Tykkään käyttää mustaa väriä lapsillani, viime vuonna hankin molemmille Mini Rodinilta mustat talvitakit. Tummansininen on myös alkanut kovasti miellyttää silmääni ja siihen on  helppo yhdistellä eri värejä ja asusteita, ihan kuten mustaankin. Rebekalle ostin viime keväänä tämän postauksen kuvissa näkyvän sinisen takin, ja nyt syksyllä se on ollut jälleen  kovassa käytössä, ehkä hiljalleen jo viimeisiä kertoja. Vanha toppatakki (104/110) onneksi  mahtuu päälle, ja ensi talvena pikkuveli saakin sen. Suosin mustaa väriä arvokkaimmissa ostoksissa mm. siksi, että se käy loistavasti molemmille. Tämä kuvien vk-takki tosin on sen verran tyttömäinen, että en sitä lähtisi Samuelille pukemaan, vaan se lähtee kiertoon.

 

lastenasut1 lastenasut2 lastenasut3 lastenasut4 lastenasut5Mitähän Sampalla on mielessä? :D Rebekan takki ja kengät on Zarasta, farkut ja huivi H&M:ltä ja sormikkaat on Name It -merkkiä.

 

lastenasut6 lastenasut7Tuo Rebekan asu ei kyllä ehkä ole mikään paras ulkoiluun/retkeilyyn, mutta tultiin extempore suoraan kaupungista pyörähtämään Pyynikillä, joten näillä sitten mentiin :)

-Maj

0 Comments

  1. Rena 2.10.2014

    What a stylish little girl! Remember that my daughter owned a similar jacket when she was little, but honestly she didn’t have such cute boots :)
    xx from Germany/Bavaria, Rena

    International giveaway: Top form by the reasons of problems
    http://www.dressedwithsoul.com

    Vastaa
  2. Nella 2.10.2014

    Ihania syyskuvia <3

    Vastaa
  3. Inkkari 2.10.2014

    Söpöjä kuvia, Sampan ilme tosi veikeä tuossa yhdessä kuvassa:)

    Vastaa
    • Maj 2.10.2014

      Haha, niin on! Jotain jekkuja sillä varmasti oli mielessä :P

      Vastaa
  4. Murina 2.10.2014

    Pipo Rebekalle vielä päähän, niin ei tule vilu/auringonpistosta.

    Vastaa
    • Kaisa 2.10.2014

      Jos Suomessa saa lokakuussa auringonpistoksen niin aika hyvin…

      Vastaa
      • Maj 2.10.2014

        Joo, ei ollut ehkä auringonpistoksesta pelkoa, ampparipistosta kylläkin…IIKs! Oli ihanan lämmin syyspäivä, en usko, että Rebekkaa paleli, kiitos kuitenkin huolenpidosta.

        -Maj

        Vastaa
  5. Elina 2.10.2014

    Ihana takki ja sopii hyvin Rebekalle. Meillä on kans neidillä muutamia ulkovaatteita tummansinisenä ja tykkään niistä kovasti. Ps. Mikäli takista joskus luovut niin laitahan mulle spostia ;)

    Vastaa
    • Maj 2.10.2014

      Moikka! Mä kyllä luulen tosiaan, että ensi keväänä tuo ihana takki ei mahdu enää Rebekalle, harmi vaan. Jos unohdan laitella viestiä, niin laita mulle mailia osoitteeseen magicpoks@gmail.com

      Vastaa
  6. Päke 2.10.2014

    Kauniit vaatteet suloisilla lapsosilla. Upea kuva tuo ensimmäinen. Olet taitava kuvaamaan.

    Vastaa
    • Maj 3.10.2014

      Voi kiitos Päke, niin kauniisti sanottu :))

      Vastaa
  7. juuli 2.10.2014

    miksei sampsukasta ole enään juuri kuvia? tai kasvot rajattu pois? onko turvotus liikaa ja sulle noloa? et halua näyttää ah niin täydellisestä perheestä mitään ”ei niin täydellistä”. kertoo paljon susta. olisiko se niin kauheeta jos teillä ei aina kaikki oo vimosen päälle. saatte ilmatteeks vaatteitA ja blogista saa vaan kuvan kun kaikki on niin hienoo ja reissut maksetaan mut sit kotona onki toinen tilanne. ja miks tuntuu et oot ihann koko ajan menossa jossain ilman lapsia? ja toinen tyrkätty tarhaan kun ite oot himassa ja paistat tyyliin lettuja……..

    Vastaa
    • Maj 2.10.2014

      Hei taas Juuli!
      Mulle tuli tästä paha mieli, ihan vaan sun omasta puolesta. Kannattaisi keskittää kaikki se energia minkä käytät tähän vihaamiseen niin mielummin johonkin hyvään asiaan. Minusta tai meistä sinun ei tarvitse kantaa huolta, me kyllä pärjätään. Tämä on nyt viimeinen kommentti, minkä julkaisen sinulta. Ihan vain siksikin, että muiden ei tarvitse lukea näitä.

      -Maj

      Vastaa
      • aino 3.10.2014

        Hyvä Maj, juuri noin!

        Vastaa
    • Jet 3.10.2014

      No hoh hoijaa, los urpous a’la katkeruus päässyt valloilleen? Ha ha haaa!

      J.

      Vastaa
  8. jenni. 7.10.2014

    Mä voin ostaa ton takin, kun jää teillä pieneks!! :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *