Tänä iltana oli yllättäen vähän vilpoisampaa, sai heittää piiitkästä aikaa pitkähihaisen päälle. Lähdettiin lasten kanssa vielä illalla Sorsapuistoon leikkimään ja siitä edelleen Pyynikille Minigolffailemaan. Siis pakko sanoa, että yllätyin minigolfskilsseistäni, pari rataa vaan kahdella lyönnillä, wow! Olin melkeinpä Sapen kanssa tasavertainen, ihan älytöntä… Täytyypä laittaa vielä kesän bucket listalleni minigolf uusintakierros ;) Saatiin siinä kaiken tiimellyksen ohessa tallennettua päivän asukin, joten tässäpä se tulee…

 

mikkihiiri1 mikkihiiri2 mikkihiiri3 mikkihiiri4Paita – H&M
Sortsit – Selected Femme
Laukku – Rebekka Minkoff
Tennarit – Converse

 

mikkihiiri5 mikkihiiri6Mikkihiiri- ja ponipaidat ovat ainakin lasten mieleen, mutsi on heti parempi tyyppi kun pukee jotain näin ”siistiä” päälle! Päivä venyi aika pitkäksi, joten sutaisin vielä punaista huulipunaa & kiiltoa skarppaamaan lookia. Mitäs sanotte?

-Maj

0 Comments

  1. Onpas kiva paita :).

    Vastaa
    • Maj 7.8.2014

      Jep ja ihanan ohutta matskua!

      Vastaa
  2. Inkkari 1.8.2014

    Näpsäkkä norekas asu. Mukavaa viikonloppua!

    Vastaa
    • Maj 7.8.2014

      Kiitokset :)

      Vastaa
  3. Saana 1.8.2014

    Söpöjä molemmat paita ja sinä.

    Vastaa
  4. Mari 1.8.2014

    En tiiä onko sulle koskaan sanonut näin mutta sulla on oikeesti ehkä maailman täydellisimmät jalat! :D Jotenki niin hyvin muodostuneet että iskee tämmösellä pihtikintulla kateus..

    Vastaa
    • Maj 7.8.2014

      Haha, tuosta voi olla montaa mieltä, voisin ottaa niihin vähän lisää mittaa, Anna Vanhasen sääret, uu-uu!

      Vastaa
  5. Sofi 1.8.2014

    Uskomatonta, miten joku aikuinen nainen voi laittaa noin hauskan paidan päälle näyttämättä hölmöltä. Sää näytät hyvältä vaikka säkki päällä,, ihan epistä!
    Ja tuo sun tukan väri on todella hyvä!
    –> yhteenvetona, OLET UPEA!:)

    Vastaa
    • Maj 7.8.2014

      Huh :”) Kiitos Sofi kauniista sanoistasi, olen muutaman päivän tässä kärvistellyt kuumeessa, peilikuva on ollut, no aika karmiva :D Kommenttisi piristi kovasti!

      Vastaa
  6. pirita 1.8.2014

    Hihii, ihan täydellinen paita!! Nyt tekee mieli heti mennä hankkimaan samanlainen :) Tosin, en ole lainkaan varma näyttäisikö se minun päälläni yhtä hauskalta ja TYYLIKKÄÄLTÄ, kuin sinun päälläsi! Joillekin vaan on suotu sitä tyylitajua ;)

    Kiitos kivasta blogista!

    Terkuin, Pirita
    http://www.aurinkoisiaaamuja.blogspot.fi

    Vastaa
    • Maj 7.8.2014

      No ostoksille vaan, toimii varmasti!

      Vastaa
  7. Ripa 2.8.2014

    Hei! Mikä mahtaa ongelmana kun en pysty lukemaan sun postauksia saati näkemään kuvia?? :( en puhelimella enkä koneella.. nyt ihme kyllä näkyy tekstit ja kommenttioboksi, niin aattelin kysyä, jos tietäsit…. missään muissa blogeissa ei ole tätä ongelmaa :/ voi olla että en näe edes sun vastausta, jos vastaat mutta…. jep, aurinkoisia elokuun päiviä!

    Vastaa
    • Maj 7.8.2014

      En osaa sanoa mikä on vialla, mä laitan viestiä tästä eteenpäin, toivottavasti asia saadaan korjattua :/

      Vastaa
  8. Katja 2.8.2014

    Tykkään kyllä todellakin! Ite oon miettinyt millon on ”liian vanha” (ei ole edes lapsia) käyttämään eläin- yms. printillisiä vaatteita… Toivottavasti ei ikinä! Rakastuin kesäkuussa esim. kissa-, seepra- ja ponikuosisiin mekkoihin, ja kyllä herra Mikki Hiiren kuvaa voisin kantaa go to-paidassa, ehdottomasti :)

    Vastaa
    • Maj 7.8.2014

      Kiva kuulla! Ei ikinä on varmasti oikea vastaus tuohon kysymykseen, vai mitä? :)

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *