ikea1 ikea2 ikea3Nappasin Ikeasta matkaan ihania, raikkaanvärisiä kertsejä kesän menoja silmällä pitäen. Alesta löytyi myös tyynyliinoja, keittiöpyyhkeitä ja kaksi punaista, superihanaa tonkkaa vaikka kesäkukille. Tonkat toimisivat loistavasti parvekkeella, mutta se on kovasti vaiheessa vielä.

Vitsit miten paljon siellä oli taas kivoja juttuja, tekisi mieli ottaa kertsit heti käyttöön ja pistää samantien pystyyn pienet grillipileet tuohon meidän pihan pienelle grillailukatokselle! Ikea ei kyllä petä siinä mielessä koskaan, sillä aina sieltä löytyy jotain kotiin kannettavaa :)

Hei infoa kaikille, jotka ehditte tämän postauksen vielä lueskelemaan ennen tiistaita: meillä on täällä Oliviassa teknisen huollon takia pieni bloggaustauko tiistaipäivän ajan. Kommenttien hyväksyminen viivästyy ja huollon aikana kaikki kommentit eivät välttämättä siirry. Palaillaan asiaan toivottavasti heti keskiviikkona :)

-Maj

 

 

0 Comments

 1. Emmi 27.5.2014

  Oi , täällä lähti melkoisen samanlaiset värikkäät ostokset Skottejen Ikeasta piknikiä varten ylämaille :)

  Vastaa
 2. CURIOUSNOORA 28.5.2014

  Ikeassa oli nyt kyllä vaikka mitä ihania uutuuksia! Mä menin aivan pähkinöiksi siellä uudistuneella paperitarvikeosastolla ja kannoin sinisessä kassissa kotiin, näin jälkikäteen ajateltuna, melkoisen määrän heräteostoksia.. :D

  Vastaa
 3. inkeri 28.5.2014

  Kivat nuo päälärit, tuli entisaika mielen vaikka ennen ne oli pläkkiä :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *