*yhteistyössä Fazer

Järjestin viime perjantaina täällä kotonamme Tampereen ”blogitytöille” tapaamisen suklaatastingin merkeissä. Tarjolla oli pientä suolaista, kuplivaa ja tietysti erilaisia suklaalaatuja Fazerilta. Hienoa, että mimmit pääsivät niin lyhyellä varoitusajalla paikalle, aika huikeita tyyppejä ja bloggaajia täältä Mansestakin löytyy ;)

 

1OLYMPUS DIGITAL CAMERAHerkkusuut Helianna, Noora, Ida ja Niina <3

 

3Vajaa tunti ennen vieraiden saapumista taivas repesi oikein kunnolla, salamoi ja rytisi, mutta sitten saapuivat tytöt ja toivat auringon tullessaan.

 

 4 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA7Itse olen suuri makean ystävä, kahvin kanssa on saatava aina jotain pientä makeaa, yleensä juurikin suklaata. Oletteko te ehtineet maistamaan vielä Fazerin uutuus-suklaata, jossa perinteiseen maitosuklaaseen on lisätty mustikkajugurtticrispejä? Ihanaa! Aikasempia lemppareitani ovat Fazerin piparminttu-, lakritsirae- ja keksicrispsuklaalevyt.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAIdan suosikkimaku oli lakritsiraesuklaa!

  11 12 17Tytöt askartelivat vielä kotiinviemisinä suklaayllätyksen, itsehän toimin ryhmänjohtajana… Jokainen sai valita itselleen lasin koristeltavaksi, joka täytettiin erilaisilla suklailla. Lopuksi koko komeus kääräistiin sellofaaniin kuljetuksen helpottamiseksi.

 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATiesin entuudestaa Nooran blogia lukeneena, että hän on ihan haka askartelujutuissa, kun taas Helianna puolestaan kärvisteli oman lasinsa kanssa – ihan kuten meitsikin olisi tehnyt, yhteiseksi motoksemme muodostui hokema ”yksinkertaiselle yksinkertaista”, toimii ;)

 

20Luetteko tyttöjen blogeja? Osaatteko yhdistää bloggaajat ja nämä upeat taideteokset? 

Suklaatasting oli mielestäni superkiva teema illanistujaisiin, lisää vinkkejä suklaan maisteluun löydät täältä. Ensi kerralla järjestän tytöille pyjamapartyt, että saadaan istua vaikka koko yö höpöttelemässä niitä näitä :)

Löytyykö sieltä Magicpoksin lukijoista herkkusuita? Vastaamalla kysymykseen ”Onko sinulla tapana antaa suklaata lahjaksi? Jos on, niin millaisissa tilanteissa tai tilaisuuksissa? 15.6.2014 mennessä, osallistut kolmen suklaalähetyksen arvontaan, joista jokainen sisältää Fazerin hurmaavaa mustikkajogurtticrisp-suklaata.

-Maj

 

 

 

0 Comments

  1. Fiipi 10.6.2014

    Suklaa sopii joka tilanteeseen. Esimerkiksi viime kuussa ostin fb-kirppikseltä farkkutakin joka maksoi 10e. Myyjä oli maksanut postimaksuja paketista 9,50e kun ei ollut hoksanut miten pakata oikein. Halusin ilahduttaa häntä ja kiittää samalla joten lähetin hänellä uutta mustikkasuklaata ja hän oli iloinen yllätyksestä :)

    Vastaa
  2. Arja 10.6.2014

    Yksi herkkusuu ilmoittautuu! :) Usein tulee annettua suklaata lahjaksi, se maistuu lähestulkoon kaikille ja suklaa on myös helppo pieni vieminen jos haluaa muistaa ihan muuten vaan. Oma mieheni rakastaa Fazerin sinistä, hänelle on tullut usein ostettua levy ilahduttamaan. :)

    Vastaa
  3. marika.t 10.6.2014

    Vien joskus mukanani mennessä kylään emännälle suklaalevyn.

    Vastaa
  4. Kia 10.6.2014

    Suklaa eri muodoissaan on loistava lahja! Viime jouluna tein suklaaherkkuja kavereille ja perheelle joululahjaksi, helppoa ja halpaa, mutta ah silti niin mieluisia lahjoja ihmisille. Lisäksi reissuista on mukava tuoda tummaa suklaata rakastavalle äidilleni erilaisia suklaayllätyksiä tuliaiseksi :)

    Itsekään en lainkaan loukkaannu, jos suklaata satun lahjaksi saamaan ;)

    Vastaa
  5. Helssunen 10.6.2014

    Itse ostelen suklaata viemikseksi, milloin vaan (nimpparit tai muuten vaan),koska se on niin helppoa ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

    Vastaa
  6. Henna73 10.6.2014

    Ykköslahja jouluna :)

    Vastaa
  7. LeAnn 10.6.2014

    Oi, tuo mustikkacrisp on aivan ihanaa! <3
    Mutta kysymyksiin eli aika useinkin tulee vietyä nimenomaan suklaata esim. ihan vain vierailulla kaverille, koska kaikki tykkää suklaasta (siis ainakin minun ystäväni) ja se on kiva lisä herkkupöytään. :)

    Vastaa
  8. Krista 10.6.2014

    Suklaa sopii viemiseksi moneen tilanteeseen. Joskus yllätän äidin hänen lempisuklaallaan, joskus tuon avomiehelle juuri sitä suklaata, joka on hänen suurta herkkuaan, mutta josta itse en pidä lainkaan. Meillä on kaveriporukassa muodostunut tavaksi viedä aina suklaalevy ilahduttamaan juhlien tai illanistujaisten emäntää! :)

    Vastaa
  9. Terhi Salmi 10.6.2014

    No hei, suklaa toimii aina! Ja paras idea onkin mielestäni viedä juuri näitä erikoisuuksia. Ainakin itselleni valkkaan liian usein varman päälle jonkun tavallisen suklaan. Siksipä lahjaksi onkin kiva saada jotain erikoisuutta testattavaksi, niistä voi joskus löytyä just se tuleva varman päälle suklaa!

    Vastaa
  10. Oona 10.6.2014

    Suklaa on helppo vieminen esimerkiksi kylään mentäessä. Saatan antaa sitä myös äidille syntymäpäivälahjaksi tai jouluna, hän kun niin kovasti Fazerin sinisestä tykkää…

    Vastaa
  11. Jenna 10.6.2014

    Suklaata tulee vietyä usein esim vaatekutsujen emännälle ja etenkin ystävänpäivänä omalle rakkaalle :)

    Vastaa
  12. FannyK 10.6.2014

    Meillä on miehen kanssa tapana ostaa suklaata toisillemme joka vuosi sekä ystävänpäivälahjaksi että nimipäivälahjaksi. Meillä on aina kisa kumpi löytää erikoisemman suklaan. Kyseessä voi olla uusi maku tai esim vain ulkomailta saatava suklaa. Usein ulkomailla ollessamme teemmekin yksin ”iltakävelyjä” jolloin menemme salaa ostamaan toiselle jotain erikoisempaa suklaata :-D Jännä tapa, mutta pysynyt jo miltei kymmenen vuoden ajan!

    Vastaa
  13. Saikku 10.6.2014

    Suklaata tulee monesti vietyä pikkuviemisenä / ns. ”kahvileipänä” jos menee kylään kahville. Itsekin kuulun niihin herkkusuihin, jotka kaipaavat jonkin pienen makean kahvikupposen kaveriksi ja pari palaa suklaata on monesti valintani. :) Kun vie suklaata viemisinä ilahduttaa melko varmasti saajaa ja saa todennäköisesti itsekin muutaman palasen :D

    Vastaa
  14. Anne Lehu 10.6.2014

    RAKASTAN suklaata! Jouluisin tulee askarreltua erilaisia suklaita ja tryffeleitä lahjoiksi. Käydessäni myös useamman kerran vuodessa Sveitsissä, on aina päästävä erääseen suklaakauppaan josta tuon tuliaisiksi ihania shampanjatryffeleitä.

    Vastaa
  15. Kolmeässää 10.6.2014

    Jouluna tulee annettua lahjaksi erikoisempia suklaajuttuja. Ja sitten jos tiedän,että synttärisankari on kunnon herkkusuu,saattaa synttäripakettiinkin sujahtaa suklaata.

    Vastaa
  16. Tiuku 10.6.2014

    Suklaahan nyt sopii lahjaksi tilanteeseen kuin tilanteeseen :D …mutta monesti on kiva yllättää ystävä tai vaikka äiti ’ihanmuutenvaan’ ja viedä suklaalevy mukanaan kun menee kylään.

    Vastaa
  17. Emma 10.6.2014

    Usein viedään kylään mennessä suklaata ja tietty äitille äitienpäivänä kun sattuu olemaan äitin lemppari fazerin maitosuklaa :)

    Vastaa
  18. apple 10.6.2014

    Usein jos ostan esimerkiksi kavereille tai siskolle synttärilahjan, liitän mukaan myös suklaalevyn, koska no, kukapa ei siitä tykkäisi :)

    Vastaa
  19. iia 10.6.2014

    Suklaa on meillä perinteinen isän-ja äitienpäivä lahja, etenkin isovanhempien suuntaan…

    Vastaa
  20. Pirre 10.6.2014

    Suklaata tulee annettua lahjaksi usein, se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Montaa ihmistä ei ole elämän aikana vastaan tullut, joka ei suklaasta pitäisi, allergiat toki erikseen. Tuliaisiksi usein esim. laivalta, viemisiksi kylään mennessä, synttärilahjaksi rahan tai lahjakortin kera, joululahjaksi… Aikuisille toimii useimmiten Fazer tai joku ”hienompi” suklaa, lapsille tulee vietyä jotai värikkäissä kääreissä:) Itse olen sellainen suklaan suurkuluttaja, että lahjalevy lämmittää mieltä kummasti – eikä sen syömisestäkään tule yhtä pahaa ruokamorkkista kuin jos itse ostaisi:D

    Vastaa
  21. saara 10.6.2014

    suklaa toimii loistavasti pikkutuliaisena esim. kavereiden illanistujaisissa, sillä harvoin löytyy vierasta jolle ei pieni makea herkku maistuisi ;)

    Vastaa
  22. Elina 10.6.2014

    Suklaan annan esimerkiksi ’kiitoslahjaksi’, kun on lainannut jotain tai muuten vain toinen on kiitoksen ja muistamisen arvoinen :)

    Vastaa
  23. Elina 10.6.2014

    Suklaata vien usein lahjaksi, näppärä lahja josta yleensä kaikki tykkää :)

    Vastaa
  24. Tiia 10.6.2014

    Minä vien monesti suklaata lahjaksi, se kun maistuu erityisen hyvin lähipiirilleni ainakin. Esim. äitienpäivänä ja isäinpäivänä olen useamman kerran vienyt omalle äidille ja isälle suklaalevyn. :)

    Vastaa
  25. marjo 10.6.2014

    Jep, suklaa sopii viemisiksi mihin tahansa, oli kyseessä sitten tuparit, synttärit, ”ketutuspurkupalaveri” tai vain kahvittelu.

    Eli suklaata kelpaa viedä —ja saada— tilanteessa kuin tilanteessa!

    Vastaa
  26. Mari 10.6.2014

    Kylään mennessä usein mukana on suklaalevy viemisiksi. Suklaa sopii joka tilamteeseen ja maistuu aina hyvälle (liiankin).

    Vastaa
  27. AnnaE 10.6.2014

    Suklaa on mielestäni hyvä tuliaisvieminen, toki lahjakin merkkipäivinä. Tai sillä voi vaan hemmotella ystävää :)

    Vastaa
  28. Jennni 10.6.2014

    Parina jouluna olen tehnyt sukulaisille itse suklaaherkkuja lahjaksi:-) Yleensä myös parhaille kavereille ostan jonkun vähän kalliimman suklaalevyn lahjapussukkaan:-)

    Vastaa
  29. anniina 10.6.2014

    suklaa on hyvä lahja aina jos ei keksi muuta! vähän hienommat konvehdit sopii jouluun, synttäreille, ystävänpäivään, äitien- tai isänpäivälahjaksi, vuosipäivänä… tai ihan muuten vaan! itse en ainakaan pahastuisi jos joku ihan ilman kummempaa syytä mulle toisi suklaata :-)

    Vastaa
  30. Niina 10.6.2014

    Miten ihanalta kattauksesi näyttääkään! pitää itsekkin tehdä pitkästä aikaa halloumjuusto salaattia ja ehkä illan lenkki koukkaa kaupan karkkihyllyn kautta ;)

    Vastaa
  31. Sanna R. 10.6.2014

    Itse olen nyt vanhemmiten (voi mikä sana, saa minut kuulostamaan ihan ikälopulta!) tehnyt siirtymän salmiakista suklaaseen. Itse herkuttelen suklaalla ja vien sitä myös usein tuliaisina. Suklaa on helppo vieminen, sillä kukapa ei siitä tykkäisi.

    Vastaa
  32. Marikki 10.6.2014

    Suklaata tulee annettua lahjaksi lähinnä jouluisin, mutta joskus muulloinkin. Yleensä on kyseessä joku yleinen juhlapäivä, lahjon suklaalla harvoin ihan muuten vaan.

    Vastaa
  33. Heidi 10.6.2014

    Suklaa…ahhh niin ihanaa!!
    Suklaa on varma lahja tai tuliainen arkena ja juhlanakin. Jos muuten mielikuvitus loppuu kesken, on helppo viedä suklaata, siitä lähes jokainen tykkää. Ja jouluunhan se kuuluu ehdottomasti.

    Vastaa
  34. iituliina 10.6.2014

    Jep! Mä tosin muistan läheisiä suklaayllätyksillä usein ihan ”ilman syytäkin”, mutta kyllä erityisesti jouluna tulee lahjottua suklaalla rakkaita!

    Vastaa
  35. Jemina 10.6.2014

    Kyllä vaan, suklaa on niin helppo tuliainen, ja silti se aina jaksaa ilahduttaa (sekä saajaa että antajaa ;))

    Vastaa
  36. J 10.6.2014

    Satunnaisesti annan suklaata lahjaksi, mutta aika viimeiseen asti välttelen niitä Pandan tai vastaavan peruskonvehtirasioita. Mieluummin ostan sitten irtona esimerkiksi suklaapuodista. Ilahduin itsekin hirmuisesti kun sain pienen rasian tryffeleitä lahjaksi.

    Voi että, kuulostaa namilta palkinnolta ja haluaisin päästä testaamaan tuota uutuus-suklaata. :)

    Vastaa
  37. Mira 10.6.2014

    Jos haluan hemmotella rakkaimpiani, ostan heille lahjaksi suklaata. Viimeksi muistin puolisoani arkena suklaalla, piristääkseni hänen kahvitaukojaan. Suklaata voi antaa sellaisenaan, tai osana isompaa lahjaa.

    Vastaa
  38. aden1a 10.6.2014

    Äidille on vakio viedä Fazerin käärekarkkeja lahjusten ja kukkien kera joka ikinen syntymäpäivä. Ja parasta, monien ongelmien kanssa kamppailevaa ystävää tulee muistettua suklaalla suhteellisen usein, Fasun crispiä tai konvehteja, sillä jos satun ostamaan jotain muuta mistä itsekin erityisesti pitäisin, joudun jakamaan tämän herkkuyllätyksen hänen kanssaan. ;) Tosin toimiihan tämä toisinkin päin; kaksi viikkoa sitten tämä ystävä osti yllätyksenä juuri kyseistä mustikkasuklaata ajatuksena että minun on pakko saada sitä maistaa, ja haukattiinkin sitten samana iltana murheiden puolitusten keskellä huomaamatta puoli levyä yhdessä. Suklaa kuuluu hemmotteluun, ja mikäs sen ihanampaa saada noinkin pienellä eleellä vilpitön hymy ja sokerihumalasta seuraava naurunremakka aikaan. :)

    Vastaa
  39. Laurap 10.6.2014

    Vierailulle mennessä varma setti on kahvipaketti ja Fazerin suklaalevy :)

    Vastaa
  40. Ansku 10.6.2014

    Suklaa on erittäin helppoa yhdistää mihin vain pakettiin ja sen saa myös kauniisti sellofaaniin! Yleensä annan suklaata jonkun paketin lisänä, jotta saaja saa myös kahviherkkua :)

    Vastaa
  41. Hann 10.6.2014

    Suklaa sopii aina lahjaksi; monenlaisissa tilanteissa on tullut annettua! Usein jotain erikoisempia suklaita, joita saajan ei muuten tulisi ostettua. Olisi huikeaa järjestää kanssa tuollainen tasting tyttöporukalla!

    Vastaa
  42. M-K 10.6.2014

    Suklaa on paras tuliainen ja takuuvarma ainakin kaikille minun kavereilleni. Suklaa ja kuvalehti, ihan kuten itsekin haluaisin saada.

    Vastaa
  43. Ella 10.6.2014

    Suklaa on loistava tuliainen tutulle ja tuntemattomallekin, toimii itseasiassa aina! Hyvä lisä ihanaan lahjaan on myös joku ”hienompi” suklaalevy, ne ohuet pahviin pakatut esimerkiksi..

    Vastaa
  44. maija 10.6.2014

    En välitä kahvin kanssa pullista, kekseistä, piirakoista, mutta suklaa on ihanaa, myös lasi viiniä ja rivi Fazerin sinistä mmmm… Runsaan dinnerin jälkeen vieraille maistuu cappuccino tai espresso ja suklaa lajitelma. Lahjaksi annetaan niin anopille kuin opettajalle…

    Vastaa
  45. hannah 10.6.2014

    Lähetän äidilleni usein postissa ”päiväkahvisuklaata”, koska hän ei juuri koskaan osta sitä itse ja silti nauttii siitä kovin. Mielestäni suklaata voi viedä kaikille ikään katsomatta tuliaisiksi, ostaa tilanne huomioiden joko ”normisuklaata” tai sit jotain kalliimpaa!

    Vastaa
  46. Linda S. 10.6.2014

    Etenkin jouluna, mutta myös muulloin!

    Vastaa
  47. Nonnuskainen 10.6.2014

    Suklaa on mielestäni oikeastaan aina hyvä lahja. Sillä voi ilahduttaa työkaveria muuten vaan tai herkkusuuta aviomiestä rankan työpäivän jälkeen tai omia makunystyröitä kahvin kera. Onko mitään tilannetta, johon ei sopis suklaa tai ihmistä, joka ei tykkäis suklaasta? En usko :)

    Vastaa
  48. Sandra 10.6.2014

    Suklaa sopii lahjaksi aina, iloon ja suruun!!!

    Vastaa
  49. Laura 10.6.2014

    Suklaata voisin viedä vaikka mennessäni kylään ystäville! Kukapa ei tykkäisi suklaasta :)

    Vastaa
  50. Tuija 10.6.2014

    Voi kyllä <3 Menee lahjana konvehtina, suklaalevynä…parasta ehkä kuitenkin esim. isille isänpäivänä tehdä suklainen kahden suklaan hyydykekakku :P luprs.

    Vastaa
  51. Iisa 10.6.2014

    Suklaa on varma lahja/tuliainen lähipiirissä! :)

    Vastaa
  52. Hennas 10.6.2014

    Suklaa sopii lahjaksi oikeastaan mihin tilanteeseen ja juhlaan tahansa! Niinpä tapanani on antaa suklaata lahjaksi niin synttäreillä, jouluna kuin tupareillakin ja viedä sitä nyyttäripöytään. Suklaa, ja etenkin Fazerin suklaa, on mielestäni herkkujen herkku!

    Vastaa
  53. Leena 10.6.2014

    Ihana yksinkertainen illanviettotapa. Suklaamaistiaiset. Loistavaa. :)
    Mulla on ollut tapana viedä just synnyttäneelle äidille suklaata lahjaksi. Maistuu silloin niin hyvältä. Ja energiaa tarvii silloin paljon. :)

    Vastaa
  54. jenka 10.6.2014

    ihania suklaita! uutuus varsinkin, nam!!
    Mulla on ollut tapana esim. nimipäivälahjaksi viedä joku kiva suklalevy, ja vaikka kukkia. Maut lahjoissa vaihtelee tunteitten mukaan ;)
    uutuudet eivät kyllä koskaan jää maistamatta

    Vastaa
  55. sisko 10.6.2014

    tuliaisina suklaat ovat verrattomat, kun ei tiedä mitä kodissa tarvitaan

    Vastaa
  56. essiessi 10.6.2014

    Lähettelen vanhemmilleni ja joskus ystävilleni pienia suklaapaketteja, ihan vaan ilostuttamaan arkipäivää :) Kukapa ei suklaasta pitäisi! Ja ystäväni sai juuri kuusi viikkoa sitten pienen poikavauvan, joten tottakai vein hänellekin suklaata mennessäni moikkaamaan tuota pientä nyyttiä :) Viime jouluna tein myös itse raakasuklaata lahjaksi!

    Vastaa
  57. Heiiid 10.6.2014

    On tapana antaa lahjaksi. Ulkomaille (entiseen kotiini) matkatessa mukana on aina geisha-suklaata. Joskus vien suklaata ystävilleni muuten vain mennessäni kylään.

    Lisäksi kaapistani löytyy aina tummaa suklaata, ja kämppis on erikoistunut ottamaan sitä itse itselleen lahjaksi. :D

    Vastaa
  58. Lotta 10.6.2014

    No suklaa on aika luotto sillon, kun tietää et kaveri ei odota mitään, mutta itse haluaa edes jotain pientä antaa!

    Vastaa
  59. Linda 10.6.2014

    Tällaisena herkkusuuna noi kekkerit olis ku mulle tehty :D Annoin juuri lahjaksi suklaa-kahvia sellaiselle ihmiselle, joka ei ole makean perään, mutta kahvin perään kylläkin ja silloin tällöin tykkää maistaa pikkuherkun :) Tuntui siis aika sopivalta lahjaidealta, toivottavasti oli hyvää..

    Vastaa
  60. Arja 10.6.2014

    Useinkin annan suklaata lahjaksi, lähestulkoon kaikki siitä tykkää, joten se on helppo vieminen :P

    Vastaa
  61. Marika 10.6.2014

    Vaikka itse en pidä suklaasta (kyllä, oikein kuulit), ymmärrän ystävieni suklaan himon ja siksi on erityisen ilahduttavaa viedä suklaata lahjaksi niille, jotka siitä nauttivat. Kun kutsu kylään käy, tykkään leipoa jotain suklaista ja jouluisin tapanani on tehdä itse suklaata erilaisilla täytteillä lahjansaajan mieltymysten mukaan. Siinä tehdessäni voin ihastella suklaan väriä ja ulkonäköä, ja tuoksuakin, vaikka omassa suussa suklaa ei maistu hyvältä. Ihana postaus ja ihania kuvia! Tampere on jees, täällä on hyvä asua :)

    Vastaa
  62. Stella 10.6.2014

    Itse annoin viimeksi suklaata lahjaksi pomolleni kesäloman alkamisen kunniaksi sekä kiitokseksi kuluneesta lukukaudesta. Suklaaksi valitsin juurikin Fazerin uusimman mustikkasuklaan :)

    Vastaa
  63. mimmi 10.6.2014

    sun päivät taitaa kulua siinä kun kuumeisesti kyselet firmoilta mistä saa ilmasta tavaraa ja sä vähän esittelet niitä. tylsää. sitten kun kuljetat sitä koiraas niin naamas on kun paskaa syöny,toisin kun kuvat jota jaat täällä. kaksinaamaista elämää. kiitos nam lopetan blogisi lukemisen ja siirryn parempiin jotka eivät elä firmojen ruuilla.

    Vastaa
    • Maj 10.6.2014

      Jep, olen samaa mieltä kanssasi, että sinun kannattaa lopettaa tämän blogin seuraaminen, luulen sen olevan kaikille paras ratkaisu! En myöskään hoida kaupallisia yhteistöitä itse, vaan mediamyyntimme ammattilaiset on ihan sitä varten – ja kukaan tuskin haluaa katsella kuvia, joissa lenkitän koiraani naama mutrussa :D

      Vastaa
  64. Eeva 10.6.2014

    Suklaa sopii erityisen hyvin lahjaviemisenä ihan muuten vaan vaikka kylään mennessä. Myös tietysti jouluna on mukava ilahduttaa ystäviä ja tuttavia suklaalla. Erityisesti suklaa toimii myös piristyksenä työpäivään työkavereille tarjottuna naisvaltaisella alalla :)

    Vastaa
  65. Jatta 10.6.2014

    Tykkään antaa suklaata lahjaksi tai varsinaisen lahjan lisänä, koska kaikki ystäväni pitävät suklaasta! Varsinkin jouluna ja ystävänpäivänä suklaata sisältävät lahjat ovat suosittuja. :D Suklaa sopii myös tuliaisiksi. :)

    Vastaa
  66. Tawunen 10.6.2014

    Nam mikä arvonta!! :) suklaata on tapana viedä lähinnä tuomisiksi kyläilemään mennessä. Mahdolliset voittosuklaat olisi mukava jakaa ystävän kanssa! :)

    Vastaa
  67. A.H 10.6.2014

    Vien usein suklaata tuliaisena, tai muuten vain yllätykseksi ystäville.

    Vastaa
  68. FrauL 10.6.2014

    Annan suklaata erityisesti tuliasiksi sukulaisilleni ulkomailla. Ja jos olen itse ulkomailla pidempään, niin muistuttelen perhettäni että minulle pitää lähettää paketti jossa on ainakin fazerin sinistä..

    Vastaa
  69. Tiia 10.6.2014

    Suklaa on aina varma lahja meidän herkkupeppujen klaanissa. Ystäville, mummille, sukulaisille ja lapsetkin aina toivoo, että yksi lahjoista merkkipäivänä olisi suklaata.

    Vastaa
  70. sari 10.6.2014

    Voi, joudun poikkeamaan valtavirrasta, valitettavasti.

    En kertakaikkiaan pysty viemään suklaata tuliaisiksi, sillä syön kaiken itse. Vaikka olisinkin ostanut suklaata tuliaiseksi, syön sen joko kotona ennen vierailulle lähtöä tai ihan viimeistään matkalla!

    Ystäväni eivät enää edes odota multa mitään tuliaisia!

    Vastaa
  71. riiri 10.6.2014

    Suklaa toimii omissa lahjoissani usein pienenä lisänä varsinaisen lahjan kaverina esimerkiksi jouluna ja synttäreinä:) Kaikken ihanimpia ovat käsintehdyt konvehdit kauniissa rasioissa.

    Vastaa
  72. Irkku 10.6.2014

    Nimipäivälahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi . . itselleni ykköslahjatoiveena on aina suklaa!

    Vastaa
  73. Serafi 10.6.2014

    Suklaa sopii viemisenä lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen ja on hyvä töydentämään muita lahjoja/viemisiä. Yleensä suosin viemisinä jotain erikoissuklaita, joita ei ehkä muuten tulisi kokeiltua.

    Vastaa
  74. Sofia 10.6.2014

    Vien suklaata usein tuliaisina :)

    Vastaa
  75. Lumikki 10.6.2014

    Suklaa sopii täydennykseksi isompaan herkkulahjaan. Useimmiten olen ostanut suklaata joululahjaksi.

    Vastaa
  76. Xeve 10.6.2014

    Yleensä suklaat eivät säily meillä lahjaksi asti, kun mies pääsee niiden kimppuun… :)

    Vastaa
  77. Henna 10.6.2014

    Suklaata tulee vietyä esimerkiksi töihin työkavereiden päivää piristämään ja usein kavereille illanistujaisiin tai muuten vaan iloa jakamaan :) Ystävänpäivä ja joulu ovat tottakai suklaan aikaa!

    Vastaa
  78. Meerii 10.6.2014

    Suklaa on aina kiva lahja. Vien yleensä Fazerin sinistä tuliaisiksi Englannissa asuville sukulaisille ja kavereille :)

    Vastaa
  79. tweet 10.6.2014

    Minulla on tapana viedä aina eri laatuja suklaata kun menen ystävilleni kyläilemään. Se on varma valinta, siitä pitävät kaikki :)

    Vastaa
  80. Hannam 10.6.2014

    Suklaa sopii tosiaan kyllä lähes joka tilanteeseen! Erityisesti silloin, kun muuta hyödllisempää on vaikea keksiä. Myös tuliaisiksi vien mielelläni syötävää ja suklaa on erityisen kiva tuliainen, jos sitä on mahdollisuus ostaa jostain erikoisemmasta paikasta.

    Vastaa
  81. Maroona 10.6.2014

    Suklaa sopii ihan joka tilaisuuteen! Kun kokoonnutaan ystävien kanssa on suklaata aina tarjolla! :)

    Vastaa
  82. janina 10.6.2014

    SUKLAA <3<3<3!!
    Suklaahan sopii lahjaan kuin lahjaan! Itse erityisesti pikkuveljeni lahjoihin olen kätkenyt mukaan miltei aina jotakin suklaista – hänen syntymäpäiviään juhlitaan usein pääsiäisen alla, jolloin suklaamunat ja -puput ovat usein päivänsankarin lahjaa makeuttamassa, samoin jouluna suklaapukit ym joulusuklaat. Ja velihän on jo parikymppinen, mutta hyvin ovat aina maistuneet! Lisäksi omalta murulta usein on tullut saatua "tuunattuja" suklaalevyjä, joihin on mm. kirjoitettu rakkaudentunnustuksia hedelmäaakkosilla tai sulatettu toisesta suklaalaadusta sydämiä. Aivan ihania siis kaikki suklaalahjat!

    Vastaa
  83. annanna 10.6.2014

    Suklaa sopii tilanteeseen ku tilanteeseen! Sitä tulee vietyä pikkulahjoina niin sydänsuruista kärsiville ystäville kuin iloisiin hetkiinkin :)

    Vastaa
  84. Reetta 10.6.2014

    Todellakin on! :D Annan suklaata pieninä piristävinä lahjoina ihan arkena, jotta saisin hymyn rakkaiden huulille. Ja sitten isompina kasoina, kun kyseessä on synttärit, joulu tai muu vastaava. Oon sen verran suklaahullu, että mielestäni se sopii ihan jokaiseen hetkeen. :)

    Vastaa
  85. Mari 10.6.2014

    Syksyiltaisin ystävien luokse suklaan ja punkkupullon kanssa – maailma on sen jälkeen niin paljon parempi paikka.

    Sydänsuruista selviää vain suklaan avulla.

    Vastaa
  86. hanne 10.6.2014

    Rakastan tuota mustikkasuklaata ihan yli kaiken! Ulkosuomalaisena näistä herkuista harvoin pääsee nauttimaan, nyt olen vetänyt viikon sisällä pari levyä…

    Suklaata tuon monesti kylään viemisinä, joulumuistamisena tai tuliaisina kotiin Jenkkeihin, jossa suomalaista suklaata pidetään suuressa arvossa ;)

    Vastaa
  87. Suffeli 10.6.2014

    Viemme suklaata aina mieheni siskolle ja hän tuo aina meille. Olemme oikeita suklaasuita! Uusi ehdoton lemppari on juuri tuo mustikkasuklaa, kuola jo valuu! Hakiskohan tuo mies kioskilta hormoonivaimolle (rv 33+3)? ;)

    Suffeli

    Vastaa
  88. Arhippa 10.6.2014

    On tapana, lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen, pienemmäksi viemiseksi riittää pelkkä suklaa, isompaan lahjaan suklaata taas voi littää kylkiäiseksi

    Vastaa
  89. susie 10.6.2014

    En ole tainnut vielä törmätä yhteenkään naiseen, joka ei suklaasta pitäisi, eli todellakin suklaa sopii lahjaan kuin lahjaan! Kyllä se miehillekin näyttää useimmiten maistuvan, jos on vaikka illanistujaisissa tarjolla.

    Vastaa
  90. KCP 10.6.2014

    Suklaahan on mainio lahja, harva siitä ei tykkää ja jos joku sellainen sattuisi olemana lahjan saajana voi suklaan tarjota sitten vieraille. Pikkuviemisiksi suklaalevy, juhlavampaan tilanteeseen erikoisempaa sukulatia

    Vastaa
  91. Milla 10.6.2014

    Joo-o kyllä suklaata menee niin lahjaksi, viemisiksi, tuliaisiksi… Ja usein myös ”itselle lahjaksi” hemmotteluun (lue: eli melkein joka päivä)… ;) voi kuinka kaipaan fazerin kahvi- sekä mintturaesuklaata!

    Vastaa
  92. Riikka 10.6.2014

    Yhtenä jouluna annoin lahjaksi itsetehtyä suklaata! Se oli kuulemma oikein mieluisa lahja :) Suklaalevy tai pari on myös kiva tuliainen illanistujaisiin tms.

    Vastaa
  93. Karoliina 10.6.2014

    Suklaa sopii mihin tilaisuuteen vaan! :) Vien suklaata lahjaksi tai kyläilyreissulle emännälle :)

    Vastaa
  94. Riikka 10.6.2014

    Ystävänpäivänä tulee usein annettua jokin suklainen paketti parhaille ystäville.

    Vastaa
  95. KirsiH 10.6.2014

    Suklaata tulee annettua silloin tällöin joululahjaksi tai vaan kylään mennessä. Mieheni on suklaan suuri ystävä, joten häntä tulee usein sillä hemmoteltua :).

    Vastaa
  96. Krista 10.6.2014

    Jos tietää, että ystävälle on stressiä tai hankala tilanne päällä, mikäpä mukavampaa kun viedä levy suklaata. Siinä sitten saa itsekin maistiaiset samalla kun on kuuntelevana korvana :)

    Vastaa
  97. Ida Sofia 10.6.2014

    Vien aikas usein suklaata viemisinä! Ruotsissa kun asun niin ostan aina fazeria ruotsalaisille ystävilleni! Naistenpäivänäkin se on oiva lahja tyttökavereilleni! Mun oma lemppari on mariannemakuinen fasun sininen!!

    Vastaa
  98. marja 10.6.2014

    Suklaa ei petä koskaan. Joulunaikaan suklaata tulee kärrättyä joka paikkaan, mutta suklaata on myös kiva ostaa jollekin ihanalle tyypille ihan arkisenakin päivänä. Se piristää aina!

    Vastaa
  99. Sini 10.6.2014

    Suklaahan on aivan ihana yllatys (ainakin tallaisen herkkusuun mielesta) ja usein laitankin pakettiin mukaan jonkin pienen hieman erikoisemman konvehtirasian. Ulkomailla asuessamme toin usein tuliaiseksi paikallista suklaata ja siskojeni joulu- ja synttarilahjoihin pakkasin mukaan heidan suosikkisuklaataan, jota he eivat muuten kovin usein saisi (siis sita ulkomaista).

    Vastaa
  100. Katti 10.6.2014

    Hei,

    Todella hyvä tuliainen ja vieminen ja vieläpä kiva itsekin saada! Olen tottunut suklaan postittajakin, voiko olla ihanampaa kuin postiluukusta tuosahtanut suklaalevy?! No ei :) sillä saa aina vastaanottajan huulille hymyn!

    Vastaa
    • Katti 10.6.2014

      Olisiko kuitenkin tupsahtanut ? ! :) lkeä suklaapuutos kun rivit heittelee!

      Vastaa
  101. Masa 10.6.2014

    TODELLAKIN!! Toimii hyvin silloin, kun olen turhaan kiukutellut miehelleni. Pistän lenkkarit jalkaa ja lähden ”lenkille rauhoittumaan”, eli pikku hölkän kautta karkkihyllylle. Pieni, mutta hyvä tapa saada toinen ilahtumaan(leppymään:D)!

    Vastaa
  102. Marjaanainen 10.6.2014

    Suklaa on mitä paras lahja, ellei saaja ole suklaalle allerginen. Varsinkin pienempien juhlallisuuksien viemisiksi kelpaa vallan hyvin ihan sellaisenaan

    Vastaa
  103. Anna 10.6.2014

    Annan suklaata lahjaksi äidilleni äitienpäivänä aina Fasun perinteistä sinistä!

    Vastaa
  104. S 10.6.2014

    Vien suklaata useinkin ystäville, kyläilyviemisiksi. Fazerin levyn valitsen aina: niin ei voi pahasti vikaan mennä :)

    Vastaa
  105. sari puustinen 10.6.2014

    Harmi sanoa, mutta rimanalitus tämä postaus. ”Tytöt askartelivat”, hmm.. hetki meni ennen kuin tajusin, että nämä konsulentin näköiset aikuiset :) Ymmärrän, että yhteistyöpostaus, mutta ensimmäinen kerta kun blogisi töksähti :)

    Vastaa
  106. Samsam 10.6.2014

    Suklaa pelastaa kun ei tiedä mitä antaisi lahjaksi, takuuvarma vieminen ja sopii ainakin synttärisankarille

    Vastaa
  107. Kristaliini 10.6.2014

    Itse ainakin otan mielelläni suklaata lahjaksi ja sen vuoksi sitä myös annan.

    Vastaa
  108. sari 10.6.2014

    Suklaata tulee usein ostettua erilaisten lahjojen ”lisukkeeksi”. Varsinkin naispuolisille ystävilleni. Jotkut astia lahjat esimerkiksi on kiva täydentää vaikka paperikarkein tai ihan vaan sulkaapaloin.

    Vastaa
  109. Mirva_H 10.6.2014

    Kyllä ehdottomasti suklaata lahjaksi,jos tiedän saajan rakastavan suklaata.
    Tykkään lähettää suomalaista suklaata myös ulkomaille ja tätä lähetän ehdottomasti Unkariin kesällö,kun on ystävälläni synttärit :)

    Vastaa
  110. Karla 10.6.2014

    Alkoipas tehdä mieli suklaata tätä lukiessa! :p Ensimmäisenä mieleeni tuli mieheni, tykkää juuri siitä perinteisestä fazerin sinisestä ja joka lahjan yhteydessä taitaa tulla annettua tuo levy. Suklaa toimii myös kyläänviemisenä oikein hyvin.

    Vastaa
  111. Sini 10.6.2014

    Suklaa sopii kaikkeen, vien suklaata synttäreille, nimppareille, muuten vaan, tupareihin, illanistujaisiin… You name it! :)

    Eniten suosin nimenomaan Fazerin suklaita – tuttuja ja turvallisia, sekä joskus myös itsetehtyjä pienten suklaatehtaitten tuotantoa, pitäähän niitäkin tukea! :)

    Vastaa
  112. elppis 10.6.2014

    Suklaa sopii mielestäni melkeinpä juhlaan kuin juhlaan tai tilaisuuteen kuin tilaisuuteen :) Siksi se on myös hyvä ja helppo vieminen tai lahja ympäri vuoden. Perinteisesti erityisesti jouluna tulee lahjottua läheisiä suklaalla :) Ja paras suklaa on ehdottomasti Fazerin valmistama, sitä ei voita mikään! :P

    Vastaa
  113. Kaniini 10.6.2014

    Juu, annan suklaata lahjaksi useinkin ja lahja usein myös sisältää suklaata vaikka pääosassa olisi muuta. Miellän suklaan hemmotteluun ja nautiskeluun joten siitä syystä suklaa sopii lahjaksi erinomaisesti. Valitsen suklaalahjan huolella sen mukaisesti kenelle lahjan annan eli mistä pitää, mille allerginen jne. Myös muu pakettikokonaisuus ratkaisee. Jos on esim retrolahja kyseessä, niin valitsen suklaaksi jotain vanhoja klassikkomerkkejä. Vain mielikuvitus on rajana suklaan suhteen. Itse rakastan myös saada suklaata lahjaksi ja nautin lahjani aina hitaasti nautiskellen…

    Vastaa
  114. Marjukka 10.6.2014

    jouluisin tulee vietyä lahjaksi, myös jos ystävällä on sydänsuruja niin vien suklaalevyn lohdutukseksi.

    Vastaa
  115. SuviV 10.6.2014

    Tykkään viedä tuliaisia kyläillessä ja melko usein se pitää sisällään jotain sinistä :) Mustikka aika herkku :) Samoin keksi ja lontooneae :)

    Vastaa
  116. Saija 10.6.2014

    Suklaa sopii mielestäni tilanteeseen kuin tilanteeseen, mutta olen pannut merkille, että joulun aikaan sekä itse vien että saan suklaalahjoja.
    Tuota Fazerin uutuutta kun pääsisi pian maistelemaan! :)

    Vastaa
  117. Ellie 10.6.2014

    Nyt jos koskaan on mun hetkeni!
    Suklaata lahjaksi, lohdutukseksi, iloon.. Kaikki menee! Mutta mikä toimii varmasti, äidille siivouspäivän jälkeen:)

    Vastaa
  118. Elina 10.6.2014

    Suklaata voi viedä aina lahjaksi! Kaunis suklaapakkaus tai erikoisempi suklaamaku on mielestäni kiva viedä esimerkiksi kylään mennessä isäntäväelle.

    Vastaa
  119. liinta 10.6.2014

    Annan kyllä usein suklaata lahjaksi, mukava pikkulisä aina lahjaan kun lahjaan! Suklaata saa multa kuitenkin vain sellaiset, kenet varmasti tiedän suklaan ystäviksi – itse kun inhoan suklaata :D Koko ikäni olen kuitenkin hymyssä suin ottanut suklaalahjat itseksin vastaan, sillä musta on ihana pitää aina jotain pientä naposteltavaa esillä kulhoissa vieraiden varalle, ja suklaata en ainakaan itse napostele pois! ;) Edelleen on joulusuklaitakin jäljellä, alkukeväästä korjasin ne tosin kaappiin piiloon vihdoin… Nyt voisin laittaa mustikkasuklaatia tilalle! ;)

    Vastaa
  120. M 10.6.2014

    En tiedä tuliko eka kommentti, kun herjas ettei saa yhteyttä, joten laitan toisen. Ota vaan toinen mukaan jos molemmat tuli. :)

    Suklaata tulee ostettua jos jollain on juhlapäivä niin lahjaksi aina. Poikaystävä rakastaa suklaata, joten sille tulee ostettua yllärinä joskus, kun sille vielä kelpaa kaikki niin helppo ostaa. :)

    Vastaa
  121. TiinaV 10.6.2014

    Vien suklaata lahjaksi syntymäpäiville,nimipäiville tai sitten ihan vaan tuliaisiksi kyläilypaikkaan muuten vaan.Harvassa ovat ne,joille suklaa ei maistu,joten ei kai voi pahasti mennä pieleen,jos tuo mukanaan suklaata.

    Vastaa
  122. Annastiina 10.6.2014

    Tosiaanki! Meillä suklaa liittyy lähes kaikkiin lahjoihin, herkkusuu itsekin. Suurimpana se on joulun aikaan, kun suklaata löytyy lahjapaketeista ja kaappien kätköistä aina kuppeihin laitettuna. Isäin- ja äitienpäivän lahjoissa on aina joko rasia tai levy suklaata.

    Vastaa
  123. minna 10.6.2014

    Kyllä suklaa on usein sellainen helpo vieminen mihin turvautua jos jotain pientä haluaa viedä. Viimesimpänä suklaata on mennyt tarhatädin läksijäislahjaan.

    Vastaa
  124. Inkkarit 10.6.2014

    Olisinpa saanut olla mukana tuossa illassa :)

    Vastaa
  125. Riitta 10.6.2014

    Suklaa on ihana ja helppo tuliainen. Suklaata voi viedä myös ystävälle jolla on huono hetki kun maailma on murjonut :)

    Vastaa
  126. antsu 10.6.2014

    Jep! Suklaa on oiva vieminen mihin tahansa mm. mökille, vieraisille, potilaalle. Punaisessa kuoressa oleva vaalea maitosuklaa on suosikkini! :)

    Vastaa
  127. Tarja 10.6.2014

    Suklaa on aina sopiva vieminen kyläillessä. Helppo muistaminen myös opettajille/hoitotädeille. Ja Fazerin suklaata ehottomasti! :)

    Vastaa
  128. Mapels 11.6.2014

    Asumme Norjassa ja Fazerin suklaata sujahtaa mukaan jokaiseen lahjaan ja aina on ilolla otettu vastaan:) Päiväkodin tädeille ja opeille meni viime jouluna virkatut korit täynnä suklaata. Lasten synttärilahjatoive on täällä yleensä rahaa, niin mein ipanat vie sen rahan kanssa aina sen suklaalevyn :)
    – mapels

    Vastaa
  129. SanniSelina 11.6.2014

    Loistava teema tyttöjen iltoihin! :) Karkkia olen huono syömään, mutta suklaata menee paljon kahvin kanssa. Suklaata tulee monesti annettua lahjaksi osana lahjaa, ja usein tulee suklaata vietyä esim. kyläpaikkaan. :)

    Vastaa
  130. Satu 11.6.2014

    Suklaa sopii joka tilanteeseen ja monesti sitä annankin lahjaksi. Se sopii osaksi joululahjaa, isäin- ja äitienpäivälahjaksi, kyläilyjen yhteydessä viemisiksi jne. Yleensä ostan aina suklaata viemisiksi jos joku tuttu on joutunut sairaalaan ja käyn häntä tervehtimässä. Suklaa piristää ja lohduttaa tilanteessa kuin tilanteessa!

    Vastaa
  131. jaana 11.6.2014

    Usein tulee vietyä suklaata jollekkin, toisinaan ihan ilman syytä. Mikäs sen kivempaa kuin yllättää ystävä hänen lempisuklaallaan ilman mitään merkkipäivää, ihan vain ilahduttaakseen häntä. Mieleenpainuvin suklaayllätys on kun piilotin armeijaan lähtevälle poikaystävälleni hänen lempisuklaalevynsä kassiin pienellä kirjeellä. Hän ilahtui ja onpa tämä poikinut muutamia suklaayllätyksiä itsellenikin.

    Vastaa
  132. Sonja 11.6.2014

    Lähinnä jouluisin, mutta myös muulloin. Tämä palkinto menisi voiton osuessa äidille.

    Vastaa
  133. elate 11.6.2014

    Yleensä annan suklaata ihan muuten vain viemisenä, kun menen kavereille tms vierailulle. :) tosin siinä on monesti hieman oma lehmä ojassa, ja valitsen sitä lajia mitä tekisi itsekin mieli syödä – ja toivon että emäntä pistää sitä heti tarjolle :D

    Vastaa
  134. Peppi 11.6.2014

    Suklaa on suurta herkkua ja se tuo arkeen palan taivasta ;) Toisinaan vien suklaalevyn työpaikan kahvipöydälle ilahduttamaan työkavereita kiireen keskellä!

    Vastaa
  135. Mursu 11.6.2014

    Suklaata tulee annettua lahjaksi jouluna ja miehelleni aina juhlapäivinä, hän on oikea suklaasyöppö :D

    Vastaa
  136. Henna 11.6.2014

    Vien poikaystävälle monesti hyvän mielenlahjana. Siis lahjana, jolla ei ole sen suurempaa merkitystä kuin piristää toisen päivää :)

    Vastaa
  137. Iita 11.6.2014

    Kyllä suklaa toimii aina!
    Sillä on mukava ilahduttaa läheisiä. Varsinkin ilman mitään sen kummempaa syytä. Silloin yllätys on täydellinen jonka huomaa vastaanottajan suupielistä jotka lähentelevät korvia :)

    Vastaa
  138. Nepa 11.6.2014

    En anna ikinä suklaata kenellekään… Pitäisi vissiin antaa! :)

    Vastaa
  139. Maiski 11.6.2014

    Kyllä tulee annettua… Suklaa käy kyllä joka tapaukseen :) Juuri viimeksi annoin työkaverilleni joka jäi pitkälle sairaslomalle…

    Vastaa
  140. meerihoo 11.6.2014

    Suklaa on ihan ykköstuliainen ja monesti tulee annettua suklaata osana lahjaa esim. kirjan kanssa. Jouluna on ihanaa rauhoittua lahjaksi saadun kirjan ääreen ja samalla napsia suklaata :)
    Tänä aamuna päiväkodin tädit saivat meiltä levylliset juurikin tuota Fazerin uutuutta ja kirjanmerkit kiitokseksi, kun lapsi lopettaa nyt päivähoidossa.

    Vastaa
  141. Miuku 11.6.2014

    Kyllä suklaa sopii vietäväksi missä tilanteessa tahansa, jos saaja on yhtään herkkusuu :) Yleensä vien itse suklaata ikäänkuin lisukkeena, ”oikean” lahjan lisäksi. Ja tietysti myös jos tulee muuten vaan lähdettyä kyläilemään, on hyvä pitää mielessä mistä suklaasta kukakin pitää :)

    Vastaa
  142. Mari 11.6.2014

    Annan suklaata lahjaksi silloin, kun kyseessä on vähän pienemmät pirskeet tai kyläilyt. Yritän miettiä, millaisesta suklaasta lahjan saaja pitäisi. Esimerkiksi äitilleni annan jotain vähän hienompaa tummaa suklaata, kun taas kaverit tykkäävät enemmän perussuklaasta. Oi, vesihän tässä herahtaa kielelle suklaita mietiskellessä :)

    Vastaa
  143. Maeri 11.6.2014

    Ystävänpäivälahjaksi olen monena vuotena ostanut sydämen muotoisen Geisha suklaarasian! Joulua unohtamatta. ;)

    Vastaa
  144. Ansku 11.6.2014

    Suklaa on aivan täydellinen vieminen kyläreissulla! Maistuu lapsille ja aikuisille. Muutenkin syötävät jutut on mukavia viemisiä, ei jää nurkkiin tai kaapin perälle pölyttymään ;) Ja muistanpa itsekin, kun pikkuisen kääröni kanssa kotiuduin sairaalasta, toi ystäväni vauvalle jotain ja äitille… suklaalevyn <3

    Vastaa
  145. Aurora 11.6.2014

    Harvoin ostan pelkästään suklaata lahjaksi, mutta suklaalevy tai -rasia sopii kyllä moneen lahjaan pieneksi ”bonukseksi” varsinaisen lahjan rinnalle :) Varsinkin syntymäpäivälahjaksi ostan ainakin muutamille herkkusuille ystävilleni usein jonkun uutuus suklaalevyn muun lahjan oheen :)

    Vastaa
  146. Tiina H 11.6.2014

    Suklaahan sopii moneen tilanteeseen, ja siitä riippuen tulee vietyä vähän taviksempaa tai fiinimpää. Suklaahan on vähän niinkuin extralahja tai vieminen pääjutun kanssa.

    Vastaa
  147. saga 11.6.2014

    suklaa on musta sesonkituote, talvella menee, ei niinkään kesällä. lentokentiltä tuon usein suklaa, vaikka olisi vain päiväreissu :)

    Vastaa
  148. elli 11.6.2014

    Aiettä suklaa sopii kaikille ja se aina piristää kummasti! Annan suklaata ystäville päivän piristykseksi tai sujautan postissa kirjeen mukana.:)

    Vastaa
  149. Minna 11.6.2014

    Vien usein tuliaisiksi levyn, äidilleni, mummolle, kaverille.. lahjojen kylkiäisiksi tulee myös usein kääräistyä. Hyvä idea tuo lasijutska, täytyypä ens kerralla laittaa noin kauniisti tuliainen pakettiin! :)

    Vastaa
  150. susann 11.6.2014

    On, ihan ehdottomasti! Suklaa sopii melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen. Olen yhdistänyt suklaata esimerkiksi tuparilahjaan, syntymäpäivälahjaan, joululahjaan… Seuraavaksi aion ostaa suklaata siskolle viemisiksi sairaalaan, kun hän pian saa vauvan :)

    Vastaa
  151. silja 11.6.2014

    Kyläilemme ystävieni kanssa äitiyslomalaisina paljon toistemme luona päiväkahvien merkeissä. Suklaalevy on vakiovieminen imettävien äitien kahvihetkiin!;) se on mukava viedä, mutta myös mukava saada itse:) fazerin lakritsirae on vaan niiiiiiiin hyvääää…..

    Vastaa
  152. ipi 11.6.2014

    Suklaa sopii siitä pitävien lahjaksi missä tilanteessa tahansa. Pienenä kaivettiin äidin laukusta suklaata herkkuhetkiin ja ei kovin monesti tarvinnut pettyä. ;)

    Vastaa
  153. Jenna 11.6.2014

    yleensä joululahjaksi tulee annettua suklaata lahjan lisänä, myöskin synttäreillä. Viime jouluna tein itse rocky roadia perheelleni ja se saikin kovasti kehuja :)

    Vastaa
  154. Heidi ä 11.6.2014

    Annan suklaata lähes aina lahjaksi, sillä kaverini ja perheeni ovat herkkusuita. Kavereille ostan levyn lahjan kylkeen, kun taas pienimmille piilotan patukan lahjan joukkoon:)

    Vastaa
  155. Iina 11.6.2014

    Rakastan suklaata ja mikä sen parempi tuliainen ! :)

    Vastaa
  156. Eve 11.6.2014

    Olitpa järkännyt ihanan illan!
    Itse en juuri koskaan syö suklaata (paitsi fazeria joskus), se on kyllä hyvää muttei niin hyvää kun irttikset. ;-)
    Mutta mukava on aina iskälle viedä suklaata kun se on sellainen suklaahirmu ja sitten kahdelle erittäin hyvälle ystävälle jotka ovat raskaana ja suklaanhimo jäätävä! :-D

    Vastaa
  157. miida 11.6.2014

    Välillä annan osana joululahjaa jotain vähän erikoisempaa suklaata ja joskus kyläillessä vien emännälle suklaata kiitokseksi vaivannäöstä :)

    Vastaa
  158. Laura 11.6.2014

    Aaah, suklaa! Se on paras tapa poistaa ikävää, menkkakipuja, piristää ystävää, suklaalevyn voi kätkeä jonkun toisen lahjan sisälle piristämään, antaa opelle lahjaksi, miehen sisko antoi kiitokseksi kun hoidin 18-vuotiaan pääsykokeisiin…pidän usein suklaata kaapissa, muita herkkuja en edes syö…tumma suklaa sen sijaan on terveellistäkin jos ajattelee että maitosuklaa eri makuisen on herkutteluhetkiin :)

    Vastaa
  159. jode- 11.6.2014

    Suklaataa,tottakai, ja fazeria tietysti:) tuliaisiksi,evääksi,kahvin kanssa tarjoiltavaksi,herkutteluun,arkeen ja juhlaan. Suklaan suurkuluttajana fazerin levy toimii tilanteessa kuin tilanteessa!

    Vastaa
  160. Sonja 11.6.2014

    Suklaa sopii joka tilanteeseen! Aina yritän pitää levyn kaapissa jos tulee yllättäen lähtö kylään, synttäreille yms. Ne meinaa vaan kadota parempiin (omaan) suihin..

    Vastaa
  161. Päivi 11.6.2014

    On!! Viimeksi äitienpäivänä äidille ja anopille :)

    Vastaa
  162. Onia 11.6.2014

    Suklaa on helppo lahja mihin tahansa pienempään lahjomistarpeeseen. Valitsen aina saajansa näköisen suklaan. Jollekin sopii raakasuklaa, toiselle valkoinen, kolmannelle jännittävä makusuklaa jne.

    Vastaa
  163. Pia 11.6.2014

    Suklaahiiri ilmoittautuu! :-) En koskaan unohda sitä tunnetta, kun asuin ulkomailla ja sain Suomesta ylläripaketin, joka sisälsi Fazerin sinistä. Se tunne, kun ensimmäisen palan laittaa suuhun ja hetkessä olet ajatuksissasi taas Suomessa. :-)
    Suklaa on usein viemisenä kylään mennessä isännälle ja / tai emännälle. Minulla on myös tapana hemmotella äitiä ostamalla käsintehtyjä konvehteja jouluna, äitienpäivänä ja no, milloin vain, kun siltä tuntuu. :-)

    Vastaa
  164. Ktju 11.6.2014

    Tää blogi on ihan huippu! Erityisesti tykkään ihan arkisista asioista -pohdinnoissa ja mietinnöistä. Niitä on täällä minusta sopivassa suhteessa päivänasuihin ja esimerkiksi uusien tuotteiden esittelyihin. Olen saanut paljon inspiraatiota blogistasi sekä pukeutumiseen että sisustamiseen! Kiitos! :) Tämä ei liittynyt nyt ollenkaan suklaaseen, mutta halusin tässä yhteydessä jakaa näitä mun positiivisia ajatuksia blogistasi, joita myös sinä jaat meille lukijoille! :) Blogi on sopiva sekoitus elämää sen kaikilta osa-alueilta, sitähän se elämä on! Sekalainen kokoelma kaikkea ihanaa. Tykkään tosi paljon! :) Niin, ja mitä suklaaseen tulee! Itse voisin viedä sitä useammin tuliaisiksi tai ihan vaan päiväpiristykseksi ystäville tai vaikka töihin! Erityisesti Fazeria, ei taatusti voi mennä pieleen! :) ps. Kaleido -tarjottimet on ihan maailman ihanimpia!

    Vastaa
  165. Anna 11.6.2014

    Kaikki meistä kommentoijista (paitsi se yksi järkyttävä!) olemme näköjään sitä mieltä, että suklaa on loistava lahja ja sopii kaikkiin tilanteisiin. Suklaa on oiva lahja ihan sellaisenaan tai sitten lisänä johonkin lahjaan. Ja suklaata voi syödä ihan milloin vaan: aamupalaksi, välipalaksi, lounaaksi, illalliseksi, yöpalaksi :) Ja Maj, sun blogi on ihastuttava ja sinun pienokaiset vielä ihastuttavampia !

    Vastaa
  166. sm 11.6.2014

    Suklaata voi kyllä viedä melkeinpä kenelle vaan, ja missä tilanteessa tahansa – helppo vieminen, josta kaikki tykkää!:)

    Vastaa
  167. Vaahtera 11.6.2014

    Ostan isälleni synttärinä tai isänpäivänä fazerin sinisen, jos ei mitään muuta lahjaideaa ole. En haluaisi ostaa mitäön turhaa lahjaksi, joten syötävät lahjat sopii aina!

    Vastaa
  168. Stellis 11.6.2014

    Suklaa on erinomainen lahja ja tuliainen. Juuri mietin mitä suklaata tuon tuliaisiksi suomeen tullessa…

    ja odotan innolla että pääsen maistamaan fazerin suklaita pitkästä aikaa :)

    Vastaa
  169. Giassi 11.6.2014

    Viimeksi taisin antaa suklaata lahjaksi parhaalle ystävälleni kun kävin katsomassa ensimmäistä kertaa heidän vastasyntynyttä pienokaistaan. Mitä tuore äiti millään kukilla tekisi, mutta suklaata varmasti kuluu pitkiä öitä valvoessa.

    Vastaa
  170. Anni 11.6.2014

    Suklaata vien lähinnä rennompiin juhliin ”lahjaksi”. Toki hienosti sommiteltuna se sopii vähän virallisempiinkin juhliin viemiseksi. Maistoin vähän aikaa sitten tota Fazerin uutuutta, NAM!

    Vastaa
  171. Roosa 11.6.2014

    ”Jokaiselle naiselle pitäisi Kelan kustantaa suklaalevy kuukaudessa.” Näin sanoi ystäväni ja en voisi olla enempää samaa mieltä ;) Terkuin Suklaata viemisenä lähes aina :)

    Vastaa
  172. tany 11.6.2014

    mustikkajugurtticrisp-levy on kyllä mun uusin lemppareista. Suklaa sopii kyllä moneen tilanteeseen. Just viimeksi vein tuota mustikkajugurtticrisp suklaata ystävälleni kun kävin moikkaamassa. :)

    Vastaa
  173. SatuKoo 11.6.2014

    Suklaata annan usein mm. synttäri- tai joululahjaksi. Helppo lahja, koska kaikki, joille lahjoja ostan, tykkäävät myös suklaasta.

    Vastaa
  174. Hanna 11.6.2014

    Vien suklaata usein tuliaisista, helppo ja hyvä vieminen! Makeanhimon koittaessa mikäs muukaan kuin suklaa korjaa tilanteen. :)

    Vastaa
  175. Janita 11.6.2014

    Suklaa on aivan täydellinen tuliainen tai tervehdys muutenkin. Se tuo nautintoa saajalle eikä siitä jää nurkkiin kerääntymään mitään ylimääräistä :)

    Vastaa
  176. Pihla 11.6.2014

    Suklaa toimii mainiosti jonkin lahjan osana tai pienenä tuliaisena. Ja välillä lahjon myös itseäni suklaalla :)

    Vastaa
  177. Mariel 11.6.2014

    Brunbergin suklaaherkut toimivat tilaisuudessa kuin tilaisuudessa – joskin näin kesäisin täytyy olla tarkkana sulamisen kanssa. :) Mutta ovat aina yhtä mukava lahja paketoida ja antaa eteenpäin – viimeksi herkut taisivat matkata täältä Porvoosta tuliaisina talvisiin häihin Hämeenlinnaan.

    Vastaa
  178. Elinakv 11.6.2014

    Silloin tällöin kyllä. Mitään perus juhlakonvehtirasiaa tai vastaavaa en veisi lahjaksi, mutta esim. isälleni olen muutaman kerran vienyt käsintehtyä tummaa suklaata. Jotain tavallisempaa suklaata voin viedä kaverille jos menen käymään, mutta en nyt tiedä onko se varsinainen lahja. :)

    Vastaa
  179. R 11.6.2014

    Siis suklaahan sopii aina lahjaksi tilanteeseen kuin tilanteeseen ja juhlaan kuin juhlaan. Lähes kaikki tykkäävät suklaasta, joten se on myös varma lahja. Vien usein tuliaisiksi suklaata kun kyläilemme ystäviemme luona. Aina on maistunut;)

    Vastaa
  180. Sanka 11.6.2014

    Kun rupeaa miettimään, yllättävän usein on viemisenä ollut suklaata. Se on niin helppo ja kiva tapa piristää ystävää! :)

    Vastaa
  181. -M- 11.6.2014

    Kyllä tulee annettua suklaata lahjaksi tai viemiseksi. Jos ei vastaanottaja suklaasta pidä, sen voi aina antaa eteen päin tai tarjota vierailleen. Itse rakastan suklaata. Kaikkea suklaata, paitsi Budapesteja…
    -M-

    Vastaa
  182. Mintsu 11.6.2014

    Suklaa on ihana lahja tilanteessa kuin tilanteessa: jouluna, äitienpäivänä, matkatuliaisena tai vaikka silloin kun haluan muuten vain ilahduttaa ystävää :)

    Vastaa
  183. Laura O. 11.6.2014

    Suklaata voi antaa lahjaksi joka tilanteessa. Varsinkin jouluisin annan kaikille muiden lahjojen lisäksi suklaata. Suklaalla voi myös ilahduttaa toista, kun käy vierailemassa. Se on ihana ja herkullinen yllätys!

    Vastaa
  184. Emtu 11.6.2014

    Suklaa on loistava lahja/vieminen! Viimeksi suklaalla tuli lahjottua lankomiestä, kun synttärilahjan mukana meni levy Fazerin maitosuklaata ja sitä ennen kavereiden tuparilahjan mukaan pakkasin levyllisen tuota uutta mustikkaista ihanuutta. Fazerin herkkujen lisäksi suosin usein Lindtin suklaita. Ihania herkkupalleroita näteissä kääreissä!

    Vastaa
  185. Katri 11.6.2014

    Suklaa on ihana lahja tilanteessa kuin tilanteessa :) varsinkin jouluisin suklaa on helppo lahja!

    Vastaa
  186. Annika 11.6.2014

    Suklaata parempaa tuliaista ei olekaan! Itse ainakin tykkään viedä tuliaiseksi sellaista, mitä haluaisin itse myös syödä. :D
    Suklaa kuuluu myös jouluun, mutta silloin nautitaan erikois suklaita ja kaikkien omia lemppareita. :)

    Vastaa
  187. laurauv 11.6.2014

    Suklaa on hyvä lahja aikuiselle naiselle. Sellaiselle, joka arvostaa itseään, ystäviään, elämää.

    Vastaa
  188. ansku 11.6.2014

    Useimmiten tulee vietyä suklaata tuliaisina. Jouluna myös usein lahjapakettiin sujahtaa suklaata.

    Vastaa
  189. krissekoo 11.6.2014

    Suklaa auttaa sydänsuruja potevaa :-D toivottavasti arpa-onni suosii -krissekoo-

    Vastaa
  190. Noora 11.6.2014

    Itse asiassa viime perjantaina tuli viimeksi vietyä kaverille tuparilahjana fazerin suklaalevy, se jossa on niitä mansikanpaloja! :P

    Vastaa
  191. Kata 12.6.2014

    Lahjaksi, kylään mentäessä viemisinä, matkoilta tuliaisena… Suklaalevy on aina varma lahja :)

    Vastaa
  192. […] perhosista ja ruusunauhoistakin.. Voitte muuten käydä tsekkaamassa meidän kaikkien tuotokset täältä ja samalla voitte voittaa itsellennekin suklaata! Namskis ja ps. se Fazerin  lakritsiraesuklaa on […]

    Vastaa
  193. Tiramisuheidi 12.6.2014

    Njam! Suklaata olen antanut lahjaksi ainoastaan jouluisin ja silloinkin aika harvoin :)

    Vastaa
  194. Anna 12.6.2014

    Ihana blogi sinulla, Nooran blogin kautta löysin tänne :) Suklaata voi viedä ihan muuten vaan tuliaisena, monesti se on täytteenä lahjassa tai voi antaa pelkän suklaalevyn vaikka nimpparilahjana. Monesti se on myös helppo lahja, jos ei tunne vastaanottajaa kovin hyvin, toimii yleensä naiselle, ei välttämättä miehelle ;)

    Meillä on muuten ollut tapana pitää polttareissa ns. patukan maistelu -kisa eli eri makuisia suklaita on pilkottu pieneksi, paperille numerot 1-10 ja sitten katsotaan, kuka arvaa eniten oikein!

    Vastaa
  195. Petra 12.6.2014

    Tämä on myös hieno idea tyttöjen iltaan! Varsinkin tuo askarteluosuus on tosi kiva :)

    Vien suklaata lahjaksi, tai muuten vain piristykseksi ystäville :) Toimii myös aika varmasti ihmisille, jota et niin kovin hyvin tunne!

    Vastaa
  196. Riina 12.6.2014

    Suklaa sopii joka tilanteeseen :) oli synttärit tai joulu, suklaa on paras lahja ;) Ja yleensä suklaa maistuukin ihan kaikille !

    Vastaa
  197. nasu86 12.6.2014

    kyllä ostan melkein aina lahjaksi tai lahjan osaksi suklaata. suklaa on mainio tapa myös ilahduttaa viemisinä kun menee kahvittelemaan :) kaikki suklaa tummasta, valkoiseen sekä perinteiseen maitosuklaaseen niin perusversiona kuin täytettynäkin kelpaa <3

    Vastaa
  198. Anne 12.6.2014

    Suklaalevy kiva tuliainen – erityisesti tuo uusi mustikkasuklaa- tuliainen joka ei jää varmasti kaapin perukoille pölyttymään – sopii joka kotiin – semmoseenkin jossa on jo kaikkea!

    Vastaa
  199. Lil 12.6.2014

    Suklaa on helppo ja hyvä (!) tuliainen kylään mennessä. Kaikki yleensä tykkää. Ostan monesti myös jonkun lahjan lisukkeeksi suklaalevyn.

    Vastaa
  200. sHaidi 12.6.2014

    Olen myöskin sitä mieltä että suklaa sopii kaikkiin tilanteisiin. Isompiin juhliin lahjan lisäksi, tapaamisiin tervehdykseksi tai kiitokseksi, itselle ja kavereille hemmotteluun. En ole vielä keksinyt tilannetta mihin suklaa ei sopisi! :)

    Vastaa
  201. linem 12.6.2014

    Silloin kun on kyseessä erikoispäivä tai -tilanne ostan suklaata. Ostan useimmiten suklaakonvehteja, koska mielestäni se on ylellinen herkku tärkeisiin hetkiin. Viimeksi ostin poikaystävälleni suklaakonvehteja sydämenmuotoisessa rasiassa meidän kuukausipäivänä. :)

    Vastaa
  202. Zzzz 12.6.2014

    Ostan usein suklaata lahjaksi/tuliaiseksi/yllatykseksi mutta ostan enimmakseen kasintehtyja ja kalliita suklaita. Itse syon kylla mita vaan. Ja paljon Lakuraetta taytyyy maistaa.

    Vastaa
  203. Neea 12.6.2014

    Mielestäni suklaa sopii lisukkeeksi melkeempä lahjaan kuin lahjaan ja usein vien myös ”tuliaiseksi” kylään mennessä. :)

    Vastaa
  204. Katja 12.6.2014

    Suklaa sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen! Vien usein suklaata kylään mennessämme. On mukava tuoda pientä tuliaista mukanaan. Ja suklaa ei varmasti jää nurkkaan pölyttymään. Samoin päiväkodin opeja on mukava muistaa joulu-ja kevätjuhlassa suklaalla. Suklaa on suht helppo lahja kun ei tunne ihmistä kovin hyvin, niin sanotusti varma nakki! :)

    Vastaa
  205. Jambre 12.6.2014

    Täällä yksi suklaahirmu ilmoittautuu!
    Toisinaan annan suklaata lahjaksi. Viimeksi ostin pienen suklaalevyn, jossa luki ”Hauskan päivän suklaa” ja vein sen kauniin ruusun kera tuoreelle ylioppilaalle lahjaksi. Suklaa on minusta yllättävän kiva lahja :) Jos se ei vaikka miellytä vastaanottajaa, ei lahja mene hukkaan, vaan hän voi tarjota sitä vierailleen! :)

    Vastaa
  206. Anna 12.6.2014

    Suklaalevy on ihan täydellinen pikku lahja kun menee kylään. Toimii erinomaisesti jälkkärinä!

    Vastaa
  207. Bea 12.6.2014

    Äidille ja isoäideille ainakin varma lahja viedä suklaata, sitä on tullut tuotua myös ulkomaan reissuilta tuliaisena. :)

    Vastaa
  208. Heini 12.6.2014

    On kyllä, suklaa on aika usein se pieni vieminen, minkä valitsen esimerkiksi kyläilemään mennessä :) eikä voi mennä pieleen! Viimeksi annoimme suklaata, itseasiassa just Fazerin mustikkajogurtticrispiä, lasten opettajille kevätjuhlassa :)

    Vastaa
  209. Nipsux 12.6.2014

    Rakastan suklaata! Mutta laktoosi-intoleranssidiagnoosin jälkeen ei saa syödä normi suklaata enkä voi käsittää, miksei hyvää laktoositonta suklaata ole tehty! Tai no juu on, mutta se on Mignon-munissa ja sitä saa vain pääsiäisenä. Yhyy!
    Tuo vaiva on kuitenkin nii-in yleinen, etten voi käsittää, miksei valmistajat satsaa laktoosittomiin :(

    Vastaa
  210. |Riia| 12.6.2014

    Useinkin vien suklaata tuliasina kyläilemään mennessä. Niin hyvää ja helppoakin! :)

    Vastaa
  211. riuraurou 12.6.2014

    On todellakin! Suklaa on maailman paras yllätyslahja tuomaan hymyn huulille ja osoittamaan, että lahjan saajasta välitetään.

    Vastaa
  212. LauraL 12.6.2014

    Kyllä annan suklaata lahjaksi. Sopii mihin vain tilanteeseen lahjaksi. Ja jos vielä tietää vähääkään lahjan saajan lempisuklaasta, niin sillä on kiva ilahduttaa.

    Vastaa
  213. Jonnay 12.6.2014

    Vien suklaata tuliaisena tai ihan muuten vaan yllärinä läheisille. Suklaa sopii myös lahjaksi tai lahjan kylkiäiseksi… tai oikeastaan mihin vaan ;)

    Vastaa
  214. Ruusunen 12.6.2014

    Suklataa voi antaa milloin vaan, kelle vaan.

    Vastaa
  215. Marika 12.6.2014

    Suklaa sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Aina! Vien usein suklaata viemisiksi kyläpaikkoihin. Myös lahjojen lisukkeiksi se sopii oikein hyvin. Pieni suklaahuomiointi työkaverin lokerossa saa myös varmasti hymyn huulille maanantaiaamuisin. :)

    Vastaa
  216. Maria 12.6.2014

    Kyllä! Parasta on viedä Fazeria tuliaisiksi ulkomailla asuville ystäville ja sukulaisille! :)

    Vastaa
  217. NiinaT 12.6.2014

    Poikaystäväni ainakin tietää, että jos minua halutaan hemmotella, kannattaa mulle ostaa fazerin suklaata! Samoin myös itse saatan laittaa osaksi lahjoja mukaan suklaata. Viime kerralla ostin kolmikerroksisen lasipurkin, jossa yhdessä luki candies, toisessa cookies ja viimeisessä chocolate. Täytin nämä purkit nimensä mukaisesti ;)

    Vastaa
  218. Laura S. 12.6.2014

    Suklaa toimii aina! :) vien sitä usein lahjaksi tilanteessa kuin tilanteessa lahjan saajan näköisessä muodossa. Fazerin suklaat ovat ehdottomasti lemppareitani!

    Vastaa
  219. ssini 12.6.2014

    Suklaata annan lahjaksi erityisesti Jouluna:) Myös ystäville, joiden tiedän pitävän suklaasta sisällytän esim synttärilahjaan suklaata!

    Vastaa
  220. Piia 12.6.2014

    Annan suklaata lahjaksi tyttökavereilleni! Kiva ja ei-turha pieni yllätys.

    Vastaa
  221. noora 12.6.2014

    Suklaata tulee annettua yleensä jouluna lahjaksi ja tietenkin ulkomaille tuliaiseksi Fazerin sinistä :)

    Vastaa
  222. Noora 12.6.2014

    Voi NAM! Itse vien suklaata useinkin tuliaisena, varsinkin jos menen ystävän luo, joka sanoo: ”Älä sitten tuo mitään.” Se on kiva, muttei kuitenkaan liian pröystäilevä tuliainen. :)

    Vastaa
  223. Kati L. 12.6.2014

    Suklaa sopii kyllä moneen tilanteeseen. Eli kyllä sitä suklaata tulee lahjaksikin annettua. Varsinkin niille joiden tietää siitä erityisesti tykkäävän.

    Vastaa
  224. Marle 12.6.2014

    Tykkään viedä lahjaksi, tuliaisiksi etc. jotakin mikä ei jää kaapintäytteeksi ja suklaa on siihen ihan parasta! Mansikka-vanilja ykköslemppari nyt :)

    Vastaa
  225. Sanna L. 12.6.2014

    Suklaa on niin kätevä lahja, sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen! Harva ei pidä suklaasta niin ei voi mennä lahja kovin pieleen! Itselle paras lahja viikonpäätteeksi on Fazerin sininen ;-)

    Vastaa
  226. viiviK 12.6.2014

    Harvemmin tulee suklaata annettua muille kuin äidille aina kun joku lahja pitää antaa ;)

    Vastaa
  227. minni 13.6.2014

    Suklaata kuskaan kavereille kyläilysessioiden kylkiäisenä, kahvikupposten äärellä on kiva napostella vaikka sitten suklaata. Ja tottakai suklaa auttaa huoliin ja sydänsuruihin, sen puhumisen lisäks :)

    Vastaa
  228. Juuli 13.6.2014

    Nyt just esim. kaverin häälahjaksi ostettiin kulho, joka täytettiin suklaalla ;)

    Vastaa
  229. jenskis 13.6.2014

    Oi, en olekaan tuota mustikkasuklaata vielä maistanut. Ja suklaa sopii mielestäni lahjaksi oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteesee. Etenkin jouluna sitä tulee perinteisesti annettua, mutta kyllä muutoinkin. Etenkin lahjan saajan lempisuklaata on kiva ostaa tai sitten jotain hieman erikoisempaa ja kalliimpaa, etenkin jos tietää lahjan saajan rakastavan suklaata.

    Vastaa
  230. MillaR 13.6.2014

    Voi ei, tuli supersuklaahimo, kun katsoin näitä tämän postauksen kuvia! Ihana suklaa <3 Varsinkin hiukan nuorempana kavereiden sydänsuruja lääkitsemään ja kyllä ilonkin hetkillä suklaata on tullut kiikutettua tuomisiksi! :D

    Vastaa
  231. V 13.6.2014

    Suklaata vien pienenä tuliaisena kauniiseen pakettiin kääräistynä pienenä muistamisena suklaasta pitäville ystäville. Se tulee varmasti aina käyttöön, kuten myös kahvi ja tee! :)

    Vastaa
  232. lentoemo 13.6.2014

    suklaa on upea pikkulahja, yllätys tai tuliainen. VIen usein perussuklaalevyjä, mitään erikoisempaa harvemmin…. Tumma suklaa on luksusta!

    Vastaa
  233. Veera 13.6.2014

    Minulle itselle eniten maistuu tummat suklaat :))) Itse olen antanut suklaata mm. joulun aikaan viemisenä kavereille :)

    Vastaa
  234. tiitu 13.6.2014

    vien suklaata tuliasena usein.ja syön vielä useammin!!! :) olis niiin ihana koota porukkaa kasaan ja maistella tyttöjen kanssa suklaatia,nam.siinäpä kiva idea kesälomalle. tiitu

    Vastaa
  235. Rombo 14.6.2014

    Suklaa sopii tuliaisiksi tai lahjaksi tosi hyvin. :)

    Vastaa
  236. Cristo 14.6.2014

    On tapana, olen itse herkkusuu ja toivon, että lahjasta tarjotaan minullekin ;)

    Vastaa
  237. Maukkuti 14.6.2014

    Suklaa on hyvä vieminen ja sopii myös pikkulahjaksi jos ei ole kovin isot kekkerit

    Vastaa
  238. Mmuksu 14.6.2014

    Itse saatan viedä mennessäni suklaata kaverille yllätykseksi tai, jos haluan piristää häntä jostain syystä. Suklaa on aina iloinen yllätys, jos joku sitä tuo ja sopii yhteisiin kahvittelu hetkiin aivan mahtavasti.

    Vastaa
  239. Petra 14.6.2014

    On tapana, yleensä annan suklaata jonkun toisen lahjaan kylkiäisenä/osana :)

    Vastaa
  240. Piia 14.6.2014

    Kyllä annan suklaata lahjaksi. Olen lahjonut ihan synttäreiden merkeissä, vienyt muuten vaan ilahduttaakseni ja tupareihinkin. Ylipäätään suklaa uppoaa melkein joka nassuun, joiden kanssa juhlin tai vietän muuten aikaani. :)

    Vastaa
  241. Jules 14.6.2014

    Suklaata annan aika harvoin varsinaisesti lahjaksi. Useasti sen sijaan vien fasun sinisen kaverille viemiseksi, kun menemme kahvittelemaan heille. Vähän omakin lehmä ojassa, koska mähän rakastan sinistä! ;) ja on se vaan totta, että suklaa sopii kahvin kylkeen saumattomasti!

    Vastaa
  242. Helena 14.6.2014

    Nykyään tulee ostettua suklaata lahjaksi aika usein. Perheenjäsenillä on jo kaikkea, joten tavaralahjojen antaminen tuntuu turhalta. Olenkin sitten merkkipäivinä ostanut parempaa, tummaa suklaata, koska siitä kaikki pitävät :)

    Vastaa
  243. Saila 14.6.2014

    Annan usein suklaata lahjaksi, yleensä fazerin sinistä erilaisina makuvariootioina. Suklaa maistuu joka tilanteessa.

    Vastaa
  244. Nelli 14.6.2014

    Suklaa sopii lahjaksi lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Monesti vien kylään viemiseksi tai tuliaiseksi suklaata ja mikä olisikaan parempi tuliainen ulkomaille kuin suomalainen Fazerin suklaa! :-) Monesti annan myös suklaata osana lahjaa. Suklaa maistuu kaikille, eikä koskaan tarvitse pelätä etteikö kelpaisi ;-)

    Vastaa
  245. Metsänkeiju 14.6.2014

    Erikoisempia ja kalliimpia suklaita kyllä tulee annettua lahjan seurana. Pelkkää Fazerin sinistä en veisi, tuntuu liian halvalle lahjalle. Syön itse siniseni hyvällä halulla :)

    Vastaa
  246. Iida s 15.6.2014

    Suklaaata pitää aina lisätä esimerkiksi lahjakoreihin joita tykkään lahjoiksi tehdä :)

    Vastaa
  247. Taika 15.6.2014

    Toki annan. Ulkomaille olen vienyt muutamaan kertaan setin kaikkia fazer-suklaita. Syntymäpäivälahjoiksi taas olen antanut kultasuklaan käsintehtyä suklaata jossa on pientä luksusta.

    Vastaa
  248. Miilu 15.6.2014

    Usein tulee annettua pienemmissä juhlanaiheissa viemiseksi suklaata; nimipäivät,perjantait, tuparilahjojen kylkijäisinä,lauantait, arkipäivinä, juhlapäivinä…. Monesti vien vain kyläillessäni mukanani tuomisena suklaata, yleensäkin juuri Fazerin suklaalevyn. Miten niin ”oma lehmä ojassa”? ;) Asiasta poiketen; lapsena sais aina joululahjaksi kummeiltani ison säkin paperipäällysteisiä konvehteja, se oli silloin aina odotetuin ja paras joululahja mielestäni. Aivan kuin jouluna ei muuten olisi saanut suklaata. T.Eräs suklaaholisti

    Vastaa
  249. Anne 15.6.2014

    Tuliaisiksi tulee vietyä

    Vastaa
  250. Sofia 15.6.2014

    Jouluna annan usein lahjana tai osalahjana

    Vastaa
  251. Arja 15.6.2014

    Jouluna suklaata annan aika monelle

    Vastaa
    • Arja 15.6.2014

      Taisi jäädä puutteelliseksi s-posti. Tässä täydennys:)

      Vastaa
  252. Judith 15.6.2014

    Kavereille annan suklaata lahjaksi

    Vastaa
  253. jaanaCa 15.6.2014

    Vien usein suklaata tuliaisiksi, saatan ostaa kaikenlaisia pikkupatukoita ja pakata sellofaaniin, tai sit vain rusetilla kiinni.

    Yhdessä vaiheessa kun mies hoiti kauppareissut, hän toi AINA fasun suklaalevyn mulle. Oi niitä aikoja:)

    Vastaa
  254. JohannaT 15.6.2014

    Harvemmin annan lahjaksi suklaata, mutta itse aina toivon lapsiltani sitä joululahjaksi :)

    Vastaa
  255. Miia 15.6.2014

    Vien aika useinkin suklaata lahjaksi ystäville, varsinkin talvi- ja kynttiläaikaan se sopii erinomaisesti. Yleensä vien sitä lahjaksi syntymäpäivinä, tupareihin jne. jonkun muun jutun kanssa, esim. kynttilöiden ja kukkien :)

    Vastaa
  256. Heli 19.6.2014

    Onhan sitä toki joskus tullut lahjaksi annettua, mutta valitettavan usein se löytää tiensä omaan suuhun :)

    Vastaa
  257. vilmulii 20.6.2014

    En kauhean mielelläni osta lahjaks suklaata, koska siitä jotenkin tulee sellainen olo ettei jaksa miettiä ja panostaa siihen lahjaan kunnolla. Kuitenkin jos lahjan rahallinen arvo meinaa jäädä vähän liian pieneks, niin saatan ostaa siihen suklaalevyn kylkeen. En tiiä mistä tää mun typerä ajattelutapa on peräisin, koska ite ainakin rakastan saada suklaata lahjaksi!

    Vastaa
    • vilmulii 20.6.2014

      Oho hupsis tää arvonta olikin jo päättynyt :-D

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *