Meidän on pitänyt mennä jo aika monena kesänä Puuhamaahan, mutta Särkänniemeen ja Muumimaailmaan ollaan vaan päädytty. Nyt kun säätiedotus kertoi, että torstaina alkaa ilmat kylmenemään, niin pakattiin aamulla nopeasti kimpsut & kampsut autoon ja hurautettiin Tervakoskelle. Skidit olivat ihan tärinässä kaikesta kivasta siellä ja käyttätyivätkin tosi hienosti koko reissun alusta loppuun saakka.

 

puuhamaa2

Uuu-uu, lowwwrideee!

 

puuhamaa3

Nopeana infona kerrottakoon, että pääsyliput maksavat kaikilta 3-vuotta täyttäneiltä 23 euroa ja siihen sisältyy pysäköinti. Tuollaisen vedettävän kärryn sai lunastaa itselleen käyttöön neljällä eurolla, josta puolet sai takaisin kun sen palautti. Puuhamaa suljetaan 11.8. joten vielä ehtii siellä vierailemaan, eipä taida ainakaan enää olla ryysistä :)

 

puuhamaa4

Molemmat lapset viihtyivät liikennepuistossa. Rebekka huristelee tuolla jossain menemään, hän osasi hienosti polkea polkumopolla.

 

puuhamaa5

Entäs me? Toinen roikkuu nallen habassa ja toinen, noh… on tauolla :D

 

puuhamaa6

Hän oli niin innoissaan pomppulinnoista, vaikka ei juuri pystyssä pysynyt :”)

 

puuhamaa7 puuhamaa8 puuhamaa9

Siellä oli niin paljon kaikkea kivaa pientä puuhaa, että aika vaan sujahti nopeasti eteenpäin.

 

puuhamaa11

”Lukitsen pikkuveikan tänne vankilaan…”

 

puuhamaa10

”Nouuuu”

 

puuhamaa12

”Huono idis, veikkahan on oikeastaan ihan kiva kaveri”

 

puuhamaa13

Kahdenkymmenen sekunnin vankeustuomion jälkeen vapaus maistui näköjään hyvältä :D

 

puuhamaa14 puuhamaa15

Rebe on meidän perheen vesipeto, hän olisi vaikka kuinka monta tuntia uimassa, etenkin kun tuolla oli pari kivaa ja sopivan kokoista liukumäkeä. Miika kävi myös Reben kanssa laskemassa isosta liukumäestä. Me Sampan kanssa kauhisteltiin alhaalta heidän touhujaan ^___^

 

puuhamaa16

Ihan pienille ei ollutkaan omaa allasta ja tuossa paikan pienimmässäkin altaassa oli pikkukaveria kainaloihin saakka vettä eli jouduin itsekin menemään uimaan :D

 

puuhamaa17

Koko päivän oli superhelteinen, ehkä vasta joskus kolmen aikaan, juuri kun tultiin uimasta alkoi näyttämään synkemmältä.

 

puuhamaa18

Puuhamaapaidat, piti tietenkin ostaa.

 

puuhamaa19 puuhamaa20 puuhamaa21 puuhamaa22 puuhamaa23

Toi kärry oli kätsy!

 

puuhamaa25

Taisi vähän jännittää? Oikeasti miten 1-vuotias voikaan olla niin kiinnostunut autoista? Hän vaan pöristelee suullaan ja haluaa päästä ajamaan mitä tahansa näköpiirissä olevaa moottoriajoneuvoa. Pari kertaa jouduttiin huudon saattelemana jatkamaan seuraavaan kohteeseen.

 

puuhamaa26 puuhamaa27 puuhamaa1

 

Oli kyllä ihan mielettömän ihana reissu! Olen niin iloinen, että lähdettiin käymään Puuhamaassa vielä näin viime hetkillä, faktahan se taitaa olla, että kesä on lopuillaan pikkuhiljaa… Lapset nauttivat ihan hirmuisesti ja oli niin huikeaa katsella heidän touhuilujaan. Magicpoks suosittelee Puuhamaata ihan kaikille, muistakaa vaan ottaa jättimäinen kylmälaukku täyteen juomia ja eväitä, ruokatarjonta ei ole mitään viiden tähden luokkaa… Niin ja parit vaihtovaatteet kannattaa kans pakata mukaan, myös itsellenne ;)

 

-Maj

 

 

0 Comments

  1. Pieni lintu 7.8.2013

    Puuhamaa on jännä paikka, puuhamaa on iloinen.. :D

    Kivat kesäiset kuvat. :) Muistan kuinka pienenä haaveilin Puuhamaasta, en ole vieläkään päässyt – nyyh.. :D

    Vastaa
  2. Saana 7.8.2013

    Ihana postaus! Te ootte kyllä Miikan kanssa esimerkilliset vanhemmat, kun vietätte lastenne kanssa laatuaikaa ja vieläpä paikoissa, jotka on lasten mieleen ja puuhaa riittää. Se ajanvietto on kuin laittais rahaa pankkiin lapsosten tulevaisuutta varten :-)

    Vastaa
  3. mirka 7.8.2013

    Me kans käytiin kaksostyttöjen kans puuhamaassa, tosin heinäkuun alussa, jolloin paikka oli täynnä väkeä, mut oli kyllä silti tosi mahtava paikka:)!

    Tykkään hirmuisesti blogistasi, ja olet kyllä upea äiti ! :):)

    Vastaa
  4. lukija 7.8.2013

    Sormus bongattu jätskin syönti kuvasta, kaunis !

    Onnea tuoreelle avioparille.

    Vastaa
  5. Inkku 7.8.2013

    Voi miten riemukkaan näköistä touhua. Taisi lapset olla illalla väsyneitä :)

    Vastaa
  6. Laura 8.8.2013

    Näytät tosi onnelliselta! Viimeinen kuva erityisesti on aivan ihastuttava, kuvasta näkee, että teillä on ihanaa yhdessä.

    Vastaa
  7. Anni 8.8.2013

    Ihania kuvia ja teillä on kyllä oikein kuvauksellinen perhe. Ihania kesäpäiviä teille :)

    Vastaa
  8. Eve 8.8.2013

    Ihana aamun piristys kun lapset osaa ottaa niin irti tollasesta, huippua! :) Samuel on myös hauska noissa kärry kuvissa, hyvät on ilmeet :D

    Ja sulla oli taas kivat vaatteet ja nättinä muutenkin! Toivotaan että kesä jatkuis vielä pari viikkoa.. ei vielä syksyä, eihän?

    Vastaa
    • Maj 9.8.2013

      Niin me toivotaan, todellakin! Pliis, edes pari helteistä rantsupäivää <3

      Vastaa
  9. Elina 8.8.2013

    Ihana päivä teillä ollut :) Puuhamaa oli mun lempipaikka jo silloin joskus 20 vuotta sitten :D Samat kärryt edelleen siellä! Ensi kesänä täytyy mennä oman poitsun kanssa sinne.

    Vastaa
  10. Anina 8.8.2013

    Voi että sä olet upea! Teidän lapset ja koko perhe näytätte ihastuttavilta :)

    Voisitkohan tehdä postauksen sun arkimeikistä? Ja ihonhoitorutiineista ja tuotteista, sellainen olis kiinnostava :)

    Mukavaa loppukesää perheellenne!

    Vastaa
    • Maj 9.8.2013

      No voisinhan ilman muuta! Kiva kun ehdotit!

      Vastaa
  11. Alisa 8.8.2013

    Aivan ihanan näköinen perhe :)

    Vastaa
  12. Juuli 8.8.2013

    Kuulostaa kyllä kivalta paikalta ja harmi, kun menee ”jo” kiinni. Meillä alkaa isin kesäloma vasta tänään,ja en ollut tullut ajatelleeksi edes, että jotkut kesäpaikat ei olisi enää auki. Pitää siis tarkistaa ennen tarkempia suunnitelmia :).

    Minä juuri ihmettelin samaa, miten alle yksivuotias voi ymmärtää autojen päälle. Pääsi toissapäivänä polkutraktorin kyytiin ja niin kovasti pärisytti ja nosti mekkalan, kun työntäminen lopetettiin :D. Täytyy tuon olla pojilla verissä, sanonpahan vaan :)!

    Vastaa
  13. Justiina 8.8.2013

    hei!

    Kerroit aiemmin jossain postauksessa, että peset hiukset n. 2xvko, niin piti tästä kysyä, että pesetkö silloin useammin kun liikut enemmän? Eli pesetkö hiukset aina urheilun jälkeen vai käytkö suihkussa niin, että vaan huuhtelet hiukset vai jätätkö kastelematta kokonaan? :)

    Itsellä ongelmana, kun urheilen n. 4xvko ja jostain kumman syystä hikoan eniten juuri päästä, joten pää on aina ihan märkänä urheilun jälkeen, joten pakko hiukset joka kerta pestä.. :/

    Vastaa
  14. Anu 8.8.2013

    Hei Maj,

    näyttääpä mukavalta kesäinen Puuhamaapäivä! Tuon rattaiden aisassa roikkuvan ruskean nahkalaukun perään kyselen, että mistä se on ja löytyykö jostain postauksesta siitä lisää kuvia? Olisi haussa tuonkaltainen ja vaihtoehtoja kartoittelen. :) Kiitos jos ehdit vastata.

    Vastaa
    • Maj 9.8.2013

      Hei Anu!

      Tässä postauksessa laukku näkyy ainakin kunnolla http://magicpoks.indiedays.com/2013/05/20/aanesta-tyylikkainta-katumuotikuvaa/ Laukku on edellisen kesän alelöytö Tallinnan reissulta Zarasta, mutta ihan niitä samoja silloin Suomessakin oli. Mokkanahkainen laukku on kokenut kovia, sinne on varmasti ainakin viisi kertaa kaatunut maidot/mehut ym. ja sillä roudataan usein superpaljon kamaa, mutta aina se vaan pitää pintansa :D

      Vastaa
  15. Noora 8.8.2013

    Kypärät päässä teijän pikkumurut on ihan samannäköiset! :D

    Vastaa
  16. suski 8.8.2013

    Ai kauhee mä oon ehkä vähän rakastunu sun mieheen! No joo ja Miika Nousiaiseen ja Riku Rantalaan. Ja vähän myös Jude Law:hon! Ai vitsi ja oon myös raskaana. Että pitää tyytyä salarakkauteen :D Ei mutta siis olette kovin hurmaava perhe! Ja onnea vielä avioliittoon astumisen johdosta!

    Vastaa
    • Maj 9.8.2013

      Haha, kiitokset :) <3

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *