Ystäväni Ida on tarkka siitä, mitä hänen lautaseltaan löytyy. Ida arvostaa ruuan puhtautta ja luonnollisuutta ja hänen keittiössään kokkaillaan sapuskaa mahdollisimman monipuolisista, aidoista ja tervellisistä raaka-aineista, arvostan neidin ruokaperiaatteitaan todella korkealle. Hänen blogistaan löytyy tosi paljon reseptejä, ruokapaikka-suosituksia ja muutenkin spekulointia ravinnosta, uuu, toisin kuin täältä Magicpoksista… Ei meilläkään mitään einessafkaa vedetä, mutta tunnen välillä pienen piston sydämessäni, pystyisin parempaankin.

Idan kanssa kuitenkin hurautettiin tehosekoittemella tuossa yksi päivä terveellinen ja taivaallisen makuinen smoothie, josta meillä tykkäsi ihan koko perhe. Itselleni tästä tuli vakkarisetti, eikä vähiten sen terveellisyyden ja helppouden takia – maistuu myös flunssaisena btw. Laitetaan siis resepti jakoon:

smoothie1Majn ja Idan voimapirtelö

– 1 omena (anoppilan omppupuusta)
– Valion kolmen hedelmän tuoremehua (kunnon loraus)
– Banaani
– Pussi kesän mansikoita pakastimesta
– Chia-siemeniä 2 rkl (liota ensin vedessä)
– Puhdistamon Marjasmoothie jauhetta 2 rkl

 

smoothie2 smoothie3 smoothie5 smoothie6 smoothie7Niin herkullista, toimii jälkkärinä tai välipalana. Mitäs jos tarjoaisikin vieraillekin smoothien pullakahvien sijaan ensi kerralla? ;) Lapsetkin innostuivat kovasti, suosittelen!

-Maj

 

 

0 Comments

 1. mimma 7.9.2014

  Kiitti paljon ohjeesta! Näyttää hyvältä ja ohjekin helpon oloinen! Tätä täytyy siis kokeilla!:)

  Vastaa
 2. Born Grown 8.9.2014

  Nimenomaan! Miksi aina pitäisi vieraille tarjota pullakahveja. Olen kanssa yrittänyt päästä tuosta tavasta ja ajatusmaailmasta eroon kynsin ja hampain. Lapsethan ei pullaa kaipaa jos sitä ei ole näkyvillä.

  Viime kerralla tehtiin vieraille herkkusmoothieta ja voi kun se loppu ihan liian nopeasti kesken. ;D

  Born Grown

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *