lapsiperhe äkkilähtö loma

Blogin pitäisi päivittyä joka päivä, vaikka itse bloggaaja onkin lomalla. Toivottavasti ajastukset toimivat ja teille ilmestyy tänne lueskeltavaa? Tämän kollaasin kuvat on napattu edellisiltä reissuiltamme, Rodokselta, Mallorcalta ja Kap Verdeltä. Meidän lomakuulumisia voi halutessaan seurailla Instagramin puolelta -> @magicpoks – saattaapa olla, että Miikakin jokusen kuvan päivittää reissusta, niitä voi kurkkia hänen henkilökohtaiselta IG-tililtään -> @miigul

Reissukuvia tulee tietysti myös tänne blogiin, mutta vasta sitten kun kotiudutaan. Jätin kannettavan kotiin, koska nyt on L O M A :)

-Maj

Suositellut postaukset

0 Comments

  1. Milla 22.7.2015

    Ihanan nautinnollista lomaa! Uusia lomakuvia ootellaan :)

    Vastaa
  2. Noorq 22.7.2015

    Rhodos on ihana, mut kap verde oli susi:/

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *