Mulla on ollut lähiaikoina vähän normaalirutiineista poikkeavia lauantaiaamuja, viime viikolla juoksin sen puolikkaan maratonin ja tänään aloittelin aamuni meikkaamalla kaverini Even. Olen varmaan aikaisemminkin kertonut, että toisinaan ystävät pyytävät minulta meikki – tai hiustenlaittoapua, ihan mielelläni heitän autan jos vain suinkin osaan ja aikataulut osuvat yksiin.

 

juhlameikki1Majn meikkivastaaotto valmiina heti aamusta, työpöytä mikä työpöytä!

juhlameikki2Pakolliset ennen ja jälkeen kuvat.

 

juhlameikki3Mikä ihana kaunotar, upea suklaasilmäinen eloveenatyttö Eve! En ehtinyt ottaa mitään vaihekuvia, sen verran napakka aikataulu meillä oli, kuvassa ei ole edes vielä ripsiliimat täysin kuivuneet.

 

juhlameikki4Eve halusi tummat silmät ja nudet huulet – ja sellaiset me tehtiin. Tummat silmänaluset saatiin piiloon Sisleyn Eye Concealerin ja Lumenen Blue Neutralizerin tehokombolla, vinkkinä vastaavan ongelman kanssa taisteleville.

 

juhlameikki5Tältä näytti työpöytä meikkisession jälkeen. Olimme molemmat tyytyväisiä lopputulokseen, eikä aikaakaan kulunut kovin paljoa, varmasti oltaisiin selvitty jopa alle tunnissa koko hommasta, jos oltais työskennelty hiljaisuudessa :D

Pitäisi ottaa jostain aikaa ja useamminkin treenailla meikkausta. Kamujen nassuja on aina kiva laittaa kuntoon, joskus muutama vuosi sitten tein muillekin esim. pikameikkejä omien päivätöiden puitteissa. Täydellisintä hommassa on jos meikattava on itse superinnoissaan lopputuloksesta ja ihastelee peilikuvaansa, toisinaan se on vain niin pienestä kiinni <3

-Maj

 

 

0 Comments

  1. Minna 6.9.2014

    Tosi kaunis meikki! Millä tuotteilla teit nuo Even ihanat nudehuulet? :)

    Vastaa
  2. Maj 7.9.2014

    Moikka MInna!

    Mä käytin huulten rajaamiseen: Rimmelin Lasting Finish rajauskynää, sävy 049 Natural
    Huulipuna oli: Rimmelin Nude Delight 700
    Kiilto oli: Diorin huulikiilto, Dior Addict 553

    Vastaa
  3. Born Grown 8.9.2014

    Upea lopputulos & kaunis nainen! Olin itse viime viikolla Sokoksen kutsu kauneuteen YSL:n meikkimallina. KIva kokemus! ;)

    Born Grown

    Vastaa
    • Maj 8.9.2014

      Varmasti oli, saitko hyviä vinkkejä omaan kauneudenhoitoon tai meikkamiseen?

      Vastaa
  4. Sanna 8.9.2014

    Tosi kaunis lopputulos!

    Vastaa
    • Maj 8.9.2014

      Kaunis oli mallikin :)

      Vastaa
  5. Saana 8.9.2014

    Siis aivan mahtava meikki ja varmasti juuri sitä, mitä meikattava uskalsi salaa toivoa :) Jos vaan joskus kerkeet niin täällä on varmasti pari muutakin väsynyttä äitiä, jotka kovasti kaipaava videota tuosta silmäalusten häivyttämisestä!

    Vastaa
    • Maj 8.9.2014

      Toivottavasti näin oli, tosin meikattava kertoi epämääräisen tarkasti, että mitä hän haluaa :D Voi video, en hallitse niitä yhtään, mutta pitääpä harkita. Kiitos ihanasta kommentistasi :)

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *