Huomaan olevani aivan täysin pihalla lastenvaateviidakossa, tarjolla on vaikka mitä kiinnostavia ja hauskoja merkkejä, joista en ole koskaan kuullutkaan. Tykkään pukea lapseni kauniisti, mutta en ole… miten sen nyt sanoisi? Kovin intohimoinen sen asian suhteen. Ostan lastenvaatteita mistä milloinkin, en kyttää uusia mallistoja, tilaan harvakseltaan vaatteita verkkokaupoista tms. Mun mielestä meillä on ollut aina aika maltillinen määrä lastenvaatteita – no toki vähemmälläkin pärjäisi. Ja takit, ne on mun heikkous.

Tampereella on pari ihanaa lastenvaateita myyvää putiikkia tai jos tarkkoja ollaan, niin toinen on Lempään Ideaparkissa, Ballot-myymälä. Siitä ihan Koskarin kupeesta Kehräsaaressa löytyy toinen lempparini, Kuopus. Eilen ihan muita asioita hoidellessani piipahdin ihastelemaan Kuopuksen tarjontaa, enkä tietenkään lähtenyt sieltä tyhjin käsin.

Ostin Rebekalle Tanskalaisen Ubang babblechat-merkin collegehamosen ja Little Piecesin paidan. Näistä merkeistä en ollut tosiaan aikaisemmin kuullutkaan. Piecesin naistenvaatteet ja asusteet ovat toki tuttuja, mutta en tiennyt, että merkiltä löytyy lastenvaatteitakin.

Aika nätti tyttömäinen yhdistelmä, vai mitä tuumaatte? Rebekka on pieni kokoinen tyttö, joten hänelle koko 5Y oli just sopiva, pysyy päällä. Paidasta otin koon 110-116cm. Kuopuksen verkkokaupasta näytti löytyvän kumpaakin tuotetta, hametta etenkin oli useammassakin koossa.

Sain erittäin piristävää meiliä Magicpoksin lukijalta, hän mm. kirjoitteli lastenvaatteiden sekä asujen olevan yksi mielenkiintoisimpia aiheita täällä blogissa. Mitä te muut tuumaatte asiasta? Kiinnostaisiko teitä kurkata vähän laajemmin Rebekan vaatekaapille?

-Maj

0 Comments

  1. mamma 20.1.2016

    kiinnostaa… saatko pidettyä lasten vaatekaapit noin siistinä? Minulla omatkin kaapit paljo sotkusemmat:(

    Vastaa
    • Maj 21.1.2016

      Ehkä meillä on tilaa tarpeeksi? Toki kyllä kaappin sisältö välillä meinaa vähän räjähtää, kun lapset käyvät itse valkkaamassa vaatteita, mutta sitten järjestelen ne uudelleen – helpottaa arkea kummasti :)

      Vastaa
  2. Ulla 20.1.2016

    Muakin kiinnostaa!!

    Vastaa
    • Maj 21.1.2016

      Jee, niitä on tulossa :)

      Vastaa
  3. Ulla 20.1.2016

    Muakin kiinnostaa lastenvaate postaukset!!

    Vastaa
    • Maj 21.1.2016

      Huippua, ihana kun laitoit kommenttia. Olen juuri tekemässä juttua aiheesta, postaus olisi tarkoitus julkaista vielä tänään :)

      Vastaa
  4. Tuija 20.1.2016

    Kiinnostaa :) Ja myös Samuelin vaatekaappi koska kolme poikaa itsellä :)

    Vastaa
    • Maj 21.1.2016

      Moikka Tuija! Ai että, ihana kuulla. Sain otettua muutaman kuvan tänään, joten Samuelin vaatekaapista on tulossa vielä illalla postausta :)

      Vastaa
  5. Elina 20.1.2016

    Kiinnostaa!

    Vastaa
    • Maj 21.1.2016

      Tulossa on! Tosi kiva kun jengi innostui laittamaan kommenttia, tuli sellainen fiilis, että teitä oikeasti kiinnostaa – oli mukava tarttua heti toimeen :)

      Vastaa
  6. Riika W. / Coterie 20.1.2016

    Kiitos vinkeistä! Täällä odotetaan esikoista, joten kiinnostaa toki :)

    Kiitos jo etukäteen!

    Terveisin,
    Riika W. / http://www.coterie.fi

    P.S. FYI: En onnistunut jättämään kommenttia Bloglovinin kautta (selaimena IE11). Toivottavasti ei nyt tule monesti….

    Vastaa
    • Maj 21.1.2016

      Kiva kuulla – ja hei kommentti tuli pari kertaa, poistin sen toisen :)

      Vastaa
  7. Amaalia 20.1.2016

    Kiinnostaa lastenvaatteet! Vaikka sellainen postaus missä lasket ihan määrät, monesko housut/paidat/mekot lapsilla on :) ja mitkä on suosikkimerkit/tyylit ja mitä aiot kesälle hankkia!

    Vastaa
    • Maj 21.1.2016

      Moikka! Kiitokset kommentistasi, tänään illalla on tulossa juttua Samuelin vaatteista, periaattessa kuvista pystyy laskemaan määrät tai ainakin saa tosi hyvän käsityksen siitä, paljonko vaatteita on :D Tosi hyviä idiksiä, kesän vaatehankinnoista ja lempparimerkeistä voisin myös tehdä postaukset :)

      Vastaa
  8. Tuleva äippä 20.1.2016

    Kiinnostaa ehdottomasti! Ja tällä hetkellä myös erityisesti Sampan vaatekaapin sisältö, koska itsellekin poika tulossa :)

    Vastaa
    • Maj 21.1.2016

      Moi! No niin, palaahan vielä tänään tänne blogiin, sillä juurikin Sampan vaatekaapin sisällöstä on tulossa juttua illalla :)

      Vastaa
  9. kenkku 20.1.2016

    Juu ois mukava lukea enemmän lastenvaate uusia merkkejä löytänyt neidin 2v myötä enemmän tiedän ratsastusvaatemerkeistä joista olen löytänyt itselle hyviä ulkovaate 😊.osan meillä ostetaan uutena ja osa kirppis tms.Ulkovaate en tingi kun myös tallilla tulee käytyä ..

    Vastaa
    • Maj 21.1.2016

      Moikka Kenkku! Mukava kuulla, aiheesta on tulossa lisää juttua, huippua kun jaksoit laittaa viestiä :)

      Vastaa
  10. Henriikka 20.1.2016

    Lastenvaatejutut kiinnostaa paljonkin!

    Vastaa
    • Maj 21.1.2016

      Ihana kuulla Henriikka ja kiva kun laitoit viestiä, postausta pukkaa :)

      Vastaa
  11. Iita 21.1.2016

    Kiinnostaa! Kiinnostaisi myös Viivin vaatekaappi ja sinun miehesi.

    Vastaa
  12. Esteri 21.1.2016

    Siis todellakin kiinnostaa!! Sulta saa niin hyviä vinkkejä aina, ne harmaat collegehousut ja se postaus mustista toppa-/ulkoiluhousuista on tullut omaankin käyttöön! Olis kiva kuulla mikä ajatus (jos on) sulla on vaatteiden ostohetkellä, että onko sulla joku idea miten katsot aina samanlaisia vaatteita että ne sopii yhteen muun vaatekaapin sisällön kanssa? Koska mielestäni osaat niin täydellisesti aina valita yhteensopivia vaatteita lapsille!

    Vastaa
    • Maj 21.1.2016

      Moikka! Hei mahtavaa jos olet saanut täältä vinkkejä :) Kiitos myös idiksistä, mä koitan miettiä lisää sisältöä tätä aihetta koskien. Lastenvaatteista on kumminkin tulossa juttua, itseasiassa ensimmäinen postaus olisi tarkoitus saada valmiiksi/julkaista vielä tänään.

      Vastaa
  13. jeni 24.1.2016

    KIINNOSTAA :) Juttu Sampan kaapista oli IHANA!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *