.4.2013

    Kivan keväisiä kuvia :). Meillä ei keinut ole olleet edes talvisäilössä, olin tästä ihan ihmeissäni. Hyvä olisi kyllä olla, nuoret ovat kieputtaneet osan sinne ylös, eikä niitä yllä ottamaan pois :/. Eli lopputulos (osassa keinuja) sama. Toivottavasti kaupunki tulee fiksaamaan puiston pian, siellä ja täällä :).

    Vastaa
    • Maj 22.4.2013

      Ni-iin, toivotaan :))

      Vastaa
  11. Nipsu 22.4.2013

    Kivat kevätvermeet lapsukaisilla! Minkä kokoiset ostit Sampalle, 86cm? Meidän tyttö on himpun vanhempi niin uteliaisuus heti iski. :) Täällä kans kiikut on tapana heittää tangon ympäri, niin et talvellakin pääsee pihassa kiikkumaan, nyt oli kiltti kiinteistösetä laskenut ne jo takaisin kesä-moodiin, nyt vain nyt vain kun minun kuume laskis niin päästäis ulkoilemaan! Viime ulkoilusta onkin maa kuivunut jo huimaa vauhtia, huomiseksi tosin lupaili sadetta…

    Vastaa
    • Maj 22.4.2013

      Sampalla on takki 86 ja pöksyt 80, molemmat Polarn O. Pyretiltä saatu, tosi itse hartaasti ja pitkään valkattu :) Pikaista paranemista sulle, pöh ei mitään sadetta, eihän? :/

      Vastaa
  12. Rosanna 22.4.2013

    Oi ihana kevät ja aurinko, ovat kyllä niin tervetulleita! Onpas iloisia kuvia, kiva fiilis välittyy. :)

    Me ei olla mitään puistokonkareita, mutta ollaan tykätty tuosta Koskipuistossa olevasta leikkipuistosta (nimeltään ehkä Pikkukakkosen puisto?). Tuota Tammelantorin puistoa pitääkin mennä testaamaan! Siitä on lyhyt matka sitten kesällä myös Sorsapuistoon kanoja ym. ihmettelemään. Kiitti vinkistä! :)

    Vastaa
  13. paula 23.4.2013

    Voi ei, en kestä jos meijänki puolvuotias virnuilija on kohta noin isopoika ku Samuel. Älkää kasvako niin vauhdilla vauvat!! :D

    Just noi tammelantorin puisto ja sorsis on lasten lempparit, vähän paremmat puistot ku perus herwoodin joka korttelin puistot.

    Yks kiva ja rauhallinen puisto on Nekalassa meijerin lähellä, frisbeegolfkentän vieressä. Se on vähän syrjässä ja lähes aina ollu melkeen tyhjä kun ollaan ystäväperheen kans käyty siellä retkellä. Siks se onki niin huippu! :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *