Muutama vuosi sitten sanoin tomerasti, etten erityisemmin halua pukea lapsiani samanlaisiin vaatteisiin, kuin itseäni. Ei se toki ole ensimmäinen kerta, kun joudun syömään sanani, monet muutkin lapsiin liittyvät ajatukseni ja aikomiseni ovat muuttuneet tässä matkan varrella. Erityisesti Rebekan vaatekaapista löytyy muutamia tismalleen samanlaisia vaatekappaleita, kuin omasta kaapistanikin. Ostin hänelle viime keväänä Cosin harmaan takin ja muutama viikko sitten tuli hankittua mustat Air Maxit, niin ja onhan meillä ne samanlaiset bombertakitkin.

Lapset saavat toki näyttää lapsilta, enkä ole muovaamassa heistä mitään meidän vanhempien kopioita. Arjessa täällä painellaan hyvin pitkälle (toisinaan jo vähän rähjääntyneissäkin) collegeasuissa ja sitä rataa, mutta silloin kun lähdetään kaupungille pyörimään tms., niin puemme siistimpää vaatetta päälle. Luonnollisesti sitä vaan tulee hankittua heillekin eniten omaa silmää miellyttäviä juttuja.

Meidän lapset ovat vielä sen verran pieniä, että heidän mielestään meidän vanhempien jutut ovat tosi cooleja. Varmasti jossain vaiheessa sekin asia tulee muuttumaan, Rebekan kohdalla ei välttämättä edes mene enää kauaa…

Miikalla on lähes yhtä pitkät hiukset, kuin minulla ja Samuel haluaa kasvattaa omiaan, sillä hän ihailee isänsä ponnaria. Olen ehdotellut pojalle (ja miehelle) jo vuoden verran parturikäyntiä, mutta vastaus on aina tiukka ei – ja se on toki ihan ok, hänen kutrinsa on söpöt. Rebekka taas ihailee Viivin hiuksia niin kovasti, että hän antaa hädin tuskin siistiä hiustensa latvoja. Viimeksikin taisi tulla kyyneleet silmiin, vaikka hiuksista nappaistiin vain ehkä puoli senttiä.

Takki – Cos
Neule – Name It
Tunika – Mini Rodini
Leggarit – Lindex
Tennarit – Nike
Laukku – Zara

Kysyin Rebekalta, että pidätkö Teposta? Sain vastaukseksi: äiti, määhän rakastan Teppoa. Jos me ollaan kävelyllä, niin tyttö haluaa yleensä taluttaa koiraa. Samuel ei tunnu edes huomaavan Teppoa, lähinnä hän työntää sen pois sylistään, eikä sen kummemmin muutenkaan välitä Teppoa hoidella. Teppo on ollut meillä jo ennen lapsia ja suhtautuu hyvin oikeastaan kaikkiin lapsiin.

Mitä vaatteisiin tulee, niin ihailen useita värejä ja jotain leikkauksia, jotka eivät syystä tai toisesta sovi minulle. Parasta onkin päästä ihastelemaan sellaisia juttuja omien lasten päällä, hehe ;)

-Maj

0 Comments

 1. Inkkari 19.4.2016

  Ihana rebekka!

  Vastaa
 2. Inkkari 19.4.2016

  Ihana rebekka!

  Vastaa
 3. Natalia 20.4.2016

  Moikka, Kaunis sinä ja varsinkin tyttösi <3 ja ihana blogi, kiitos siitä.

  Vastaa
  • Maj 20.4.2016

   No voi vitsit, kiitos!

   Vastaa
 4. Natalia 20.4.2016

  Moikka, Kaunis sinä ja varsinkin tyttösi <3 ja ihana blogi, kiitos siitä.

  Vastaa
  • Maj 20.4.2016

   No voi vitsit, kiitos!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *