Sama meno jatkuu kuin viime viikolla, ohjelmassamme on ulkoilua ja näillä pakkasilla täytyy luonnollisesti olla päällä ne ihan lämpimimmät vaatteet. Moni tuttu ja kaveri on valitellut, että edes koirat ei tarkene lähteä kunnolla lenkille. Meidän pikku-Tepolla ei ole mitään ongelmia, kunhan vaan pysytään liikkeessä. Ollaan yhdessä hölkätty pari lenkkiä, trikoissa pystyn itsekin kyllä menemään, mutta ei ole varaa paljon pysähdellä!

Maanantai lähti sopivasti käyntiin ystävän (ja hänen lapsiensa) vierailulla. Safkattiin porukalla ja saadaaksemme mammojen koneet käyntiin, joimme ihan liian monta kuppia kahvia. Miten siellä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  Tästä Makian takista tuli teiltä jonkin verran kyselyitä, tilasin sen täältä Makian omasta verkkokaupasta. Näissä kuvissa päälläni on kuitenkin superlämmin Fjällrävenin parka, jonka sain Partioaitasta viime vuonna. Olen ollut takkiin ihan tosi tyytyväinen ja voin kyllä näin vuoden kokemuksella suositella sitä lämpimästi kaikille.

 

Tepollakin on olemassa oma takki ja pienet töppöset, mutta hän ei ihan hirmuisesti rakasta pukemista…

 

Kirpsakan mukavaa viikkoa kaikille,
Maj

0 Comments

  1. Pakkaset paukkuu täälläkin! Kurjaa kun kolmikuista en raaski kovin edelleenkään tuolla ulkoiluttaa, niin jää koko porukan ulkoilut valoisaan aikaan vähemmälle…Mutta tänään oli siedettävät -17:) Paksu pipo on kyllä ihan lempiasuste tällä hetkellä, lisäksi villasukat ja pitkät villapaidat. Parka on haaveissa…Myös sellainen syys/kevätversio.

    Lasten kanssa ollaan siis touhuttu sisällä enemmän, leikkejä ja piirtelemistä, legoilla rakentelmista ja huikea lauma supersankareita meillä on myös vieraillut!: http://mamainprogess.blogspot.fi/2014/01/liikuntaa-lasten-kanssa-osa-1.html

    Näillä pakkasilla olen ollut onnellinen ettei meillä juuri nyt ole koiraa:)

    Vastaa
    • Maj 20.1.2014

      Haha, kyllä tuo koirakin tuossa menee, kunnon kurakelit harmittaa ehkä vielä enemmän koiran omistajaa :)

      Vastaa
  2. Juuli 20.1.2014

    Heippa Maj! Olin vähän nössö enkä viitsinyt tulla häiritsemään kun näin sut viime torstaina Leidissä reenillä (tai no, taisin mä vähän häiritä kysymällä neuvoa teiltä yhden laitteen säädöissä..), mutta mieli teki tulla sanomaan, että kiitos ihanasta hyvänmielen blogista, jota lukiessa suupielet nousevat väkisin ylös :) Oot ihan huippu!

    Vastaa
    • Maj 20.1.2014

      Moikka Juuli! Hei, tottakai saa tulla moikkaamaan, ens kerralla vaan rohkeasti :) Ja kiitokset kauniista sanoistasi.

      Vastaa
  3. KP 20.1.2014

    Nyt on kyllä kunnon pakkaset. Lämmin takki on ihan ehdoton. Tuo Fjällrävenin takki on varmasti tosi lämmin. Mulla on Joutsenen untuvatakki. Ei tule kylmä, kun sen laittaa päälle. Ja villatakki vielä alle. :)

    Pakkanen innostaa muuten leipomaan. Leivoin korvapuusteja ja pari kääretorttua. Viikko lähti käyntiin siis herkutellen. :)

    Vastaa
    • Maj 20.1.2014

      Se on ihan huippu :) OH MY GOD, nam! Mäkin haluan jotain itseleivottua herkkua ja siinä hommassahan olen itse ihan onneton! Kuulostaa hyvältä tavalta aloittaa viikko ;)

      Vastaa
  4. Fjälskin toppatakki olisi haaveissa… sitten joskus kunhan valmistun ja alan saada töistä vähän enemmän rahaa.

    Meidän koira ei halua pihalle, edes takki päällä. Se tarkenisi kyllä, mutta on niin neiti, ettei halua ulos sateella tai kylmällä. :D

    Ja sisällä meillä vasta kylmä onkin…

    http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/01/20/kuulumisia-kylmiosta/

    Vastaa
    • Maj 20.1.2014

      Se on kyllä ihana <3 Meilläkin on sisällä ihan turhan viileää :(

      Vastaa
  5. K 20.1.2014

    Onko tuo pipo mistä/minkä merkkinen?

    Vastaa
    • Maj 20.1.2014

      Se on Carlingsista :)

      Vastaa
  6. Saga 21.1.2014

    Noilla kampeilla varmasti tarkenee. Näyttää superlämpimiltä ja plussaa kun ne on vielä niin kivan näköisiä. Tykkäsin siitä Makian takistakin tosi paljon. Kirjoittelin itsekin blogissa juuri omista talven luottokamoista. Me ulkoillaan paljon ja varusteiden on silloin oltava kunnossa.

    http://niittykulma.blogspot.fi/2014/01/pakkasessa.html

    Vastaa
  7. Satu 21.1.2014

    Moikka
    Mitä mieltä oot Makian takkien mitotuksesta? Mä haikailen kanssa tota parkaa itelle ja lapsille, mutta joudun tilailemaan nettikaupasta ja olis kiva, jos ei tarvis lähtee palautusrumbaan :) Niin ja munkin makuun ihana blogi. Kiitos siitä :)

    Vastaa
  8. Reetu 21.1.2014

    Voih, tuo takki on niin kiva. Etsiskelinkin jostan ulkomaalaisesta nettikaupasta takin vähän huokeampaan hintaa, mutta koko vielä mietityttää… Pitäis eka jossain päästä kokoja vertaileen…

    Vastaa
  9. Kata 22.1.2014

    Oi tuo takki on nii ihanan näköinen! Onko se fjällrävenin Nuuk -malli? Ja minkähänlainen mitoitus niissä on, et onko pientä vai isoa kokoa, jos tilais netistä? Ja kiitos ihanasta blogista!

    Vastaa
  10. Miia 23.1.2014

    Onpas ihana takki! Ite oon ihastunut nyt oikeen muhkeisiin karvahuppuihin ja paksuihin sekä pidemmän mallisiin talvitakkeihin :) sulla on kiva blogi!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *