*Kaupallisessa yhteistyössä Nespresson kanssa

Annan mielelläni lahjaksi käytännöllisiä asioita, ilahdutan useimmiten läheisiäni käyttö- ja kulutustavaroilla. Nespressolta löytyy kattava valikoima, josta löytyy monenlaiseen budjettiin sopivia lahjoja. Tiedän, että siskoni ilahtuisi varmasti valikoidusta kokoelmasta kahvikapseleita, kauniista säilytysrasiasta tai miksipäs lahjapakettiin ei sujauttaisi vaikka maitosuklaaherkkuja bonukseksi. En ole itse vielä päässyt eroon siitä pakkomielteestä, että Itselläni kahvin kanssa on saatava edes jotain pientä makeaa – ja siskollani taitaa olla ihan sama juttu, siksi me oltiinkin yhdessä herkkulakossa.

Nespresson valikoimasta löytyy yli 20 eri kahvilaatua, joten valinnanvaraa riittää. Näin joulun alla on tarjolla Variations Limited Edition -kahveja, joiden makuina on Vanilla Amaretti, Vanilla Kardemumma ja Ciocco Inkivääri. Nämä maut ovat erikoiserä, joka on myynnissä vain rajoitetun ajan. Oma suosikkini tästä erikoiserästä on ehdottomasti Vanilla Kardemumma.

Veljeni käyttää usein (viimeksi eilen) minun Nespresso Lattissima Touch -kahvikonettani meillä vierailessaan, koska hän ei ole toistaiseksi saanut vielä hankittua sellaista itselleen. Sinkkuveljelleni kahvikone olisi ihan näppärä lahja, en tiedä onko hän kirjoittanut sitä toivelistaansa ;)

Jos mietit kahvikoneen antamista lahjaksi niin kannattaa hyödyntää Nespresson houkutteleva kampanja 1.11.2015-15.1.2016 välisenä aikana, jossa kahvikoneen ostaja saa joko 30 €, 60 €, 80 € tai jopa 100 € alennuksen riippuen kahvikoneen ostohinnasta. Alennus edellyttää väh. 50 kapselin ostamista. Jos sen oikean lahjan valitseminen tuottaa päänvaivaa, Nespresson nettisivuilta ”Lahjavinkit” -osiosta löytyy lahjakone, joka auttaa oikeanlaisen lahjan löytämisessä.

nespresso_01_edit nespresso_03_editnespresso_02_edit

Tässä muutamia yksinkertaisen kauniita kattausidiksiä, pidän kaikista, mutta suosikkikattaukseni on näistä kolmesta alimmaisen kuvan valkoinen kattaus, ei meiltä oikein muun värisiä astioita löydykään. Juhlavan kahvipöydän kattauksen saa aikaiseksi valkoisista astioista ja kattausliinoista ja särmää kauttaukseen saa ripauksella kultaisilla tai pronssisilla yksityiskohdilla. Vähemmän on toisinaan enemmän.

Inissia-kahvikoneNäin joulun alla on ihana päästä ilahduttamaan myös teitä lukijoita pienellä arvonnalla! Jaossa on yksi Inissia-kahvikone, joka on erittäin helppokäyttöinen ja kompakti. Inissia-kahvikoneella saa helposti ja nopeasti yhden napin painalluksella herkullisen espresson tai pidemmän lungo-kahvin ja se mahtuu pienempääkin keittiöön.

Arvontaan osallistut kertomalla omasta Nespresso-toivelahjastasi kommenttiboksissa. Osallistumisaikaa on tämä viikko eli arvonta päättyy 20.12.2015 sunnuntaina!

-Maj

0 Comments

  1. Juulia 16.12.2015

    Lattissima Touch olisi kyllä täydellinen kahvikone, niin ulkonäkönsä kuin varmasti makujensakin ansiosta!

    Vastaa
  2. susanna 16.12.2015

    Oi tää olis ihana! Juon tosi paljon kahvia, ja vanha mutta edelleen hyvä Moccamaster palvelee päivittäin. Nespressokone ois ihana, Meiän keittiö on myös tässä pienessä kaksiossa pieni, joten toi mahtuis niin hyvin pöydälle. Ja sopis sisustukseen. Samalla vois opetella juomaan niitä erikoiskahveja, eikä aina vaan pelkkää Presidenttiä tms. :) Ihana arvonta!

    Vastaa
  3. Inkkari 16.12.2015

    Kuvan koneet on kivannäköisiä, mielellään pitäisin esilläkin:)

    Vastaa
  4. Tuija 16.12.2015

    NO tuo teidän kahvikone vaikuttaa hyvältä ja omaan mieleen ja sisustukseen sopivalta :)

    Vastaa
  5. Emma 16.12.2015

    Juurikin tämä arvottava kahvikone olisi mun toiveissa – sopiva koko sinkkunaisen keittiöön! ;) Myös helppous ja nopeus viehättää, itse olen sellainen yhden kupin juoja enkä santsaaja.

    Vastaa
  6. Sini 16.12.2015

    Voi miten ihana arvonta! Itse aloitin kahvin juomisen aika myöhään…ensimmäisen lapsen synnyttyä (ja nyt niitä on jo kolme alle 5-vuotiasta!) minusta on kuoriutunut todellinen kahvikissa! On moccamasterit ja nespresson konetta…viime aikoina tosin kahvikoneen käyttö on jäänyt jostain syystä vähemmälle, mutta ehkäpä nuo uutuusmaut löytäisivät tien pukinkonttiin (kera suklaakonvehtien), niin pääsisi konekin jälleen käyttöön :)

    Vastaa
  7. Meri 16.12.2015

    Latissima-kone valkoisena olisi unelmalahja! Ja tietty nuo uutuuskahvimaut 😄

    Vastaa
  8. Mini 16.12.2015

    Tuo vanilja-kardemumma kuulostaa kyllä sellaiselta, että maistuisi tällekin mammalle :) viimevuotinen minttuinen maku ei oikein säväyttänyt. Uusi valkoinen kahvikonekin olisi ihan kiva ;)

    Vastaa
  9. Lena 16.12.2015

    Vahvojen kahvien lahjapakkaus tumman suklaan kera olisi juuri eikä melkein mieluinen lahja!

    Vastaa
  10. Päivi 16.12.2015

    Vau mikä arvonta! Meillä on ihan tavis moccamaster, joten kahvikone olisi mahtava lahja kahvittelijamiehelleni. Latissima touch + vahvat kahvit menisi pakettiin!

    Vastaa
  11. SAMP 16.12.2015

    Suklaahan kelpaa aina ja seuraksi joulun uutuusmaut, nams!

    Vastaa
  12. Henna 16.12.2015

    Oi tuo vanilla amaretti kuulostaa herkulta!! Ja makean perään kun olen, niin pakettiin myös ihania suklaakonvehteja :)

    Vastaa
  13. lilla- 16.12.2015

    Sain ensimmäistä kertaa kokeilla Nespresson kahvikonetta viime kesänä ollessani kesätöissä Helsingissä! Voi mitä luksusta se olikaan tavalliseen kahvinkeittimeen tottuneelle! Sujauttaa vain yksi kapseli koneeseen ja ihana höyryä kahvi oli valmis tuossa tuokiossa… Kahvia tuli kyllä juotua reippaasti yli kaikkien suositusten kun kaikkia makuja täytyi tietysti testata!;) en kuitenkaan ole raaskinut itse hankkia kyseistä laitetta vaan tavallisella keittimellä vielä mennään. Siksipä tämä kaunokainen olisi todella tervetullut keittiööni! Niin käyttötarkoituksen kuin värinkin puolesta

    Vastaa
  14. lilla- 16.12.2015

    Edellinen lähti liian aikaisin.. Mutta siispä olen mukana arvonnassa, jospa arpaonni suosisi pääsisin taas nauttimaan pienestä arjen luksuksesta!:) kiitos vielä sinulle aivan mielettömän hyvästä blogista! Kommentoin todella harvoin postauksia, mutta siitä huolimatta blogisi on yksi harvoista jatkuvasti lukemistani blogeista! Hyvää joulun odotusta koko perheelle Tampereelle!

    Vastaa
  15. Miuku 16.12.2015

    En ole paremmin perehtynyt kahvikoneiden ihmeelliseen maailmaan, mutta sellainen olisi todella ihanaa luksusta :) Itse tulen tuskin sellaista hankkimaan, sen verran tyyriitä tuppaavat olemaan, arvontavoittona mielelläni vastaanottaisin! :D Mahdollisimman kompakti ja simppeli kone sopisi meille, kaapista löytyisi jatkossa ainakin Cafe Latte kapseleita, joka on oma erikoiskahvisuosikkini :)

    Vastaa
  16. Lilyyy 16.12.2015

    Oikeestaan mikä tahansa laite, joka valmistaa kahvia, olisi todella tervetullut meille! Nimim. pikkasen addiktoitunut kahviin :) Tämä arvottava kahvikone vaikuttaa kyllä ihanan helpolta ja kauniilta, sopivan kompakti meidän uuteen keittiöön.

    Vastaa
  17. Katja 16.12.2015

    Mukana arvonnassa! Kivan näköisiä, cafe lattea olisi kiva saada…

    Vastaa
  18. Petra123 16.12.2015

    Tämä mamma ottaisi vastaan ihan minkä tahansa noista! Ja kahvikone menisi lahjaksi miehelleni, joka on puhunut noista viimeisen vuoden. Hän on tarkka kahvistaan, itse tyydyn vain fiilistelemään tuoksua😊

    Vastaa
  19. Minttu 16.12.2015

    Olisihan tuollainen kahvikone vaihtelua Moccamaster-kahvin rinnalle luksushetkinä. Töissä tulee sillointällöin käytettyä Pauligin cupsolokeitintä työkiireiden keskellä.

    Vastaa
  20. Salla 16.12.2015

    Voi että olisi kiva saada tuollainen nespresso-keitin. En oo raaskinu ostaa tollasta, mutta olisi niin ihanaa juoda välillä jotain muutakin kahvia, kuin sitä juhlamokkaa. 👌🏾
    Vanilja-kardemumma kuulostaa niin hyvältä maulta 😋
    Luksusta tähä kotiäidin arkeen ois juoda päiväkaffiksi jotain erikoiskahvia 😊

    Vastaa
  21. Hanna R 16.12.2015

    Oi mikä arvonta :) Erittäin tyylikäs tuo valkoinen Inissia- kahvikone!! Sen lisäksi lahjalistalla ovat ehdottomasti joulun limited edition kahvimaut.

    Vastaa
  22. Tiia 16.12.2015

    En ole kauheasti perehtynyt kahvikoneisiin. Mutta tuo inissia-kahvikone olisi kyllä ihan soppeli meille. :)

    Vastaa
  23. Heidi 16.12.2015

    Ottaisin kyllä ihan minkä vaan koneen kotini keittiötä piristämään ja kaunistamaan :) Tuo Latissima kyllä näyttää ehkä parhaimmalta…

    Vastaa
  24. Tiina 16.12.2015

    Mies ahkerana kahvin juojana toivoo juurikin tämmöistä lahjaksi, joten toivottavasti arpa onni suosisi :) värillä tms.ei väliä.

    Vastaa
  25. Jenna M 16.12.2015

    Mikä tahansa kapselikone olisi mieluinen, saisi aamukahvit nopeasti ja vaivattomasti! :) Ja houkuteltua sillä myös miehen keittämään aamukahvit :D

    Vastaa
  26. jonnnna 16.12.2015

    Omalla toivelistalla on juurikin valkoinen Inissia. Ja kylkeen mielettömän kaunis travel mug, jotta saa otettua hyvän kahvin myös mukaan :)

    Ihanaa joulunaikaa koko teidän perheelle!

    Vastaa
  27. Iida 16.12.2015

    Ehdottomasti minun lempparini on Nespresso Lattissima Touch -kahvikone, eli sama kuin teilläkin käytössä :)

    Vastaa
  28. Nette 16.12.2015

    Tuo teidän Latissima näyttää kauneimmalta, mutta kyllä tuon Inissiankin mielelläni kotiuttaisin. :)

    Vastaa
  29. Pimpula 16.12.2015

    Mukana arvonnassa. Itse en juo kahvia mutta miehelle antaisin <3

    Vastaa
  30. Saila 16.12.2015

    Latissima olisi kyllä ihana. :)

    Vastaa
  31. titti 16.12.2015

    Tämä olis kiva! Lomalla koukutuin erikoiskahveihin :)

    Vastaa
  32. Maijju 16.12.2015

    Vaikka olenkin enemmän mustan kahvin ystävä valitsisin tuon Latissima Touchin punaisena – niin tyylikäs ja mitä ihania makuvaihtoehtoja! Tuommoinen olisi kyllä Luksusta:)

    Vastaa
  33. Maisa 16.12.2015

    Lattissima touch valkoisena olis huippukiva! :)

    Vastaa
  34. Tiina 16.12.2015

    Harkinnassa ollut pitkään tommonen kone.. Ois erittäin mukava saaha sellanen :)

    Vastaa
  35. Heidi ä 16.12.2015

    Tuo olisi täydellinen omaan pikkuleittiöön, aamupalan syöntiä vielä opettelen, tuollainen kahvikone helpottaisi ottamaan aikaa aamuun:)! Joulupukilta toivoisin sitten kapseleita koneeseen:)

    Vastaa
  36. Hanna 16.12.2015

    Aivan ihana arvonta! Kaikki mikä kuvissa näkyi niin kelpaisi tällä kahvimonsterille. Erityisesti jokin kahvikone :)

    Vastaa
  37. Noora 16.12.2015

    Inissia-kahvikone olisi juuri sopivan kompakti meän talouteen… :)) <3
    Mukana arvonnassa siis.!

    Vastaa
  38. Irma 16.12.2015

    Ihana arvonta :) valkoinen Inissia- kahvikone on kyllä kaunis!

    Vastaa
  39. maikki 16.12.2015

    Oi että, tuollainen kahvikone olisi aivan älyttömän ylellinen ja ihana juttu tällaiselle köyhälle nuorelle naiselle :D ! mukana kilpailussa olen :)

    Vastaa
  40. Ripla 16.12.2015

    Niin hyvää kahvia! Haluaisin ton ihanan kojeen :)

    Vastaa
  41. marika.t 16.12.2015

    Inissia olisi kiva =)

    Vastaa
  42. sikkuralla 16.12.2015

    Nespresso Lattissima Touch on lempparini.

    Vastaa
  43. eLiina 16.12.2015

    Inissia on niin tyylikäs, että voisin kotiuttaa sen meille heti. :)

    Vastaa
  44. Kaisa 16.12.2015

    Perinteisen moccamaster kahvin juojalle kahvikone olisi luksusta! Mukana arvonnassa siis.😊

    Vastaa
  45. Helena 16.12.2015

    Inissia olisi haavelistalla! Ja paljon kahvikapseleita tietysti myös :)

    Vastaa
  46. Taja 16.12.2015

    Lattissima Touch sopisi meidän keittiöön niin hyvin, ja helpottaisi meidän kiireisiä aamuja. Nautiskelijan ei tarvitsisi tinkiä kahvin mausta, kiireestä huolimatta! :)

    Vastaa
  47. Anna-Mari 16.12.2015

    Huippu arvonta, ehdottomasti mukana!! Suosikkini noista kahvikoneista on Nespresso Lattissima Touch, mutta pieni ja kompakti Inissia olisi oikein tervetullut meidän talouteen! Olen ollut kahvin suurkuluttaja, mutta nyt raskauden myötä taas yrittänyt vähentää – onnistuneesti, silti tuollaiset herkkukahvikapselit kuten vanilla-kardemumma kuulostavat omaan korvaan sellaiselta, että tekisi mieli sännätä heti kaupoille! :D Nimenomaan yksi kuppi riittäisi tällä hetkellä ja jos kahviin on vielä yhdistetty tuollainen makeus niin siinähän on herkku jo itsessään, ei tarvitse keksiä tai pullaa – eihän… ? :) Iloista joulunodotusta teidän perheelle!

    Vastaa
  48. M 16.12.2015

    Tuo Inissia, sieltä löyty tollanen hieman pinkki vai miksikä sitä kuvailis joten väriki ois ihana. Tosin veikkaan että päätyisin ihan vaan käytännöllisyyden syistä mustaan. :)

    Vastaa
  49. Pippa 16.12.2015

    Maestria on ollut harkintalistalla jo hyvän aikaa. Josko sellaisen saisi tänä jouluna…

    Vastaa
  50. katerina 16.12.2015

    Ihania kahvimakuja. Mukana arvonnassa!

    Vastaa
  51. Kaisa 16.12.2015

    Oi, olisipa kiva saada vähän vaihtelua päiväkahville! Mukana arvonnassa!

    Vastaa
  52. minna 16.12.2015

    Kaardemummakahvi…. nams!

    Vastaa
  53. Helinä 16.12.2015

    Mikä palkinto!
    Kyllä mulla myös vaaka kääntyy tuon Lattissima Touch:in puoleen ja värinä valkoinen. Juon paljon Moccamasterin kahvia, runsaalla lämmitetyllä maidolla – olisi mukava päästä kokeilemaan uusia tuulia makujenkin suhteen! Eli arvonnassa ehdottomasti mukana :)

    Vastaa
  54. Annika 16.12.2015

    Oih olen kahvin suuri ystävä ja tuo teidän kahvikone näyttäisi täydelliseltä keittiössöni. On täydellistä aloittaa aamu kupilla hyvää kahvia!

    Vastaa
  55. Mannatar 17.12.2015

    Hei! Juon kahvia vain kupillisen päivässä, ja mikäs sen ihanampaa olis kuin se,että se olisi juuri herkullinen ja vaihteleva maultaan. Mukana siis!

    Vastaa
  56. Mauste 17.12.2015

    Ehdottomasti mukana arvonnassa! Ihanan näköinen ja kokoinen kahvikone, sopisi meidän minikeittiöön :)

    Vastaa
  57. Emilia 17.12.2015

    Ihana arvonta. Tämä kone olisi loistava lahja, olisi kiva päästä maistelemaan erilaisia kahvimakuja. Kone on myös erittäin tyylikkään näköinen. :)

    Vastaa
  58. camilla 17.12.2015

    Oi! Haluaisin ehdottomasti saman kahvikoneen mikä teilläkin! Pienen 1- vuotiiani aamuvirkun kanssa ollaan herätty viimeiset puoli vuotta joka ikinen aamu klo 5. Silloin aina toivon kumpa olisi näppärä kahvikone, yksi painallus… Haluaisin myös miehelleni todistaa kuinka näppärä se olis ;)

    Vastaa
  59. Ansku 17.12.2015

    Mulla on vähän sama juttu kuin teillä, makeaa pitää olla kahvin kanssa! :-) auttaisikohan makean nälkään jos tällä koneella hurauttas jonkun erikoiskahvin, suklaan makuisen tms?

    Vastaa
  60. Maria M 17.12.2015

    Arvonnassa oleva kahvikone tuntuu sopivalta. Mielelläni siis osallistun arvontaan:)

    Vastaa
  61. Henna 17.12.2015

    Mukana! :-)

    Vastaa
  62. Pippanen 17.12.2015

    Cafe latte on suosikkikahvini tällä hetkellä, olen mukana arvonnassa.

    Vastaa
  63. Saara 17.12.2015

    Ehdottomasti arvonnassa mukana! Suosikkini on Lattissima Touch. Vanilla kardemumma <3

    Vastaa
  64. Salla 17.12.2015

    Näin kotona ollessa erikoiskahvit toisi pientä luksusta arkeen :) Mukana arvonnassa!

    Vastaa
  65. Jenni 17.12.2015

    Voi, meille mahtuisi myöskin tuollainen arvottava kone! Aamukahvit tarjoaa edelleen Moccamaster, mutta iltapäiväkahvina olisi ihanaa juoda jotain spesiaalimpaa. Vieraille olisi myös mukava tarjota maistuvammat sumpit!

    Vastaa
  66. Veera 17.12.2015

    Mikä ihana arvonta, rrakastan kahvia! Lattissima Touch valkoisena olisi minun mieleeni.. :)

    Vastaa
  67. Jonna Peltonen 17.12.2015

    toi latissima olis unelma! :)

    Vastaa
  68. Anna 17.12.2015

    Hopea Lattissima-kone olisi täydellinen omaan keittiööni!

    Vastaa
  69. Elina 17.12.2015

    Tuo valkoinen Lattissima Touch- kahvinkeitin on minun ehdoton suosikki! Meillä on Iittalan valkoinen teema- sekä Arabian Lumi – astiastoa joten se sopisi täydellisesti yhteen niiden kanssa!

    Vastaa
  70. _susku 17.12.2015

    Toihan olis hyvä! Tarpeeksi pieni, kun ylimääräistä tilaa ei keittiön tasoilla ole.
    Ja tulis tarpeeseen tämmöselle kotiäidille, kun nykyinen kahvinkeitin ei suostu keittää vähempää, kun minimissään neljä kuppia kahvia 😂 Vesi ei vaan ala kiehumaan, jos laittaa vettä alle neljän kupin annoksen.

    Vastaa
  71. kati 17.12.2015

    Ihana arvonta. Latissima.

    Vastaa
  72. Kuura 17.12.2015

    Latissima Touch valkoisena olisi meillekin passeli! <3

    Vastaa
  73. helikaa 17.12.2015

    Kapselikone kelpaa minulle, koska en vielä omista sellaista.

    Vastaa
  74. Marjo Majlund 17.12.2015

    Juuri kävin kaupassa tuota Inissia-kahvikonetta tutkailemassa. Parasta Nespresso-kahvia on vaniljan ja toffeen makuiset kahvit. Ja kaiken kruunaa toki vaahdotettu maito.

    Vastaa
  75. Kati L. 17.12.2015

    Tuo Inissia olisi oikein näppärän näköinen ja menisi siskolleni lahjaksi :)

    Vastaa
  76. Sanna-Mari 17.12.2015

    Inissia sopisi juuri meille kotiin ja toisi helpostusta kiireisiin arkiaamuihin. Tämä äiti saisi nopeasti kupin kahvia ja maistella samalla erilaisia kahvimakuja perinteisen sijaan. Tulisi varmasti käyttöön :)

    Vastaa
  77. Kristiina 17.12.2015

    Arvonnassa oleva pieni kahvikone sopisi hyvin pieneen keittiöömme. Vanha kahvinkeitin alkaa olla uusimista vailla ja kapselikone on ollut harkinnassa :)

    Vastaa
  78. Nexus 17.12.2015

    Edellinen kapselikahvinkeitin irtisanoi työsopimuksensa pari kuukautta sitten joten olisi loistava aika voittaa tämä! :D Tuo Inissia näyttää juuri sopivan pieneltä tähän yksiöön, täytynee kurkkia joulun jälkeen kaupasta jos ei onni osu kohdalle!

    Vastaa
  79. Päivi korpinen 17.12.2015

    Näppärän kokoinen kahvikone menee pieneen tilaan
    Ja tuo arkeen luksusta.

    Vastaa
  80. Mira 17.12.2015

    Tuon kun saisi! Arkeen luksusta!!

    Vastaa
  81. aadakk 17.12.2015

    Toivelahjana oikeastaan mikä tahansa Nespresson-kahvikone, sillä kahvi on alkanut viime aikoina maistumaan, tosin enemmän muualta ostettuna kuin kotona. Uskoisin, että kapselikahvi maistuisi paremmalta kuin perinteinen ja säästyisi ne satunnaiset Starbucks-rahat johonkin muuhun;)

    Vastaa
  82. Elina 17.12.2015

    Mikä vaan kelpais :)

    Vastaa
  83. Ulla 17.12.2015

    Haaveena kahvikone keittiöömme. Tämä olisi ihanan tyylikäs ja sopivan kokoinen. Luksusta aamukahveihin!

    Vastaa
  84. Hannani 17.12.2015

    Ihan mikä vain Nespresson kahvikoneista sopisi uuden kotini keittiöön, jonne pääsen muuttamaan alkuvuodesta, mutta Latissima Touch olisi kyllä kivoin.

    Vastaa
  85. Johanna 17.12.2015

    Ihan ehdottomasti mikä tahansa nespresson kone. Saisi pikana juotua aamukahvit kotona ilman että juoksee tukkaputkella kahta piwntä lasta eripaikkaan, lämmin kahvi jäänyt vain haaveeksi ;)

    Vastaa
  86. elinah 17.12.2015

    Tuo Latissima ois aika unelma. 💙

    Vastaa
  87. Anna Kristiina 17.12.2015

    Voisin elää tuolla Vanilla Amarettilla, se on ihanan jouluista, maistuu ihan lempijoulukekseiltäni!

    Vastaa
  88. Suvi 17.12.2015

    Inissima, koska se on pieni, mukaan arvontaan siis :)

    Vastaa
  89. Siiri 17.12.2015

    Tuo teidän kahvikone on upean näköinen, mutta juuri tuo pieni inissia sopisi kooltaan paremmin omaan keittiööni. Kelpaisi valmistaa kaikkia ihania ällömakeita erikoiskahveja 😊

    Vastaa
  90. Satu 17.12.2015

    Inissima olisi varmasti käytännöllisin meidän pieneen keittiöön, mutta mikä tahansa kahvimasiina kelpaisi kun meiltä löytyy vain ihan peruskahvinkeitin :)

    Vastaa
  91. hanna 18.12.2015

    Tuo Latissima-kone valkoisena olisi erittäin mieluinen. :)

    Vastaa
  92. karo 18.12.2015

    Mä oon jo pidempään haaveillut kahvikoneesta, mutta tiukan opiskelijabudjetin takia en oo raaskinu ostaa. Hirmu mielelläni ottaisin kotiini Latissima Touchin, mutta varmasti myös tuo pienempi kone ilahduttaisi kovasti. Mukavaa joulunodotusta!

    Vastaa
  93. Saija 18.12.2015

    Kahvikone olisi todella kiva lahja itselleni ja minun aamuihin…:) sellainen vielä puuttuu..

    Vastaa
  94. Anu 18.12.2015

    Latissima Touch kahvikone mustana on aivan erityisen kaunis ja sopisi täydellisesti kotimme keittiöön.

    Vastaa
  95. Karoliina 18.12.2015

    Itse olen tee-ihminen, ja vieraille tuleekin keiteltyä jos minkälaista kahvia sillä ei nuo kahvi/vesisuhteet ole vieläkään juurtunut minun pääkoppaan ;) Lisäksi oman mielenrauhani vuoksi mielelläni päivittäisin toisen puoliskoni kahvinkeittimen hieman nätimpään versioon :)

    Vastaa
  96. Mönkkeli 18.12.2015

    Ehdottomasti Latissima, tuore maito on se mun juttu ja ihana maitovaahto ilman ylimääräistä soheltamista. Mutta kyllä tuo Inissiakin menee, pienen kokonsa ansiosta oikein mainiosti ^_^.

    Vastaa
  97. Pauliiina 18.12.2015

    Latissima tyylikkyydessään on vienyt sydämeni ja mielellään tahtoisin sen joululahjaksi! Helpottaisi kiireisiä arkiaamujakin .)

    Vastaa
  98. HannaKoo 18.12.2015

    Haaveilen Lattissima Touch -kahvikoneesta meille. Olisi todellista arjen luksusta, kun voisi nauttia erkoiskahveja kotonakin keskellä kiireistä viikkoa tai rauhassa lauantaiaamuna lehteä selaillen :)

    Vastaa
  99. neea 18.12.2015

    Olis mukava päästä kokeilemaan jotain uutta (itsellä käytössä vain perus moccamaster) eli ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

    Vastaa
  100. Marko Kiviniemi 18.12.2015

    On mullakin tuo kone mutten raaski ostaa nuita kapseleita !

    Vastaa
  101. miida-- 18.12.2015

    Latissima Touch sopisi kyllä meille täydellisesti :)

    Vastaa
  102. reettavee 18.12.2015

    Latissima kuulostaa hyvältä ja varmasti onkin sitä!! :)

    Vastaa
  103. Tanja 18.12.2015

    Nespresso Lattissima Touch -kahvikone olisi kiva. Meillä ihan perus kahvinkeitin ja tuollaisia olen vilkuillutkin. Mukana siis inissia koneen arvonnassa, sopisi loistavastu meidän pikku keittiöön.:)

    Vastaa
  104. Stiinae 18.12.2015

    Miten kompakti tuo Inissia olisi, jopa mukaan mökille :) Mukana siis!

    Vastaa
  105. marju 18.12.2015

    Voi, tuollainen Inissia sopisi kyllä omaan keittiöön! Haaveena olisi jokin spesiaalimpi kahvikone kiireettömiin aamuihin… :-)

    Vastaa
  106. Meri 18.12.2015

    Nespresso Lattissima Touch sopisi meille superhyvin, kahvit tulisi nopeasti ja saisi kahvit itselle, kun siltä tuntuu.

    Vastaa
  107. Roosa 18.12.2015

    Oih oma tuollainen kahvikone olisi ihana!! Ja ai että houkuttelisi maistaa noita joulun erikoiseräkahveja, kuulostaa kahvin rakastajan korvaan maistuvilta! Inissia olisi täydellinen lisä pikkukeittiöömme ja väsyneisiin aamuihin:) Ihana arvonta!

    Vastaa
  108. Nannil 18.12.2015

    En pysty juomaan enää suodatinkahvia vatsavaivojen vuoksi, mutta espressoa siedän hyvin. Minulle kahvi on nautinto, pelkästään jo se tuoksu, yleensä se on hengähdystauko. Voi sitä euforiaa mikä varsinkin aamulla se antaa (varsinkin se tuoksu kun aamulla herää ja kahvi on jo valmiina). Kahvikonsertti meillä ei ole, joten nykyiset kahvihetkeni kuuluvat vain kahviloihin mistä saa erikoiskasveja. Siksipä oma kahvikonsertti olisi tälle kotona viihtyvälle kotiäidille paras joululahja (ainakin vauvan valvottamien öiden jälkeen) 😍

    Vastaa
  109. Hannu Huttunen 18.12.2015

    Tuo arvottava kahvikone olisi juuri sopiva koko yksineläjälle..
    Muutenkaan en keitä ”normikeittimelläkään” kuin sen yhden kupillisen. Haaveissa on ollu mutta peruspäivärahoilla joutunut kaupan hyllylle jättämään.. Kuitenkin sen yhden kupillisen juon useamman kerran päivässä mutten halua mitään termospullokahvia,

    Vastaa
  110. Laura 18.12.2015

    Itse en kahvia juo, mutta tämä olisi täydellinen yllätys miehelleni :)

    Vastaa
  111. Sannamarianna 18.12.2015

    Mun haave on tämä:

    https://www.nespresso.com/fi/fi/product/lattissima-touch-punainen-kahvikoneet

    Ja veljelle haluaisin antaa myöskin näppärän kahvikoneen joululahjaksi.

    Mukavaa joulun odotusta! =)

    Vastaa
  112. Sanna 18.12.2015

    Oih, mikä arvonta – ehdottomasti mukana!! Nespresso Lattissima Touch valkoisena olisi minun valinta. Ihastuin siihen silloin kun sen täällä blogissa näin ja siitä asti olen siitä haaveillut. Se olisi jokaisen (kiireisen) aamujen pelastus!

    Vastaa
  113. Eve 18.12.2015

    Yksinelävälle erikoiskahvien rakastajalle Latissima olisi täydellinen, sillä yhtä kahta kuppia tulee harvoin keitettyä normikeittimellä. Sen sijaan tulee sitten otettua turhaan noutokahveja kioskeilta ja kahviloista.

    Vastaa
  114. Susanna 18.12.2015

    Lattissima touch -kahvikone olisi kyllä unelmalahja meidän kotiin :)

    Vastaa
  115. Siimapelle 19.12.2015

    Erikoiskahveja rakastavalle miehelleni tuollainen kahvikone uppoisi kuin nenä päähän. Itse kun en juo kahvia, niin lahjoittaisin palkinnon hänelle. Rakastan kahvin tuoksua, mutta en pidä sen mausta..siksipä monesti yllytän miestäni keittämään kahvia usein, jotta saan nauttia sen huumaavasta tuoksusta. Mukana arvonnassa siis!

    Vastaa
  116. Hanna 19.12.2015

    Ihana arvonta! Moccamasterin rinnalle keittiöön sopisi hyvin valkoinen Inissia :) Ja vanilla kardemumma ja vanilla amaretti kyllä maistuisi tälle kotiäidille ;)

    Vastaa
  117. Moona 19.12.2015

    Oi mikä arvonta! Jos saisin päättää, niin ottaisin lattissima kahvikoneen hopeana! Toisi ihanaa luksusta arkeen :)

    Vastaa
  118. Isa 19.12.2015

    Tuo Inissia olisi ihan huippu! Olen just avaamassa oman kampaamon niin ottaisin kahvikoneen ehdottomasti sinne käyttöön! :)

    Vastaa
  119. Katri 19.12.2015

    Oih olisi ihana laitella vieraille erikoiskahveja ja maistella niitä yhdessä. Ja nuo kahvikoneet ovat vieläpä upean muotoisia että käyvät sisustukseenki!

    Vastaa
  120. Katja 19.12.2015

    Juuri oli miehen kanssa puhetta, että meillä voisi olla tarvetta jollekin laitteelle, jolla saisi helposti tehtyä vain yhden kupillisen kahvia. Esimerkiksi juuri tämä arvottava kahvikone sopisi hyvin siihen tarkoitukseen :)

    Vastaa
  121. Hanne 19.12.2015

    Mahtava arvonta! Ihana jouluyllätys olisi tuollainen Latissima Touch kahvikone mustana (+maisteluvalikoima eri kahvimakuja), sopisi loistavasti sisustukseeen ja pääsisi nauttimaan kotonakin muusta kuin peruskahvista. Ois luksusta.

    Vastaa
  122. Hoohoo 19.12.2015

    Oi, kahvinystävän toivelahaja, tuollainen latissima touch-kone ois yhden kahvinjuojan talouteen loistava ratkaisu. Ja kahvihan on se arjen hemmotteluhetki, ainakin mulla.

    Vastaa
  123. Sonja 19.12.2015

    Huippu arvonta! Tähän perheeseen kävisi mikä tahansa noista :)

    Vastaa
  124. Louisa 19.12.2015

    Inissia olis ulkonäkönsa ja kokonsa puolesta täydellinen, kahvin makua unohtamatta!

    Vastaa
  125. hj 19.12.2015

    Inissima kahvikone vaikuttaa kivalta ja värinä sininen olisi kiva.

    Vastaa
  126. Eija-Liisa Tiainen 19.12.2015

    Ystävättäreni omistaa Nespresso Lattissima Touch -kahvikoneen ja se on aivan IHUNA! Haluaisin oman :)

    Vastaa
  127. Leila 19.12.2015

    Itsekkäästi toivoisin itselleni Inissian lahjaksi pikkuruisen kesämökin keittiöön. Silloin vanha peruskahvinkeitin saisi lähtöpassit. Kotona pari vuotta Latissima käytössä enkä pois vaihtaisi! Syksyn kolmen viikon loma Australiassa oli kahvin suhteen silkkaa piinaa, pelastus koitti kun Sydneyn katuja kävellessä tupsahti Nespresso Boutique vastaan! Kunnon kupillinen kahvia virkisti ja ainoa ilo kotiin paluusta oli saada jälleen aitoa kahvia niiden murusössöjen jälkeen.

    Vastaa
  128. Sannna 19.12.2015

    Ihan täydellinen pidettäväksi esillä,osana keittiön sisustusta ja uskon että sillä saa tehtyä ihania juomiakin.

    Vastaa
  129. Kati Kiuru 19.12.2015

    Valkoinen latissima kone ois ihan unelma mulle. Hyvin harvoin viitsin keittää kahvia keittimellä, vaikka tekisikin mieli.

    Vastaa
  130. Emma 19.12.2015

    Olen katsellut juuri tätä arvottavaa konetta. Ei veisi paljon tilaa keittiöstä ja muutenkin omiin tarpeisiin täydellinen!

    Vastaa
  131. Eija Erasvuo 19.12.2015

    Latissima Touch olisi aivan upea! Ystävä olisi kiva kutsua kahvittelemaan ja ystävien maitokahvit hoituisivat sillä näppärästi ilman odottelua 😊. Citiz on ollut ahkerassa käytössä, mutta vieraat joutuvat odottelemaan maidonvaahdotista erillisellä laitteella.
    Makuja löytyy kaikille kahvikissoille 😀

    Vastaa
  132. -----almis----- 19.12.2015

    Inissima vaikuttaa varsin kompaktilta, sopisi hienosti keittiöömmekin. Tässä arvonnassa olisi mukava voittaa, toisi monta ilonhetkeä esim. Espresson muodossa kotiäidin täyteläisiin päiviin!

    Vastaa
  133. Elina 19.12.2015

    Mukana kivassa arvonnassa!

    Vastaa
  134. Noora 19.12.2015

    Lattissima Touch olisi aivan mahtava lahja näin kahvia rakastavalle ja kohta äitiyslomalle jäävälle perheen äidille :)

    Vastaa
  135. pirjo 19.12.2015

    Mulle kävis mikä vaan noista. Mut pini ja konpakti vois tietysti olla tilankannalta hyvä! Mukana

    Vastaa
  136. emma 19.12.2015

    tyylikäs valkoinen latissima sopisi meidön keittiöön :)

    Vastaa
  137. Jenni 19.12.2015

    Mä olisin tyytyväinen mihin tahansa, mutta latissima olisi täydellinen. Löysin kahvin uudelleen vasta hetki sitten ja haluaisin nauttia vieläkin enemmän.

    Vastaa
  138. HeidiK 19.12.2015

    Vau tuo latissima on siisti! Sopii sisustukseen (kaikista tärkeintä 😅 🙈). Meillä mies juuri rikkoi kahvipannun ja kahviholisteja kun ollaan olisi tuollainen kone mahtava. Hienoa kun kahvikoneiden ulkonäköön on panostettu, koska aluksi ne näyttivät aivan avaruussukkuloilta :D

    Vastaa
  139. Amanda 19.12.2015

    Ehottomasti CitiZ-kahvikone! Kahvin täytyy olla yksinkertaista: mustaa ja vahvaa. t. Ikuinen espresso-lover

    Vastaa
  140. Marju 20.12.2015

    Juurikin Inissia valkoisena olisi täydellinen :)

    Vastaa
  141. raija 20.12.2015

    Minkä tahansa kahvikoneen valkoisena mielelläni omistaisin ja erityisesti kahvinjuontia opettelevaa seiskaluokkalaista poikaa sillä haluaisin ilahduttaa. Hyvää joulun aikaa!

    Vastaa
  142. Elsu 20.12.2015

    Oi, kuinka kiva joululahja se olisikaan! Kaikki koneet ovat niin hienoja!

    Vastaa
  143. Sanna Kuoppala 20.12.2015

    Mikä vaan millä sais cappuccinoo😜

    Vastaa
  144. Riikka 20.12.2015

    Näistä kahvikoneista ei ole kokemusta, tavallisella Moccamasterilla on keitelty tämän äidin kahvit. Kuinka ihana tuo olisikaan kahden kiireisen lapsen äidille helpottamaan arkea 😀 ja sopisihan se sisustukseenkin hyvin…

    Vastaa
  145. TiiaS 20.12.2015

    Tuo teillä oleva kone miellyttää silmään. Olen jo kauan haaveillut kahvikoneesta. Mieskin tykkää erikoiskahveista joten käyttöä löytyisi. Rahareikiä on niin monta, että ostamalla haavetta ei tule toteutettua. Joten arpaonnea toivon :)

    Vastaa
  146. markku 20.12.2015

    uusi kahvikone ja maidonvaahdotin olisi kyllä kiva saada pukilta.

    Vastaa
  147. p 20.12.2015

    Mun joulutoivelistalle lähti heti nuo limited edition maut, joista vanilla kardemumma kuulostaa tosi hyvältä!

    Vastaa
  148. Johanna 20.12.2015

    Olen monta kertaa miettinyt tuota samaista konetta, joka teillä on. Unelmien täyttymys näin tämmoiselle kahvihirmulle ;)
    -Johanna

    Vastaa
  149. Tuija 20.12.2015

    Lahjaksi toivon kausimaut sekä muutaman pötkön kofeiinitonta kahvia :)

    Vastaa
  150. Annika 20.12.2015

    Ihana arvonta. Maitovaahdottimella oleva kahvkone olisi aivan parasta. Suloista joulunaikaa!

    Vastaa
  151. Suvi 20.12.2015

    Lattissima touch <3
    Kuvankaunis laite.

    Vastaa
  152. tuija autio 20.12.2015

    <3 kummitytölleni lahjaksi

    Vastaa
  153. Sakke 20.12.2015

    Nespresso Lattissima Touch Olis oma suosikki, onnistus niin espressot kuin latetkin :)

    Vastaa
  154. terhi 20.12.2015

    Oi miten ihana arvonta <3, valkoinen Latissima touch olisi ihana. Rakastan erikoiskahveja, nam!

    Vastaa
  155. Karoliina 20.12.2015

    Sattuipas että klikkasin blogisi auki pienen tovin jälkeen:)omistin kerran kaffikoneen ja myin sen eteenpäin koska jokin puuttui koneesta…tämä olisi ihana uus yritys saada HYVÄ kaffikonenautinto kahvin ystävälle:)tsemppiä mulle:)mukavaa joulun odotusta!

    Vastaa
  156. Laura 20.12.2015

    Ehdottomasti tuo Latissima touch sopisisi minunlaiselleni kahvi-kissalle.

    Vastaa
  157. Miau 20.12.2015

    Lattissima Touch, jossa maidon saisi sopivasti itse vaahdotettua <3 AI että, tuo on ollut jo tovin toivelistalla! Eniten pidän ihan perus cappucinosta, kone vaan puuttuu… :)

    Vastaa
  158. AnnaE 20.12.2015

    En osaa sanoa, mikä olisi mieluisin, varmaan joku jolla saa valmistettua monipuolisesti erilaisia kahveja. Haaveillut olen, mutten vielä raskinut ostaa.

    Vastaa
  159. jessica 20.12.2015

    Latissima Touch jotta saa myös maidon itse vaahdotettua ja toki myös paljon kapseleita

    Vastaa
  160. Mirella 20.12.2015

    Olen tykästynyt kahviin vasta äskettäin ja etenkin cappuccinoon. Saisin Lattissima Touch titaanista itselleni täydellisen kahvipalvelijan. =D

    Vastaa
  161. Minna 20.12.2015

    Meillä kulutetaan kahvia paljon, mutta niin eri aikaan että kahvinkeitin puksuttaa melkein koko ajan :) Omaksi suosikiksi sanoisin Latissima touchin, mies valitsi väriksi titaanin.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *