Sain teiltä paljon ideoita ja toiveita Inspiraatiota metsästämässä -postauksen kommenttilaatikkoon. Olen aika ahkerasti jo totuttanut toivepostauksia ja kirjoitellut muutenkin teidän vinkkaamista aiheista, kiitos vielä kerran kaikille kommentoineille.

Muutamassa kommentissa toivottiin vanhoja postauksiani ”uusintana” joten laitetaanpa vaikka viikonlopun kunniaksi yski postaus  vanhasta ”Magicboxxista”. Seuraava postaus on ihan blogiurani alkuajoilta, olin tullut äidiksi n. 3 kuukautta aiemmin. Itse lueskelin postausta hymyssä suin, oi niitä aikoja…

5 naista, 3 vauvaa vaunuineen, 3 isompaa lasta, 1 koira ja Miika pakkasivat kimpsut ja kampsut ja lähtivät paatilla saareen. Oltiin ostamassa lippuja paria minuuttia, ennen kun laiva lähti, mutta kerettiinpäs ;)

1Näyttää siltä, että kerron jotain tähän tyyliin: ”Siis nää mun kynnethän ei kestä yhtään siivousta” :D Oikeasti en muista mistä jutskattiin, hih.

2 3Leviteltiin ekana viltit ja alettiin syömään, kaikilla olikin jo kauhea nälkä!

4 5Maija ja Greta

 6 7Kun nälkä oli hoideltu ja kahvitkin juotu rauhassa, niin oli päästävä uimaan.
”Missä on se puhaltava kirahvi?”

8Miikalla ja Tepolla oli miesten jutut.

9 11Ulkoilma väsyttää, aika lähteä kotiinpäin…

12Muumi-traktori, aivan mahtava.

13 14 15Hei sitten saari. Pientä yhteenvetoa päivästä…
Sää oli juurikin sopiva puolipilvinen, seura parasta, paikka kiva, ruoka maittoi ja kaikki lapset käyttäytyivät uskomattoman hienosti. Lähdetään toistenkin!

16Napattiin vielä jätskit kotimatkalta.

Nyt me lähdetään naapuriin Repsun kanssa ihmettelemään Gretan uusia rattaita,
heippa!

Omat kommentit: Aikamoinen tuo yhteenveto päivästä, siitä sai kivasti selville, että millainen paikka oli kyseessä :D Postaus oli muutenkin aika kuvapainotteinen, teksti on käytönnössä ihan turha. Maija ja hänen vauvansa Greta olivat meidän silloiset naapurit, joiden kanssa hengailimme päivittäin. Puheenaiheemme painottuivat lähinnä vauvoihin – joskus saatettiin sivuta jutuissamme myös muita ihmissuhteita, aika vähän kumminkin…

Jotenkin tämä oli mielestäni niin liikkis postaus – tuo vuosi 2010 oli niin ainutlaatuista aikaa, taisin elää esikoiseni kanssa vaaleanpunaisessa vauvapumpulissa, missä kaikenlaisten tavallisten asioiden tekeminen ja kokeminen tuntui niin erilaiselta – koska vauva.

Muistaakohan teistä kukaan tätä postausta? Onko siellä ketään, joka olisi seurannut Magicpoksia ihan alusta saakka?

-Maj

0 Comments

  1. Emppu 23.1.2015

    Voi mä muistan tän! Taisitte salakuljettaa yhden jäsenen mukananne ;) Se on jotenkin jäänyt mieleen!

    Vastaa
  2. annu 23.1.2015

    Vaaleanpunainen, pumpulinen vauvakupla, voi kyllä…untuvaisia aikoja niin tuoreen äidin kuin vastasyntyneen elämässä. Harmi kun en itse päässyt uudestaan tuonne vaaleanpunaiseen kuopuksen kanssa, vaikka hän niin ihana aurinko onkin. Lämmöllä muistaen :)

    Vastaa
  3. Jet 23.1.2015

    Mä muistan! En muista alkuunkaan, kuinka blogiisi päädyin. Huomasin, että odotat vauvaa ja vieläpä samassa ”tahdissa” kuin minä. En tiedä oltiinko vaikka Taysissa samaan aikaan :D ja täällä mä yhä lueskelen! Hurjaa.

    Vastaa
  4. eeliinaa 23.1.2015

    nyt oli kyllä pakko kommentoida.. Täällä ollaan edelleen.. Eksyin blogiisi ensimmäisen kerran edellisen koiranne nukuttua pois. Siitä lähtien olen mukana ollut! Olen itse lapseton, mutta rakastan blogiasi. Pidän tavastasi kirjoittaa ja kuvasi ovat ihania. Lapsenne ovat jotain suloisinta ja Teppo myös. Kaikkea hyvää teille ja ihanaa kevään odotusta! :) täällä ollaan, vaikken koskaan kommentoikaan.

    Vastaa
  5. Riikka 23.1.2015

    tätä postausta en ensijulkaisunsa ajalta muista, vaikka olen seurannut blogiasi jo tosi pitkään, jo silloin magigboxx-aikana. jostain syystä muistan kuitenkin tosi elävästi postauksen, jossa ”ilmoitit” reben syntymästä, se oli kai otsikoitu ”my babygirl” :D haha, nyt aina kun kirjoitat rebekan syntymäpäivistä tms tulee kauhisteltua ajan supernopeaa kulkua.

    tykkään blogistasi kovasti, perhejutuista etenkin, vaikka olenkin yksinasuva sinkku. myös kosmetiikkapostaukset kiinnostavat, niihinhän sulla on ammattitaitokin :)

    Vastaa
  6. Alisa 23.1.2015

    Hei olipa jotenkin ihan sairaan liikkistä ”lukee” (haha) sulta näin vanha postaus uudelleen! Mä oon seuraillut ihan sieltä Repsu-raskauden ajoilta, muistan edelleen muutamia postauksia sieltä! Silloin Suomessa ei tainnut olla kuin pikku kourallinen blogeja, voi huh niitä aikoja! Ehdottomasti ois ihana lueskella lisää näitä vanhoja :)

    Vastaa
  7. k 23.1.2015

    En tiedä mistä ”alusta saakka” lasketaan, mutta mukana olen ainakin ollut tosi pitkään! Jo aikoina ennen lapsiasi. Tosin nyt vasta kommentoin ensimmäistä kertaa. Kiitos siis kivasta blogista, aion pysyä mukana tulevaisuudessakin :)

    Vastaa
  8. Elisabet 24.1.2015

    Tosi kiva postaus, näitä lisää!:) Ite oon uuenpi lukija joten ois kiva lueskella näitä vanhoja postauksia:)

    Vastaa
  9. Annika 24.1.2015

    Olen ollut mukana Magicboxxin ensimmäisestä postauksesta lähtien. Päällimmäisenä on jäänyt mieleen ne hetket, kun ilmoitit Rebekan tulosta ja kun koiranne sai bakteerin hampaaseen ja menehtyi. Tuolloin haaveilin kovin omasta lapsesta ja edes koirasta pahimpaan vauvakuumeeseen :D Ensin taloon tuli pieni koira, sitten kesällä 2013 poika ja viime kesänä pienen pieni tyttö. Blogistasi olen saanut paljon inspiraatiota ja vinkkejä lapsiperheen arkeen. Samuelin sairaus sai kyyneleet poskelle. Onneksi asiat ovat helpottaneet! Olette ihanan positiivinen, kaunis perhe. Toivon teille kaikkea hyvää. :)

    Vastaa
  10. Pautsi 24.1.2015

    Mä niin muistan tän!!

    Vastaa
  11. sohvi 24.1.2015

    Oli pakko kommentoida kun itsekin havahduin siihen kuinka nopeasti aika on mennyt! Oon seurannut blogiasi jo ties kuinka kauan, ainakin ajalta ennen kun odotit edes Rebekkaa! Hurjaa, sillä olen itse vasta 22 vuotias ja lapseton joten samaistumispintaa ei sinänsä ole ollut. Ehkä syynä on se, että olet niin ihanan jalat maassa-henkinen ja lempeä persoona – tai sellainen kuva sinusta on vuosien varrella välittynyt. :) Sinulla on kaunis perhe ja hyvä elämänasenne. Kiitos menneistä (ja tulevista) vuosista ja kaikkea hyvää tiellesi!

    Sofia

    Vastaa
  12. Minttu 24.1.2015

    Ooo – Tampere – Viikinsaari!! Ihan liikaa ihania muistoja! Kiitos! T: yksi sydämeltään aina tamperelainen <3

    Vastaa
  13. TanjaL 24.1.2015

    Ihan alusta asti olen seuraillut :) Alunperin löysin blogisi Saaran sen aikaisesta Tiptoes-blogista, jossa hän kertoi sinun aloittavan blogin kirjoittelua, ja heti jäin seuraamaan. Monia postauksia on vuosien varrella siis tullut sinulta luettua ja mieleen on usea niistä jäänyt – tämäkin postaus oli tuttu :) Parhaiten on jäänyt mieleen ne postaukset, joissa olet kertonut kummastakin raskaudestasi, Maunon poismenosta, muutosta ja rempasta, häistänne ym. isot käänteet elämässäsi.

    Vastaa
  14. Ii 24.1.2015

    Hep! Mä olen lukenut blogiasi magicboxx-ajoista aika alusta. Tiptoes-blogista muistaakseni löysin. Muistan Mauno-koiran ja ensimmäisen raskausuutisen :) Onpas aika mennytkin, ja hirveän harvoin tulee edes kommentoitua kylläkään :/

    Vastaa
  15. Anna 24.1.2015

    Aloin seurailla blogiasi joskus ennen Rebekan syntymää, kerkesitkö muuten kirjoittaa kauankin ennen sitä? Tätä postausta en muista, mutta Rebekan ttuosta kuvasta kyllä tunnistaa hyvin :)
    Kivaa viikonloppua!

    Vastaa
  16. iina 24.1.2015

    Muistan! :D Oon tainnu olla mukana ainakin Rebekan odotusajoilta asti, en ihan tarkkaan muistakaan mistä asti!

    Vastaa
  17. Kirppu 24.1.2015

    Hei, lisää vauva-kuvia ja vauva-aikaa!!!! Ihanaa, Kiitos!!! :)

    Vastaa
  18. Sanna 25.1.2015

    En ollut aiemmin nähnyt, mutta hauskaa, että postasit juuri tän uudestaan, koska bongasin mulle tuttuja ihmisiä retkeläisistä :)

    Vastaa
  19. Marika 25.1.2015

    Muistan minäkin! Odotin myöskin esikoistani samoihin aikoihin ja löysin sopivasti äitiyslomalle jäädessäni blogisi ”vertaistueksi”. Kaikki oli silloin niin uutta ja ihmeellistä ja samaistuin tilanteeseesi monella tapaa, uuden elämän alku oli meilläkin hankalahko. Edelleenkin seurailen kuulumisianne, ei vaan tule ikinä kommentoitua. Ihailen kovasti kuinka uskallat antaa itsestäsi näinkin paljon julkisesti, vaikka blogissa varmasti onkin vain pintaraapaisu elämästäsi. Ihanaa kevättä!

    Vastaa
  20. Sini 25.1.2015

    Muistan! Aloin seuraamaan sun ekaa blogias kait pari kuukautta sen aloituksen jälkeen, muistan Maunon ja sen surullisen kohtalon, mutta myös ensimmäiset raskausuutiset. :)

    Vastaa
  21. Rytsis 25.1.2015

    En kyllä muista tätä juttua! Liityin lukijoihin joskus vähän ennen Rebekan odottamista. Muistaakseni yksi kaveri linkkasi blogistasi jonkun ravintolapostauksen. Heti jäin koukkuun :)

    Vastaa
  22. Linda 26.1.2015

    Täällä kanssa yksi joka ollut matkassa alusta asti! Vaikka itsellä lapsista tuohon aikaan ei ollut vielä mitään tietoakaan, niin silti jäin seuraamaan.. mahdoit olla jostakin tutun näköinen? :D Oon siitä asti miettinyt, että ootko joskus käynyt ratsastamassa ylöjärvellä? Vai oonkohan ihan hakoteillä :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *