Tiistaina lempparityttöni Sape täytti vuosia, kyse ei siis tällä kertaa ollut feikkisynttäreistä, hoho! Neitosen päivä oli kulunut vauhdikkaissa merkeissä Särkänniemessä, mutta illalla suunnattiin pienellä porukalla syömään tunnelmalliseen Japanilaiseen ravintolaan Marusekiin. Olen pikkuhiljaa jäämässä koukkuun sushiin, sitä on saatava säännöllisesti – mutta itseasiassa en ollut koskaan käynyt Marusekissa. Safka oli i h a n mielettömän hyvää,    kaunista ja raikasta, paikkaa ei olla turhaan siis kehuttu.

 

maruseki1 maruseki2 maruseki3 maruseki4 maruseki5 maruseki7 maruseki8Voi tyyppi! Tämä 7 viiikkoinen pikkumies oli ensimäistä kertaa sushilla. Me hengattiin yhdessä ja tutustutiin paikkaan, hänen vanhempansa saivat syödä ruokansa rauhassa loppuun, suloinen tapaus <3

 

maruseki10maruseki9maruseki11Tavallinen sushi alkaa olla tuttua, mutta monet eivät tiedä vielä japanilaisen keittiön moniulotteisuutta. Vahvuutemme onkin nähdä japanilainen ruoka uudella tavalla ja luoda täysin uudenlaista japanilaista ruokaa.”

 

maruseki12Kuvailin Sapen värikästä annosta, itse tilasin hillitysti shaketeri nigireitä ja ihan basic lohi/avokado uramakeja ym. turvallista :P

 

Menkää ihmeessä tutustumaan Marusekiin, jos siis sushista pidätte. Asiakaspalvelu oli myös tosi kohteliasta ja kärsivällistä, täydet pisteet siitä. Mä tsekkasin just heidän verkkosivuiltaan, että sunnuntaina on tarjolla sushi-buffet, ounou!!

 

-Maj

 

 

 

0 Comments

 1. Tiina 1.8.2014

  Suosittelen sitä sunnuntaibuffaa :) Silloin on tarjolla ihan kaikkea ja voin sanoa, että tuli syötyä melkoisen paljon :D Vein mieheni sinne yllärinä viime syksynä hänen synttäreidensä kunniaksi :) Ja oli tyytyväinen ylläriin.

  Vastaa
 2. Rena 1.8.2014

  I love sushi – unfortunately here on the Bavarian country side good sushi is so rare :(
  xx from Bavaria/Germany, Rena

  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 3. Tiina 1.8.2014

  Toi feikkisynttäri-postaus olikin multa jäänyt lukematta ja syykin selvisi. Menin tuona päivänä naimisiin <3 Se oli täydellisen ihana kevätpäivä kun maistraattiin kipitimme :) Yleensä lueskelen täällä aika säännöllisesti.

  Vastaa
 4. Ida365 4.8.2014

  heiiii beib mennään joku sunnuntai yhdessä sushi-buffaan pliis!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *