Johan rento ruutupaitani sai ryhtiä, kun paritin sen kanssa keinonahkapöksyt ja punasin huuleni. Teki mieli kirjoittaa postauksen metsäfiiliksen takia otsikoksi ”punahilkka”, voi kuinka tahtoisinkaan punaisen duffelitakin, vaikkapa tämä kelpaisi mainiosti ;) No nyt mennään kuitenkin näillä pienillä punaisilla yksityiskohdilla, enkä voi edes sanoa, että tuo punainen duffeli olisi ostoslistallani, ehkä korkeintaan haavelistalla.

 

ruutu1 ruutu2 ruutu3 ruutu4

Takki/Mango

Housut/Vero Moda

Paita/H&M

Kengät/Weekday/2hand

ruutu5

Aika riemukkaana metsikössä. Kameran takana olikin tällä kertaa, niin söpö tyttö, että ilmankos hymyilytti. Kiitos kuvista Idalle.

 

ruutu6 ruutu7

En ikinä löydä mitään kivaa kirppareilta, mutta muutama viikko sitten bongasin nämä Weekdayn nilkkurit. Vähän ovat reilua kokoa tai lesti on väljä, mutta katsotaan jospa saisin korjattua asian pohjallisilla.

 

ruutu8

Ilmojen kylmetessä asuu toimii loistavasti nahkaisten hansikkaiden ja muhkean huivin kanssa.

 

Punainen väri huulilla ja vaatetuksessa tuntuu ja näyttää mielestäni paremmalta nyt kun hiukseni ovat hiukan vaaleammat. Muutaman päivän päästä ne vaalenevat vielä vähän lisää, saapas nähdä tuleeko meikäläisestä ihan blondi! Saaralla on varmasti joku visio jo takataskussa, en malta odottaa! Hei ja kertokaas mitä piditte asusta, edellisistä asu kuvista onkin jo tovi vierähtänyt!

 

-Maj

 

0 Comments

  1. MT 13.10.2013

    Hei Maj :)

    Voi kuinka huoliteltun kaunis olet!

    Sulla on joskus täällä ”takakuvia” Äidistäsi, ja nyt tässä postauksessa oleva takakuva sinusta näyttää ihan ku ois Äitisi :)

    Sitä on jo aikaa kun viimeksi kommentoin, mutta olen edelleen mukana, joka ilta käyn lukemassa blogiasi ja katsomassa kuvia <3 Kiitos Maj.

    -MT-

    Vastaa
    • Maj 14.10.2013

      Hih, äidin taka-look :D EI varmaan kovin moni ole niin pitkään blogiani lueskellut, kuin sinä :) Ihana, että jätit pitkästä aikaa kommentin :)

      Vastaa
  2. lisah 13.10.2013

    Tosi kauniita kuvia ja ihanaa nähdä sinut noin iloisen ja elinvoimaisen näköisenä niiden väsymyspostausten jälkeen! Tsemppiä syksyyn! :-) Niin, ja näitä kuvia katsellessa huomasin taas miten kaunis sivuprofiili sulla onkaan!

    Vastaa
    • Maj 14.10.2013

      Voi kiitos, omasta mielestäni näytän tosi hölmöltä kun katson suoraan kameraan, kun vilkuilen vähän sivulle niin kuvista tulee paljon luonnollisempia jotenkin :)

      Vastaa
  3. inkku 14.10.2013

    Tosi raikas ja värikäs paita, sopii hyvin mustan piristykseksi.

    Huulipuna hyvä:)

    Vastaa
    • Maj 14.10.2013

      Kiitos :) Huulipuna piristää kummasti lookkia, vaikka minulta kesti 28 vuotta ymmärtää se ;)

      Vastaa
  4. e 14.10.2013

    Mä en kauheen usein jaksa kommentoida, mutta seuraan sua mielenkiinnolla. Olet niin ihana ja symppis! Hei miten sen hiusasian kanssa kävi? Ei ainakaan kuvissa mitään katastrofaalista näkyvillä :).

    Vastaa
    • Maj 14.10.2013

      No ei se kovin kaunis ole, mutta vähän muotoilutuotteita alle ja sit muotookuivaus, niin sen saa piilotettua melkein kokonaan :”/

      Vastaa
  5. Elina 14.10.2013

    Voi että olet niin kaunis ja upeita kuvia nämä! Onnittelut myös tulevasta ”uuteen kotiin” muutosta :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *