Se pitkä aalto niin syvänsininen. Mä tunnen kun, se alkaa taittumaan. Sä kysyt multa mille nyt hymyilen? Mut tiedä en, hymyilen muuten vaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMä haluan eteenpäin jo astuu, haluan että varpaat kastuu. Ei meillä oo, kiirettä minnekään. Joku mun ihon läpi tuntuu, ja vaikka kaikki vähän liikkuu, niin huominen hyvältä näyttää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMennään yöllä taas uimarantaan, mennään vaan, sun jälkiä seuraan. Kuunnellaan kun kaislikko kuiskaa, kysymyksiin sen kukaan ei vastaa. Ollaan taas kuin mitään vaaraa tai uhkaavaa ei koskaan ois ollutkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPitkään aikaan unta saanut mä en. Nyt valvo en, niin paljon ainakaan. Ja vaikka oisin hieman sirpaleinen, niin sirpaleet hyvää kai ennustaa. Mä haluan ihan rantaan astuu, niin et mun silkkihanskat kastuu. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAEi vieläkään kiirettä minnekään. Joutsenet ui meitä vastaan, ei ne pelkää, on vain rauhaa ja kaikki niin, hyvältä näyttää.

Iisa – Yöllä uimarantaan

-Maj

4 Comments

  1. Rena 5.9.2016

    So cute the pictures at the lake!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

    Vastaa
  2. NellaM 5.9.2016

    Kuvista tulee suorastaan haikea fiilis, kun katsoo autiota hiekkarantaa loppukesän pimenevässä illassa. Vesikin taisi olla aika kylmää teidän eleistä päätellen :)

    Vastaa
    • Maj 5.9.2016

      Vesi oli hyytävää – ja mulla on ihan samat fiilikset, kun sulla. <3

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *