Marraskuussa olen ollut ihan liikaa luolanainen, useina päivinä en ole tippakaan välittänyt, siitä miltä näytän. Hiukset harittaen ole tehnyt kotihommia ja töitä tietskarilla. Lapsetkin ovat joskus huomauttaneet, että äiti sun paita on väärinpäin, jep ja bonuksena vielä nurinpäin. Ja okei, yökkäripaita päällä 24/7, hirweän kätewää…

Mukavuudenhaluisuus onkin sitten toinen juttu, tähän pilkkopimeään aikaan on ihana kääriytyä jättimäiseen takkiin ja köpötellä lenkkarit jalassa paikasta toiseen. Ottaa vähän lomaa naisellisuudesta, olematta siltikään luolanainen.

chihuahua 1 chihuahua2 chihuahua3 chihuahua5 chihuahua6 chihuahua7 chihuahua8Takki – Cubus
Neule – Gina Tricot
Farkut – H&M
Kengät – Nike

 chihuhua4Metsurinainen.

Mua hymyilyttää ihan joka kerta kun isken nuo Air Forcet jalkoihini, sillä en kestä, että ne maksoivat alle neljäkymppiä. Täydellinen ostos kaikinpuolin.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *