Mietin vuodenvaihteessa blogini siirtyessä Asennemedialle, että miten tulen pärjäämään? Muutto ja omat sivut olivat isoja asioita, joita olin puntaroinut pitkään. Näin jälkikäteen ajattelen tehneeni parhaan mahdollisen ratkaisun, ihan turhaan jännitin ja etenkin stressasin muutosta niin paljon.

Tiesin kyllä jo etukäteen, että Asenteella pääsen tekemään töitä ammattitaitoisen porukan kanssa ja olin sivusta seuraillut  Asennelaisten hyvää meininkiä, yhteishenkeä ja kaikinpuolin laadukasta otetta tekemiseen. Tiedättekö, nyt ensimmäistä kertaa aikoihin tuntuu siltä, että mulla on oikeasti työkavereita. Ei ehkä ihan sillä perinteisellä tavalla, mutta ymmärrätteköhän, mitä ajan takaa? En halua yhtään vähättellä Allerin aikaisia kollegoita, päinvastoin. Me vain tapasimme todella harvoin, isossa talossa kun on kuitenkin aina vähän erilainen meininki.

Ennen muuttoakin olin jo yrittäjä ja edelleenkin teen enimmäkseen töitä täältä residenssimme vierashuoneesta käsin, ihan ylhäisessä yksinäisyydessäni. Oloni ei silti ole enää niin yksinäinen, kuin mitä se on ollut joskus aikaisemmin. Asenteella on paljon kaikenlaista kokoajan meneillään, tapaamme kamppisten tiimolta toisiamme sekä asiakkaita ja pidämme paliksia keskenämme. Mielestäni on kiva päästä yhdessä analysoimaan, mikä on sujunut ja mitä voisimme tehdä vieläkin paremmin. Monissa projekteissa teemme töitä konkreettisesti yhdessä ja jos eteen tulee ongelmia, niin aina löytyy ihmisiä joilta kysyä neuvoa.

 

asennecrew3asennecrew2

Eilen olin piipahtamassa palaverissa, jonka jälkeen osa porukasta jäi hetkeksi hengailemaan ja vaihtamaan kuulumisia. Koitan parhaani mukaan yhdistellä Helsingin reissuihini mahdollisimman tehokkaasti työjuttuja sekä tapahtumia, mutta aina ei oikein päivämäärät osu yksiin. Tällä kertaa körötin bussilla Helsinkiin asti oikeastaan vain yhtä palista varten.

asennecrew1asennecrew4asennecrew5
asennecrew6
asennecrew7asennecrew8

Joku saattaisi luulla, että bloggaavien ystävien kanssa kuvataan tosi paljon kaikkea koko ajan, mutta ei välttämättä. Usein jälkikäteen tulee harmiteltua, että miksi en ottanut kivoista hetkistä yhtään ainoaa kuvaa?

asennecrew9
Eilen kaivoin tärkeänä kameran laukustani ja koitettiin napata muutamia kuvia kaiken lähtösähellykseen aikaan. No, aitoutta näistä otoksista ei ainakaan puutu!

asennecrew10
asennecrew11
Tämä kuva :D Suosikkini <3

asennecrew12

Jarski ja Stella näyttävät ihan toisiltaan. Aivan kuin he olisivat olleet ikuisesti yhdessä ja  sitten hiljalleen vuosien saatossa alkaneet näyttämään yhdeltä & samalta henkilöltä tai toki he voisivat olla jopa sisaruksiakin ulkonäkönsä puolesta – mutta ei, taitavat nuo kaksi olla vain luotuja toisilleen. Pariskunnan keskellä nuupottaa Juno-koiranen, joka saattaisi olla tyytymätön omaan ulkomuotoonsa tässä kuvassa.

asennecrew13
asennecrew14

Kipaistiin vielä ennen bussini lähtöä Vienan ja Artun kanssa Löylyyn maistelemaan Red Bull Green Edition -energiajuomalla höystettyjä drinkkejä ja syömään herkullista lohikeittoa.

-Maj

3 Comments

 1. Faijahommia 20.4.2017

  Asennemedian Ulla on aika kova leidi! :) Olet varmasti hyvissä käsissä!
  https://faijahommia.fi/

  Vastaa
  • Maj 20.4.2017

   Meijän Ultsi on niin monessa liemessä keitetty, hahhahah! Ei vaan, kyllä Ullan kaltaista, tehokasta, reilua ja mutkatonta tyyppiä saa oikeasti hakemalla hakea, eikä ehkä siltikään löytäisi <3

   Vastaa
 2. Stella 20.4.2017

  Hei sinä ihanuus, kauniisti kirjoitettu ♥ Oli huippuu nähä! Juno lähettää terveisiä, ettei ole kovin niuho someläsnäolonsa suhteen, mutta haluaa silti lihapullan muodossa hyvityksen siitä, että näyttää kuvassa hiukan pyöreältä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *