Samuelilla oli heti alkukuusta synttärit, hän täytti jo huikeat viisi vuotta. Olen tainnut sanoa häntä jo pari kuukautta 5-vuotiaaksi, mutta asiaan  on aina puututtu samantien, ”Olen kyllä vasta neljä!”

tiger1

Rebekka tuntui niin paljon vanhemmalta 5-vuotiaana, esikoisen kohtalo, sanoisinko?Samuel puolestaan on ikuisesti meidän vauva, perheen pienin. Samuel on selvästi myös äidin poika, hän asettuu aina puolelleni ja hänen mielestään olen aina oikeassa. Joskus kauan ennen lapsia haaveilin omasta pienestä pojasta, mielikuvissani oli juuri Sampan näköinen poika. Joskus mietin, että mitä niin hyvää olen tehnyt, että saan olla tuon suloisen, hauskan ja suurisydämisen pojan äiti?

tiger2

Samuelilla on paljon kavereita päiväkodissa ja naapurissakin muutama, hän tulee oikeastaan melkein kaikkien kanssa toimeen. Hän kertoilee vitsejä ja hassuttelee, vaikka toisaalta pojan päässä pyörii välillä myös hämmästyttävän suuria kysymyksiä.

Täällä reissussa hän oppinut uusia taitoja, snorklaaminen on ihan parasta. Samuel on todella tyytyväinen, kun hän osaa jotain vähän paremmin kuin Rebekka – mutta tietysti pari vuotta vanhempi sisko on monissa asioissa vielä vähän etevämpi.

tiger3

Samuelin  vaatteet on saatu Katie Scottin H&M:lle  kuvittamasta lastenvaatemallistosta. Malliston vaatteita on myynnissä H&M:n myymälöissä sekä verkkokaupassa.

tiger5

Kun Samuel suuttuu, hän on kuin myrsky, eikä mikään muutaman minuutin sadekuuro, vaan trooppinen hirmumyrsky. Pojan päätä on erittäin vaikea kääntää, kun hän on jotain päättänyt. Silloin, ei uhkailu tai kiristys auta – lahjominen ehkä toimii joskus :D Myrskyistä kärsii koko perhe, mutta onneksi ne ovat kuitenkin nykyään aika harvinaisia.

tiger6tiger7tiger8

Nyt pojan ollessa oikeasti 5-vuotias, tuntuu, että metkut ja hullutuksetkin ovat muuttuneet hieman. Vanhempia testataan erilaisin konstein ja omia juttuja on alkanut syntymään yhä enemmän. Eilen hän tutustui täällä samanikäiseen poikaan – ja hetken päästä tyypit viilettivät rantoja pitkin käsi kädessä. Molemmilla oli samanlaiset jutut ja R-kirjain surisi kilpaa, aika ihania olivat.

-Maj

5 Comments

 1. inkkari 28.3.2017

  Voi….. ihana Samppa ja kivasti kirjoitettu!

  Vastaa
 2. Sara // housefive 28.3.2017

  Suloinen Samuel ❤️ Tuo 5v. on niin mainio ikä ja jotenkin isomman pojan oloinen, mutta meilläkin on kyllä mammanpoika ja tarvitsee syliä aikalailla (ei haittaa laisinkaan!). Tuli jotenkin elävästi mieleen se postaus, kun kerroit odottavasi Samuelia. Ja nyt jo noin iso pieni poika :) just tuo on parasta, että niin ennakkoluulottomasti saavat uusia kavereita ❤️

  Vastaa
 3. Amaalia 28.3.2017

  Onnea Samuel! 5-vuotta on ihan mahtava ikä! Meillä tyttö oppi vuode aikana mm. uimaan, lukemaan, laskemaan kertolaskuja ja piirtämään todella upeasti! Ja oma tahto on samalla ottanut taas aimo harppauksen eteenpäin :D hän mm halusi olla hetken yksin kotona! Osaisi kuulemma myös tulla päiväkodista yksin kotiin! Eiköhän tämä neiti ala olla jo eskarivalmis :)

  Vastaa
 4. Pauliina 28.3.2017

  Ihanaa, minulla on melkein saman ikäinen poika, täyttää kesäkuussa viisi. <3 Tuollainen sosiaalinen ja omapäinen, mutta kuitenkin sylissä viihtyvä ja raukkauttaan erityisesti äidille vuolaasti tunnustava murunen löytyy meiltäkin. Ollaan me onnekkaita <3

  Vastaa
 5. white 29.3.2017

  Onnea teidän kummallekin ”pienelle”! Muistan hyvin kun jännäsin, että milloin tulee uutisia Diegon syntymisestä…! 5 vuotta, whaat?!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *