Kaikki lähti liikkeelle oikeastaan siitä, että poikkesin ihan alkuviikosta Tampereen keskustassa olevaan suloiseen lastenvaateliikkeeseen Kuopukseen ostamaan naapurin vastasyntyneelle ja tämän isosiskolle pienet paketit. Samalla katselin muutakin valikoimaa ja juteltiin niitänäitä myyjän kanssa. Hän kertoi, että nyt on hulinat meneillään, sillä keskiviikkona tulisi mini rodinilta syksyn uutukaisia myyntiin ja se on kuulemma todella kuumaa kamaa. Olen kyllä tutustunut merkkiin aikaisemmin, mutta en itse ole kai kovinkaan paha lastenvaateaddikti, en ole toistaiseksi tietoinen syksyn mallistoista tai siitä, että milloin mitäkin tulee myyntiin, niin… No en ainakaan vielä tähän mennessä ole kärppänä istunut koneella ja metsästänyt jotain tiettyä vaatekappaletta lapsille. Mielenkiinnosta sitten eilen poikkesin uudelleen Kuopukseen kurkkamaan, että mitä ne mammat niin kovasti hehkuttaa.

Ja mitä vielä? Lähdin ulos toppatakin, siis toppatakin(!!!) kanssa. Nythän on kesä! Samuelille vaan löytyi niin cool parkatakki, joka menee jo syksyllä… jajaja sit tuo oranssinkeltainen hupparikin oli tosi kivaa matskua. Niinpä sitten lompakko tyhjänä ja muovikassi täynnä astelin ulos putiikista. Sovittelin vaatteet kotona nopeasti ja nehän olivat – no ihan täydellisen ja valitsemani kokokin oli hyvä.

 

minirodini1

SOLID PICO JACKET – 80/86 (uusi mallisto)

 

minirodini2

FRENCH TERRY ZIP HOODIE -80/86 (vanhempaa mallistoa)

 

minirodini_sovitus3

Takin hioissa on reilusti mittaa ja muutenkin siinä on kasvunvaraa, joten oikein sopiva koko.

 

minirodini_sovitus2

Huppari otetaankin heti käyttöön, se on sellaista ihanan ohutta matskua.

 

Käsi ylös kuka iski heti kiinni uusiin mini rodineihin niiden ilmestyttyä? Oletteko lastenvaatefriikkejä, jotain siitä väliltä vai ette laisinkaan? Mun mielestä tuo takki oli superhyvä ostos, jopa Miikakin olisi halunnut itsellensä samanlaisen :D Kuopuksen verkkokauppaan tästä ja mini rodinin virallisille sivuille tästä. Varokaa, että tilaaminen ei lähde lapasesta :D

-Maj

 

0 Comments

  1. Coraline 2.8.2013

    En ole ikinä ollut mikään addikti lastenvaatteiden suhteen, mutta jestas, että on hyvännäköiset vaatteet! Pahaa pelkään, että ainakin toi huppari mun on aivan pakko kotiuttaa omallekin pojulle…

    Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      Totta! Ostitko? :D

      Vastaa
  2. WhiteLily 2.8.2013

    Onpa söpöt ja tuo takki on aivan ihana! Juuri tuota merkkiä itsekin olen ihastellut ja onneksi sitä taitaa saada täältä meidänkin kotikaupungista. Ei auta muu kuin lähteä katsastamaan :)

    Muuten ihanaa hääjuhlaa teille! Oletan sen olevan jo lähellä :) Kannattaa nauttia päivästä täysillä, mitä enemmän kommelluksia, sitä ikimuistoisempi päivä. Näin ainakin meillä aikanaan <3

    Mukavaa viikonloppua kans!

    Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      Kiitokset! Lähtikö mitään mukaan?

      Vastaa
  3. jaana 2.8.2013

    Siis ihana takki! syksyllä meidän neidille ostettiin keltainen välikausihaalari ko merkiltä, ollaan tykätty! Nyt iski joku piheys ja odotan että saisi edes pienen alen tämän syksyn uutuuksista, toivottavasti kokoja riittää.

    Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      Toivottavasti, niin :) Onhan nuo vähän hintavia, mutta uskon jälleenmyyntiarvon olevan aika kohdillaan myös :)

      Vastaa
  4. Verppuli 2.8.2013

    En ole mikään merkki uskollinen, mutta tykkään kyllä kovasti kauniista vaatteista. Niitä tuleekin osteltua vähän liikaa sekä omasta että äitini toimesta. Mini rodinilla on kyllä aina ihania vaatteita ja yleensä sieltä uudesta mallistosta aina joku pakko saada juttu löytyy. Kevään mallistosta kotiutettiin keltainen haalari melko pian ilmestymisen jälkeen ja myöhemmin alesta vähän perus sisävaatetusta.

    Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      Oi, ne haalarit oli ihan törkeen mageita <3

      Vastaa
  5. Kissis 2.8.2013

    Ihana huppari! Voisko tuon ostaa jemmaan jos joskus päätän alkaa haluta lapsia (ja niitä myös siunaantuis). :P

    Vastaa
  6. Lastenvaatefriikki nostaa käden pystyyn :D! Keskiviikkona kymmeneltä oltiin koneen ääressä, myönnän ;). Postia tosin vielä odotellaan, mutta ainakin pingviinejä pitäisi tulla.

    Ja tuota parkaa jäin miettimään pojalle, jokohan ne mänt joka paikasta..

    Vastaa
  7. Hanna 2.8.2013

    Söpöjä kuvia! Itsellä ei ole lapsia, mutta tykkään katsella kaupoissa lastenvaatteita kun ne on niin ihania. Odotan innolla sitä että niille olisi tarvetta :)

    Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      Aaawww <3

      Vastaa
  8. Marjo 2.8.2013

    täällä on lähteny iha lapasesta noitten mini rodineitten kanssa!! :D

    musta takki tulossa ja camo haalari oli jo tänää postilaatikossa!

    laatu on ollut tosi hyvä ja kestäviä vaatteita :)

    facebookin mini rodini kirppikseltä löytyy välillä vanhaa mallistoa ja niihi vasta sekookin ;)

    Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      Hui kauheaa, en kyllä mene edes katsomaan, en halua seota :D

      Vastaa
  9. Kristiina 2.8.2013

    Mä haluaisin tollasen takin itselleni syksyn viimoihin, ihan superhieno!

    Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      Voi eiii, ei ehkä riitä koot… :P

      Vastaa
  10. janna 2.8.2013

    Näin (tai ainakin luulen nähneeni) sut tänään Mäkisen valokuvaamossa, olenkohan oikeassa :) Oisin varmasti tullu moikkaa ja kehuun kivasta blogista, jos en ois just jököttäny kuvaajan tuolissa irvistelemässä kameralle :)

    Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      Kyllä taisin olla siellä, hoitamassa vikoja hääjuttuja :)

      Vastaa
  11. Henna 2.8.2013

    Tykkään Mini Rodinin vaatteista juu, juuri tuon tyyppisistä kuin nuo hankintasi :) Niistä printeistä aika harvalle lämpenen. Yhtäkään MR hankintaa meillä ei vielä ole, kun ovat sen verran arvokkaita että haluan olla ihan varma mitä haluan ;) Vaikka tuntuu ettei mitään ole ikinä saatavilla kun kaikki viedään käsistä!

    Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      Jos vaan malttaa vähän odotella niin kyllähän niitä saa sitten alesta, mutta totta tosiaan, osa varmasti myydään nopeasti loppuun :) Toisaalta hinta ei kirpaise jos pystyt käyttämään niitä kahdella lapsella?

      Vastaa
  12. Karoliina K 2.8.2013

    Hehe! Tästä se lähtee salakavalasti sunkin vaatemania… terveisin kokemusta on :) Tykkään kovasti ja pitävät arvonsa todella hyvin eli ei niille kauheasti siinä mielessä hintaa jää jos vaan raaskii myydä…

    Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      Eii kaiii :D

      Vastaa
  13. iidi 2.8.2013

    Minkä kokoinen teidän poika oli n. 8 kk ikäisenä? Kun meillä kohta 8 kk poika ja 80 cm vaatteet ovat sopivia. Toki on ikäisekseen isokokoinen. Mietin vaan, että ovatko nuo Mini Rodinin vaatteet reilunkokoisia?

    Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      Samuelin koko on nyt (1v 5kktta) normaalisti 80 cm ja nuo vaatteet ovat aavistuksen reiluja, joten sanoisin että reiluhkoa mitoitusta ne ovat.

      Vastaa
  14. retromoderni 2.8.2013

    Ihana jäbbiskä!

    Minirodinista tykkään todella. isommalle olen jotakin ostanut, ei vaan suostu päälleen laittamaan. Onneksi tytölle voin ostaa huoletta.

    Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      Niin… vielä :S :D

      Vastaa
  15. Täh 2.8.2013

    Whaaat?! Vaikka lastenvaatteista pidänkin ja kauniita ja laadukkaita sellaisia ostelenkin (usein alesta, joskus kirpparilta), en kyllä ihan äkkiä lähtisi sekoamaan ko. merkin vaatteista ihan vaan hintansa vuoksi. Ja vaikka bloggaajaperheen tulot ei varsinaisesti muille kuulu, en voi olla ihmettelemättä kuinka paljon ja arvokkaita vaatteita oikein pystyt tuloillaai ostamaan. Me olemme keskitulon hieman paremmalla puolella mutten silti raaskisi ostaa vain viidekympin paitoja. Tosin tykkään kyllä että lastenvaatteita on mieluummin kaapissa paljon erilaisia kuin muutama yhtä kokoa :)

    Vastaa
    • Turre 3.8.2013

      Kyllä mä uskon että blogeilla voi tuenata ihan ok, sellaisen kaupan alan palkan verran. Kyllä sillä muutaman kalliimman vaatteenkin pystyy ostamaan. Itse en myöskään ole koskaan ollut lastenvaatefriikki. Vaikka ns. korkeatuloinen olenkin. Mutta eipä se siitä kiinni olekaan. Tottakai kaikki haluavat pukea lapsensa kauniisti. Minä teen sen hieman pienemmällä rahalla. En toteuta itseäni lasten vaatetuksen kautta.

      Vastaa
      • Maj 6.8.2013

        Totta, kyllä blogeilla voi tienata ihan ok ja pystyy ostamaan muutaman vaatteenkin, ilman että tulee kauhea talouskriisi. Kaikki kuitenkin tyylillään ja omalla tavallaan :)

        Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      Meidän perheessä vain toinen aikuisista bloggaa työkseen, toinen tekee ihan jotain muuta. Me ei todellakaan olla varakkaita, ei sinnepäinkään, mutta silti pystyn halutessani ostamaan muutaman vaatteen :)

      Vastaa
  16. sisi 4.8.2013

    onpas söpö ja muodikas samppa:)

    Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      En niin malta odottaa, että tuota takkia pääsee käyttämään, mutta toisaalta: kesän ei tarvitsisi loppua ikinä!

      Vastaa
  17. Elina.P 4.8.2013

    Ihania kuvia pikku miehestä :)

    Mini Rodinin mallistosta löytyi muutama suosikki ;)

    Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      Pieni mies osaa kyllä olla hurmaavakin <3

      Vastaa
  18. Rea 4.8.2013

    Lähti lapasesta jo keskiviikkona :) mm sama takki samassa koossa poitsulle. :))

    Vastaa
    • Maj 6.8.2013

      Haha, toi takki onkin hyvä ostos ;) :D

      Vastaa
  19. Sari 18.10.2014

    Hei vieläkö teillä on tuo pico takki käytössä? Jos olisit siitä valmis luopumaan, niin täältä löytyisi innokas ostaja :)

    Vastaa
    • Sari 21.10.2014

      ^? :)

      Vastaa
      • Maj 21.10.2014

        Moikka!
        Takki on, uskomatonta mutta totta edelleen käytössä, viimeksi tänään! :)

        Vastaa
  20. Johanna 21.8.2016

    Moi! Onko takki ja huppari vielä tallessa? Myytkö? :)

    Vastaa
    • Maj 21.8.2016

      Moikka Johanna! Molemmat ovat jo ehtineet lähteä meiltä eteenpäin :(

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *