No niin, Neulemania-postaus saa jatkoa loogisesti shortseista. Tai sortseista, kuinka vain, mutta mulle ne nyt on shortsit. Isken shortsit jalkaani heti säiden salliessa ja haikein mielin luovun niistä syksyllä. Jaloista ei tule koskaan kylmä, joten neule tai pitkä takkikin toimivat mitä loistavammin shortsien kaverina.

shortsit magicpoks

Tässä ne ovat, kaikki kaapistani löytyvät shortsit, jos ei college-ja treenishortseja lasketa. Kaivettuani nämä kaapista, totesin osan joutavan jo kirppiskasaan odottelemaan.

Liehushortsit

Rakastan ehdottomasti eniten näitä helteisiin päiviin hyvin soveltuvia, ohuita, liehuvia shortseja. Tämä postaus oli muuten tähän väliin ihan täydellinen, sillä samalla sain pakattua reissua varten. Ohuiden shortsien kaveriksi voi pukea vaan spagettiolkaintopin, jalkaan flipflopit tai korkkarit, tilanteen mukaan.

Rantsushortsit, H&M.

Tämä oli viime syksyn Kosin reissun pidetyin asu. Ihanan raikkaanväriset shortsit löysin Bik Bokin alerekiltä viidellä eurolla.

shortsit5

Pyjamahousut ja neule toimivat hyvin yhdessä. Nykyään nuo pöksyt tosiaan ovat siirtyneet kotivaateläjään.

Käytännölliset mustat shortsit, Gina Tricot.

shortsit7

Rantsutyyliä Kap Verdellä.

Näitä olen ehdottomasti pitänyt eniten. Niin mukavat ja rennot, mutta silti ihan siistit.

Farkkushortsit

Farkkushortseja mulla on tasan nämä yhdet, toiset tummansiniset päätyivät kirppiskasaan. En ole mistään onnistunut löytämään uusia nättejä, mutta tarpeeksi säädyllisiä shortseja. Ostin nämä aikoinani Bershkasta, joskus viisi vuotta sitten.

shortsit10

In Action.

Vaaleat ja siistit

Valkoiset shortsit ovat olleet minulla pitkään, ne on ajattomat ja juuri täydellisen kokoiset. Shortsit eivät missään nimessä saa olla liian pienet, päinvastoin, mielummin vähän väljät. En kyllä tiedä lukeutuvatko kuviolliset vaaleat shortsit ”siistit”-kategorian alle, mutta jostain syystä miellän ne vähän siistimmiksi.

Shortsit, Minimum.

Valkoiset shortsit ovat todella vanhat, Gina Tricosta ostettu aikanaan.

Nahka – ja mokkashortsit

Omistan kahdet mustat nahkashortsit, josta toiset ovat kyllä PU:ta. Viime kesän lempparini on ruskeat mokkanahkashortsit, jotka bongasin Kreikasta, Zarasta.

Mokkashortsit näyttävät kivalta päivettynyttä ihoa vasten, tällä hetkellä koipeni ovat vähän toisen väriset.

shortsit15

Ja tässä neule+takki shortsien parina, tykkäsin kovasti aikoinani tästä yhdistelmästä, jota ei voi sään puolesta Suomessa kovinkaan monena päivänä käyttää.

Juoksutrikoot vaihtuvat toukokuussa shortseihin, joissa vedän lenkit aina syksyyn saakka, säästä riippumatta. Collegeshortsit ovat parhaat kotioleiluun ja rentoon hengailuun.

Kaapistani on kaiveltu jo neuleet ja shortsit, mitä seuraavaksi? Merkitsen molemmat postaukset Vaatekaapillani-tägillä, jatkossa sillä pääsee tämän ”sarjan” postauksia selailemaan :)

-Maj

0 Comments

 1. Mii 25.2.2016

  Oijoi, täällä ilmottautuu toinen shortsifiilistelijä! Tykkään kunnon talvesta ja lumesta, mutta nyt tuli kyllä kaipuu kuumiin kesäpäiviin, ruskeisiin sääriin ja vaaleisiin farkkushortseihin! :)

  Vastaa
  • Maj 3.3.2016

   Jee, shortsit ovat niin helppoja ja käytännöllisiä. Mäkin kovasti odotan kesää, toivottavasti saadaan paljon aurinkoisia päiviä :)

   Vastaa
 2. roosa 25.2.2016

  Mulla on niin valkoiset jalat, että välttelen ehkä hieman niiden paljastamista keväällä -ja myös myöhemmin keväällä, koska väri ei vain tartu! :D En kyllä ole teinivuosien jälkeen edes yrittänyt ruskettaa ihoani suuren melanoomariskin takia. Täytyy taas kevään korvilla kunnostautua itseruskettavien kanssa!

  Kiitos muuten tästä postauksesta! Mulle tuottaa hankaluuksia pukea shortsit ja olla näyttämättä 16-vuotiaalta. Tänä keväänä täytyykin keskittyä etsimään siistejä shorteja ja yhdistää niitä tämän postauksen inspiroimana!

  Vastaa
  • Maj 3.3.2016

   No hei, mä en ainakaan yhtään pitäis pahana, jos näyttäisin 16-vuotiaalta shortseissa :D U go grlll! <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *