Käväisinpä tossa kuulkaas loistavilla sumpeilla, tsufeella, kaffeella, niinku tiäksä? Ajattelin vinkata tästä oikein mukavan oloisesta uudesta kahvilatuttavuudestani Kaffilasta, joka löytyi ihan siitä keskustorin kupeesta, Aleksis Kiven kadulta. Jättimäinen karamellilla maustettu latte oli toki hyvää, mutta tykkäsin paljon myös paikan tunnelmasta, ihan kuin jonkun tutun olohuoneeseen olisi astellut, sopivan kotoisaa. Olen niitä tyyppejä, jotka inhoaa mennä paikkoihin yksin, mutta Kaffila vaikutti juuri sellaiselta paikalta, missä en tuntisi oloani vaivaantuneeksi yksinänikään.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaffilasta saa myös aamiaista ja brunssia – näkisinpä hyvinkin itseni jonain tulevana lauantaina tuolla klo.10.00 hyvän ystäväni kanssa parantamassa maailmaa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen pitkään halunnut Keep Cupia ja nyt ostin sellaisen! Olen tosi onnellinen uudesta muovikupistani – ja mammat ovat niin kateellisia tästä uudesta hankinnastani ensi maanantaina puistossa :D

-Maj

0 Comments

 1. Sanna 28.3.2014

  Kaffila on mun suosikki Tampereella! Täytyypä käydä kans ostamassa tollanen keep cup :-)

  Vastaa
 2. Satu/Willa Fox 28.3.2014

  Mä niin allekirjoitan tuon, meen aina just tuonne kaffille, jos oon yksin liikenteessä! Se on niin kotoisa, et siel on kiva olla ilman seuraakin. :)

  Vastaa
 3. lili 29.3.2014

  Minäkin yllätyin positiivisesti tästä paikasta kun siellä kävin hetki sitten. Jotenkin tosi positiivinen ja välitön fiilis, työntekijät olivat mukavia. Aion mennä uudestaankin! :)

  Vastaa
 4. anna 29.3.2014

  Mitä tuo keep cup maksoi?

  Vastaa
 5. Emmi 29.3.2014

  Toi on mun ja parhaan kaverin ihan lempparipaikka! Aina hyvää palvelua ja kaikenmaailman herkkuja :-)

  Vastaa
 6. Kaffila on ihastuttava, mutta tollainen pähee muki multa on menny kyllä ihan ohi! Rakastan kaikkia värikkäitä mukana kulkevia juomakippoja ja -pulloja. Meillä on vaunuihinkin sellainen supertarpeellinen teline olemassa ..

  Vastaa
 7. MJ 29.3.2014

  Itse en koskaan halua juoda kuumia juomia muovimukista. Siitä liukenee kaikenlaista kemikaalia sinne juomaan.

  Vastaa
 8. Vilma 30.3.2014

  Käyn Kaffilassa usein ja en ole ennen tullut ajatelleeksikaan, että useimmiten käynkin siellä ihan vain omassa seurassani. Muissa kahviloissa ei tule yksin käytyä eli jotain poikkeuksellista Kaffilassa taitaa siis olla!

  Vastaa
 9. KP 30.3.2014

  Täytyypä käväistä tuolla kahvilassa joskus. :) Ja siistin näköinen keep cup. Minkä hintainen on? Ois varmasti kätevä.

  Vastaa
 10. Esteri 30.3.2014

  Kiitos Tampere-vinkeistä, täytyypä muistaa tämäkin sitten kun sielläpäin joskus pyörähtää =) Hyviä kahviloita ei ole ikinä liikaa!

  Ja heiiii toivoisin postausta aiheella asuntounelmat! =D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *