*yhteistyössä Vichy

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, olette ihan täyttä kultaa. Nimimerkki Sussu muistutteli kommenttiboksissa, että pitää muistaa olla itselleen lempeä. Se on kyllä hyvä neuvo ihan jokaiselle. Olen yrittänyt tänä syksynä pitää itsestäni erityisen hyvää huolta monipuolisesti, kävin juuri eilen hieronnassa – ja pakko sitä joogaakin on vielä kerran hehkuttaa, huhhuh!

Vichyn kampanjan myötä olen laittanut omat ihonhoitorutiinini syyniin, en ole luistanut väsyneenäkään ihonhoidosta. Vichyn siloittavan ja heleyttävän Idéalia-ihonhoitosarjan tuotteet ovat sopineet minulle loistavasti, mutta pelkkä purkkien hankkiminen ei riitä – ne eivät siellä kaapissa kosteuta kenenkään ihoa, vaan niitä pitää myös muistaa käyttää päivittäin.

meikkipeilime timevichy idealia magicpoks

Oma ihoni on huomattavasti kuulaampi ja raikkaampi kun muistan pitää huolta kosteutuksesta, niin ulkoisesta kuin sisäisestäkin. Juuri nyt ihoni janoaa kosteutta, Vichy Idéalia päivä- ja yövoiteen lisäksi on pakko kehua vielä puhdistukseen käyttämääni Pure Thermal -puhdistusöljyä. Öljy on hyvin hellävarainen ja puhdistuksen jälkeen voiteet ovat levittyneet sekä imeytyneet hyvin, eikä yövoiteen levittämisestä hierovin liikkein ole myöskään haittaa ollut – testaappa sitä myös ”aamunaamaan”!

vichy idealia skin sleepits me

Kävin tekemässä Vichyn sivuilla testin, jonka avulla saa selville minkä ikäinen ihosi on. Tein testin niin rehellisesti kuin pystyin ja ihoni oli sen mukaan 28-vuotias, aika lähelle liippaa, mutta tosiaan mielummin näin päin ;)

vichy idealia

Itsestään huolehtiminen ei ole mielestäni pinnallisuutta, kukapa muukaan huolehtii sinusta, jos et itse sitä tee? Ystävälläni on tapana yhtenä iltana viikosta jättää arkiaskareet vähemmälle ja keskittyä vain itsensä hoitamiseen, mielestäni aika ihana idea. Vichyltä löytyy muuten todella huikea tuote myös vartalolle, Ideal Body -kuivaöljy, jota voi käyttää iholle tai hiuksiin – se on yksi suosikkituotteistani.

VICHY idealia

Täältä löytyy lisää infoa Idéalia-sarjasta sekä muistakin Vichyn tuotteista – sivun oikeasta ylälaidasta pääset tekemään ihon ikä -diagnoosin, kerrohan mitä sait testitulokseksi?

-Maj

Suositellut postaukset

0 Comments

  1. Lina 28.10.2015

    Ihanan raikkaita kuvia. uskaltaisikohan sitä mennä tekemään tuon ihon ikä-diagnoosin :D

    Vastaa
  2. Lyyli 28.10.2015

    Diagnoosi on tehtävä😊.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *