Ystäväni Sapen juontaman radio-ohjelmaprojektin tiimoilta vietimme tänään feikkisynttäreitä. Heti aamutuimaan haimme Ruohonjuuresta raaka-kakkua ja nappasin kahvin matkaan. Oikeasti, jokaisella ihmisellä pitäisi olla oikeiden synttäreiden lisäksi yhdet feikkisynttärit vuodessa, meillä oli superkiva päivä. Nappasin päivän mittaan muutamia kuvia, mutta tässä kuitenkin se perinteinen päivän asu-postaus, olkaapa hyvät :)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATakki ja haalari/Mango
Huivi/Vero Moda
Neule/Zara
Laukku/Marc O’Polo
Kengät/Converse

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAAh, miten täydellinen kevätilma – olin ihan fiiliksissä, kuten ilmeestäkin voi ehkä päätellä…

Tässä Asu lentokentällä -postauksessa minulla olikin miltei samat vaatteet, vaihtoon meni vain neule & kengät. Kummasta versiosta te pidätte enemmän?

Sape ja hänen juontajaparinsa Cristal Snow ovat vauhdissa YleX:llä sunnuntai-iltaisin Supersunnuntai-ohjelmassa. Lisää matskua synttäripäivästä löytyy Instagramista -> #rottakoe

-Maj

 

0 Comments

  1. Laapa 13.3.2014

    Ai se on haalari!! Mä ajattelin että ne on vaan housut :) saisko haalarista parempaa kuvaa joskus? :) mietin että miltä sellaiset näyttää, vielä en oo itse rohjennut hankkia, heh. Näytät rennon tyylikkäältä, ja tosiaan ihana kun ilmat on nyt meitä hellineet <3

    Vastaa
    • Maj 14.3.2014

      Mulla taitaa ollakin joku kuva siitä haalarista plus se varmasti on muutenkin nyt kovassa käytössä, niin voin laittaa jotain asukuvaa :) Kiitos kommentistasi!

      Vastaa
  2. Aurora 14.3.2014

    Kylläpä sä säteilet! Valkoiset Converset on ihanan pirteät, mutta kyllä mä silti tykkään enemmän siitä lentokenttälookista :) Tosin kauniilta näytät kyllä molemmissa asuissa!

    Vastaa
    • Maj 14.3.2014

      Kiiitos! Ehkä koroista saa kuitenkin aina vähän sitä ryhtiä?

      Vastaa
  3. Helmi 14.3.2014

    Feikkisynttärit?!?!?? Oikeesti?

    Vastaa
    • Maj 14.3.2014

      Ihan oikeesti :P

      Vastaa
  4. Saana 14.3.2014

    Mun makuun oli ehdottomasti enemmän tämä asu :) Ihanan rento ja tyylikäs katu-lookki.

    Vastaa
  5. Santra 14.3.2014

    Mäkin katoin että se on vain housut! Mut tää lemppari, rento :)

    Vastaa
  6. Suvi 15.3.2014

    Ehdottomasti tästä asusta! Mun mielestä ne toiset kengät ei sopineet yhtään! Katoin niitä kuvia monta kertaa miettien, että kengät pilaa koko asun (en vaan halunnut kirjoittaa ikävää kommenttia, mutta nyt pakko sanoa :)). Musta ne toiset kengät oli vaan aivan liian jytkyt, vaikka hienot kengät olikin :) Nää toimii musta kivasti :)

    Vastaa
    • eltsu 16.3.2014

      Joo oon vähän samaa mieltä, jotenkin ne oli vähän sellaiset liian isot. Balleriinat on varmaa keväämmällä kivat, sirot! :)

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *