Tässä taitaakin tulla viimeinen päivän asu hetkeen, nimittäin suunnitteilla on taas pieni reissu, tällä kertaa auton nokka tulee osoittamaan Pohjanmaalle. Ajattelin pakata laukkuuni lähinnä verkkarit ja juoksukamat – kenties myös bikinit, jos saadaan nauttia näin huikeista ilmoista mitä tänäänkin oli. Toki postailen muita juttuja ja kerron kuulumisiamme blogissa, sillä tulemme takaisin vasta vapuksi.

Tuhansia kertoja olen toitottanut, että tahdon pukeutua mukavasti ja tyylini on simppeli. En osaa oikein käyttää koruja tai muita asusteita, mutta toisaalta viihdyn loistavasti ilmankin. Yleensä minulla on ylläni vain pienet korvikset, vihkisormus, ehkä kello. Voisin kyllä ottaa oppitunnin asusteiden käyttöön, nimittäin niillä saa perusasuihin kuitenkin kovasti vaihtelua. Vielä kun kaappiini ilmestyisi jostain sopiva valikoima ajattomia huiveja, hattuja ja koruja jne…

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPusero/Zara
Farkut/JC
Kengät/DinSko
Laukku/Zara
Aurinkolasit/Ray-Ban
Korvikset/Marc by Marc Jacobs

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAsukuvissa ei taaskaan ole mitään uutta – vaan vanhaa ja hyväksi havaittua, tarkoitan siis  kaikin puolin :) No miten on, hot or not?

 

-Maj 

0 Comments

 1. Henna 21.4.2014

  Sulle kyllä sopii tosi hyvin tuon malliset paidat, olen aikaisemminkin huomannut :) Tykkään tästä asusta, kauniin simppeliä. Oma tyylinikin on aivan tosi simppeliä ja välillä oikein ärsyttää kun ei ”osaa” pukea muuta kuin yksinkertaisia asuja. Mutta eikös yksinkertaisuus ole kaunista? Nätit statement -kaulakorut tuntuvat niin kauhean juhlalliselta, vaikka ihan hyvin niitäkin voisi arkena käyttää sen kummempia juhlimatta :D

  Vastaa
  • Maj 23.4.2014

   Kiitokset Henna :) Sometimes less is more vai olisko se sittenkin että less is new more? ;)

   Vastaa
 2. mari 21.4.2014

  Tuohon olisin itse kyllä lisännyt juurikin sen statement-korun tuomaan sitä jotain. Mutta sopii kyllä sinulle tuo yksinkertaisuus, kun taitaa olla se juttusi ;)

  Vastaa
  • Maj 23.4.2014

   Mun mielestä tuossa ei vaan toimisi statement-koru, mutta tottakai täällä saa kertoa oman mielipiteensä, etenkin asusta.

   Vastaa
 3. hansu 22.4.2014

  Kiva asu! Kuinka pitkä oot? :)

  Vastaa
  • Maj 22.4.2014

   Kiitos! Olen 168 cm tai ainakin olen joskus ollut… ;)

   Vastaa
 4. MrsMisu 22.4.2014

  Hot, ehdottomasti! :) Juurikin tuollaisena pelkistettynä.

  Vastaa
  • Maj 23.4.2014

   Kiitokset Misu, oon samaa mieltä, ei tämä asu tarvitse koruja :)

   Vastaa
 5. Irmeli 22.4.2014

  Pidän siitä, että monet vaatteistasi ovat kohtuuhintaisilta merkeiltä eli tavallisen tallaajan on helppo samaistua. Voisitko joskus tehdä postauksen, jossa käyt kirpparilla tai kirppareilla ja kokoat asukokonaisuuden siellä tekemistäsi ostoksista?

  Vastaa
  • Maj 23.4.2014

   Apua, mä en ikinä löydä mitään itselleni kirpputorilta, enkä oikeastaan kauheasti harrasta niitä. Täytyypä yrittää tsekata jos onnistuisin löytämään jotain kivaa MuotiKirppikseltä sitten toukokuussa :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *