Mä katsoin nämä kuvat läpi ja voihan tylsyys, tämä haalean turkoosi (mintun värinen?) mekko ei nyt vaan oikein pääse oikeuksiinsa. En tiedä johtuneeko se taustasta, asusteiden puutteista vai mistä?

Puin mekon kuitenkin päälleni lehtihaastattelua varten – ja juttua varten otettiin aikalailla kuvia, toivottavasti en ole ihan yhtä mauton ja väritön niissä.

Mekko – Cristelle & Co
Kengät – 2Hand
Kaulakoru – Lahja ystävältä
Korvikset – Marc By Marc Jacobs

Meillä on koko viikon vieraita, koulukaverini Lahdesta oli meillä viime yön, illalla kävi Miikan ystävä kylässä, huomenna tulee mun ystävä ja torstaina  tulevat Sape ja Lasse, jotka yöpyvät meillä mahdollisesti viikonlopunkin yli. Maanantaina suuntaankin sitten itse Helsinkiin työhommiin, siitä lisää myöhemmin. Täällä siis kiirusta pitää, blogin suhteen on sellainen harvinaisempi tilanne, että muistikortti pursuaa matskua ja kuvia, mutta en vaan ehdi tekemään niitä postauksiksi asti.

-Maj

0 Comments

  1. Esteri 4.8.2015

    Höh, nyt olet kyllä turhan vaatimaton; toi mekkohan on ihana ja itse en ainakaan nähnyt asua mitenkään hajuttomana, mauttomana enkä värittömänä. Yksinkertaiset asut tuo mielestäni ihmisen kauneuden jopa paremmin esiin, itse tunnen joskus jopa hukkuvani vaatteeseen jos se on liian värikäs.

    Tuo viimeinen postauksen tekstiosio tuotti ihan spontaanin postausidean/toiveen, nimittäin olisi kiva lukea miten handlaat tuon kaiken!? Eli vieraita joka päivä, miten lapset suhtautuu, kuka käy kaupassa, tekee ja suunnittelee ruuat, yms yms käytännön asiat? Jotenkin aina tunnut niin tehokkaalta että olisi kiva kuulla miten hommat sujuu!! :D

    Vastaa
  2. se.er 6.8.2015

    Kiitos postauksistasi, säännöllisesti käyn lukaisemassa mitä sinulle/teille kuuluu!
    Kiinnitän kuvia katsoessa huomiota aina ihmisten ryhtiin. Oletko huomannut, että olet usein olkapäätä ”sisäänpäin kääntyneenä”? Ehkä tämäkin kaunis mekko olisi saanut vähän ryhtiä kun pyöräyttäisit olkapäät taaksepäin..
    Sain tämän kullanarvoisen vinkin joskus ylioppilas kuvauksissa ja mielestäni kuvissa ennen vihjettä ja vihjeen jälkeen oli positiivinen ero.
    Toki ihmisten vartalot ovat erilaisia ja saatat ollakin hyvässä ryhdissä ja toisaalta mitä sitten vaikka et olisi?!
    Aurinkoista loppuviikkoa!

    Vastaa
  3. SatuKoo 16.8.2015

    Hyvältä näyttää mekko (ja sen kantaja) näissä kuvissa ja hyvältä se näytti tämän päiväisessä lehdessäkin :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *