pieniä_kenkiä1 pieniä_kenkiä2Tänä aamuna olen kaivellut kaappeja ja pakkohan se on todeta, että niitä on paljon, liian pieniä kenkiä siis. Oikein harmittaa, että kengät menevät vain niin vähän aikaa lapsilla. Rebekalle on myös tullut ostettua jonkin verran vaaleanpunaisia yksilöitä, joita sitten en viitsi Samuelilla käyttää. Kuvissa näkyvä kenkäkasa on lähdössä Minimuotikirppikselle myyntiin – ja varmaan vielä löydän lisääkin kaappejen uumenista.

Oletteko te tulossa myymään Minimuotikirppikselle? Tai kenties kiertelemään ja tekemään löytöjä? Jos innostuitte myymisestä, niin siellä saattaa ottaa vielä pöytiä vapaana, kannattaa kysellä :)

-Maj

0 Comments

  1. Iita 9.5.2014

    miten ihmeessä saat pidettyä kengät noin siistinä? pesetkö koneessa? varsinki nuo valkoiset kumiosat. Kerropa vinkkisi meille :)

    Vastaa
  2. inkku 9.5.2014

    ihania kenkiä, tosi siistejä!

    Vastaa
  3. A 9.5.2014

    valkoiset kumiosat on helppo puhdistaa jollakin yleispesuaineella, esim keittiössä käytettävällä suihkupullolla :) vinkiksi vain!

    Vastaa
  4. Esteri 10.5.2014

    Ja valkoiset osat voi koittaa myös hinkata taikasienellä!

    Vastaa
  5. Annu 10.5.2014

    Hei, ihania kenkiä!:) voiko sulta ostaa jo etukäteen, mulla olis muutamat jo kiikarissa ja Tampereella asustelen vai pitääkö odottaa kirppikselle asti?:)

    Vastaa
    • Maj 12.5.2014

      Moikka Annu! Laita meiliä, että mitkä kengät kiinnostaa ja tarjouksesi osoitteeseen magicpoks@gmail.com :)

      Vastaa
  6. jopska 10.5.2014

    asuuko se viivi teillä vaan kenellä ?

    Vastaa
  7. Liisa 10.5.2014

    Minkä kokoisia nuo Cientan kengät ovat?

    Vastaa
    • Maj 12.5.2014

      Oiskohan ne pienimmät tyyliin jotain 21 ja isommat 24, en nyt ole ihan varma kun ehdin jo pakkailla ne myyntiä varten :)

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *