”Apua, eilen tuli melkein talvi, mitä päälle, mulla ei oo mitään (talvi)vaatteita!” Sama juttu joka talvi, kevät, kesä ja syys? Mullakin on ollut toisinaan tuo ongelma, etenkin kesän kynnyksellä mietin, että mitähän ihmettä viime kesänä puin, kun mulla ei oo yhtäkään toppia tai t-paitaa, joita voisin käyttää. Ei varmasti ole ihan koko totuus, että ei ole muka mitään. On mulla oikeesti syksyyn vaikka mitä, ainakin luottotrenssi – ja parka plus monet kumpparit.

Mulla on silti ongelmia aina pukeutua, kun lämpötilat ulkosalla muuttuu radikaalisti, tiedättekö? ”tarkeneeko nyt tällä? Tuleeko liian kuuma? TÄMÄ nyt on ainakin ihan liikaa…” Ja päänvaivaa tuottaa myös lasten pukeminen, huolestuttaa, että ”jäätyykö ne” tai muuta vastaavaa :D Kerrospukeutuminen kannattaa, niin aina voi ottaa jotain pois, mutta äitinä se on vähän jotenkin noh, turhan haastavaa. Mihin ne ylimääräiset vaatteetkin sitten tunkee, häh?  Mulla ainakin on aina ”hikipäässä” tai sitten oon just jäätymisen partaalla. On se ihme kun kohta kolmekyppinen emäntä ei osaa pukea ;)

Tänään nappasin ihan omin kätösin asukuvat. Eli näissä mentiin tänään:

vaate1 vaate2 jalat vaate4

Ihanat peilikuvat vai mitä? Ei nyt sattunut olemaan ketään sopivaa kuvaaja lähettyvillä, yksi metrin mittainen kaveri on alkanut muuten ottamaan innoissaan asukuvia instagramiin. Jotkut teistä onkin huomanneet ehkä taiteellisia ”ilman päätä” kuvia?

vaate6

Ensimmäistä kertaa elämässäni ajattelin haastaa teidät! Osasta teistä lukijoista on tullut tuttuja kommenttiboksin kautta, osan kanssa ollaan tavattu ja toisten kanssa yhteyksissä ollaan virtuaallisesti. Niin ja onhan siellä mun vanhoja kamujakin ihan varmasti pari. Esittelen aina vaan omia ja lasteni asuja täällä blogissa, niin nyt olisi teidän vuoro…

SIIS JOS teillä on oma blogi niin laittakaapa asukuvaa päivän postaukseen ja ei! ette saa mennä vaihtamaan mitään vaan kuvatkaa se asu, mihin olette pukeutuneet juuri nyt? Tämän postauksen kommenttiboksiin saa mielellään linkitellä niitä omia asupostauksia. Coco, haluaisin myös nähdä mitä sinulla on päällä tänään? Ollaanko tällä kertaa oltu yhtään samiksia? Ja Ida & Taavi kans ehdottomasti messiin! Myös Karlan, Johannan, Charin ja samoin kaikkien mammabloggaajien päivän tyylit kiinnostaa, onko siellä sipsuteltu korkkareissa toimistolla vai ehkä puistoiltu verkkareissa? ;)

Voisihan haasteeseen halutessaan osallistua myös Instassa, jos kuviin laittaisi vaikka tägiksi #magicpokshaaste. Ja saa mulle laittaa meiliinkin (magicpoks@gmail.com) kuvan omasta asustaan halutessaan. Jos te oikein innostutte ja saan useamman päivän asukuvan, niin kerään kuvat kollaasiksi (luvallanne) ja julkaisen ne blogissa. Voidaan vaikka yhdessä äänestää huipuin asu ja mä lupaan hoitaa ylläripalkinnon. Miltä kuulostais? MUN MIELESTÄ OLISI MAAILMAN IHANINTA NÄHDÄ miten Magicpoksin lukijat on juuri tänään NYT pukeutuneet <3 Syysvaateinspistä ilmoille?

 

-Maj

 

0 Comments

  1. emsu 26.9.2013

    Just tulin suihkusta ja istuskelen täällä pyyhe päällä.. En taida osallistua :D

    Vastaa
    • Maj 26.9.2013

      Haha, paljastapintaa kehiin vaan!

      Vastaa
  2. Sissi 26.9.2013

    Apua, en osallistu :D Mulla on HM:n fuksianpunainen fleecetakki sekä saman firman mustat urkkatrikoot päällä, kummatkin jo useamman vuoden vanhoja =kulahtaneita. Jokainen voi varmaan kuvitella tämän asukokonaisuuden ilman kuvaakin, hehkeää indeed! :D :D

    Vastaa
    • Maj 26.9.2013

      osallistu silti<3

      Vastaa
  3. Julli 26.9.2013

    Loistava idea!!! Otanpa samantien kameran kätösiin ja laitan tulemeen instaan kuvan kohta.. Voi ei, naurattaa jo etukäteen tämä minun asustus :D

    Vastaa
    • Maj 26.9.2013

      Huippua :)

      Vastaa
  4. julli 26.9.2013

    Saako siis joka päivä laittaa yhden kuvan ja kuinka kauan tää haaste kestää? :) innostuin!

    Vastaa
    • Maj 26.9.2013

      No mä ajattelin, että jos tulis yksi asukuva/henkilö, niin mun on helpompi koota ne :)

      Vastaa
  5. Amal 26.9.2013

    Hahaa, ihan mahtava haaste, osallistuin heti kun sattui olemaan hyvä hetki http://www.lily.fi/blogit/kuplassa/paivan-asu-haaste

    Vastaa
    • Maj 26.9.2013

      JES :) Saanko kopsata kuvan jemmaani? :)

      Vastaa
  6. Emma 26.9.2013

    Voi että, mä taidan olla aikas samis sun kanssa tänään! En nyt millään jaksa kuvata tätä, mutta päällä on leggingsit, farkkupaitis ja kun kävin koulussa pyörähtämässä vetäsin vielä trenssin ja huivin niskaan ja buutsit jalkaan – niin mukavaa, mutta kuitenkin ihan kivan näköstä! :-)

    Ja pakko kommentoida vielä tota metrin mittasta asukuvaajaa, nimittäin mä otin aikoinaan neljä vuotiaana meidän äitin ja isin hääkuvat :-D Häät ei todellakaan olleet mitkään suuret juhlat vaan ihan pienellä porukalla oltiin kotona vain, joten hääkuvat ilman päitä sopi oikein hyvin teemaan :-D

    Vastaa
    • Maj 26.9.2013

      Ihana pieni hääkuvaaja, tuliko muuten otettua hyvät kuvat?

      Vastaa
  7. Julli 26.9.2013

    minun kuvan saa laittaa sit eteenpäin.. :)

    Vastaa
    • Maj 26.9.2013

      Jee, kiva juttu :)

      Vastaa
  8. Riikka 26.9.2013

    Hyvä idea ja hauska juttu;)

    Vastaa
    • Maj 26.9.2013

      Jes, mun pitääkin käydä kurkistaa ig :)

      Vastaa
  9. Susse 26.9.2013

    työvaatteet päällä taukohuoneessa!!:D

    Vastaa
    • Maj 26.9.2013

      Haha, mikä ammatti?

      Vastaa
      • Susse 26.9.2013

        kaupantäti ;D

        Vastaa
  10. ida365 26.9.2013

    Taavi innostui haasteesta, tietty. Mut ei takuulla myönnä mitään ;—–)) kuva ig:ssä ofcooorsss!

    Vastaa
    • Maj 26.9.2013

      Tiesin niin, että tää on Taavin juttu ;)

      Vastaa
  11. Tt 26.9.2013

    Oon maannu koko päivän sairaalassa oottamassa, että synnytys lähtis käyntiin… Näistä ihanista sairaalavaatteista tulis loistava asupostaus! ;)

    Vastaa
    • Maj 26.9.2013

      SE niin sopis tänne mun blogiin <3

      Vastaa
  12. Essi 26.9.2013

    Osallistuin Instagramissa, sieltä saa napata mun kuvan! :-)

    Vastaa
    • Maj 26.9.2013

      Huippua, nappaan sieltä kuvat myös :)

      Vastaa
  13. Salla 26.9.2013

    Täällä vähän sama ongelma, mitä laittaa päälle ettei tule kylmä tai liian kuuma..Ja mikä vielä mahtuisi päälle näillä raskausviikoilla :)

    Kenkien suhteen olen jo luovuttanut: kumppareilla mennään kun muut ei mahdu jalkaan turvotuksen takia..onneksi enää pari(?) viikkoa :)

    http://pihlajapolku.blogspot.fi/2013/09/paivan-asu.html

    Vastaa
  14. Aamulla oli niin kylmä, että lähdin kouluun neulemekossa, mutta lapsen soosattua sen perunamuussiin, kuljeskelin lopun päivää samassa asussa kuin eilen:

    http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/09/26/huomisen-saa-eilisen-asu/

    Vastaa
  15. Jonna 26.9.2013

    Hahaaa, pitääköhän mun huomenna laittaa instagramiin tuon tägin alle kuva mun asusta.. On nimittäin naamiaiset tiedossa :D

    Vastaa
  16. Marjo 26.9.2013

    Oijoi, menetin sitten tänään päivän asu -neitsyyteni. Sun syy ;)

    Vastaa
  17. Henna 26.9.2013

    Pakkohan se oli osallistua, vaikka ehkä vähän epävirallisesti… :D Tyyli oli ainakin tänään minusta liian kaukana, mistähän semmosta sais haettua?!

    Vastaa
  18. jonna 26.9.2013

    http://suloista.blogspot.fi/2013/09/4-paivan-asuhaaste-helpoista-helpoin.html?m=1

    Just tänään sopivasti kirjoitin päivän asustani Joten osallistutaan ;) tossa nyt periaatteessa kaksi päivän asua jos yökkäri lasketaan mukaan. :D saat kopsata jos mieli tekee!

    Vastaa
  19. Heidi 27.9.2013

    Huomenta! hauska idea ja helppo toteuttaa. Täältä löytyy oma asuni:

    http://kesaheinanelamaa.blogspot.fi/2013/09/what-are-you-wearing-right-now.html

    Perustrikoissa jälleen :)

    Vastaa
  20. Kati 27.9.2013

    Tosi kiva idea, mut vitsit kun en uskalla osallistua. Tosin odotan innolla, että nään muiden haasteeseen osallistuneiden asuja! :) Vähän oon nössö :D

    Vastaa
  21. Tea 27.9.2013

    Hauska idea! :)

    Tylsä kotiäidin asu täällä, mutta tällä kertaa ei jopa ollut perus lökäverkkareita ;)

    http://ihanahetki.blogspot.fi/2013/09/what-are-you-wearing-right-now.html

    Vastaa
  22. Aijai 27.9.2013

    Mä harvoin otan asukuvia, mutta juuri viime viikolla rohkaistuin! Nyt on kyllä ballerinat vaihdettu nahkanilkkureihin ja muhkea huivi laitettu kaulaan, mutta muuten lookki on aikalailla juuri tuo ollut jo monta päivää! :)

    Vastaa
  23. Heidi 27.9.2013

    Hyvä idea! :) Täältäpä pesee mun asukuvia!

    http://hero-lifestyle.blogspot.fi/2013/09/what-am-i-wearing-right-now.html

    Vastaa
  24. Satu/Willa Fox 27.9.2013

    Hihi, kerrankin mulla sattui olemaan järkevät vaatteet päällä (yleensä luen blogeja illalla aamutakissa ja virttyneissä kalsareissa). Sama asu päällä siis tänään kuin tiistaisessa postauksessani täällä http://willafox.blogspot.fi/2013/09/kaulaliinanainen.html

    Vastaa
  25. Sandy 27.9.2013

    Täältä pesee. Pahoitteluni kuvan suttuisuudesta, mikä lie bloggeria vaivannut pari päivää, kun kuvat latautuu tällaisina..?

    http://ladolcevitadisandy.blogspot.fi/2013/09/purple-skirt.html

    Vastaa
  26. Roxy=) 27.9.2013

    Uskaltauduinpa minäkin osallistumaan vaikka ei oo kyllä kotiasua erikoisempaa annettavaa tähän haasteeseen. =)

    http://www.lily.fi/blogit/road-trip-ready/aamuhetkia-ja-paivanasu-haaste

    Vastaa
  27. Looduannica 27.9.2013

    Hei vitsit, nyt vasta huomasin tän, kun makaan sängyssä peiton alla, mutta jonkun sortin asukuva tuli hienosti napattua peilin kautta kotiin tullessa! Hauskinta on, että päällä oli kaikkea toisiinsa sopimatonta, mikä on kuulema muotia hahaha :D Murtumasta kuntoutuva jalka vaatii lenkkarit työkengiksi, ja aina ei jaksa vetää farkkulinjalla. Niinpä taggasin instassa tän erikoisasun sun tagilla. Eipä muuta. Ihanaa viikonloppua Maj! :)

    Vastaa
  28. Noora 27.9.2013

    Tää saattaa olla hieman tehtävän vierestä, kun pukeuduin tänään tällein kun olin aikasemmin päivällä lähdössä asioille..diskaa jos tahdot. :D (ja kuvvaa saa käyttää).

    http://4.bp.blogspot.com/-we1n4MywsLY/UkXYlPdm_II/AAAAAAAABAs/ua94TbBj_RU/s1600/dindid.jpg

    Vastaa
  29. Char and the city 27.9.2013

    Voi Maj <3 Hitsin näin haasteesi vasta nyt ja olen juuri menossa nukkumaan :D Mutta LUPAAN palata asukuvan kera blogin puolella asap.

    Vastaa
  30. Heippa, pari päivää myöhässä tulee (tänään vasta hoksasin tämän) ja kuvakin on lauantailta eikä torstailta, mutta menköön! Kolmekymmentä tuli mittariin ja sitä juhlittiin paljeteissa:

    http://www.lily.fi/blogit/all-things-soft-sweet/synttariasu

    Ja tuo sinun päivän asu! Rennon tyylikäs, tykkään :)

    Vastaa
  31. Maj, sorry, tämä meni minulta aiemmin ihan ohi! Syytän pikkuisia flunssaiitoja.. :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *