Sovittelin joskus viime kesän loppupuolella leveälahkeista haalaria Zarassa, mutta jätin sen kauppaan, koska epäilin varmaankin, että minulla ei olisi sille käyttöä. Haalari jäi kummittelemaan kuitenkin mieleeni ja kun törmäsin siihen uudelleen joulun jälkeisissä alennusmyynneissä, niin mukaanhan se lähti. Päätös oli helppo, kun hintakin oli alle 40 euroa.

 

zara2zara1Ensimmäiset leveät lahkeet vaatekaapissani. Tämä yksilö kaipaa kaverikseen korkeita korkoja ja itse asustaisin myös haalarin tapani mukaan hillitysti.

 

zara3Haalari paljastaa kaistaleen selkää ja samalla tuottaa ongelmia alusvaatteiden kanssa.

lvlouiseLookin kruunaisi ehdottomasti kultaiset kynnet ja tämä superihana Designistosta lainattu Luikkarin Louise.

Sopivaa tilaisuutta odotellessa… Mitä muuten pidätte haalarista? Hot or not? Silloin kun ostin omani Turun Zarasta, niin niitä oli useampi kappale vielä jäljellä :)

-Maj

0 Comments

  1. Rouva V 15.1.2014

    Hei ihana! Saanko kysyä mitä kynsilakkaa sulla on? Tai onko kynnet laitettu jollain tarroilla? Kiitos, jos ehdit vastaamaan. :)

    Vastaa
  2. Ruut 15.1.2014

    Hui, näyttää aika kivalta, mutta en tiedä uskaltaisinko itse käyttää :) Sopii sinulle varmasti todella hyvin. Laukku on kaunis ja kynnet myös!

    Vastaa
    • Maj 16.1.2014

      Kiitokset :) Välillä voi ja pitää loikata pois mukavuusalueelta vai mitä? :)

      Vastaa
  3. L 15.1.2014

    Upea haalari! Olisipa itsellänikin sellainen vartalo jota tuommoiset pukisi. Täytyy myös sanoa, että minusta tuntuu siltä, että Olivian puolelle siirtyminen on antanut uutta puhtia bloggaamisellesi. Postaat usein ja blogissasi näkyy enemmän asukuvia. Mielestäni kirjoitat juuri sopivassa suhteessa arjesta, perheestä ja muodista. Haluaisinkin kiittää sinua siitä, että jaksat panostaa blogiisi! Olisi mukavaa jos postaisit lisää sisustusjuttuja, kun sinulla näyttää olevan niin hyvä maku. Treenipostauksetkin ovat mukavia. Joka tapauksessa kiitos, että olet sinä! Ihanaa talvea ja tulevaa kevättä!

    Vastaa
  4. sini 15.1.2014

    Very hot!
    Tuohon vielä lisäisin kaulaan, jonkun melko massiivisen kultaisen kaulakorun. Jos oma kroppa antaisi myöten niin laittaisin tuollaisen ilomielin päälleni rentoihin juhliin! :)

    Vastaa
    • Maj 16.1.2014

      Thänks Sini! Mä sovittelin sen kanssa kaulakoruja mut omasta korulippaasta ei löytynyt mitään supertäydellistä :)

      Vastaa
  5. ida365 15.1.2014

    NONNI, alesta erittäin ok ostos ;—) hei mun on ikävä sua jo, kuules! pian nähdään!

    Vastaa
    • Maj 16.1.2014

      :* senkin ihaNAINEN. Nähdäänkö me huomenna?

      Vastaa
  6. Mari 16.1.2014

    Uuh, aivan ihana haalari! Ja sopii varmasti sinulle hyvin :)

    Vastaa
  7. Ansku 16.1.2014

    Minusta ehdottoman hot. Väri on magee, samoin selän leikkaus. Tuli myös mieleeni, miltä näyttäisi jos lahkeet sujauttaisikin kenkien sisään?

    Vastaa
  8. Hienot kynnet! Ja haalari on varmasti tosi kaunis, näyttää ihanan laskeutuvalta, melkein leijuvalta:)

    Täällä sitä odotellaan, että koska meidän periferiaan Ouluun saadaan viimein Zara. Yleensä siellä on tehnyt hyviä ostoksia, mutta muutama sata kilometriä on liian pitkä matka ostoksille… Mutta ehkä sitten kesällä kun kroppa alkaa olla siinä kunnossa, että voisi itseään palkita uusilla vaatteilla, muillakin kuin treenisellaisilla!:)

    http://mamainprogess.blogspot.fi/

    Vastaa
  9. coco/henna 16.1.2014

    Seuraaviin Awardseihin päälle, ehdottomasti! Tai ehkä jo seuraavalle Turku-visiitille.

    Kynnet ovat muuten Lorealin sellaiset kynsitarrat, äärimäisen hankalat laittaa ainakin mun mielestä – en saanut niistä kovin kauniita. Nämä siis: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/kauneus/kynsidesign/loral-paris-2219/nail-art-216180-5298/

    Vastaa
    • Maj 16.1.2014

      Kiitos kun vastasit, murumurmeli <3

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *