Juhlat Ilveksessä sujuivat tosi kivasti eilen, toki siitä saa hiukan nyt kärsiä, kun tuli valvottua niin pitkään. Nopealla vilaisulla tulin siihen tulokseen, että näillä kekkereillä oli eniten erilaisia glitter- ja paljettiasuja. Monilla oli asuja, joissa tosi samantyyppistä kuosia, mitä mun mekossa ja Idan haalarissa. Paljon toki oli muutakin, perinteisesti myös niitä pitkiä tafti-iltapukuja, jotka eivät ehkä omaan tyylini istuisi.

 

ilves_asu1ilves_asu2Mekko – River Island
Laukku – Michael Kors
Kengät – Zara

ilves_asu3 ilves_asu4ilves_asu5Lindan ihanan muhkean nutturan takaa kurkistaa mitkä muutkaan kuin pupunkorvat, oliko taas pakko? näköjään :D

Tuossa käytävällä valo vaihteli ja kuvaaminen oli vähän haastavaa, mutta nämä muutamat otokset sain haalittua kasaan. Tänä iltana päästään sitten ihailemaan pukuloistoa oikein kunnolla, jes!

-Maj

0 Comments

  1. iida 6.12.2014

    Jotenkin tommonen puoleen pohkeeseen yltävä hameen/mekon mitta tuo mun mieleen jollain tapaa tätimäisyyden :D vaikkakin toi sun mekon ihana glitterkuosi taas on kaukana tätimäisyydestä :D

    Vastaa
    • Maj 7.12.2014

      Niin ymmärrän pointtisi, vaikka itse olen toista mieltä. Tuolla kuosilla ja avonaisella selällä lyhyt helma olisi omaan makuuni aivan liikaa :)

      Vastaa
  2. inkkari 6.12.2014

    Ihana tuo sinun asu

    Vastaa
    • Maj 7.12.2014

      Kiitokset :)

      Vastaa
  3. Helmi 6.12.2014

    Mekko on upea ja pituus juuri oikea! Ei aina tarvitse olla sellaista miniä, tuo pituus sopii täydellisesti. Sen sijaan laukku oli ehdottomasti nou nou… Liian halvan näköinen teinilaukku upean asun parina :/

    Vastaa
    • Maj 7.12.2014

      Jaahas, vai teinilaukku! :)

      Vastaa
  4. Noita nokinenä 6.12.2014

    Tylsä ku niin tummia asuja kaikki:/ toki tuo glitter oli kiva

    Vastaa
    • Maj 7.12.2014

      No hei ei mitään niin pahaa, ettei jotain hyvääkin :)

      Vastaa
  5. Tiina 6.12.2014

    Mielestäni asunne ovat sopivia random baari-iltaan, mutteivät Ilveksen Itsenäisyyteen. Kai sitä joskus voi pukeutua juhlavamminkin… Asujenne ja taftin väliin mahtuu aika paljon muutakin. ;)

    Vastaa
    • Maj 7.12.2014

      Ei mulla ollut tuolla laisinkaan alipukeutunut olo :)

      Vastaa
  6. Mari 7.12.2014

    Sinulla on kaunis asu ja Lindalla myös. Mutta mitkä ihmeen kengät on Idalla?! Järkyttävät! Ei todellakaan juhlavat.. Ja vielä sukkahousuilla.. En tykkää!

    Vastaa
    • Maj 7.12.2014

      Idalla on Asoksen traktoripohjakengät, mun mielestä ne on kyllä aika mageet, vähän erilaiset?!

      Vastaa
  7. Epsis 7.12.2014

    Niin mielelläni näkisin päälläsi useammin jotain rokahtavampaa, hipimpää tai sporttista (mitä sinulla usein onkin). Rouvamaisuus saa multa valitettavasti alapeukkua! Sä oot niin nuori, rouvalta ehtii näyttää sitten nelikymppisenäkin. Niin, ja näkisin mielelläni hiuksesi useammin ylhäällä ja kiinni (vaikka tiedän että jatkojen kanssa se on hankalaa).

    Vastaa
    • Maj 7.12.2014

      Mutta… Mähän olen rouva!

      Vastaa
      • Epsis 7.12.2014

        Joo, mutta oot ihan killeri joku Makia-pipo päässä tai Niket jalassa… Mikset sit rokkimuidunakin? Tukkaa suoraksi tai kiinni, vähän niittiä, revittyä farkkua, t-paitaa…ja sen sellaista;) No mut nää on näitä!

        Vastaa
  8. Eve 7.12.2014

    Upea asu ja upea sinä, tuo mekko on tosi kaunis<3

    Vastaa
    • Maj 7.12.2014

      Olipas virkistävää kuulla :D Sä olet aina niin suloinen :)

      Vastaa
  9. eini 7.12.2014

    En tajua miten tuo asu voi tosiaan näyttää niin tanttamaiselta :D Pituus on mielestäni ok (varsinkin jos selkä on avoin) eikä materiaalikaan nyt äkkiseltään niin tätimäiseltä vaikuta. Mutta jotenkin tuo mekko tekee kropasta ihan hassun mallisen, ihan kuin peppu roikkuis ihan jossain muualla kun sen pitäis tai jotain muuta outoa :D Itse olisin myös valinnut siistin kirjekuorilaukun. Ja jos mekossa on avoin selkä, olisi korkealla nutturalla olevat hiukset olleet upea valinta. Mua alkaa noi mammakiharat jo kyllästyttää joka paikassa :D Mut hienoina ootte kaikki ollu, näähän on vaan tällaisia näkemysjuttuja.

    Vastaa
    • Maj 7.12.2014

      Moikka!

      Jotenkin en ole kauhean yllättynyt tästä kommentista, koska edellisillä kerroilla kirjoittelit näin:

      ”kaunista nilkkoihin asti ja sitten… totaalirepeäminen:D”

      ”Tuota säkkiä ei hyvällä tahdollakaan voi sanoa klassikoksi”

      ”Tuo tyyli sopii sulle, mut ei siinä oo mitään inspiraatiota muille.. ”

      ”Yllättäen taas blogistin vastaus pyörii vain oman navan ympärillä. Kyllä, poikasi sairastaminen on hirveän surullista (ja pikku supermiehelle paljon voimia ja tsemppiä!) mutta on se jo tullut kaikille selväksi aika monta kertaa.”

      Kiitos taas,

      Maj

      Vastaa
  10. EllaM 7.12.2014

    Mä en voi ymmärtää miten tää asu sai näin paljon negatiivista kommenttia. ?? Ite en ookaan mikään miniminimekkojen ystävä enkä nää tossa mitään täti- tai tanttamaista. Harvoin kommentoin, mutta mielestäni tää oli tosi onnistunut valinta ni oli pakko kertoa se. Yllåtyin kyllä, miten moni oli ihan erimieltä. Mutta siis, olet upea Maj!

    Vastaa
    • Maj 11.12.2014

      Kiitos ihanasta viestistäsi ja tietty tsempeistä :)

      Vastaa
  11. Marianne 8.12.2014

    Todella onnistunut asu ja mielestäni just passeli itsenäisyyspäivän juhlintaan! Näytät upealta!! :)

    Vastaa
  12. nn 8.12.2014

    Näytät tässä jotenkin paksummalta, kuin oikeasti olet. Kauheat kengät Idalla.

    Kengistäsi tykkään, voisin käyttää itsekin noita..

    Vastaa
  13. juuli 8.12.2014

    kyllä on tosi tätimäinen asu munkin mielestä. ja välillä vois hiukset olla nutturalla tai jotain muuta uutta.

    Vastaa
  14. Arja 8.12.2014

    Kauniina olet kuten aina! Asukokonaisuus on täydellinen! Tykkään!! :)

    Vastaa
  15. Katja 9.12.2014

    Olipa liuta ikäviä kommentteja! Mielestäni mekko on kaunis ja kun on nähnyt sen avonaisen selän, ei ole kyllä tätimäinen. Makuasioita nämä kai ovat, mutta tuntuu jotenkin hassulta että vaan lytätään.

    Vastaa
  16. Joliel 9.12.2014

    Ihmeellistä angstailua täällä kommenttiboksissa :D Vaikuttaa vähän siltä, että riippumatta Maj:n asuvalinnasta mikään ei tunnu kelpaavan. Mun mielestä näyttää todella hyvältä! :)

    Vastaa
  17. Nelli 9.12.2014

    Ihanat asut kaikilla! Varsinkin sun mekko on super wau!! Mekon pituus ja avonainen selkä tasapainottavat mun mielestä täydellisesti toisiaan!

    Vastaa
  18. Jenna 9.12.2014

    Tyylikäs ja kaunis asuvalinta! :) ja mä sit niin pidän noista ”mammakiharoistakin” ;)
    Pakko sanoa, että mä en ymmärrä tätä negatiivista arvostelua ja ajoittain jopa selvää haukkumista! Missä on ystävällisyys ja no, ihan vaan käytöstavat? Kaikki ollaan aikuisia kuitenki…?

    Lämmintä joulun odotusta teidän koko perheelle <3

    Vastaa
    • Maj 11.12.2014

      Mä en tiedä miks ne on mammakiharat? Osaatko sä sanoa muuten? Ehkä siksi kun oon mamma ja mulla on kiharat? Mene ja tiedä :D

      Vastaa
  19. Terhi 9.12.2014

    Minunkin mielestäni nimenomaan tyylikäs ja kaunis puku. Tilaisuuteen tilaisuuden vaatimalla tyylillä, ei näihin juhliin rokkityylillä olikein sopisi mennäkään. Tykkään kovasti, itsellenikin voisin kuvitella, vaan en tällä kropalla…

    Vastaa
  20. Jenni 9.12.2014

    Kaunis asu kenkineen, ehkä olisin valinnut toisen laukun. Eikä todellakaan mitään alipukeutumista, just sopiva Ilveksen juhliin!
    Makuja on monia, pääasia että itse on tyytyväinen.:)
    Upea olet!

    Vastaa
  21. Silvia 9.12.2014

    Nappivalinta Maj! ♡ Pidän asustasi ja kiharat vaan sopii sulle niin hyvin!
    Makunsa kullakin, mutta kauniisti on silti puhuttava kommentoijat.. :)

    Vastaa
  22. Ulpu 11.12.2014

    Ihme kommentteja, miten ihmiset kehtaa! Kai sitä ajatellaan, että bloggaajalle voi sanoi ihan mitä sylki suuhun tuo. Minusta sinun mekko oli kaunis ja tuolla vartalolla etenkin. :)

    Vastaa
    • Maj 11.12.2014

      No täällä on muutama meikän kestovihaaja kommentoimassa :D

      Vastaa
  23. iitu 11.12.2014

    kaunis oot ja aina todella tyylikäs:) kateelliset ihmiset antaa negatiivista kommenttii koko ajan. eiköhän ne kannata jättää omaan arvoonsa…. jos ei oo hyvää ja positiivista sanottavaa niin kannattaako sanoo mitään. rakentavankin kritiikin voi kirjoittaa rakkaudella, positiiviseen sävyyn. muistakaapa se:))

    Vastaa
    • Maj 11.12.2014

      Juu, kritiikki ja haukkuminen on eri asioita :)

      Vastaa
  24. Niiina 19.1.2015

    Moikka!

    Mää tulin lukemaan nämä kommentit, kun kerroit tämän asun saaneen paljon risuja. Whyyyy??? Minusta tämä(KIN) on upea!!! Sinun päällä!! :) ja laukku, mä en edes sen enempää kiinnittänyt siihen huomiota, kunnes luin kommentit. Siiis kaikkeen ihmiset takertuuu!!!
    Vai Mammakiharat??!! ihan törkeen upeet ainakin! Mä tykkään! On myös ihanaa, ku vaihtelet sun tukan väriä.. Itse kannatan tummaa vaaleilla raidoilla! :)

    Eihän kaikki toki voi olla samaa mieltä kaikesta tai mistään.. Mutta silti aikamoisia risuja! Kiva, kun kettuilet takaisin ;)
    Huippublogi!!!! Ollu jo monta vuotta mun suosikki!!! :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *