Juhlakausi on startannut ja varmaan moni jo pyörittelee mielessään asuvaihtoehtoja kauden kekkereihin? Minullakin on muutama kiva tilaisuus tiedossa, joten kävin tomerasti oman vaatekaappini kimppuun, tuumaten ja rakennellen mahdollisia omia pikkujouluasujani – ja samalla kuvailin hommaa tänne blogiin, jos kenties te saisitte jotain ideoita tai vinkkejä omiin asuihinne? No, katsotaan!

 

pikkujoulu_hameet1 pikkujoulu_hameet2Pieni kimaltava, glitter- tai paljettihame on helppo ratkaisu, niihin olenkin törmännyt vähän joka puolella, itselleni on kertynyt muutamia erilaisia hamosia kaappiin tässä vuosien varrella. Yhdistäisin säihkyvän hameen rennosti neutraaliin, vaaleaan tai mustaan, pehmeään neuleeseen tai vaihtoehtoisesti väljään juhlavampaan paitikseen, vähän tilanteesta riippuen.

 

pikkujoulu_yläosatKaksi ylimmäistä yläosaa ovat hiukan vajaamittaisia ja yhdistelen ne mieluiten korkeavyötäröisen hameen kanssa. Musta pörröpaita on ehtinyt olemaan jo monessa mukana, tsekkaa vaikka tämä ja tämä asu. Pörröpaitaa olen käyttänyt myös nahkahousujen kanssa. Naapuribloggaajani Hanna vinkkasi hetki sitten huikeista party-pöksyistä, siinä on kelpo asuvaihtoehto housuja rakastavalle. Housutyyppi voi myös heittää kullankimalteisen jakun päälle ja lookki muuttuu kädenkäänteessä astetta juhlavammaksi.

 

pikkujoulu_nahkahameOman vaatekaappini kulmakiviä ovat ehdottomasti nahka- ja pu-alaosat, niin hameet kuin housutkin, ne taipuvat niin moneen :)

 

pikkujoulu_mekkojaMekko on itselleni ehkä se helpoin vaihtoehto juhliin, musta mekko menee vuodesta toiseen ja vaihteluahan saa tietenkin aina asusteilla. Jos hihaton ei ole vaihtoehto, etkä ole jakkuihmisiä, niin valitse pitkähihainen mekko – ja ongelma on ratkaistu.

Vasen ylärivi: Selected Femme, Zara, Mango
Vasen alarivi: Zara, River Island, Mango

pikkujoulu_haalariOlin ihan unohtaa haalarit! Juhlava haalarihan on mitä mukavin ja kätevin, eikä tarvitse miettiä mihin yhdistää :) Tässä oma haalariasuni viimevuodelta.

 

pikkujoulu_kengät3Sama tummanpuhuva väriskaala toistuu kengissäni, en ikinä onnistu löytämään itselleni pirtsakan värisiä korkkareita. Yhdet täydellisen istuvat mustat sekä yhdet iloisen väriset yksilöt täydentäisivät  kivasti kenkäkaappiani.

 pikkujoulu_knegät2Topshop

 pikkujoulu_kengät1Zara

 

Sitten sovittelemaan niitä asuja! En lähtenyt etsimään erikseen asuun sopivia koruja, enkä muitakaan asusteita, sen verran tässä vierähti aikaa ilman sitäkin, mutta tottakai ne pienet jutut olisivat tuoneet lisän jokaiseen asuun.

pikkujouluasu_nahkahame3Tämä asu on ehkä hiukan arkinen, mutta mielestäni kelpo rennompiin menoihin.

pikkujouluasu_nahkahamepikkujouluasu_nahkahame2Paita – River Island
Hame – Vero Moda
Kengät – Zara

 

pikkujouluasu_kellohameItselleni tulee kellohameesta heti tosi tyttömäinen olo! Omasta kaapistani ei löytynyt mitään paremmin istuvaa, niukempaa yläosaa, mutta kokeilin kuitenkin kahta erilaista, mitä sanotte seuraavista?

 

pikkujouluasu_kellohame2pikkujouluasu_mustakellohameHame Zara, valkoinen paita Bik Bok ja ylämmän kuvan paita Selected Femme.

 

pikkujouluasu_glitterViime vuonna käytin glitterjakkua ainakin Bonnierin pikkujouluissa. Väljähkö jakku näyttäisi aika kivalta napakoiden housujen ja korkeiden korkojen parina?

 

pikkujouluasu_sporttiKaveriporukan pikkujouluun saattaisin pukea tämän Zaran sporttisen mekon, joka on avoin selästä. Mekko on joustavaa materiaalia ja se on mukava päällä. Olenko muuten ainoa, joka kuvailisi mekkoa sporttiseksi? Mulle se sporttinen fiilis tulee materiaalista ja valkoisista tehosteraidoista.

 

pikkujouluasu_kulta1Simppeli kultamekko Selected Femmeltä.

 

pikkujouluasu_kulta2Tässä mekossa juju on pussittavassa yläosassa sekä avoimessa selkämyksessä.

 

pikkujouluasu_glitter1pikkujouluasu_glitter2pikkujouluasuglitter3Erittäin istuvan midi-mittaisen River Islandin mekon ostin Tukholmasta viime viikolla, ajattelin ehkä käyttää mekkoa Itsenäisyyspäivän juhlamenoissa. Mekko on omasta mielestäni vähän siinä mauttomuuden rajoilla, mutta kuitenkin päätin, että se on enemmän hieno, mitä härski. Glitterisäihke ei välity yhtään kuvasta, mutta mekko päällä jätän konkereettisestikin pienen glittervanan jälkeeni :D Onko mekko mielestäsi liian makkarankuori vai saatko siitä positiiviset taitoluistelijafibat? 

Olisi kiva kuulla mistä asusta piditte eniten? Tai saitteko mitään idiksiä omiin pikkujouluasuihinne? 

-Maj

 

 

 

0 Comments

  1. Emma 13.11.2014

    Mun mielestä toi vika mekko on ihan paras! Tuo helman pituus tekee niin paljon, sama mekko jo vaikka 5cm lyhyemmällä helmalla vois olla vähä too much mut tuo pituus ja mustat avokkaat tekee siitä ihan täydellisen. Sukkahousut vielä tuohon ja joku turkis niin olisin ihan valmis talsimaan jouluisessa Pariisissa johonki tosi hienoon ravintolaan (koska tommoseen tilaisuuteen ihan oikeesti, JEE, on asu etsinnässä).. :p Ehkä mun täytyy etsiskellä jos tuo löytyis jostain nettikaupasta myös mun luo aijaaaiii

    Vastaa
    • Maj 13.11.2014

      Voi vitsit, kuulostaa ihanalta tuo Pariisi! Mukavaa reissua ja toivottavasti sopiva mekko löytyy jostain netin uumenista :)

      Vastaa
  2. Mursu 13.11.2014

    Tuo mekko on ihana sinun ylläsi!! Istuu kuin hanska ja on kuin tehty itsenäisyyspäivän juhliin :)

    Vastaa
    • Maj 13.11.2014

      Voi vitsit, olipas ihanasti sanottu, itse vähän jännitän tuossa mekossa, sillä se on niin vartalonmyötäinen, että huh-huh!

      Vastaa
      • annaM 14.11.2014

        Sinä jos kuka voit käyttää tuollaisia vartalonmyötäisiä ihanuuksia! Että ihan rohkeesti vaan! :D Pikkujouluissa mieluummin överit kuin vajarit ;)

        Vastaa
  3. sini 13.11.2014

    Kaikki ihania, mutta mielestäni kellohelmainenhame ja valkoinen paita oli aivan ihana yhdistelmä!! Kiva postaus :)

    Vastaa
    • Maj 13.11.2014

      Hei ihan mahtavaa, että tykkäsit, postauksen tekemisessä oli nimittäin omat haasteensa, kun ei ollut kuvaajaa.

      Vastaa
  4. Laura 13.11.2014

    Kivoja asuja :) minun silmiini osui tuo glitterjakun yläpuolella oleva asu.. se on ihanan tyttömäinen. Ja toinen mitä kokeilisin olisi se valkoinen pitkähihainen paita ja hopea hame :)

    Vastaa
    • Maj 13.11.2014

      Jeps, nuo vaatteet ovat aika helposti yhdisteltävissä. Se hame muuten maksoi muistaakseni euron, haha, muistan siitä, että siskoni sanoi, että en varmasti koskaan tule pitämään sitä, sillä se oli kaapissani pitkään käyttämättömänä, hintalappu paikallaan – mutta loppujen lopuksi toisin kävi!

      Vastaa
  5. Inkkarit 13.11.2014

    Alimmaisena oleva mekko , kellohame ja valkoinen paita, nämät kaks taisi mennä kärkeen.

    Vastaa
    • Maj 13.11.2014

      Selvä juttu – kellohame on myös oma lempparini!

      Vastaa
  6. riikka 13.11.2014

    Moi, vika on ihanin. Koska tuo valkoinen kauluspaidantyyppinen on hankittu. Löytyisköhän niitä vielä? Mäkin haluaisin :)

    Vastaa
    • Maj 13.11.2014

      Kiitokset Riikka, valkoinen kietaisuhenkinen kauluspaita on River Islandin :)

      Vastaa
  7. Lil 13.11.2014

    Kultainen mekko on kaunein. Myös kellohelmat sopii sulle ja vika mekko ei oo yhtään mauton, tyylikäs!

    Vastaa
    • Maj 13.11.2014

      Kiitos Lil, ehkä uskallaudun glittermekossa sinne itsenäisyyspäivänpirskeisiinkin :)

      Vastaa
  8. Ansku 13.11.2014

    Kaks vikaa on upeita! Samoin pörröpaita kellohelman kans toimii. :)

    Vastaa
    • Maj 13.11.2014

      Kiitos Ansku! Pörröpaitaa voisi varmaan jo kutsu luottovaatteeksi, sitä on meinaan pidetty – ja paljon :)

      Vastaa
  9. sussu 13.11.2014

    Viimeinen on tosi kaunis. Itsestäkin tyköistuvissa on jotenkin hiukan epävarma olo,mutta minusta näytät siinä tosi kauniilta ja se korostaa sun kauniita piirteitä. Selkäosa myös plussaa

    Vastaa
  10. Petu 13.11.2014

    Kaikki oli niin kauniita <3 mutta ehdottomasti vimppa oli paras, ihan huikeen näköinen sun päällä :)

    Vastaa
  11. Noora j 13.11.2014

    Minusta mekko on ihana ! Sopii sinulle tosi hyvin! Muutenkin olet tosi kaunis! Ps. Olen se kuka kerran puistossa kysyi bloggaatko ja kerroit blogisi osoitteen :)

    Vastaa
  12. Nina 14.11.2014

    Mä pidin eniten kellohameesta sen molemmilla paitayhdistelmillä. Ihanat! :)

    Vastaa
  13. Elina 14.11.2014

    Nuo kellohelma-asut oli minun mieleen, tosi kauniita molemmat! Valkoinen ehkä vähän pirteämpi kuin tuo kokomusta. Eikä viimeinenkään mekko huono ollut!

    Vastaa
  14. Piia 14.11.2014

    Hei, tekisitkö pienen alusasu-postauksen? Ei nyt välttis omistasi, heh, vaan yleensäkin siitä, millaiset alusasut tekisivät juhla-asuun sen viimeisen silauksen, you know.

    Kaunein tuo viimoinen mekko!

    Vastaa
  15. Beda 14.11.2014

    Tuo vika mekko on ihana!! Sopii hyvin sinulle! :)

    Vastaa
    • Maj 16.11.2014

      Kiitos viestistäsi, kiva kuulla, että tykkäsit :)

      Vastaa
  16. Aurora 14.11.2014

    Oi, tuo kellohame ja pörröpaita, kerrassaan suloinen yhdistelmä! <3 Eikä tuo viimeinen mekkokaan ollenkaan paha ole, kun on kuitenkin pitkät hihat :)

    Vastaa
    • Maj 16.11.2014

      Hei mäkin tykkäsin pörröpaidasta ja kellohameesta, puin sen setin päälleni just eilen :) Kiitos mielipiteistäsi siis :)

      Vastaa
      • pikaista apua tarvitsen 17.5.2015

        kuinka pitkä toi musta kellohame on??:)

        Vastaa
  17. Saana 14.11.2014

    Mun suosikki oli taas tuo selected mekko, musta ihan täydellinen talven juhliin!! Ite koen helpoksi just jonkun näyttävämmän hameen ja simppelin yläosan. Esim. noi paljetti hameet on näyttäviä, mutta kuitenkin mukavia päällä. Näin äitinä tulee aika harvoin juhlittua kunnolla, joten oon huomannut, että samoja settejä vähän vuodesta ja tilaisuudesta toiseen vaihtelemalla, pääsee jo pitkälle :) Ehkä jonkun uuden kimalluksen hommaan tähän sesonkiin, jos osuu kohdalle.

    Vastaa
    • Maj 16.11.2014

      Näinpä, todellakin, vanhassa vara parempi, vai miten se meni xD Toisaalta joskus tekee mieli pukea jotain uutta ja ihanaa päälle, vaikka just täydentämään sitä vanhaa :)

      Vastaa
  18. SatuKoo 14.11.2014

    River Islandin mekko istuu sinulle täydellisesti, näyttää todella hyvältä!
    Tykkäsin myös kellohameeseen yhdistettynä molemmista yläosista. Myös Selected Femmen kultamekko on kaunis.
    Nyt pitäisi sitten keksiä, mitä itse pukee päälle tämän illan pikkujoulusyöminkeihin ;)

    Vastaa
    • Maj 16.11.2014

      Kiitos kommentistasi, toivottavasti pääsit hyvillä fiiliksillä lähtemään – ja löysit sellaisen asun, jossa viihdyit?

      Vastaa
  19. Rachel 15.11.2014

    Nyt täytyy kyllä udella sitä että mikä huulipuna sinulla kuvissa on? Ihana sävy, kirkas punainen, mutta ei kuitenkaan liian kirkas. Pikkujoulumeikeistä olisi kiva lukea myös.

    Vastaa
    • Maj 16.11.2014

      Moikka mulla on vanha Max Factorin-puna, sävy Ruby Tuesday, 715 :)

      Vastaa
  20. Marianne 16.11.2014

    Tosi kiva postaus!!! Antoi hurjasti lisää ideoita ja näkökulmaa! :) Itse tykkäsin eniten ensimmäisestä asusta ja kahdesta viimeisestä mekosta! :)

    Vastaa
    • Maj 16.11.2014

      Voi miten kiva kuulla, kiitos Marianne :)

      Vastaa
  21. Beauty Follower 16.11.2014

    Gorgeous mini skirts!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *