ttt_valkoinen1näytelmä valkoinen tampereentyöväenteatterityöväenteatteri tampere valkoinen lastennäytelmäRebekka ja Samuel pääsivät ensimmäistä kertaa teatteriin, kun olimme tänään Tampereen Työväen Teatterin Kellariteatterissa kutsuvierasnäytöksessä katsomassa lapsille suunnattua Valkoinen-näytelmää. Lapset eläytyivät tosi paljon esitykseen ja ihastuivat näytelmän hahmoihin, Trasselliin ja Pumpuliin.

Valkoinen on kaksikielinen näytelmä, se on toteutettu suomalaisen viittomakielen ja puhutun suomen kielen dialogina. Näytelmää suositellaan lapsen ensimmäiseksi teatterikokemukseksi. Vaikka etukäteen hiukan jännittikin miten se paikallaan istuminen sujuu, niin meidän 2-vuotias yllätti kaikki seuraamalla esitystä ihan lumoutuneena koko sen keston, n. 40 minuuttia. Alkoiko kiinnostamaan? Tästä pääset kurkkaamaan näytelmän teaser-videon ja katsomaan näytösajat.

Jälkispekuloinnit olivat ihan parhaita, lapset tuumailivat kotimatkalla omia lempivärejään ja kyselivät kaikenlaista näytelmästä. Oli kyllä ihana ilta <3

-Maj

0 Comments

 1. Lotta 9.9.2014

  kaunis sinä ja ihanat lapset :)
  nyt on kyllä pakko kysyä noista sun housuista. mistä oot noi löytänyt ja minkä tyyppiset ne on, legginsit vai niinku oikeet housut? en erota.. :–D
  ja kiitti älyttömästi sun blogista. mää niin tykkään, sun tyyli on älyttömän kiva!

  Vastaa
  • Maj 10.9.2014

   Kiitokset Lotta ja terkkuja koko porukalta, ihana saada tsemppaavaa palautetta. Mun housut on PU-legginsit ja olen ostanut ne Cubuksesta :)

   Vastaa
 2. sussu 10.9.2014

  Mikä on tuo ihana paita tuolla takin alla?

  Vastaa
  • Maj 10.9.2014

   Moikka Sussu! Se on vanha, Zarasta ostettu tunika. :) Mietin juuri, että luopuisin siitä, mutta sitten heitin sen päälleni pitkästä aikaa – ja se olikin ihan ok.

   Vastaa
 3. Inkkari 10.9.2014

  On täytnyt olla hyvä ku 2v on jaksanut keskittyä
  noin hyvin:)

  Vastaa
  • Maj 10.9.2014

   No oli, 2-vuotiasta jännitti aika kovasti aluksi <3

   Vastaa
 4. anniina 10.9.2014

  rebekalla ihana mekko :-) muutenkin ootte kyllä sellainen tyylikolmikko että!

  Vastaa
  • Maj 12.9.2014

   Kiitokset! Marimekon lastenvaatteet ovat kyllä aika ihania – ja supermukavia!

   Vastaa
 5. Mari 10.9.2014

  Sattuipas sopivasti, ostin just viime viikolla liput samaan näytökseen. Meillä tytöt 3- ja 6-vuotiaita.

  Vastaa
  • Maj 12.9.2014

   No totta, mukavia teatterihetkiä koko porukalle ja kerrohan sitten mitä tykkäsitte Valkoisesta! :)

   Vastaa
 6. K-S 11.9.2014

  Heii mistä toi sun iiiihana takki? :) taitaa olla syksytakki? ettei varmaa ihan talvella tarkene.. oon ite vaan ettiny just ton mallista ja vähän paksumpaa takkia.

  Nyt kun vaivauduin kommentoimaan jotakin, voisin kommentoida vähän lisääkin!

  Seuraan sun blogia ”säännöllisen epäsäännöllisesti”. Välillä käyn kurkkimassa tätä päivittäin, välillä kerran kuukaudessa, mutta pitkän aikaa oon blogias jo seuraillut. Vaikka sun elämä on niiin erilaista ku mun tällä hetkellä, on blogisi silti mielenkiintoinen. On kiva lukea erilaisesta arjesta, niitä positiivisia juttuja ja vähän negatiivisiakin:) Välillä kateellisena huokaillen, et olisinpa minäkin jo tossa ”elämän tilanteessa” :) Ja pakko vielä sanoa, et oot just aikalailla sellanen mami, jonka toivon itse olevani joku päivä – tollanen joka ei jää kotii nyhjäämää, tekee niitä omia juttuja, on muodikas, pukee lapsensa tyylillä, viettää lapsien kanssa aikaa(monipuolisesti) ja jaksaa panostaa esimerkiksi kotiin, sen kaiken muun ohella. Tai ylipäätänsä on tollanen äiti, joka ei elä vain lapsiaan varten, siis hyvällä tavalla tarkoitan, vaikea selittää:D Tällaisen kuvan oon siis blogin kautta saanut:)

  Enempään en tällä kertaa löpise:D Mutta oikein mukavaa syksyä sulle ja koko teidän perheelle :))

  Vastaa
  • Maj 12.9.2014

   Moikka!

   Tuo minun takkini on ostettu heinäkuussa Tukholmasta, COSin myymälästä. Se on kyllä ehdottomasti syys/kevättakki, kun siinä ei ole ollenkaan vuorta.

   Huippua kun jaksoit kommentoida, viestit lukijoilta on ehdottomasti ihan parhaita juttuja tässä bloggaamisessa. Aloin itsekin viestisi luettuani miettimään, että millainen äiti oikein olenkaan? Tarvitsen kai aika paljon niitä omia juttujani ja aikaa pelkästään itselleni, että saan oman pääni pidettyä kasassa arjen keskellä. Oli se sitten itsekästä, tai ei. Paljon myös tulee touhutta kaikenlaista lasten kanssa, ollaan melkolailla aina liikenteessä, tarpeeksi kun on actionia niin viihtyy lapset ja mamma.

   Jokatapauksessa lapset ovat minulle niin rakkaita, perhe on tälle mammalle tärkein asia koko maailmassa ja ehdottomasti parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut <3 Silti, tämä perhe-elämä vaan on aikamoista tasapainottelua monienkin asioiden kanssa, mutta yritän ottaa niin rennosti kuin pystyn, keskittyä hetkeen ja nauttia elämästä. Ota sinäkin kaikki ilo irti tämänhetkisestä tilanteestasi <3 Superihanaa syksyä sinulle!

   – Maj

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *