Rebekka on liikkuvainen lapsi, joka on todella tarkka vaatteistaan, ne eivät saa hangata, puristaa tai kiristää. Hän, kuten varmasti moni muukin 5-vuotias pikkutyttö, viihtyy parhaiten liehuvissa mekoissa tai ihanissa tyllihameissa. Samuelilla ja Rebekalla on roolivaatteita iso säkillinen, niiden avulla on helppo muuntautua säihkyväksi prinsessaksi käden käänteessä. Toistaiseksi ollaan päästy tytön kanssa yllättävänkin hyvin yhteisymmärrykseen vaatehankintojen suhteen. Viimeksi hän ihastui ihan hirmuisesti tuliaisiksi tuomaani tummanvihreään toppatakkiin.

Päiväkodissa ja kavereiden kanssa touhutessaan Rebekalla on usein legginsit yhdistettynä trikoo/collegemekkoon tai tunikaan. Kesämekot muuntautuvat talvikäyttöön sopiviksi neuletakin ja sukkisten tai legginsien kanssa. Rebekan vaatekaapista löytyy raikkaita sävyjä, mielestäni tytölle sopii hyvin persikkaiset ja pinkit sävyt, joita on helppo yhdistellä harmaaseen, mustaan ja denimiin.

rebekanasut4

Vaatekaappi

rebenkaappi1

Rebekan sisävaatteille on varattu kaksi hyllyä sekä 2/3 lasten yhteisestä vaatetangosta. Ylähyllyltä löytyy pitkähihaisten paitojen lisäksi kaikki alaosat, legginsit, farkut ja muut housut. Pinojen takana on piilossa vielä hameet. Alahyllyllä on yöasut, trikoopaidat, t-paidat ja topit sekä takana näyttää olevan fleecehousut ja paksumpi neule, joita harvemmin käytetään. Rebekka on kasvanut pituutta reippaasti ja hetki sitten karsin ronskilla kädellä kaapista kaikki pieneksi jääneet vaatteet pois. Tällä hetkellä tyttö käyttää kokoa 116-122 cm.

rebenkaappi2

Henkaritilan täyttää pääasiassa mekot – ja siellä seassa on myös ainoa tytön omistama huppari.

Mekot

Takki ja mekko – COS

Tunika – Lindex

Mekko – Mini Rodini

rebenkaappi3

Mekot vasemmalta Papu, Cos, Gugguu, Lindex, Gugguu ja H&M.

rebenkaappi4 rebenkaappi5

Mekot – Name it, H&M ja Lindex.

rebenkaappi6

Mä en liiemmin välitä röyhelöistä tai romanttisista lastenvaatteista, mutta tästä Zaran kesämekosta pidän tosi paljon – sitäpaitsi poikkeus vahvistaa säännön.

En suosi mitään yhtä tiettyä merkkiä, kuten ehkä tästä jo hoksasittekin. Cosin a-linjainen vihreä mekko sekä Gugguun musta maksimekko ovat omia lemppareitani. Papun kaunis trikoomekko pääsee varmasti kovaan käyttöön ensi kesänä, siitäkin pidän tosi paljon. Rebekalla oli talven juhlissa usein Zaran kimalteleva mekko – tai Name It:n musta neulemekko, riippuen vähän tilanteesta. Kesäksi tulee varmasti hankittua muutamia uusia mekkoja, mutta näillä pärjää loistavasti siihen saakka.

Alaosat

Asu – Gugguu

hannujakerttu9rebenkaappi7

Tyllihametta kutsutaan meillä bilehameeksi, haha! Niitä löytyy kokonaiset kolme kappaletta. Yleensä Rebe haluaa pukea sukkikset ja tyllihameen kavereiden synttäreille.

Kaapin ainoat hameet (tyllihameiden lisäksi) on tämä ja toinen hiukan ohuempi harmaa yksilö. Collegepaita tai vaikka valkoinen trikoopaita, hame ja leggarit on myös paljon käytetty yhdistelmä.

rebenkaappi12

Farkkushortsit (Zara) odottelevat kesää, mun oma suosikkikomboni kesällä on tennarit, farkkushortsit ja valkoinen toppi tai t-paita, molemmilla lapsilla.

rebenkaappi13

Tässä on housuosasto. Rebellä on useat musta leggisit ja muutamat vähän spessumat Gugguulta ja Papulta. Farkkuja löytyy kolmet, vaaleansiniset yksilöt on kevään hankintalistalla. Oikealla on parit collegehousut ja rentoilupöksyt, joita käytettiin enemmän kesällä.

Yläosat

rebenkaappi8

Tästä kuvasta näkyy hyvin koko vaatekaapin sisältö. Alahyllyllä on yökkärit vasurissa ja sitten trikoopaidat, teepparit ja topit.

Neule – Name it

Koko asu – Gugguu

rebekanasut6

Toppi – Viivin vanha

Neulepaita ja housut- H&M

rebenkaappi9

Paksumpia collegepaitoja ym. (Papu, Gugguu, Zara, Little Pieces, Lindex, Name it)

rebenkaappi10

Sekalainen kasa paljon käytettyjä perustrikoopaitoja.

Collegepaitoja ja pitkähihaisia trikoopaitoja Rebekka käyttää farkkujen tai hameen kanssa. Suurin osa viime kesän t-paidoista ja topeista on jäänyt pieneksi, enkä ole vielä uusia hankkinut. Nyt kun olen saanut pienet kiertoon, niin on aika hankkia muutamia uusia juttuja tilalle.

Rebekka on niin toista maata kuin rempseän huoleton pikkuveljensä. Hänen vaatteet eivät kulu polvista puhki. Hän osaa kauniisti viikata vaatteensa itse kaappiin ja kiikuttaa likaiset pyykkikoriin. Hänen hihansa tulee olla kääritty juuri sillä oikealla tavalla ja vetoketjut pitää vetää huolellisesti kiinni. Olalla keikkuu usein oma käsilaukku, jonne hän sujauttaa puhelimensa ja tärkeimmät tavaransa. Hän on tyttö joka huomaa äidin väsymyksen kasvoilta ja jonka mielestä hammasraudat on maailman noloin asia. Rebekka on tyttö, joka murehtii valaiden kohtaloa.

-Maj

0 Comments

  1. Rena 28.1.2016

    She is definitely a very stylish young woman!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

    Vastaa
  2. Hemppa 28.1.2016

    Rebe on onnen tyttö. <3

    Vastaa
  3. Rreija 28.1.2016

    Viivistä voisi tehdä samantyylisen postauksen? Onhan se kuitenkin osa teidän perhettä. :)

    Vastaa
  4. Nuppuja 28.1.2016

    Tosi kauniita asukokonaisuuksia! Ja hyvin samanmoinen tyyli, kuin meidän neidillä! :)

    Vastaa
  5. Lyyli 28.1.2016

    Söpö tyttö ja kauniita vaatteita.

    Vastaa
  6. Hyöeli 28.1.2016

    Ihan mielenkiinnosta kysyn että mitä reben ikäinen tyttö kantaa mukanaan noissa ihanissa käsilaukuissaa!:)

    Vastaa
  7. M 29.1.2016

    Tosi kiva postaus, vaikkei meillä tyttöä olekaan! :) Tuon teidän neidin kuvia katsellessa iskee kyllä ”tyttökuume” ❤️ Tosi kaunis tyttö ja ihania asuja!

    Vastaa
  8. eevi 29.1.2016

    Rebekka on kyllä niin kaunis tyttö! :) onko hänellä siis ihan oma oikea puhelin?

    Vastaa
    • Maj 30.1.2016

      Voi kiitokset :) Jep, hänelle hankittiin puhelin kesällä hätätapauksia varten – ja nyt kun hän kulkee naapurissa kylässä, niin se on ollut todella kätevä kapistus.

      Vastaa
  9. Nenna 29.1.2016

    Rebekka on kyllä ihana, todella kaunis tyttö! Jotenkin tässä vuosien mittaan on tullut juuri sellainen kuva, että Rebekasta on kasvanut huolehtivainen ja ikäisekseen kypsempi. Onko? Voisin kuvitella, että kasvu tapahtui Samuelin sairastelun aikaan..? Persikkaiset sävyt ovat hänellä todella kauniita, minttu ja vaaleaturkoosi myös!

    Vastaa
  10. Enni 11.2.2016

    Voi ei miten suloisia vaatteita ja suloinen tyttö! <3

    Vastaa
  11. Rita A. 18.2.2016

    Ihana ja muodikas tyttö! Aletaan teitä seurata enemmänkin :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *