En tiedä miten käy asukuville kun talvi tulee, valo vähenee ja pukeutumisessa ei ole enää niin paljon mahdollisuuksia. Pakkasten saapuessa upotan jalkani superlämpimiin Uggeihin  ja kietoudun varmasti useimmiten jättimäiseen  parkatakkiini. HRRR! Siksipäs täytyykin nyt napsia asukuvia, kun vielä voi, kyllästytänkö teidät!? Pitäisiköhän jemmata muutamat asupostaukset talvea varten, äh, se tuntuisi ehkä vähän huijaukselta ;)

 

kukka1

 

Paita/Mango

Housut/Vero Moda

Kengät/DinSko

Laukku/marc O’Polo

kuvat/Ida <3

kukka8kukka3 kukka4

Olen nimennyt tämän puolittaisen ponnarikampauksen Ida-ponnariksi, sillä hänellä on tosi usein hiukset tällä tavalla. Huomaatteko kuin vaaleat hiukseni muuten tuolta tyvestä ovat? En malttaisi odottaa, että saisin kokonaan oman väriset hiukset vaalealla raidoituksella. Välillä tekisi mieli heittää joku lämmin ruskea väri hiuksiin, mutta ei, pakko pysyä lujana.

kukka5 kukka7kukka9

Keuhkot täyteen raikkaan kirpsakkaa syysilmaa!

 

Onko korkkarilenkkarit jo muuten ihan out muiden mielestä? Mä kun pidän niistä kovasti edelleen :) Tein myös mahtavan kirpparilöydön tyyliin ensimmäistä kertaa elämässäni, instagramilaiset tietävätkin jo mitä shoppasin. Niin ja äidille tiedoksi, shoppailulakko ei kuulemma koske kirpputorilta ostettuja vaatteita tai asusteita :D

 

-Maj

 

0 Comments

  1. Mikko 27.9.2013

    Tosi kiva paita ja muutenkin hauska look!

    Vastaa
    • Maj 29.9.2013

      Moikka Mikko! Mä oon täällä ihan innoissani tuosta kukkapaidasta, kiva siis kuulla että se herättää mielummin hilpeyttä kuin ”hirvitystä” :D

      Vastaa
  2. SUSANN. 27.9.2013

    Tosi kiva paita, sopii sinulle hyvin! :) Ei oo out missään nimessä, koska juuri etsiskelin vaaleille korkonilkkureilleni mustia kavereita. Että jos ne on out, niin oon ilomielin sun kanssa out siinä asiassa! :)

    Vastaa
    • Maj 29.9.2013

      Jep, no hyvä sitten, että en ole ihan yksinäni :)

      Vastaa
  3. Mona 28.9.2013

    Asuja vaan lisää niin kauan ku niitä saa kuvattua, ei voi olla liikaa:) Ja nuo kiilalenkkarit on jees! Mä tuun taas vähän perässä ja oon vasta alkanut tykkäilemään niistä ;)

    Tsemppiä hiusprojektiin. Mä otin saman projektin joskus kolmisen vuotta sitten ja nyt on jo melkein kokonaan oma väri päässä latvojen vaaleita raitoja lukuunottamatta:)

    Vastaa
    • Maj 29.9.2013

      Jee! Sulla on tosi upeat hiukset kyllä, ehkä mä vaan nyt tsemppaan, eipä tässä muukaan auta :)

      Vastaa
  4. Elisabeth 28.9.2013

    Aivan ihastuttava paita!

    xxx

    E

    http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

    Vastaa
    • Maj 29.9.2013

      Thänks :)

      Vastaa
  5. Tuulia 29.9.2013

    Tuo Marc O’Polon laukku näyttää kivalta; onko tuore hankinta? Löytyisiköhän jostain..

    Vastaa
    • Maj 29.9.2013

      Ei, se ihan tuore ostos ole, sillä olen ostanut laukun pari vuotta sitten Stockalta :)

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *