Taas tulee yksi kokkausta for dummies -postauskategoriaan kuuluva juttu. Te kaikki oman elämänne Hanna Gullichsenit voitte siis lopettaa lukemisen tähän.

Ystävästäni Evestä on kuoritunut äitiyden myötä ihan superkokki, hän loihtii keittiössään monenlaisia herkkuruokia ja toisinaan vinkkaa myös minulle ihan niistä kaikista helpoimmista jutuista, koska Evekin tietää, että mikä olen naisiani keittiössä.

Fetaleipäsiin ihastuin mökillä, kun teimme niitä Even kanssa tarjolle salaatin kaveriksi. Fetaleipäset toimivat suolaisenhimoon ja ovat myös aika kiva tarjottava iltapalaksi kamullekin.

Tarvitset ciabattaa (myös patonki käy), Smoked Chili fetaa ja balsamicokastiketta.

Leivän voi paahtaa tai käyttää grillissä, mutta se ei ole pakollista. Viipaloi leipä.

Kaada purkista fetan palasia ja mukana tulevaa kastiketta lautaselle, litistele haarukalla.

Lisää kevyt loraus balsamicoa joukkoon ja sekoita.

Levittele mössö paahdetuille/grillatuille leiville.

JA VALAMIS! Pyöräytä vähän salaattia kylkeen ja tarjoile kylmän valkkarin kanssa. Maistuu myös sellaisenaan, nam.

-Maj

ps. Eve on ihan ässä, voisin ulkoistaa kaikki Magicpoksin ruokavinkit hänen hoidettavakseen, sillä hän on niitä harvoja ihmisiä, jotka tajuaa mun rajalliset kokkaustaidot – ja osaa ohjeistaa sen mukaan. Ja Hanna Gullichsen, suuret kiitokset Safkaa Skideille kirjasta, teimme erittäin onnistunutta siskonmakkarakeittoa sen avulla.

0 Comments

  1. henna 5.9.2015

    Helppo ja nopea ruokaohje, luulisin että maistuu lapsillekin :)

    Paketti hunajamarinoituja kanasuikaleita
    Pussi wok vihanneksia
    2 pakettia kananuudeleita

    Paista kanat, kanojen ollessa kypsiä paista wok vihannekset ja keitä nuudelit mukanaolevien mausteiden kanssa. Lopuksi sekoita kaikki keskenään.

    Tätä tein itse usein silloin kun vielä söin lihaa, helppo ja nopea arkiruoka :)

    Vastaa
  2. Anuuu 5.9.2015

    Käypäs kurkkaamassa Kinuskikissan sivuilta kinkkumuffinsien ohje. Ihan superhelppo (oikeasti! :D) ja jauhot voi korvata myös gluteenittomilla jauhoilla, niinkuin minä tein. Kinkun tilalle voi toki laittaa mitä mieleen juolahtaa, minä lisäsin myös pilkottua paprikaa, tuoreita yrttejä ja sipulia. Sillä ohjeella ET VOI mennä metsään :D Hyviä iltapalana…ja milloin vaan. Niin ja kiitos kivasta blogista :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *