Terkkuja Lastentorilta, oli hyvä reissu ja kauppakin kävi ihan kivasti. Nyt koko jengi vaan haukottelee, Samuelin ja Tepon kanssa torkuttiin tulomatka ja Miika nukahti päikkäreille heti kun päästiin kotiin.

Huomenna vietetään Samuelin kaverisynttäreitä ja kaikki on vielä tekemättä, paitsi kauppareissu hoidettiin jo eilen. Mutta siis koristelut, leipomiset ja siivoukset. Tavoitteenani olisi päästä nukkumaan tämän vuorokauden puolella, mutta saapa nähdä! Inhottavaa jättää asioita ihan viimetippaan ja sitäpaitsi jännitän vähän, että mitä meidän kakusta oikein tulee!? No, huomenna sitten kaupan kautta, jos ei muuta… :D

angry birds synttärit 3
angry birds synttärit 4

Viime vuonna Samuel halusi Lentsikka-synttärit (täältä löytyy helppo idea koristeluun) ja nyt teemaksi valikoitui Angry Birds, varmaankin kesällä nähdyn leffan innoittamana. Mitään massiivisia koristuksia en hankkinut, mm. mukeja, palloja ja pillejä löytyi kaapista ja muut napattiin eilen mukaan kauppareissulta.

angrybirds synttärit 1

Siis ihan oikeasti ollaan haukoteltu kilpaa, sillä aikainen herätys ja ihmisvilinässä vietetty iltapäivä tekivät tehtävänsä.

angry birds synttärit 5

Printattiin muutamia värityskuvia, katsotaan jos joku vaikka innostuisi värittämään. Tarrapaprulle printattuja kuvia käytän koristelussa – ja ehkä näitä numeroituja myös jossain leikissä. Lahjakassit toimivat arteenmetsästyksen palkintona, mutta enempää ohjelmaa ei olla mietitty.

angry birds synttärit 2

Voi toista, hän odottaa niin malttamattomana huomista, omat synttärit taitavat olla lapsille yksi vuoden isoimpia kohokohtia. Maanantaiaamuna Samuel on sitten virallisesti 5-vuotias, voi apua :”) No, nyt kuitenkin on pakko tehdä ryhtiliike, kääriä hihat ja alkaa hommiin!

Niin ja hei, olisin ihan mielettömän kiitollinen, jos haluaisitte jakaa jonkun hauskan ja helpon ohjelmanumeron huomisille synttäreille?

-Maj

6 Comments

 1. Sara. 4.3.2017

  Meidän 5-v synttäreille ohjelmapyyntö sankarilta oli ”musical statues” eli se, kun musiikki soi ja kaikki kiertää tuoleja, mitä yksi osallistujia vähemmän. Sit musiikki poikki ja kaikki yrittää etsiä vapaan tuolin. Sit vain seuraavalla kierroksella yksi tuoli vähemmän. Tähän vois käydä ihan sohvatyynytkin?

  Vastaa
  • Maj 5.3.2017

   Heii, tuo on superhauska leikki, muistan sen omasta lapsuudestani. Luin tän sun vinkkauksen ajoissa, mutta ei mahduttu toteuttamaan, kun meillä oli 16 lasta :D Apua!

   Vastaa
 2. Katja 4.3.2017

  Meilläkin kaksi maaliskuista ja synttäritohina meneillään, ohjelma vaan niin prinsessahenkistä ettei siitä iloa teille. Hyviä synttäreitä!

  Vastaa
  • Maj 5.3.2017

   No ymmärrän! Ihania synttäreitä sinnekin :)

   Vastaa
 3. akka 6.3.2017

  eikö ankkärit ole jo niin laast season? no anyway meidän poika halusi synttärit ILMAN mitään teemaa. hyvä näin

  Vastaa
  • Maj 6.3.2017

   Moikka! En oikeastaan tiedä onko – vai eikö, ei sillä oikeastaan ole mitään väliä :) Käytiin katsomassa kesällä Angry Birds -elokuva, jota lapset muistelevat vieläkin usein.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *