perjantaifiilis1 perjantaifiilis2 perjantaifiilis3 perjantaifiilis4 perjantaifiilis5 perjantaifiilis6 perjantaifiilis7peppepe perjantaifiilis8Päikkyreput on heitetty naulaan jo eilen, otimme varaslähdön viikonloppuun. Lasten kanssa ollaan vietetty vapaapäivää, veljenikin tuli jo eilen kylään ja lapsista oli mukava herätä, kun he löysivät hänet yläsängystä kuorsaamasta. Itseasissa veljeni nousi ylös  (vai pitäisikö sanoa laskeutui alas?) sängystään aamulle ennen minua touhuilemaan lasten kanssa. Tyynyistä tehtiin löhölinnoitus alasänkyyn, siellä oli hyvä chillata ja lueskella kirjoja. Samuel treenaa pukemishommia, hän valkkasi itselleen lempparipaidan päälle. Jep, ihan itse ostin hänelle tuon autopaidan, kun hän sitä niin kovasti toivoi.

Aamupäivällä me saatiin pitkästä aikaa ystäväni Mari lastensa Jannan ja pikkuisen Anni-vauvan kanssa kylään. Täällä oli tupa täynnä innokkaita vauvanhoitajia ja riemuhan siitä ratkesi kun toinenkin ystäväni tupsahti extempore parin viikon ikäisen nyyttinsä kanssa ovesta sisään.

Vauvan hoidon lisäksi ollaan vähän ulkoiltu, laitettu ruokaa ja kahviteltu. Talo tyhjeni, kun vieraat yksi kerran lähtivät kotimatkalle. Yksi nukahti sohvalle, toinen haluaa luistelemaan,  kolmas haluaisi ottaa iisiä työviikon jälkeen – ja tämä neljäs näpyttelee vielä postauksen loppuun ja suunnistaa sen jälkeen työhommiin illaksi (yöksi).
Mukavaa viikonloppua kaikille!

-Maj

 

 

0 Comments

  1. FannyK 30.1.2015

    Ihana pieni vauvan hoitaja! Teillä on ollut kiva päivä :)

    Vastaa
    • Maj 31.1.2015

      No totta, meillä oli kiva ja touhukas päivä, on ne vauvat vaan aina niin suloisia <3

      Vastaa
  2. Emma 31.1.2015

    Siis en kestä miten hyvännäkönen sun veli on. (Koitin keksiä jonkun kiertoilmasun, mutta mitä sitä suotta faktoja piilottelemaan :-D) Lasten kanssa vielä niin avot.
    Ja onhan nuo vauvatkin söpöjä :-D

    Vastaa
    • Maj 31.1.2015

      Haha, vai niin! Mun veli on ihana tyyppi – sekin on fakta :) Ja onhan tuo ihan komiaki, lapsi sylissä se kerää vielä extrapisteitä sympaattisuudesta, damn!:D

      Vastaa
  3. Emmi 31.1.2015

    Eiih, tuo viimeinen kuva on niin liikuttava etten kestä! Ihana poika teillä. :’)

    Vastaa
    • Maj 31.1.2015

      S-man on kyllä super, hän vielä tänään muisteli, että miten pienet ne Anni-vauvan sormet ja varpaat olivat – posket olivat kuulemma pehmeet ja pyöreet <3

      Vastaa
  4. maya 31.1.2015

    Joo sori ny vaan mutta kyllä noi vauvat ja lapset jäivät tässä postauksessa kakkoseks :——D

    Vastaa
    • Maj 31.1.2015

      No huhhuh! Petterin avulla lisää lukijoita? xD Sillehän maksetaan meillä kyläilystä – ja klikeistä :DDDDDD

      Vastaa
  5. Janina 31.1.2015

    Oi että mikä veli! Samas kaupungis sun veljen kans asun, mutta harmi en oo törmänny :D ja on kyllä söpö vauva. :)

    Vastaa
  6. Roxy=) 31.1.2015

    Jos yhtään ymmärsin oikein sun tekstistä niin itse et valitsis lapsille noita leffahahmopaitoja mutta oot joutunu joustamaan periaatteista!?
    Mulla on sama homma. Kolmen pojan kanssa joutunu luopumaan ajatuksesta etteikö päällä olis Autot-hahmoja, Angry birdsia, Spider mania jne. Varsinkin meidän 2,5 v on varsin tarkka näistä hommista ja ei kelpuuta äidin valitsemia vaan vaatii aina paitoja joissa on Pantti (Martti Autot-leffasta). Tuo Pantti tosin kattaa myös Salaman ja muutkin mitkä tahansa moottoriajoneuvo kuvat.
    Kummasti sitä alkaa omista periaatteista joustamaan kun tietää noiden olevan niin kovin tärkeitä asioita nuille pikkuihmisille. =)

    Vastaa
  7. Anna 1.2.2015

    Ihania kuvia! Ja kerro ihmeessä vinkkejä miten vajaan 3veen saa itse pukemaan! Meillä saman ikäinen poika ja huh, hyvä kun suostuu itse nostamaan housut ylös vessareissun jälkeen. Kerhossa suurin osa (no okei, on nuorin siellä) jo pukee itse, mut kuulemma meidän äkäpussi vetää raivarit joka kerta. Kotona lahjotaan tarroilla, kovasti tsempataan jne, mut ei tuu mitään ja mamman hermoja kiristää.. ;)

    Vastaa
  8. Lina 1.2.2015

    Ihania kuvia ja ylisöpö vauva :) Mukavaa sunnuntaipäivää teidän perheelle!

    Vastaa
  9. kaisa virtanen 28.2.2015

    Pakko kysyä, että mistä olet löytänyt tuon autopaidan? On niin nätti autopaidaksi!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *